53877
0MWkPbn.jpg
  • Gordis2k
    Jean Luke néven tolja regi gondolom jean luke picard után
  • SuLtAN17
    Attól függ milyen játékstílust kedvelsz. Solotopra nem a legjobb, midre egyáltalán nem. Lehet vele junglerkedni de nagyon nagyon lassú mégha a gank ability-jei elég jók nem ajánlom. Botra viszont supportként egy ad carry-vel nagyon nagyon erős a passivja miatt. Pure tank builddel és masteryvel természetesen.
  • Gordis2k
    Két magyar és Reginald altereg
  • Saccard
    Dominion szerintem még csapatmunka igényesebb mint a normál játék. Énis megszívtam már néhányszor :D U.i.: nem írtatok semmit Leonáról. Erős?
  • UnknownAsshole
    Rohadtul tele van már a tököm azzal hogy minden rohadt dominionon muszáj 1 embernek elafkolnia a francba. (4!!! egymás utáni meccsen mindig volt 1 ember aki afkolt)
    5v5be meg azon veszekednek hogy ő megy középre mert ő mondta elöbb aztán 2 perc mulva first blood és irogatja hogy makker volt az ellenfél majd utána még 10x.
    nincs egy értelmes csapat akivel tudok játszani akkor csak felmegy az agyvizem.
  • Fabio Capello
    De szép is lesz, még több normálisan rocketgrabelni nem tudó Blitz várható... :/
  • Grr1234
  • Jammal
    Ha már be kellett szólnod, mert ilyen mértéktelenül bölcs vagy és előmásztál a süllyesztőből és ha sírásnak fogtad fel amit írtam akkor nem akarsz egy kicsit újra sírdogálni a spectator mode miatt amit amúgy maximálisan kihasználnál és 0-24ben néznél, mert nagyon hasznos és sürgős dolog?
  • Fpocok
    cry some moar
  • Jammal
    Csak épp az új hősök nem a régiek javított vagy tupírozott változatai, hogy ily módon hatással legyenek a régiek áraira, mivel próbálnak még ha sokszor nem is megy egyedit alkotni.
  • SzirmosSzisza
    Miért lennének értékállók, mikor kéthetente jön ki új hős ?
  • Jammal
    A különbség az nagyokos, hogy ezek érétkálló dolgok így hasonlítgass. A simsonod meg a kutyát nem érdekli.
  • Gubberx
    így néz most ki? :D

• böröczk
    Egyik ismerősöm tegnap vette meg Aniviát
  • daemonervosa
    Remélem nem gazdasági pályára készülsz
  • pries
    Én anno 2001-ben vettem egy monitort, azota feleannyiba se kerül, kurvaanyyuké' nem adják vissza a pénzem!

• ronihun
    muhahaha Lee Singa "nerf"
  • SzirmosSzisza
  • Jammal
    De elegem van már, hogy az összes régi hős árát lefelezik még a 6300asokat is nekem meg mind meg van, téríthetnének vissza legalább 1/4 árat annak aki birtokolja már őket jó ideje. Most Anivia, Blitz és Corki került sorra.
  • Saccard
    Leonáról mi a véleményetek?
  • Unknow
    A lényeg,hogy ha összekerül veled az ember, az már tuti a pokol ^^
  • gtronic
    értelmes válasz : s
  • ronihun
  • Különc
  • Zeros
    Az elo hell egy olyan halmaz, melynek részhalmaza az SG forum LoL topic közösségének igen jelentős hányada
  • Unknow
    Elo hell: Olyan emberekkel kell együtt játszani akik szerint Irelia erdőbe való, nem top lanera. Ez szerintem elég jó definíció :P
  • Saccard
    Akárhányszor meglátom már félek... én ahányszor látom eszméletlen mit tol le szerintem elég erős :) barátomnak is megvan és nagyon jó tud lenni vele, uh kitartás! U.i.: én nem értek hozzá. Shaco-t próbálgatom de eléggé nehéz, de nagyon tetszik...
  • Saccard
  • SzirmosSzisza
  • Különc
    Asszem én már le lettem hordva itt mindenféle nyomoréknak, mert azt írtam hogy Akalit nem kellene junglebe vinni, úgyhogy nem merek mondani semmit
  • gtronic
    szoval szerinted, inkabb lanon mint erdöbe?

amúgy a ELO HELL mit is jelent? régen tudtam, de már nem : S
    csak azért mert a mai rankedon párszor fújták,
    ELO HELL !! ELO HELL! mondom ok.
  • jazzy
  • jazzy
  • FrostBite
    Az Orbitron és a Megaharcosok
  • Grr1234
    kezdődik
  • jazzy
    Dont make me laugh, az egyik legjobb top herot miért vinnéd erdőbe ahol szar és nem tud farmolni normálisan?
  • ronihun
    egyébként ja, legalább olyan jó mint Akali!
  • gtronic
    énis ezt szoktam.

junglire nagyon jó irelia : )
  • Gubberx
    Én ezt a buildet használom.
  • gtronic
    carry, hm és itt milyen itemekre gondolsz neki? : D