League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Pedig ez azt jelenti, hogy a fizetõk (köztük én is) , helyette fizetnek. Mert ugye ha õ nem teszi, valakinek meg kell tenni helyette. 😛
annyiban igazat adok pocoknak, hogy nem helyette fizetsz, mert neki nem kell érte fizetni, de való igaz, ha nem fizetnél nem tudna õ sem játszani,de akkor se helyette fizetsz 😊

Unknow
Helyetted fizetünk, mert ha nem vizetnénk, nem lenne alapszolgáltatást. Remélem te se gondoltad komolyan, hogy létezik olyan dolog a világon,hogy: ingyenes. Szóval igen, amíg nem fizetsz, helyetted fizetünk.
Fpocok
Ennek örülök. Sokkal szimpatikusabb az ilyen hozzállás, mint a megígérünk fût fát, vedd meg, azt majd akkor koppansz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nemrég olvastam hogy a fizetõs játékokból kevesebb a bevétel mint a mikro-tranzakciósokból (mint a lol is) tehát nem lesz fizetõs max ha megunják a sok rinyálást kicsit javítanak a dolgon de nem valószínû

Fpocok
Remek, most már nem csak busy, meg unavailable, hanem egyszerûen azt hiszi, hogy nincs is netem.

Fpocok
Abból. De mi az, hogy fizeti HELYETTEM? Nem fizet HELYETTEM semmit. Én csak az alap szolgáltatást veszem igénybe, majd fizetek extráért ha lesz kedvem. Aki viszont fizet, az meg is kapja az extra cuccait, ami az alap szolgáltatáson felül jár. De HELYETTEM nem fizet senki. Ha mindenki csak ingyen játszana, akkor bezárnák a boltot, de az csakis az õ üzletpolitikájuk miatt van, csinálják akkor fizetõsre. Szerencsére sokan vannak akik EXTRA szolgáltatásokat vesznek, így megmarad a játék.

Nálam is hasonló a helyzet.

Unknow
Btw van szerver, de mindenki csak saját felelõsségre. Van egy olyan érzésem, hogy aki most belép egy játékba az bizony leavvel fog távozni.
Zomil
" Tudom naiv kérdés, mert abba nincs pénz... "

Ahogy te is irtad, abban nincs pénz...amig az emberek megveszik igyis-ugyis a cuccokat függetlenül attol, h stabil-e szerver nem fognak foglalkozni vele :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az van hogy 1 hete nem lehet jatszani esténként :S
Tul sokan vannak, legalabb csinalhatnanak egy queue-t és lehetne látni, hogy 3óra mulva juthatok be,mint régen a wowba 😛

May the force serve you well!

Cobra.
Van még valaki egyébként, aki még most is szídja a GOA-t? 😊
A lolclient (Adobe Air) lelövése semmti nem ér, mert egyik játéknál lefagyott magától és ugyanúgy játszhatatlanul szaggatott a játék. Volt, hogy 1-2 másodpercig nem tudtam mit csinálni, mint amikor elmegy a kapcsolat, csak itt nem ugráltak a creepek meg az ellen simán ledarált és közben láttam is mi történik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Unknow
Streamelik Pocok meccset, amit több ezren néznek, hogy tanuljanak belõle. Mivel rengetegen nézik, és rengeteg reklám van közben, így simán visszajön a Riotnak a pénz, és igazából nem is kell nekik más játékos. Ezért lõtték le az EU szervereket, Pocok játszik önmaga ellen, ez bõven elég.

Na látod Pocok, most tényleg baromarcú voltam és trollkodtam, de úgy érzem belefér 😛
Anthrax
fórumon nyitottam egy témát,hogy riot csak a hõs és a skin gyártás a fontos mert abból van pénz és a szervert meg telibe szarják. Na ki lettem okítva,hogy a hõsöket más csapat csinálja és más a szervert, akkor kérdem én, hogy 1 hónap alatt kijött 3 hõs, szerver azóta is játszhatatlan, akkor nem érné meg nekik valahogy az erõforrásokat átcsoportosítani a szerver karbantartásra ? Tudom naiv kérdés, mert abba nincs pénz...

