League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy fél éve amikor én bf heroesoztam régi rendszerrel amikor 1 hónapra annyi volt a fegyver mint most 1 napra akkor még jó játék volt ilyen mint a LoL nem volt semmi unfair csak ruhák pénzért csak hát EA-nak semmi sem elég hogy ro****** ketté
/on
27es vagyok és minden hõs ami tetszett megvan rúnám is van pár.
És még pénzt nem költöttem rá
There is no peace. There is only WAR!
Malphite, Melee DPS
Master Yi, Melee DPS
Morgana, Support
Ryze, Mage
Singed, Tank
Sivir, Ranged DPS
Taric, Support
Teemo, Ranged DPS
Shen, Tank
Malzahar, Mage
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eleinte, amikor kitapasztalgattam a dolgokat, akkor mindig vhogy a nyerõ csapatba kerültem. Most meg folyton én szopom be a leavereket, idlereket. Ha meg 1ik sincs, akkor olyan balfaszokat kapok, akik olyan hibákat követnek el, mint nubok. Már nem is számolom, h hányszor kaptam ki így... Kb. 5 vereségre jut 1 gyõzelem. Eléggé frusztráló.
Random mód alatt mit értesz?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
No Comment 😄 Egyéni rekord XD
Autoattackal 630at healeltem magamon 😄D
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vladit nem érzem gyengébbnek. Továbbra is csipegetni kell...mellesleg kilehet használni a ping különbséget a kattintásokkal, igy a távolság csökkenés nem tünik fel.
Malphitenak örülök. Még nem tudtam kipróbálni, de a leírásai jónak túntek...lehe újra megtetszik 😊
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
https://hotshu.wordpress.com/
Marhára tetszik ez a kari 😄 Utoljára ezelõtt normalon akkor voltam legendary amikor még kis szintû voltam és a 10- sokkal a 1eseket gyilkoltam meg esetleg közbe egyszer ha szerencsém volt de úristen ez a karakter 😄
Be poisonol és targetlockal kibaszottnagy rangerõl lõdöz 1es spellel😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Galio pedig végre ingyenes, nem értem miért nem látni azt a hõst mostanában, pedig amit eddig játszottam vele mindet megnyertem😊
Miden Teemo akart lenni hát viszonylag elment de amit lenn mûveltek én kb elkönyveltem hogy vesztünk erre amint lvl 5ös lett a hp szívóm onnantól nem tudtak megölni 😄
Kurva jó kis karakter pedig jobban szeretem a fighter karikat de vlad mint mage/tank nagyon bejön tök ellenkezõje az összes többi karimnak amivel játszom egyszerûen marhára tetszik 😄
2-9 teamkillbõl win 4v4 is lett a végére eddigi talán legizgalmasabb meccsem és vladimir lett a kedvencem 😊