53877
-
Eftörsokk #13037 én valamivel késöbb, és akkor már nem engedték meg a régebbiek visszaváltását :(
de ettől persze próbáld csak meg Tababo, hátha sikerül, csak akkor szólj majd, és akkor megpróbálom majd én is megint :)
-
#13036 Augusztus elején. -
Eftörsokk #13035 mikor csináltad? -
vajo #13034 Hello :))
Nem tudtok akkor erre a problémára valami megoldást? (#13024-es hsz) -
#13032 Nekem sikerült. -
Eftörsokk #13031 csak szólok hogy 30 napnál régebbi cuccokat már nem lehet vissza adni :(
ezzel szoptam én is -
#13030 Ha béta óta játszol ez kicsit bonyolultabb lesz ennél. Ugyanis nekem pl eltűnt elég sok a historyból. Lehet,hogy nálad is fent áll majd a dolog. Ebben az esetben (ahogy nálam is) , nem kell beleírnod a levélbe a dolgot. Sőt, asszem RP-t is kérhetsz a championokért. (Én ezt csináltam mivel IP-ből volt 20k fölös, visszakértem 975rp-t és megvettem újra a championt XD ) -
Tababo #13029 köszönöm -
#13028 a shopban van egy purchases menüpont, ott tudod megnézni -
Tababo #13027 hol tudom megnézni?
vagy csak üssek a hasamra?
béta óta játszok úgy hogy nem nagyon tudom. -
#13026 mikor vetted a hőst/skint. -
Tababo #13025 sziasztok.
hős visszaadásnál kér ilyen adatot hogy "Date Purchased".
itt mit is adjak meg? -
vajo #13024 "HELLÓ! Nekem az lenne a problémám, hogy amikor bejelentkeznék(beírom a jelszót) akkor tölt egy kicsit aztán kiírja ezt: Biztonsági figyelmeztetés. A megtekintendő webhely tanúsítványa elévült, vagy még nem érvényes. Folytatja?
Én rámegyek hogy igen. Kiírja: Connenction Failure: Unable connect to the PvP.net server.
Akkor megpróbáltam leszedni a tanúsítványt....Ugyanez. Kidob
Légyszi segítsetek (az újratelepítés nem segített...)
Előre is köszi."
Egyik haveromnak ugyanez a baja.
Tudnátok erre valami megoldást?
Köszi az ő nevében is. -
#13023 kell! -
#13022 Gépeddel lesz valami. Én laposról seccperc alatt visszalépek. -
#13021 Akkor levonhatod a 15-ből, amivel nekem lógsz : D -
#13020 Nálam sokkal jobb volt, kifagytam játékból a peccselő miatt, restart ugye, majd 10 percen át szarakodott a kliens, mire visszatértem, pont veszítettünk.. -
#13019 új skinek (pl. új Irelia skin), illetve skin rework (Xerath egyik skinjét átalakították) -
vajo #13018 Mit patchelt ma a LOL? csak mert nekem az elöbb elkezdett és 5 percen át patchelt. Mi van benne? -
MrAndree #13017 Teljesen jó nekem is a gösser, köszönöm. :) -
#13016 nem, mert brigitől gössert kapok, te meg ászokat kapsz :D -
MrAndree #13015 Abból kettőt nyilván passzolsz tovább nekem. :) De ha nincs Karthus milyen karakterrel fognak szegény 10 éves noobok nyomulni? -
B52Yami #13014 Naja, próbáltam én is... Gyors sok ap, végére lichbane...fun-fun-fun -
#13013 Valamiért újabb Crimson Elite-t érzek a levegőben...
-
#13012 A legviccesebb legtrollabb dolog amit most imádok az az ap shaco dominion:) -
B52Yami #13011 Vedd meg, olyan kari, amivel mindig jó trollkodni. Lófaszt nem kell ölnöd középen csak farmolni, néha pár killt beszedsz low hp-ból...azt nesze, fed karthus mid :) -
#13010 Épp ezt akartam mondani hogy jól át**sztatok, mert nincs Karthus pedig ki akartam próbálni :D -
#13009 De ari :D
-
#13008 Free hősök (preseason 4): Anivia, Katarina, Ryze, Singed, Sivir, Ezreal, Sona, Yorick, Leona, Skarner.
És mivel se Karthus, se Shaco, se Twitch, ezért Brigi jössz nekem három sörrel. :D -
#13007 DanDinh (NA) részletesen beszél Xerathról. Kis angoltudás szükséges, nagyon hasznos dolgokat mond.
-
Kul1cs #13006 ez ugye most vicc akart lenni?
láttam már vele jó játékost, hát beaprította a csapatot kb. ---> nem kell buff, csak skill -
#13005 Egy kis buff ráférne Xerathra, mert a 0.6-os AP ratio rossz vicc egy nukeren. 1v1-ben szegénynek nincs sok esélye, de még lanen harassolni se tud olyan jól a delayes lövése miatt. Az ultija erős, de ennyi sajnos. -
#13004 nem egyszerű a kezelése, de hogyha megszokod, nagyon lehet vele gyakni -
Eftörsokk #13003 xerathról véleményetek eddig?
nem rég vettem meg, eddig egyet botok ellen mentem, egy dominiont meg egy normalt, hát annyira nem tűnik könnyen játszható hősnek egyelőre -
#13002 Ugyanez, már több mint egy hónapja -
Kul1cs #13001 meg rankednél fél csapatokat kidobál, nem enged vissza, loss forgiven meg nincs... -
#13000 utobbi pár nap eléggé szar, nem jön be a stat, nem dob be játékokba -
Kul1cs #12999 másoknál is rosszalkodik a kliens? -
#12998 Lux fanart <3 -
#12997 Nálam néha jelentkezik ilyen probléma, de nagyon ritka.