League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
lol-hungary.hu kupa akit érdekel, nem én szervezem ,csak jelentkeztünk mi is

Unknow
Persze, mert õ közölte, hogy ilyeneket nem írt 😛 Nehogy már ne keressem elõ az aranyköpéseit 😄
Fpocok
<#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

watto
Ilyenkor miylen elõszeretettel keresgetsz a hozzászólások közül, mikor én írom hogy nézd meg, akkor már lusti vagy 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Unknow
Ezt mintha már egyszer letárgyaltuk volna, hogy nem játszik innen senki US-en, errõl még vitatkoztál is egy sort a barátoddal. Aki aztán belinkelte, hogy az EU-n azért játszanak idióták, mert a Riot most átveszi a GOA-tól. Azt senki nem tudja azóta se, hogy ez nálatok, hogy függött össze. Ezeket is linkelgessem? Meg azt mondtad itt nem régiben, hogy szívesen feljössz EU-ra, megmutatod ,hogy kell ezt csinálni. Én ezt régen is kértem tõletek, (erre se emlékszel szerintem) hogy gyertek és játszatok egy meccset ellenünk.
avengir
Nyílván nem 😄 Szerintem nem adtál NA accot, felvettelek volna 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Unknow
Btw, ti továbbra is zhonyát stackeltetek, én sehol nem írtam az archangel staffot...azt is baromság stackelni, mert csak AP-val semmire nem lehet menni ha nincs semmi survivabilityd, de a zhonyaban aztán abszolút nem stackel össze semmi. Már pedig bizony arról volt szó XD Komolyan azt hiszed ,hogy ha nem jársz ide 1-2 hónapot akkor eltûnnek a hozzászólásaid és mostmár kevésbé leszel hülye? 😄
Unknow
Senkivel nem kevertelek össze, ez az avengir név és a 15 perces surrender egybefort. A creepek hiánya a US-en szintén. Olvass vissza ha nem hiszed el, hogy ezeket a hülyeségeket te mondtad. Már akkor is mondtam ,hogy nyugodtan meg lehet keresni, gyere fel: Athem néven megtalálsz. 😛 Úgy látszik rossz a memóriád, persze arra én se szívesen emlékeznék amit levágtál XD

Hamár ennyire rossz a memóriád:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=29 -> Zhonya stackes vitád.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=28 ->
Itt bizonygatod , hogy nincsenek creepek! (Ez csúcs!)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=24 -> Itt is nyomod a hülyeséget.

Szóval kivel keverlek össze? Egy játékost senki nem felejt el. Keressem ki a 15 perces surrender vitádat is? Vagy elég ennyi hülyeség tõled? Also, már anno is megadtam a summoner nevemet is, akkor is megnézted, akkor se jöttetek játszani.
zsakosfrodo2
Van egy Unique Passive-ja, de te gondolom a sima Passive-ra gondolsz.

avengir
Te összekeversz valakivel kicsi rigó <#puszi> Továbbra is várok egy publikus accot, statot, hogy te milyen pró vagy, mert eddig még nem láttunk tõled semmit se.

Az aura tárgyak stackelnek, ne akard már megmagyarázni, hogy de nem és igen, simán lehet 6 archangel staffat pakolni, mert a passzívja továbbra se egyedi képesség, de nyilván én néztem el valamit.

Továbbra is várok egy summonert nevet tõled 😉

zsakosfrodo2
Sivir, MissFortune, Janna, Sona (új hõs), Rammus/Amumu --> Instant Win.

Ezzel a movement auraval össze lehetne rakni egy jó kis hit and run csapatot, sivir ultival kombinálva 😊
Zomil
Amugy igy ránézésre, egy janna-val együtt, kb. legyözhetetlen csapatot tudnak létrehozni... 😊
Mindenesetre mivel nagyon szeretem a support hösöket, igy tuti az egyik main-em lesz 😊
Bár rankedben biztos nem, mert ott instant ban-t fog kapni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Akkor inkább ezt linkeld be 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kry
Nah sztem pár ember imája meghallgatásra került, mert a kövi hero eléggé support heronak tünik igy elsõ ránézésre: LINK

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Zomil
"Az oroszok úgyis elõbb teszik fel a test realm contentet mint ahogy azt a riot kitalálja."

milyen igaz 😄DDD

Unknow
Az oroszok úgyis elõbb teszik fel a test realm contentet mint ahogy azt a riot kitalálja. Egyébként se értem miért gáz ha kikerül a test realm info, a legtöbb helyen ez tök publikus.
Zomil
"Anyways, Pendragon announced that once they get the new test realm forum setup, that all current testers will be cleared, and that they will begin a much stricter application process for future testers. All new testers will be required to sign a paper copy of the NDA, and fax that along with identification back to Riot. Pendragon stated that the purpose of these extreme measures is to prevent leaks."

