League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaza van...

Viktor99
Igazából ebbe még nem gondoltam bele, ugyhogy részben igazad van. De ha valaki meg nagy "real lifer" akkor annak meg van annyi esze hogy az életben költse el a pénzét 😊
watto
Pont erre gondoltam 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

daemonervosa
Szerintem ha valaki pénzt öl bele a játékba, akkor az éppen, hogy nem no-lifer,csak nincs ideje/kedve kifarmolni, de nyugodtan szolj ha hibás a logikám.

Trolling is a art.

Viktor99
Hát mi haverral kb 260 eurót számoltunk, ami a K&H valutakalkulátor szerint "71 949,80 HUF"-ot ír.

Azért elég undorítóan no-life kockának kell lenni hogy valaki ilyet tegyen 😛
lulz megvettem a 10. runepaget is...
szanalmas

Ilyet még nem láttam:
fail
gyengébbek kedvéért: fozen mallet-es ashe, sorc csukás garen
<#falbav><#falbav><#falbav>
Persze
nem nem ez a trük .
a trükk : ha busy a szerver akk egy billentyûkombináció után átváét online-ra ls csatlakozhatsz.

nos a kombináció: fel - le - ball - jobb - fel - fel - le - le és csodák csodájára online lesz .

de itt is le van irva.
tobb hufert donalt rpt, mint amennyibol eltek egy honapban.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Gubberx
ezen mi a poén vagy mit kell nézni?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
ok megtaláltam én is 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ez a trukk...
http://bugi.ph33r.hu/donator.jpg

riot egy forintot sem erdemelne.

Gubberx
megosztanád? 😊 köszi

Persze
erre van egy kis trük 😄
nekem is "Busy" a server...
Persze
de megy egy jóideje
Gubberx
Másnak sem megy most a játék? (EU)

FYI, 24 órás halasztás volt írva.

Fpocok
INGYEN IP-BOOST.
Amcsiknak megy, egyelõre EU nem, de lehet majd fog. Egyelõre le van hallva az oldal, de próbálgassátok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Igazad van, nem is értem, hogy nézhettem ennyire el 😄

Anthrax
A store-ban veheted ipért, de lvl20 elõtt nem érdemes szerintem foglalkozni vele, addig gyûjtsd az ipt és utána vedd meg a tier 3ast

Sziasztok nem rég kezdtem a játékot runát hol és hogy lehet kapni? ha valaki tudna segíteni elöre is köszönöm lvl7 vagyok.
Anthrax
az 24 órás leállás nem 24én, ahhh

Fpocok
De legyen neked igazad.

Fpocok
Azt írták csak 24én.

elvileg ma lesz új pöcsölés

Fpocok
Két hét múlva lesz patch EUnak, akkor jön hõs is? Az jó lenne, addig balancolják amcsiknál.

Fpocok
Az lesz. Csak mégsem. Úgy is ahogy kezdõdik a meccs, mindig csak egy, a legygyorsabb tud vele lenni 😄

avengir
Új hõs instant buy legyen mindenkinek 😊

https://hotshu.wordpress.com/

zsakosfrodo2
Hozzáteszem, elég volt nekik 15 óra a patch feltelepítésére és a szerverek újraindítására. Ezen kívül adódott némi problémájuk a szerverekkel, és ez adott az amúgy 11 órás patcheléshez még 4 órát.

zsakosfrodo2
Van szerver, az új hõs 6300 IP-be kerül.

Zomil
US 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
EU? Egész este most rajta játszok 😄

Zomil
Ugy látom szegény riot-nak megint nem jött össze a patch-elés, még mindig nincsenek szerverek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Roots ra gondoltam ofc.

Zomil
stun-bol eddig se lehetett...a root meg kb. 3hösnél van: morgana, ryze és amumu

Fpocok
Na végre megcsinálják, hogy stunból, rootsból nem tud ki ugrani a sok szemét, aki eddig ezt csinálta, nagyon idegesítõ volt.

Fpocok

zsakosfrodo2
Anthrax
Mundo és Malzahar változtatás tetszik

oké köszönöm, erre én is rájöttem, de ezzel hogyan lehet kezdeni valamit is?
zsakosfrodo2
test realm fórumról, be kell jelentkezni, hogy láthasd, de holnap/holnapután kiderül úgyis. Ide nem copyzom be, mert nem szép.

nr1ranger
Értem köszi

There is no peace. There is only WAR!

Fpocok
Van már valami a patchnoteról? Mit fognak változtatni?

zsakosfrodo2
Új Champ rotation és új skinek/bundle a következõ patchben, ami vagy holnap, vagy holnapután érkezik.

Cobra.
A lila a külsõ 3 helyre megy. Lvl 10, 20 és 30-on kapsz 1-1 helyet belõle. A 3 másik rúnából megvan melyiknél van többet érõ rúna. Pl a piros a támadásokra ad fõleg erõsítést, a sárga a védekezés, a kék a mágia/skill.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fpocok
Vannak olyan rúnák, amik több féle színben, seal v mark például, lehet kapni, viszont az egyiknél többet ad. Szóval ha venni akarsz valamit, akkor érdemes megnézni másik színnél is, hátha ott nagyobbat ad.
A quintessence vagy mi, az egy olyan runa helybe megy, ami 10 szintenként nyílik meg.

nr1ranger
Valaki elmagyarázná hogy a rúnáknál mi a különbség mondjuk mark meg seal között, mert kb ugyanolyan típusú plusszokat is adhatnak? Meg shop-ban láttam 4. féle rúnát, lila színût, az hova megy?

There is no peace. There is only WAR!

Zomil
kiváncsi vagyok hányszor probálták azt megcsinálni mire sikerült 😄

zsakosfrodo2
Jajaja 😄😄😄