League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
premade rankedet lehet

szucsy89
6300as lett az új hõs.

btw mi a fasz, lvl21 vagyok és tudok rankedet tolni?😮
Fpocok
2. Megtaláltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Két dolog:
1. Lehet tabot nyomni, miközben victory vagy defeat felirat van a meccs végén! 😄
2. IP ért hol lehet venni runepaget? Mert én csak RP ért találtam storeban.

Zomil
pedig a skineket igenis sokan megveszik 😊
szvsz elég jó pénzeket szednek össze belölük

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

watto
Valahol azért érthetõ hogy drága, mivel ha belegondolsz semmiért nem kell fizetned kivéve a skinekért. Ha már ingyen akarsz játszani akkor dolgozz meg érte 😊
Akinek meg igazán szüksége volt új rune pagera, biztos meg volt rá az a 6300ip mert nem ma kezdte.

'Szerintem...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

avengir

https://hotshu.wordpress.com/

Unknow
Állítólag valami adatbázis problémájuk van azzal ,hogy minden hõshöz külön rendelhetõ a mastery. Volt errõl szó... Sztem csak simán nem akarnak olyannal foglalkozni amiben nincs pénz.
Anthrax
Mert még ki kell találniuk ,hogyan tehetik fizetõssé azt is 😄

daemonervosa
Szerintem semmi gond nincs a 6300ips extra runepaggel , még többet is megérne, hogy ne kelljen pakolgatni.

btw, miért nem csinálnak több mastery paget? mondjuk minden championhoz külön?!

Trolling is a art.

Anthrax
Új hõs megint 6300?

ezt a lehúzást... FU riot <#boxer>
Anthrax
Megint pénz lehúzás rendesen

zsakosfrodo2
Van szerver, egy rúnalap 590 RP vagy 6300 IP.
A 7db-ot tartalmazó packot csak RP-bõl lehet megvenni 2600-ba fáj.

Unknow
Nem akarlak kioktatni vagy valami, de azért hidd el, nem mindenki itt tart mint te. 2 rúna lap nem elég arra, hogy ha kell tudj: tankot,ap hõst, phys hõst pickelni. Ez önmagában 3 verzió, arról nem is beszélve, hogy ha már van pár rúnád, akkor minden hõsre mást és mást használsz. Na meg ha mondjuk kell egy olyan karakter a csapatban aminek nincs manája, és az egyik rúnádba pont mana regen van, a másikban pent nem az a penetration ami kell... Azt hiszem ez teljesen érthetõ.

Azért itt sokunknak 4-5 oldal rúnája van, majdnem minden herora mást használ és stb. Mint ahogy egyébként már a legtöbbeknek. Az a 2 lap marha kevés.

Az meg ,hogy nem számítanak a rúnák, na ilyen ökörséget is ritkán mondanak azért.
zsakosfrodo2
Patch van, "hamarosan" lesznek szerverek. Mai napra csak 11 órás server maintance-t írtak ki...

üdv csak én nem tudok US-a szerora csatlajozni ?
amugy az új hõs videó http://www.youtube.com/watch?v=sOQGg1-RzWw
Anthrax
EU Gm írta,hogy ipért is lehet venni, nem csak rp

zsakosfrodo2
Reménykedek benne, hogy igazad van IP/RP terén.
Könnyen megoldom azt a problémát ha nincs tank, mivel nem szoktam tankkal játszani, nem azért mert nem szeretem õket, hanem azért, mert nem sokat játszottam még velük, és nem fogom õket azzal szívatni, hogy most kipickelek egyet. Múltkor Sionnal mentem, gondoltam AD buildet választok neki, ezért azt a rúnalapot válaszottam neki, amit pantheonnak is szoktam. Aztán rájöttem hogy nincs tankunk, ezért végül a 21/0/9 és dps rúnalappal tank buildet raktam össze. Enyém volt a first blood, 3 killt csináltam vele, míg egyszer meg nem haltam. Játék végén 5000 hp-m volt (Warmogs armor + Sion E skillje). Semmit sem számítanak a rúnalapok, kivétel játék kezdetén. Ugyanígy a masteries sem számít sokat, BÁR azért nem fogok Katarinával 0/9/21-es masteries-el menni. 😄

Fpocok
Még szerencse, hogy Ip ért is lehet veni runepaget. Szerintem ez így teljesen rendben van. Akkor lenne mocsokság, ha csak RPért lehetne.

