53877
-
#12756 azt.... egész héten 12 órázom én is elírhatom néha :D -
#12755 Quene-én queue-t értesz? -
#12754 zsír akkor megint 1 órás quene lesz :D -
#12753 most 6tól van megint dominion -
#12752 jax 0-4 volt asszem, az ötödik kill más volt, de Brand early game talán a legerősebb champion, még ha valaki béna akkor is max 1et öl, de mellé ne 9x halljon, meg olyan itemeket vett h hihetetlen. Egy jax meg ha 23szor hal meg a kezdésnél akkor is kibaszott op lesz 10 perc elteltével -
#12751 Szokásos :/ -
#12750 Ez olyan kérdés,hogy az ellenfelednek topon,hogy lehet 0-5 statja ? -
#12749 hogy lehet branddel 1-9es stattal végezni?! én meg 5-0 vagyok topon Jax ellen, de kikapok mert buták a társaim..főleg ez a brand, nem értem... -
#12748 másrészt meg azért, hogy több szem többet lát alapon, ha esetleg talál a sokezer ember valami hibát akkor kijavítják, ezért beta, mert ha kiadják úgy, hogy esetleg találsz benne te v bárki más bugot, akkor ti lesztek felháborodva, hogy azért tesztelhették volna előtte, mert ez így crap -
#12747 Mert nem a játékmódot tesztelték, hanem hogy a szerver elbírja e az összes módot egyszerre... Úgynevezett stresszteszt. -
#12746 Most hogy működik rendesen valamit tuti elbasznak benne, aztán megint lesz vagy 5 szerver leállás hogy kijavítsák.... -
gtronic #12745 ennyi volt? nem értem, betették, működött, miért nem hagyták továbbra is bent? ( dominionrol beszelek) -
#12744 És ugye Lux + Morgana nagyon jól működött együtt -
#12743 Cho'Gathnál szvsz jobb Rammus v Mundo, az a baj, hogy a dominionba biztos meghalsz párszor és Cho'Gath ultija miatt ez nem túl előnyös, Rammus viszont nagyon fun itt ,és marha erős. Alapból valószínűleg több AD lesz az enemybe mint AP, emiatt armor kelleni fog, a taunt nagyon hasznos itt, a Q-ja meg a legkirályabb mikor 1075 movement speeddel száguldasz át a pályán :D -
#12742 Nem kotelezoen. Lehet 3 pontot okosan vedeni 2-1-2-ben vagy 1-1-1-ben 2 tacklerrel :) Kicsit persze az agyatlan karaktereknek kedvez a jatekmod (Xin, Yi, Garren, Olaf, Pantheon) de tegnap volt, hogy kikaptunk, mert Mundo uber volt, ahogy Rammus is. Ami csapatfelallas talan a legjobban bejott az Pantheon, Lee Sin, Blitz, Trynda es Cho'gath volt nekunk, a jatekok 75%-at hoztuk vele. -
#12741 Érdekes ez a dominion :D picit nekem túl pörgős a játékmenet és agyatlan hentbe fullad az egész hamar :D -
Eftörsokk #12740 :D
gondolom akkor te ki sem próbáltad, és nem is fogod :)
remélem is, legalább nem fogják ilyen értelmes iq fighterek elrontani mások szórakozását:) -
#12739 Mert a sok ostoba átment Westre. Ugyebár. -
#12738 -
#12737 :( -
#12736 fasza ez a server bontás, megint 40 perces quene...... -
gtronic #12735 gondolom nem lehet botok ellen játszani a dominionon .. -
#12734 Én nem fogok Dominionozni, Zeros szerint az lámáknak való -
#12733 még mindig megy. -
#12732 USA-n tegnap óta van, elvileg le is kapcsolták akkor a szervert mert sokan átmentek kipróbálni :D -
#12731 még mindig játszunk vele, szal megy -
gtronic #12730 és nem voltam jelen mikor volt dominion.
örüljön aki kipróbálhatta! : S -
#12729 Eddig mókás volt, de mostmár nem kell ronesz 2 kösz. -
#12728 -
Zeros #12727 Pont azért csinálták hogy a lowok is élvezzék a gamet mint ti -
B52Yami #12726 Nekem is tetszik, nagyon pörgős... jó, hogy nincs benne "vonalazás" :) -
#12725 Megy most a dominion. -
Eftörsokk #12724 tegnap este én is ki tudtam próbálni, be rakták 2 órára ,mentem 4 meccset, nagyon hangulatos és fun lett szerintem, rammus eddig nagyon jónak tűnik dominionra :)
nem tudjátok legközelebb mikor lessz újra játszható? -
Ariakus #12723 Na, kipróbáltam a Dominiont és nagyon tetszett. Pörgős volt, végre nem csak a buzi last hit-elésre kellett csak figyelni, dőlt a pénz, sok volt a kill és szoros volt a meccs, de megnyertük az első dominiont meccsünket. -
#12722 Gondok vannak a memóriámmal, de nagyon. Akkor a legutóbb, mikor kaptunk 550 RP-t, azt költöttem el. AS_D -
#12721 splitért nem kaptunk rp-t... -
#12720 Én is megvettem, a split miatt kapott RP-t ráköltöttem, nekem megérte. Zenét tényleg érdemelne, mondjuk a The Doors-tól, a Light my fire-t. :D
Ma toltam egy meccset Garennel, a csapatomba én haltam a legtöbbet. Valamiért nagyon nem mennek a közelharci hősök. -
#12719 valami zenét nyomhattál volna alá, vagy az alap hangokat -
#12718 EZ mi? Meglett véve félárban az új Brand skin és készült róla egy ilyen videód? -
#12717 növeli az imidzset :DD