53877
0MWkPbn.jpg
  • Gubberx
    azt.... egész héten 12 órázom én is elírhatom néha :D
  • Különc
    Quene-én queue-t értesz?
  • Gubberx
    zsír akkor megint 1 órás quene lesz :D
  • UnknownAsshole
    most 6tól van megint dominion
  • ronihun
    jax 0-4 volt asszem, az ötödik kill más volt, de Brand early game talán a legerősebb champion, még ha valaki béna akkor is max 1et öl, de mellé ne 9x halljon, meg olyan itemeket vett h hihetetlen. Egy jax meg ha 23szor hal meg a kezdésnél akkor is kibaszott op lesz 10 perc elteltével
  • SzirmosSzisza
    Szokásos :/
  • Anthrax
    Ez olyan kérdés,hogy az ellenfelednek topon,hogy lehet 0-5 statja ?
  • ronihun
    hogy lehet branddel 1-9es stattal végezni?! én meg 5-0 vagyok topon Jax ellen, de kikapok mert buták a társaim..főleg ez a brand, nem értem...
  • ronihun
    másrészt meg azért, hogy több szem többet lát alapon, ha esetleg talál a sokezer ember valami hibát akkor kijavítják, ezért beta, mert ha kiadják úgy, hogy esetleg találsz benne te v bárki más bugot, akkor ti lesztek felháborodva, hogy azért tesztelhették volna előtte, mert ez így crap
  • Fabio Capello
    Mert nem a játékmódot tesztelték, hanem hogy a szerver elbírja e az összes módot egyszerre... Úgynevezett stresszteszt.
  • Gubberx
    Most hogy működik rendesen valamit tuti elbasznak benne, aztán megint lesz vagy 5 szerver leállás hogy kijavítsák....
  • gtronic
    ennyi volt? nem értem, betették, működött, miért nem hagyták továbbra is bent? ( dominionrol beszelek)
  • jazzy
    És ugye Lux + Morgana nagyon jól működött együtt
  • ronihun
    Cho'Gathnál szvsz jobb Rammus v Mundo, az a baj, hogy a dominionba biztos meghalsz párszor és Cho'Gath ultija miatt ez nem túl előnyös, Rammus viszont nagyon fun itt ,és marha erős. Alapból valószínűleg több AD lesz az enemybe mint AP, emiatt armor kelleni fog, a taunt nagyon hasznos itt, a Q-ja meg a legkirályabb mikor 1075 movement speeddel száguldasz át a pályán :D
  • Me0w
    Nem kotelezoen. Lehet 3 pontot okosan vedeni 2-1-2-ben vagy 1-1-1-ben 2 tacklerrel :) Kicsit persze az agyatlan karaktereknek kedvez a jatekmod (Xin, Yi, Garren, Olaf, Pantheon) de tegnap volt, hogy kikaptunk, mert Mundo uber volt, ahogy Rammus is. Ami csapatfelallas talan a legjobban bejott az Pantheon, Lee Sin, Blitz, Trynda es Cho'gath volt nekunk, a jatekok 75%-at hoztuk vele.
  • Gubberx
    Érdekes ez a dominion :D picit nekem túl pörgős a játékmenet és agyatlan hentbe fullad az egész hamar :D
  • Eftörsokk
    :D
    gondolom akkor te ki sem próbáltad, és nem is fogod :)
    remélem is, legalább nem fogják ilyen értelmes iq fighterek elrontani mások szórakozását:)
  • Fabio Capello
    Mert a sok ostoba átment Westre. Ugyebár.
  • ronihun
  • jazzy
    :(
  • Gubberx
    fasza ez a server bontás, megint 40 perces quene......
  • gtronic
    gondolom nem lehet botok ellen játszani a dominionon ..
  • Különc
    Én nem fogok Dominionozni, Zeros szerint az lámáknak való
  • Fabio Capello
    még mindig megy.
  • SzirmosSzisza
    USA-n tegnap óta van, elvileg le is kapcsolták akkor a szervert mert sokan átmentek kipróbálni :D
  • ronihun
    még mindig játszunk vele, szal megy
  • gtronic
    és nem voltam jelen mikor volt dominion.

örüljön aki kipróbálhatta! : S
  • jazzy
    Eddig mókás volt, de mostmár nem kell ronesz 2 kösz.
  • ronihun
  • Zeros
    Pont azért csinálták hogy a lowok is élvezzék a gamet mint ti
  • B52Yami
    Nekem is tetszik, nagyon pörgős... jó, hogy nincs benne "vonalazás" :)
  • jazzy
    Megy most a dominion.
  • Eftörsokk
    tegnap este én is ki tudtam próbálni, be rakták 2 órára ,mentem 4 meccset, nagyon hangulatos és fun lett szerintem, rammus eddig nagyon jónak tűnik dominionra :)
    nem tudjátok legközelebb mikor lessz újra játszható?
  • Ariakus
    Na, kipróbáltam a Dominiont és nagyon tetszett. Pörgős volt, végre nem csak a buzi last hit-elésre kellett csak figyelni, dőlt a pénz, sok volt a kill és szoros volt a meccs, de megnyertük az első dominiont meccsünket.
  • tommyknockers
    Gondok vannak a memóriámmal, de nagyon. Akkor a legutóbb, mikor kaptunk 550 RP-t, azt költöttem el. AS_D
  • Fabio Capello
    splitért nem kaptunk rp-t...
  • tommyknockers
    Én is megvettem, a split miatt kapott RP-t ráköltöttem, nekem megérte. Zenét tényleg érdemelne, mondjuk a The Doors-tól, a Light my fire-t. :D
    Ma toltam egy meccset Garennel, a csapatomba én haltam a legtöbbet. Valamiért nagyon nem mennek a közelharci hősök.
  • NagyiBMX
    valami zenét nyomhattál volna alá, vagy az alap hangokat
  • [Rush]
    EZ mi? Meglett véve félárban az új Brand skin és készült róla egy ilyen videód?
  • NagyiBMX
    növeli az imidzset :DD