53877
-
#12956 már egy éve játszok, nem tudtam megszokni -
#12955 Játssz jazzykével, free win -
#12954 Előbb utóbb megszokod :D -
#12953 eszméletlen, van egy feeder Talonunk KÉT Brutalizerrel, van egy Vayneünk aki szintén feedel, aztán fel akarja adni, pedig ezek ellenére nem álltunk tul szarul. De ugy képzeljétek el, hogy kb 20szor pingelünk nekik hogy back, ők beugranak három közé mert ölni akarnak, meg ilyen faszságok. Aztán Vayne egy ujabb halál után lelép, még védünk de esélyünk sincs, talon továbbra is feedel, írtam nekik hogy reportolják ök is vaynet meg talont, erre a válasz az volt, hogy reportoljam az anyámat...
Most komolyan milyen "emberek" játszanak ezzel a játékkal?! normális- e az ilyen? -
gtronic #12952 nem kapom meg a napi 150 ipt , ah : S -
#12951 A szerver online. -
#12950 rögvest -
#12949 Statisztikus-e vagy? -
#12948 Szerintem hagyd a picsába 8) Mióta nem lépek be szebbek a napjaim, beiratkozol velem matyóhímzés-tanfolyamra? -
#12947 szerintem nincs különbség, ott is vannak retardáltak meg itt is, ha feltesszük hogy itt több, akkor ott van az a tény, hogy nagyon sokan átmentek westre eastről, vagyis kb kiegyenlítődött, de mindegy nem megyek át westre, mert itt vannak ismerőseim, velük meg legalább lehet játszani normálisan. -
Corten #12946 Over 9000! Amúgy olyankor hagyom a francba, játszok mással vagy csinálok mást. Én egy szóval se mondtam hogy nincsenek retardáltak, én azt mondtam kevesebb van mint easten. Ott ciril betűt láttál instant lose. -
#12945 aztán jön majd a QQ amikor a west szerveren egyórás queue van. Ne áltassátok magatokat, retardáltak mindenhol vannak, easten, westen, na-n egyaránt. csak a nemzetiség változik. -
Corten #12944 Azért westen jobb a helyzet, bár már láttam itt is oroszt, és egész normális volt, kommunikált rendesen velünk, meg nem ragelt ha meghalt. Az is igaz hogy nincs annyi orosz de gyökerek sajnos így is vannak jó páran és az is biztos hogy supportot se viszek többet solo queue-ra, nincs kit supportolni annyira minősíthetetlenül játszanak egyesek, előző meccsen mentem xinnel egy lanebe (skines volt ofc) feedelt ahol tudott, pedig próbáltam menteni (Janna-val voltam) ahol tudtam de futott feléjük mint az ökör. 22. percebe mondtam azt hogy akkor ennyi elégvolt surrender, pedig nem szoktam, de annyira szenvedés volt hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Gyere át westre aztán odacsapunk a sok retardáltnak :D, mióta haverom abbahagyta csak solo-zok és kezd elegem lenni belőle, mindenki megy amerre lát. -
#12943 aha, de westen se sokkal jobb a helyzet, nem akarom átvinni nagyon, bár már elgondolkoztam rajta, most épp ugy vagyok h nem is nagyon fogok játszani, mivel nem lehet élvezni a játékot így, hogy a csapatból legalább 2 egy retardált agressziv fasz, volt már pár szar csapatom régebben is, de annyi amennyi az utobbi héten volt annyi még nem.
30-40-el több winem volt, most ez lement 20ra, és az utolsó 10 meccsemből 8 loss, nevetséges emberek vannk, mostmár kb minden meccsen megy két report, mind nálunk mind enemybe, szóval félreértés ne essék enemybe is ugyanolyan paraszt orosz, tökömtudjamilyen trollok, félkegyelmüek vannak -
Corten #12942 Easten játszol? -
#12941 egyszerűen borzasztó, hogy ahogy valami orosz vagy más cirillbetűs premaddel összekerülök biztos a bukás, kapják már be, hogy bejönnek, és egy szót se szólnak hozzánk csak egymással beszélgetnek, ráadásul hárman, és abból az egyik egy rakat szarral ért fel, full atk speed tryndamere, és még ugy is kikapunk, hogy az enemybe végig szidják egymást, meg feedel az akalijuk szándékosan, szánalom -
#12940 Xerath in live. -
#12939 ilyen nekem is volt 2x :D -
#12938 Amerikában végeztek a patcheléssel és kinn az új hős is, lehet lesni a streameket :] -
#12937 Tribunal -
#12936 Ez mi?
-
#12935 Nem vagyok biztos a jogos reportban
-
#12934 ez a champ is osztja majd a tonzofdimidzset , aztan majd ugy jar mint orianna -
#12933 hmmm. -
MrAndree #12932 Nem volt skines. Meglepő módon. :)
Taunt meg jó cucc, amíg a delikvens kényszeresen üt engem addig valami kedves damagelő egyén szépen agyoncsapja. -
#12931 stateoftheleague.com/home/2011/10/4/xerath-patch-skins.html
Ááá, az a Super Teemo O.O -
#12930 -
#12929 Én Kéjtlinnel csináltam hasonlót André oldalán :D nem vagy menő, Don,kivéve persze,ha szkines Tvics :D (gonosz röhögés) -
#12928 Az nem support hanem golyófogó tank, és a tauntod meg op. Problem? :D
szép volt btw -
MrAndree #12927 Ez azért volt mert olyan supportot kaptál egy bizonyos néven nem nevezett tüskéshátútól, hogy ihaj... -
#12926 Pro carry is pro.
-
#12925 Telefonról,hógyne:D majd vasárnap :P -
#12924 akkormár játszani is jöhetnél :P -
#12923 Mivan?Barcelonában is van net,sőt esténként tribunalozgatok is meg amúgy is figyelemmel követem az eseményeket:D -
#12922 LOLWAT. -
Kul1cs #12921 -
#12920 Világbajnok -
#12919 -
Ében #12918 Köszönöm! -
B52Yami #12917 CLG jutott tovább.