Zomil
Miért szerinted miböl tartja fennt a riot a szervereket?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Azt írják fórumon, hogy 1 óra. Egyébként már pár órája halott 😊
Kry
Eu szeró meghalt megint, nem hiszem ezt már el...

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Kösz
Másrészt csak hogy tud aki ilyen sose fogja fel, tapasztalatból mondom 😄 nem egy ilyennel találkoztam már...
Amúgy személy szerint utálom a hülyéket(nem a kezdõket mert én is voltam és mindig vagyok ha újat próbálok ki) és sajnos a világon egyre több a hülye, régi mondás okos enged ezért vannak már jó ideje a hülyék "hatalmon" és lesznek is

Unknow
Dehogy, csak valszeg rájött ,hogy ha már kiosztották õt ennyien a fórumon, és most már az is osztja aki védte, valszeg lehet benne valami. 😛 A szerverre én azt mondanám, hogy majd késõ este fellövik mikor már nincs annyi player.
Mûködik a szerver hogy csönd lett?

Unknow
Komolyan is írom, furcsa mód eddig is trollkodhattam volna ,hogy ha akartam volna. Eddig azért védtelek mert egyszerûen utálom ha valaki a kezdõket cseszegetni, de te tényleg idióta vagy. Szerinted miért írtam le neked logikusan a dolgokat? Olvasd vissza, értelmezd, fogd fel, ha nem megy, akkor meg ásd el jó mélyre magad, hogy ennyi idõ után se sikerült értelmezni a dolgokat. Meg aztán szerintem ez nem trollkodás, viszonyítsd össze a profilodat az enyémmel, aztán mondhatod, hogy nem vagy szar...
Fpocok
Ja jóvan. Rájöttem, hogy troll vagy. Elõször azt hittem, hogy komolyan irod...

Unknow
Furcsa módon itt rajtad kívül mindenki nagyképû, meg amikor megvédünk azért mert "jaj ne szóljatok be szegénynek még kezdõ", akkor mekkora jó arcok vagyunk. Egyébként szívesen, hogy fizetjük helyetted. Ez pedig tény, és nem állítás. Az meg ,hogy noob vagy tény. Szarok a statjaid, szarul játszol, mutatja ezt a profilod is. Vagy ha ezt valaki megemlíti már nagyképû? Mert téged senki ne bántson, elég nagy bántás az, hogy f*szláma vagy 😛
Fpocok
Hmm. Elfelejtettem bezárni, sry 😄

Fpocok
Nem hittem, hogy megint a nagyképûsködéshez jutunk ilyen hamar... köszönöm, hogy fizeted HELYETTEM és életben tartod HELYETTEM... baromarcú.
Bírom, hogy akik vettek valamit, azt hiszik, hogy õk itt a Janik. Na mindegy.

Unknow
Erre van egy ideiglenes megoldás, a prioritásokkal kell tökölni. Azt hiszem valami olyasmi, hogy mikor elindul a játék, alacsonyra rakod a kliens prioritást, magasra a játékét. Aztán amikor ténylegesen betesz a játékba, ki kell lõni a folyamatokból a lolclientet, és ez helyreteszi az FPS-t, de ofc nincsenek statok így a végén.
Unknow
Szerintem te nem fogod fel a problémát. Azok miatt az emberek miatt játszhatsz ezen a szerveren akik fizetik HELYETTED ezt a játékot, szóval feedelhetsz, csinálhatod a noob statok, és közben még fizetned se kell, mert mások életben tartják ezt a játékot. Így a hozzád hasonlók tudnak játszani.

Szerinted itt van még aki a boostokért fizet? A legtöbbünk már nem tudja mire költeni az IP-t, XP-t már nem láttunk a béta óta, a skineket pedig tudod használni úgyis ha nem vetted meg õket. Azért néha megértem, hogy kiakadnak a hülyeségeidre. Tényleg nem gondolkozol...
Cobra.
Nekem már mindegy hogy megy vagy nem, a legutóbbi patch óta teljesen játszhatatlan a játék. Elõtte 85-90%-on ment mindkét mag, patch óta 100% és akadozik a játék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

PogEe
Nekem már mind1 lenne csak mûködne jól...😄

Fpocok
Ha havidíjas lenne annak lenne értelme. Ha skineket vettél, akkor azokat meg is kaptad, nincs mire panaszkodnod. Ha boostot, akkor az idõt szerintem megkapod.
Amúgy nem rég volt ingyen IP boost, lehet megint lesz emiatt.