Ezzel csak az a baj, hogy ha pl a csapatodnak tankra van szüksége. Nem fogsz tankot választani mert nincs hozzá megfelelõ rune page-ed.
Vagy pl manaless hõssel akarsz egyet játszani (Morde/Kat) mert épp free, összeraksz egy runepage-et neki, és kiválasztják elõtted. Van 1 runepage-ed ami jó casternek/dpsnek/amire összeraktad. Mondjuk dps-nek és van már 3 dps a csapatban meg 1 tank, kéne 1 mage de nincs hozzá rune page-ed.
Ritkán fordul elõ ilyen, de elõfordulhat, és szerintem zavaró. Kellemetlen tud lenni amikor tudod hogy nem jó a csapatösszeállításotok, a töltõképernyõn meg meglátod az ellenfél balanced csapatát.
Egyébként állítólag IP-ért és RP-ért is lehet majd ezeket venni, legalábbis amikor még pár hónappal ezelõtt szó volt több rune page-rõl akkor ilyesmit emlegettek.
Anthrax
US-n ha megy a server, mennyi az új hõs és mennyi a runa book ?

Anthrax
ja és nem is beszélve a trynda shaco és gp crit dmg bookról, bár az nagyon ritkán próbálom és csak funból

Anthrax
Sajna nem úgy van, rankednél függ a többiek pickjétõl is, és itt a solora értem, ha nem pickel senki tankot neked kell, ahhoz külön runa book kell, nálam például két fajta AP build is van, egyik csak ap és spell pen a másik mana regen, AD hõsnél is WW-nél Attack speedet hozok kékbe és sárgába, másik AD-nál meg mana regent azokba slotokba, szóval van variálási lehetõség bõven

zsakosfrodo2
Ez hülyeség. Két rúnalap bõvel elég, ha tudod melyik az a két hõs amivel majd szretnéd tolni a ranked/normal játékot. Pl. én általában Ryze/Pantheon szoktam lenni rankedben, ezért erre van 1-1 lapom. De pl a Ryze rúnalapom jó Malzahar-nak, vagy bármelyik mage hõsnek a játékban. A Pantheon lapom meg általában a melee dps heroknak jó, bár ez már nem annyira jó minden hõsnek. Ha most tudunk venni +7 lapot, nem jelenti azt, hogy jaj sokkal nagyobb elõnyben vannak azok, akiknek van. Egyértlemûen elõnyben vannak, mert le tudják fedni kb az összes hõs rúnaigényét, de ez a különbség nem számottevõ sztem.

Unknow
Na, most viszont eljött az idõ, amikor fizetni kell majd az egyenlõ esélyekért 😛
Fpocok
Hmm. Kicsit nagyra sikerült, elnézést.

Fpocok
Szereztem egy rajongót. Nem tudom, mivel érdemeltem ki.
Egyszerûen nem tudom felfogni a trollok hogy gondolkoznak. Mellesleg ranger Temoo volt, gondolom anyucija vette neki és õ vagy 10 éves lehetett.

Anthrax
Tudod mi a legfontosabb:
Rune Pages now available for purchase in the Store!

* Individual Rune Page
* Bundle of 7 Rune Pages

Végül errõl is lehúzták a lóbõrt, mindenbõl a pénzt,de legalább több runepage !!!

Fpocok
Peccs nót

Kiemelném a legfontosabbat 😄

Skins

* Alien Heimerdinger now has Alien turrets

meg is van, thx
zsakosfrodo2
Holnap valószínûleg patch US-en, és

Galio, az új hõs.

