League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Lehet tabot nyomni, miközben victory vagy defeat felirat van a meccs végén! 😄
2. IP ért hol lehet venni runepaget? Mert én csak RP ért találtam storeban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
szvsz elég jó pénzeket szednek össze belölük
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akinek meg igazán szüksége volt új rune pagera, biztos meg volt rá az a 6300ip mert nem ma kezdte.
'Szerintem...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
btw, miért nem csinálnak több mastery paget? mondjuk minden championhoz külön?!
Trolling is a art.
A 7db-ot tartalmazó packot csak RP-bõl lehet megvenni 2600-ba fáj.
Azért itt sokunknak 4-5 oldal rúnája van, majdnem minden herora mást használ és stb. Mint ahogy egyébként már a legtöbbeknek. Az a 2 lap marha kevés.
Az meg ,hogy nem számítanak a rúnák, na ilyen ökörséget is ritkán mondanak azért.
amugy az új hõs videó http://www.youtube.com/watch?v=sOQGg1-RzWw
Könnyen megoldom azt a problémát ha nincs tank, mivel nem szoktam tankkal játszani, nem azért mert nem szeretem õket, hanem azért, mert nem sokat játszottam még velük, és nem fogom õket azzal szívatni, hogy most kipickelek egyet. Múltkor Sionnal mentem, gondoltam AD buildet választok neki, ezért azt a rúnalapot válaszottam neki, amit pantheonnak is szoktam. Aztán rájöttem hogy nincs tankunk, ezért végül a 21/0/9 és dps rúnalappal tank buildet raktam össze. Enyém volt a first blood, 3 killt csináltam vele, míg egyszer meg nem haltam. Játék végén 5000 hp-m volt (Warmogs armor + Sion E skillje). Semmit sem számítanak a rúnalapok, kivétel játék kezdetén. Ugyanígy a masteries sem számít sokat, BÁR azért nem fogok Katarinával 0/9/21-es masteries-el menni. 😄
Vagy pl manaless hõssel akarsz egyet játszani (Morde/Kat) mert épp free, összeraksz egy runepage-et neki, és kiválasztják elõtted. Van 1 runepage-ed ami jó casternek/dpsnek/amire összeraktad. Mondjuk dps-nek és van már 3 dps a csapatban meg 1 tank, kéne 1 mage de nincs hozzá rune page-ed.
Ritkán fordul elõ ilyen, de elõfordulhat, és szerintem zavaró. Kellemetlen tud lenni amikor tudod hogy nem jó a csapatösszeállításotok, a töltõképernyõn meg meglátod az ellenfél balanced csapatát.
Egyébként állítólag IP-ért és RP-ért is lehet majd ezeket venni, legalábbis amikor még pár hónappal ezelõtt szó volt több rune page-rõl akkor ilyesmit emlegettek.
Egyszerûen nem tudom felfogni a trollok hogy gondolkoznak. Mellesleg ranger Temoo volt, gondolom anyucija vette neki és õ vagy 10 éves lehetett.

Rune Pages now available for purchase in the Store!
* Individual Rune Page
* Bundle of 7 Rune Pages
Végül errõl is lehúzták a lóbõrt, mindenbõl a pénzt,de legalább több runepage !!!
thx
Meg talán normálisabb csapattársakat is, legalábbis az elmúlt idõben nem nagyon akartam átnyúlni a monitoron, bár tény hogy keveset játszom.
1 szó mint száz, engem meggyõztél hogy normal-t játszak ezen túl is.
sot, ami azt illeti, normal gameben tobb elom van mint alth0rnak, linaknal mar nem, ropke 70el le vagyok maradva mogotte. (igen meglehet nezni normal game elot is. adsz nevet megnezem)
nem kell itt ez a faszsag h jo csapat nelkul. egyedul is meglehet csinalni, csak nem fogsz ott maradni mert jon egy ilyen burkifli mint innen a 90%-a az embereknek es elbukod miatta a jatekot, akarmennyire durvan is carryzel/supportolsz/tankolsz/whatever.
akik 5v5 premade/solo-ban ott vannak a toppon, csak azert vannak ott mert idoben felkerultek es kimaradtak az ilyen fereg 1300-1500 kozotti failerekbol.
wickd-nek 3 hetig volt 1200-1400 ELO-ja amig vegre ravette maxeket (hirn es k0sta) hogy jatszanak vele es felhuztak. viszanyalta magat a kis 15 eves fereg.
5v5 premade 3v3-on kivul semmi ertelme nincs ennek a ranked faszsagnak. 3v3 pedig egy fos, ergo csak a premade a jo. de 5v5 normal gameben durvabb enemyt kapsz, mint 5v5 rankedben
/DISC
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Jár érte több IP? Amennyire én tudom nem.
E-peen fényezés? Top 100-1000-ben egy jó csapat nélkül úgysem leszel benne.
Vagy csak a draft mode miatt? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
https://hotshu.wordpress.com/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"