League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/off
Úgy fél éve amikor én bf heroesoztam régi rendszerrel amikor 1 hónapra annyi volt a fegyver mint most 1 napra akkor még jó játék volt ilyen mint a LoL nem volt semmi unfair csak ruhák pénzért csak hát EA-nak semmi sem elég hogy ro****** ketté
/on

Lehet venni ip, vagy xp boostot is, de azzal sem kerülsz hátrányba a többi játékoshoz képest. Valamint a hõsökhöz skineket csak valódi pénzért tudsz venni. Tényleg elég korrekt ez a rendszer, nem úgy, mint pl battlefield heroes-ban, ahol tudsz venni kp-ért heal packot és így kb hallhatatlan leszel a játékban.
Arnoux
Ami játékban elõnyt ad azt nem adják euroért, szóval rúnákat csak játék után szerzett ponttal lehet megvenni. Aki fizet annak nem lesz hamarabb rúnája, hõse lehet, de én elvagyok a heti rotációval még egy darabig😊

Én pár hónapja játszok néha napi rendszerességel (napi 1 játékért normal gamebe bónusz xpt és IP-t kapsz) néha csak párszor ahogy idõm/kedvem van
27es vagyok és minden hõs ami tetszett megvan rúnám is van pár.
És még pénzt nem költöttem rá

nr1ranger
Értem, korrekt rendszer. Köszönöm 😊

There is no peace. There is only WAR!

Tulajdonképpen pénzbe kerül minden, beleértve a hõsöket, skineket, rúnákat, rúnalapokat, bónuszokat, de a játék során szerzel Influence Pointot, vagy IP-t, amiért cserébe vehetsz hõst és rúnát, illetve rúnalapot is. Egy nyert játékért kb. 100-116 IP jár, veszítettért 60-72. A hõsök ára pedig 450-6300 IP-ig terjed. Tulajdonképpen ha nem fizetsz semmit nem leszel hátrányban azokkal szemben akik belefizettek tízezreket, max annyival, hogy nekik hamarabb vannak meg az áhított rúnák, illetve hõsök.
nr1ranger
Sziasztok, egyik haverom ajánlotta ezt a játékot. Látom hogy ingyenes, viszont ebbõl következik számomra hogy vannak benne olyan extrák amikért fizetni is kell. Vannak olyan karakterek amiket meg kell venni, vagy csak simán ideiglenes/állandó bónuszt adó cuccok kerülnek pénzbe?

There is no peace. There is only WAR!

Ezért kell 4havert összeverbúválni és csak arrangedet játszani, akkor nem érnek meglepetések.
zsakosfrodo2
Új ingyenes hõsök a hétre:

Malphite, Melee DPS
Master Yi, Melee DPS
Morgana, Support
Ryze, Mage
Singed, Tank
Sivir, Ranged DPS
Taric, Support
Teemo, Ranged DPS
Shen, Tank
Malzahar, Mage

Fpocok
LvL 30on én több leaver, noobot meg stb. t látok. Ráadásul patch után mindegyik játékban van egy leaver/dczõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cobra.
Ezt ugye te se gondoltad komolyan? <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

majd lvl30an nem kapsz olyan sok leaver-afk meg ilyesmiket

Úgy 1 hete vettem észre, h xfire-n eléggé feljött a LoL a toplistán, gondoltam vmi újabb szar MMORPG. Aztán utánanéztem és látom DotA alapján készült és még ingyenes is, szal azóta játszok.

Eleinte, amikor kitapasztalgattam a dolgokat, akkor mindig vhogy a nyerõ csapatba kerültem. Most meg folyton én szopom be a leavereket, idlereket. Ha meg 1ik sincs, akkor olyan balfaszokat kapok, akik olyan hibákat követnek el, mint nubok. Már nem is számolom, h hányszor kaptam ki így... Kb. 5 vereségre jut 1 gyõzelem. Eléggé frusztráló.

darkmenx
fanboys unite

FSpofon
nekem se.

Arab money

zsakosfrodo2
nem hiányoztál.

darkmenx
vegulis miota elindult azota lagol, amugy tenyleg jo !+"!'

Cobra.
Nem akarom elkiabálni, de most este jónak tûnt a szerver.
Random mód alatt mit értesz?

Unknow
Végülis tök mindegy, azzal ,hogy lelõtték a practice gamet napokra, kilõtték a random játék módot is. Ergo igazából most elég unalmas így a cucc.
Cobra.
Ma volt olyan, hogy ment a szerver? <#vigyor4>

Fpocok
Dejó, hogy óránként ledöglik ez a szar és nem lehet semmit sem csinálni.

Fpocok
Pár nap után azt mondanám, hogy Ugrot balanceolt lett. Se túl erõs, se gyenge. Van egy jó kis trükkje, ugyanakkor törékeny. GZ RIOT!

watto

No Comment 😄 Egyéni rekord XD
Autoattackal 630at healeltem magamon 😄D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kry
vlad,ez,shaco

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Zomil
vigyed annie-t öt ritkán bannolják, pedig rohatt jó hös, föleg a mostani shiled buff után 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Miket banolnak manapság általába?

