League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahogy te is irtad, abban nincs pénz...amig az emberek megveszik igyis-ugyis a cuccokat függetlenül attol, h stabil-e szerver nem fognak foglalkozni vele :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tul sokan vannak, legalabb csinalhatnanak egy queue-t és lehetne látni, hogy 3óra mulva juthatok be,mint régen a wowba 😛
May the force serve you well!
A lolclient (Adobe Air) lelövése semmti nem ér, mert egyik játéknál lefagyott magától és ugyanúgy játszhatatlanul szaggatott a játék. Volt, hogy 1-2 másodpercig nem tudtam mit csinálni, mint amikor elmegy a kapcsolat, csak itt nem ugráltak a creepek meg az ellen simán ledarált és közben láttam is mi történik.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na látod Pocok, most tényleg baromarcú voltam és trollkodtam, de úgy érzem belefér 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Másrészt csak hogy tud aki ilyen sose fogja fel, tapasztalatból mondom 😄 nem egy ilyennel találkoztam már...
Amúgy személy szerint utálom a hülyéket(nem a kezdõket mert én is voltam és mindig vagyok ha újat próbálok ki) és sajnos a világon egyre több a hülye, régi mondás okos enged ezért vannak már jó ideje a hülyék "hatalmon" és lesznek is
Bírom, hogy akik vettek valamit, azt hiszik, hogy õk itt a Janik. Na mindegy.
Szerinted itt van még aki a boostokért fizet? A legtöbbünk már nem tudja mire költeni az IP-t, XP-t már nem láttunk a béta óta, a skineket pedig tudod használni úgyis ha nem vetted meg õket. Azért néha megértem, hogy kiakadnak a hülyeségeidre. Tényleg nem gondolkozol...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amúgy nem rég volt ingyen IP boost, lehet megint lesz emiatt.
Amumuval ma reggel egy kis "ölelésre" vágytam 😄

Amíg nincs havidíj, addig senki ne panaszkodjon, hogy néha le van hallva a szerver. Most kivételesen tovább.
Tegnap toltam egy olyan meccset, h egyénileg egész jók voltak a csapatok, de nálunk összevissza 2-3asával támadtak az emberek, meg leszedtük az összes ellent, erre elmennek 2-en junglezni, ahelyett, h toltuk volna a tornyokat és az inhibitorokat... Már menet közben majdnem agyvérzést kaptam (najó, csak idegesített kissé). És egészen a végéig ez ment, aztán az ellen a totál vesztes szituból bealázott a sok feed miatt.