Fpocok
EU teljesen meghalt. Már hetek óta haldoklik. Most pl a fórum sem jön be.

Unknow
Hát, senkinek nem megy. A szerver többet áll mint megy. Azt hiszem a Riot tehetne egy szívességet és most "fizethetne" nekem. Visszaadhatná az eddigi elköltött RP-met , és meghagyhatná azokat a cuccokat amiket vettem rajtuk. Ez talán fair lenne...
PogEe
Srácok senkinek nem megy most a szerver vagy csak nekem??? Köszi sziasztok.

Fpocok
Season one cinematic trailer WITH CHAT! 😄

Fpocok
Közelrõl sem vagyok pro, de néha elõfordul egy ilyen.
Amumuval ma reggel egy kis "ölelésre" vágytam 😄

Anthrax
Ja de elég fapados ,de legalább van 😄

Unknow
Az hagyján, de van végre observer mode 😛
Viktor99
Háhh még megy valami 😊
Fpocok
WCG USA DÖNTÕ STREAM Most kezdõdik második meccs... de gondolom mindenki alszik már 😄

asszem jó ideig nem fogok többet jáccani:\

Nemtom mit pöcsöltek el, de azóta állandóan buzi a server, ha meg felmegyek, h jáccak, akkor 0-15fps között van a játék. Korábban pedig simán ment warpolások nélkül.

zsakosfrodo2
Ja, mindenképpen elgondolkodtat, pedig még nem játszottam mundo-val. 😄

Fpocok
BASSZUS! EZ ODABASZ!

Azzal játszom akivel épp kedvem szottyan. Tény hogy sivir jelenleg annyira nem illik bele a metagame-be de ez van.
Zomil
jah, 30alatt jó kezdöknek...azon kivül nagyon másra nem....

Fpocok
Szerintem meg hülyének kell lenni, aki ilyet ír, mint te. Sivir remek support karakter.

Amíg nincs havidíj, addig senki ne panaszkodjon, hogy néha le van hallva a szerver. Most kivételesen tovább.

Unknow
Nem szoktam õket megvédeni, mert nem kedvelem õket, és mindannyian tudjuk mióta belinkelték az ELOjukat meg ilyeneket ,hogy csak trollkodnak de... Azért az az õ dolga ,hogy mire költi a pénzét, és ha õ erre szeretné, akkor erre fogja, és nem hiszem ,hogy vagizásból szúrta be. Most kivételesen sztem azért áll ez itt, mivel a szerverek továbbra is használhatatlanok, õ meg kidobott egy rahedli pénzt azért, hogy valamit fejlõdjön ez a szar game, erre tessék. Az, hogy anarga rákontrázott nem az õ véleménye volt 😛
Unknow
Cserébe kaptál csodálatos stabil szervert, jól mûködõ és optimalizált klienset és egy, a fejlesztõk által látogatott fórumot. Hát nem csodás, hogy a pénzünk jó helyre megy? 😄 Na de komolyan, valami kompenzációt adhatnának a fizetõ játékosoknak.
Zomil
Azért ahhoz is sokat kell inni, h sivir-t válassza valaki...

30as lvl körül ilyet tolni <#wow1>

Tegnap toltam egy olyan meccset, h egyénileg egész jók voltak a csapatok, de nálunk összevissza 2-3asával támadtak az emberek, meg leszedtük az összes ellent, erre elmennek 2-en junglezni, ahelyett, h toltuk volna a tornyokat és az inhibitorokat... Már menet közben majdnem agyvérzést kaptam (najó, csak idegesített kissé). És egészen a végéig ez ment, aztán az ellen a totál vesztes szituból bealázott a sok feed miatt.