Kry
Annyira örülök hogy mikor megkezdõdött a ranked games korszak shaco volt a mainem, aztán nem lehetett rövid idõn belül lenni vele, mert mindig banolva volt/van, azóta áttértem ezraelre megszerettem, nem tolom rosszul, van vele 30-40 gémem, erre mostmár alap hogy banolva van minden meccsen -.- im lovin it

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Általában akkor rakok thornmailt mikor 3 vagy több AD karakter van ellenem, mondjuk olyankor randuin's omen sem árt. Ha casterekbõl van több, akkor abyssal scepter, és force of nature, ha pedig egy normál csapat (2 caster, 2 AD, 1 support/tank) akkor banshee's veil és guardian angel. Persze guardiant és banshee-t szinte mindig teszek neki, de az ellenség csapat összeállításától függõen az itemek sorrendje változik.
Fpocok
Jó tudni.

Naja, erre én is gondoltam. Majd kipróbálom azt is. Bár amikor auto attackosok ellen játszottam, agyon voltak feedelve. Katarinánk valami 19 és yi 20 halált gyûjtött be.
Cobra.
Galiora kell egy Thornmail és akkor nem te halsz meg ulti alatt. Persze nem árt mellé legalább 3k HP meg 150+ armor.

Zomil
Persze, mert az kapja az ace-t aki az utolso élö játékost megöli...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Hallottam, hogy a csaj kiabálja, hogy csináltam egy ACE-t. Amúgy mindenki halott volt az ellennél, szóval valszeg azért mondta.

Szerintem is nagyon gyenge lett így a heim...tegnap jót röhögtem amikor próbálta lerakni a 3. tornyát és csak flesselt, hogy eltûnik az elsõ, valamint dobálta a tornyunkat gránáttal. Gondoltam had pazarolja a manáját. Galio szerintem is jó kari, fõleg ha hátulról tudsz a varikra és rangerekre ráultizni, azokat elég jól lehet vele gyilkolni. Auto attackosok ellen szerintem annyira nem jó. Beultizol egy yi és egy xin zhao közé, leölnek mire vége lenne az ultinak (late game).
az ACE azt jelenti hogy az ellenség teamjébe mindenki halott a képen úgynéztem hogy csak double killed volt

Én ugy éreztem, hogy Heimer most jo volt. Nem értem a mostani nerfet..most tul gyengének tartom. Amit megértek, az az, hogy nem tudja a bombájával sebezni a turretet. Ezt megérdemelte legalább annyira mint a twich ulti range nerf (aminek szintén ez lett a hatása).

Vladit nem érzem gyengébbnek. Továbbra is csipegetni kell...mellesleg kilehet használni a ping különbséget a kattintásokkal, igy a távolság csökkenés nem tünik fel.

Malphitenak örülök. Még nem tudtam kipróbálni, de a leírásai jónak túntek...lehe újra megtetszik 😊

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Fpocok
Még sosem vettem új hõst amikor kijött. De ez a kari elég jó. Nagyon élvezetes vele játszani 😄 Nyomtam is a legutóbbi meccsen egy ACE-t.

avengir
Armor pen rune book+Töménytelen Ad, nem AP= Legjobb nuker 😄 Iszonyat lehet vele gyalázni; de Galio jobb.

https://hotshu.wordpress.com/

Bakker nem is néztem hogy 4. normal gamen voltam legendary vladimirral 😄
Marhára tetszik ez a kari 😄 Utoljára ezelõtt normalon akkor voltam legendary amikor még kis szintû voltam és a 10- sokkal a 1eseket gyilkoltam meg esetleg közbe egyszer ha szerencsém volt de úristen ez a karakter 😄

watto
Hát ha van dmg-je nem gyengül el.
Be poisonol és targetlockal kibaszottnagy rangerõl lõdöz 1es spellel😄

szucsy89
miért?
Új hõs szerintem annyira nem durva, elején tud zavaró lenni, de általában a végjátékra már nagyon elgyengül, vagy eddig csak én láttam ezt sorozatban. Az ultija meg jó lenne, de sokan nem tudják mikor kell elnyomni, kedvencem az volt mikor toronynál állunk 3-an, õ meg beultizik egyikünkre, és a torony szétlõtte õt, azt úgy nemigazán értettem😄

Galio pedig végre ingyenes, nem értem miért nem látni azt a hõst mostanában, pedig amit eddig játszottam vele mindet megnyertem😊
Nem fenn voltam Chogathal
Miden Teemo akart lenni hát viszonylag elment de amit lenn mûveltek én kb elkönyveltem hogy vesztünk erre amint lvl 5ös lett a hp szívóm onnantól nem tudtak megölni 😄
Kurva jó kis karakter pedig jobban szeretem a fighter karikat de vlad mint mage/tank nagyon bejön tök ellenkezõje az összes többi karimnak amivel játszom egyszerûen marhára tetszik 😄

watto
Pedig új hõs király lett 😊

angyal2232
nah league of legends letörölve szép kis 2hét volt amig funoltam vele de elvan baszva az egész játék

szucsy89
te voltál miden?

az új hõs nem aratott úgy látom😄
Elsõ meccs patch után télleg jobb lett vladimir az 50el kevesebb a hp szívó range kicsit számít de ígyis elértem a menekülõ ellenfeleket
2-9 teamkillbõl win 4v4 is lett a végére eddigi talán legizgalmasabb meccsem és vladimir lett a kedvencem 😊

Fpocok
Má pepecselek 😄

Fpocok
QQ moar!

Sztem vladimir még így is játszható nemrég vettem meg és jó hogy növelik az idejét az E spellnek, persze nem jó hogy csökkentik a ranget a hp szívónak de azért még nem akkora baj ez így hogy másik spellt meg buffolják