League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Az a nyilas rész nagyon lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zsakosfrodo2
A videó eleje nagyon jó, az ESRB-s része, a többi is tetszik, "jól" megoldották. 😄

Zomil
range*

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Amugy Corki buff-ot nem igazán értem, a következö patch-ben, mostanában toltam vele pár meccset és egész balance-oltnak érzem. Mondjuk a ranger növelés ráfér 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Szerintem válaszoltál válaszodra. Valószínüleg ott lesz a gond.

Hello lenne egy olyan kérdésem h egyetemen belül vagyok otthonról másik gépemrõl megy a játék felraktam,az elmúlt napokban végig játszottam is vele, viszont innen nem kidob egy hibaüzenetet a tûzfallal kapcsolatban, de csak egy avast van fennt, meg windows tûzfal kikapcsoltam a windows tûzfalat, és ugyan azt dobja ki.

Otthoni gépemen ugyan ezek a softwerek vannak fennt és ott semmi ilyen probléma nincsen, lehetséges, h van valami egyetemi tûzfal ami nem engedi, h fellépjek?
Cleanse+ghost--120sec vs sion,taric--5sec stun.
Fpocok

cleanse+ghost
akkor el kell könyveljem, h a csapatom szar volt😊

Cobra.
Taric+Sion és nem menekül senki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

szucsy89
ugyanez.
Valszeg csapatban érti. Pl. ashe bead 1 frost arrowot aztán a csapat szétszedi a saját stunokkal megspékelve.

ám 1 jól gankelõ Ezreal ellen van vmi jól bevált recept?

Ranged Stunner alatt mit értesz?Engem Malzahar bírt eddig 1v1 egyszer egyszer megölni amúgy ritka vladdal az egyenlõ ellenfél ha elimbulok csak egy kicsit is

watto
Hmmm... Elõbb kipróbáltam Shacot 5Sunfirecappel meg 1 BoS-el.
Elég durva, fõleg ha benyomom ultit és 2x5sunfirecape égeti a körülöttem állókat 😄D

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Cobra.
Ranged Stunner meg tudja ölni. Persze nem könnyû, de nem halhatatlan.

cumpy1337
mi a lószar ez a vladimir??? annyira megölhetetlen fos karatker, most kéne törölni úgy ahogy van!!

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

avengir
Vár az NA server <#whatever>

https://hotshu.wordpress.com/

Fpocok

Fpocok
LOL, a szerver elment.

Fpocok
Értem, szóval TE rontottad el a szervert. Ejnye bejnye 😄

Cobra.
Kiírt matchmaking közben egy hibaüzenetet, hogy megszakadt a kapcsolat, erre kiléptem. Újra bejelentkezés után ez a kép fogadott és azóta nem jutok túl a loginon sem.

Fpocok
Ez így mi ez ez így?

Cobra.
upsz, talán így:

Cobra.

Zomil
jhajj most akadj már fennt ezen 😄

darkmenx
xin erdõzött

Cobra.
Örülj neki, hogy az ellenfél nem húzta az idõt. Volt már olyan meccsem, ahol a 10. percben egyértelmû volt a bukás, mégis 35 percig tartott, mert az idióta (akik felfeedelték az ellent) csapattársak nem akartak surrendelni, az ellenfél meg nem akart jönni beütni a bázist.
Tegnap viszont nyertün kegy 3,5 vs 5-öt, mondjuk az ellen se volt valami nagy szám.

4v5ben is elvertük az ellent😄

daemonervosa
Mindennap tanul valami újat az ember. erdõzött

Trolling is a art.

Zomil
uj rekord: sikerült egy meccset 18perc alatt elveszteni 😄

morgana feedelt, alister 4halál után kilépett garen szintén feedelt, xin erdözött, én meg top-on 2v1-ben tartottam az ellent...

Fpocok
JA most olvasom, hogy minden aktív játékos kap.

Fpocok
De jó. Kaptam IP BOOST, pedig nincs is.

Fpocok
Taric jó arc!

zsakosfrodo2
király <#eljen>

nah, mióta Tariccal supportolom a teamem már nagyobb arányban gyözünk

watto
:'(

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

darkmenx
failtroll is fail

watto
Jajj milyen kis durci itt valaki :'( Nyugi, kapsz nyalókát .

darkmenx
ugy latom osszetevesztesz valamelyik 16eves osztalytarsaddal.

watto
Ne sííííírj :'(

zsakosfrodo2
darkmenx
gondolom nem tunt fel a "~" jel kulonben nem irnal ostobasagot ismet.

Ma volt szerencsém egy csapatba kerülni egy Xinnel, aki Lich Bane-t pakolt magának...gondolhatjátok mi lett a játék végkimenete...
JSbyMSI8800
Jó kis társad volt akkor, nekem nem volt még ilyen társam (hála istennek) de viszont "ilyenfajta" ellenfelem volt már, végig csak fikázott, utána meg õk le gankeltek engem, mind a hárman rám jöttek aztán meg pattogott hogy egy noob vagyok mert megtudott ölni, na mondom te se vagy százas, mikor le gankelnek hárman jóhogy meghalok.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

watto
0:44 nem 01:00 sokeszû ^^

Fpocok
Na faszom, sikerült ma reggel is úgy felidegesíteni egy köcsögnek. Az volt az ingame neve, hogy: KILL ALL LEAVER
Elsõ perctõl kezdve fikázta az egyik társat. Aztán mindenki mást, végül azt mondta az ellennek, hogy reportoljon mindannyiunkat. Annyira szánalmas volt... inkább feladtuk 25nél, mintsem tovább szívjunk vele egy levegõt.

darkmenx
hogy-hogy meg fent voltal hajnal ~1kor? hat reggel isi van 😞

Fpocok
Érdekes lesz. Remélem nem lesz olyan mint a Xin, amikor kijött.

Új hõsrõl infók, képek itt:

http://lol-game.ru/forum/index.php?/topic/6309-novii-geroi-v-sledujushem-patche-miss-fortune/

Engem kicsit katarinára emlékeztet.