Unknow
Azt te is megtudod nézni. Fogod, megnyitod a kliensedet, aztán megnyitod a profilod. Bezárod a cuccot, és a logok között az utolsóban rákeresel erre: unranked rating. Már, ha jól emlékszek...lehet,hogy nem, de akkor majd javítanak.
Megnéznéd nekem a normal game ELO-mat pls? Summoner name: JhonB
thx
Unknow
5v5 premade soloban pedig sztem azok maradtak a topon akik elsõ nap játszottak 19 meccset , ami pont elég volt arra,hogy kikerüljék azokat akik most 1200 alatt mutatják meg képességeiket.
Unknow
Azért féregnek hívni valakit azért mert õ nem azon a szinten tol egy játékot mint te, elég erõsen arra ad következtetést,hogy bizony kéne valami elfoglaltság neked a valóságban. Arról nem is beszélve,hogy te még itt nem adtál summoner nevet soha, õk meg vállalják. (Meg általában mindenki más is.) Meg hamár itt tartunk kérlek csatolj egy képet magadról a legközelebbi postodhoz, hidd el, szerintem lesz aki szerint a féreg jobban illik rád mint rá 😛
"5v5 normal gameben durvabb enemyt kapsz, mint 5v5 rankedben"
Meg talán normálisabb csapattársakat is, legalábbis az elmúlt idõben nem nagyon akartam átnyúlni a monitoron, bár tény hogy keveset játszom.
1 szó mint száz, engem meggyõztél hogy normal-t játszak ezen túl is.
nekem valahogy sikerult bekerulni.

sot, ami azt illeti, normal gameben tobb elom van mint alth0rnak, linaknal mar nem, ropke 70el le vagyok maradva mogotte. (igen meglehet nezni normal game elot is. adsz nevet megnezem)

nem kell itt ez a faszsag h jo csapat nelkul. egyedul is meglehet csinalni, csak nem fogsz ott maradni mert jon egy ilyen burkifli mint innen a 90%-a az embereknek es elbukod miatta a jatekot, akarmennyire durvan is carryzel/supportolsz/tankolsz/whatever.

akik 5v5 premade/solo-ban ott vannak a toppon, csak azert vannak ott mert idoben felkerultek es kimaradtak az ilyen fereg 1300-1500 kozotti failerekbol.

wickd-nek 3 hetig volt 1200-1400 ELO-ja amig vegre ravette maxeket (hirn es k0sta) hogy jatszanak vele es felhuztak. viszanyalta magat a kis 15 eves fereg.

5v5 premade 3v3-on kivul semmi ertelme nincs ennek a ranked faszsagnak. 3v3 pedig egy fos, ergo csak a premade a jo. de 5v5 normal gameben durvabb enemyt kapsz, mint 5v5 rankedben

/DISC

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Anthrax
Draftolás azaz egymás után választasz hõst és amit választottak azt nem lehet még1x, emellé jön a banolás amikor 2-2 höst egyik csapat sem választhat, rendszerint shaco heimer xin és vlad 😄

szucsy89
akkor most a noob kérdés: mi az a draft mode?😄
Unknow
Szerintem ez a draft mode marha jó dolog. Szvsz jó lenne ha lenne normal gameban is. Draft mode meg all random lenne normalban, akkor minden happy lenne 😊
Én továbbra is csak normal game-et játszok, a rankedet játszóktól kérdezném hogy miért játszotok (solo) rankedet? Amennyire én hallom 80%-ban csak felb*ssza magát az ember agyilag.
Jár érte több IP? Amennyire én tudom nem.
E-peen fényezés? Top 100-1000-ben egy jó csapat nélkül úgysem leszel benne.
Vagy csak a draft mode miatt? <#fejvakaras><#nemtudom><#fejvakaras>
Anthrax
Igazából nagyon egyszerûen megoldható az ilyen, aki leavel az kap jelentõs mínuszt, a vesztes csapattól meg nem von le semennyit.

avengir
Go solo ranked szombat-vasárnap délután 😄 Mikor 10 perc utan 2v5 be vagytok kénytelenek folytatni 😄 Amugy járhatna vmi negativum is a sok leavert....

https://hotshu.wordpress.com/

Unknow
Az is benne van , ez tény...ettõl függetlenül szerintem nagyon nagyon nehéz lezuhanni 1200 alá. Azért tennie kell az embernek 😛
zsakosfrodo2
aggreed.

Zomil
eddigi tapasztalatom alapján, a szerencse nagyobb szerepet játszik solo ranked-ben, mint a tudás...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Azért számít...valamit jelent az,hogy sokan 100 meccs után sem esnek le bizonyos rating alá nem de? 😛
Zomil
köszönjük ismét az értelmes bebüfögést...

Arnoux
Lehet utolsó percben eladott mindent. Amúgy ww ilyen cuccokkal nagyon durva😄 Malady eléggé fura számomra Kog'mawon.