Azért sztem a Riot kicsit kezd tulzásba esni a leak megakadályozásával kapcsolatban...Mondjuk eleve nem értem, h a test reaml-es informáciokat miért kell ennyire titokban tartani. Azért test realm, h az emberek testeljenek és minél többen testelhetnek annál kissebb az esély, h vmi bug kireül live-ra...de nem, ehelyett még jobban lecsökkentik a test realm-esek számát...
Ilyet amugy még sosem láttam, h egy cég ennyire fél volna a leak-töl, a legtöbb online játékban publikus tesztelés van, amin bárki aki játszik a játékkal részt vehet benne...érdekes modon a hon-ban nincs ezzel probléma :S
Persze értem én, h azért nincs nyitott tesztszerver, mert nincs hozzá elég erös gépük, de akkor sem értem miért kell ennyire védeni, h nehogy valami kiszivárogjon...
Ráadásul még igy is kicsi az esélye,h sikerüljön, mindig lesz valaki aki elmondja a haverjának aki elmondja az ö haverjának aki kirakja egy orosz forumra 😊

Fpocok

Fpocok
Ez meg volt? 😄
Az igazi ok, amiért nem jók a szerverek:

Cobra.
Nekünk meg 5-nek beadott egy olyan idiótát, aki elején felfeedelte az ellenfelet, majd kilépett... Mondjuk nekem meg megint teljesen játszhatatlan volt, pedig tegnap este játszottam egyet és nem volt vészes. Hálózati gondom se lehet, mert más online játék megy probléma nélkül.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Anthrax
Ilyen csapattársat senkinek nem kívánok, Whiter volt a neve,de szerintem elírta és Whiner akart lenni, egész meccsen csak sírt

most flémeljetek arról, h ki kezdte a flémet x)

Unknow
Btw mielõtt lámázunk kérlek majd írj rám gamebe, aztán mond el, hogy mennyire pro vagy és miért. Érdekes dolgokra fogunk kilyukadni sztem.
Unknow
? Szerinted miért mondtam, hogy keressétek meg a profilomat? Mit shotoljak le rajta? Ugyan annyit láttok belõle amennyit mások. Ráadásul a ranked + normal gamet csak így lehet együtt megnézni. Analfabéta vagy? Keressél rá, és látod mennyi gamem van.
zsakosfrodo2
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha van 3000+ játékod, akkor nem esik nehezedre csinálni egy screenshotot, és ahogy olvasom már csökkent 2000+ -ra... 😄 akkora láma vagy mint ez: <#lama> pici

Unknow
Csak gondoltam felemlegetem a régi jó dolgait , hamár visszajött mégis XD Azért valjuk meg, amit régen lerendezett az priceless volt. Fõleg az, hogy ellene 15 perc után surrendelt az ellenfél. XD Meg ,hogy õ nem creepel, mert creepek azok nincsenek a US-en, csak az EU-n! Õszintén, van akinek ez nem hiányzik?
ó je, ismét a régi hangulat <#lama>
Unknow
Az updater frissít magától továbbra is , de úgy látszik ez is csak nálad nem mûködik. Tudod, ez olyan dolog ami miatt nem jártál fel a fórumra, mert te voltál az egyetlen akinél 15 perc után volt surrend gomb a játékba, akinél stackelt a zhonya, akinél a backdoor jelentése tök más volt, és nem voltak creepek a játékba.

Egyébként azt hiszem egyszer már lebeszéltük ezt a dolgot, hogy neked még lenne mit tanulni, hogy pl az unique itemek nem stackolnak, aztán ezért megsértõdtél, elküldtél minket a picsába, és ,hogy te többet nem jössz ide XD Szóval hajrá, gyere csak fel EU-ra, stackeld a unique cuccodat aztán mutasd meg mit tudsz Mr. Low ELO 😛
avengir
Azért faszságokat ne beszélj, nekem minden figura rózsaszín mert van másfél órám átállítani, bár kicsit gáz, hogy emiatt az updater nem tud magától frissíteni; a skineket viszont így is megveszem rpért, hogy a TÖBBI játékos lása, hogy eltudok költeni VALÓS pénzt nem létezõ dolgokra.

A RIOT pont vásárlással te csak támogatod a fejlesztõ csapatot, hogy továbbra is fennmaradjon a játék; az átlag európai player eddig 230 jurót költött a lolra, remélem te ezt már túllépted.

És nem, engem sajnos nem tartasz el, mivel én NA serveren játszom, az EU megmarad a kezdõ trolloknak, de ha te már zárt béta óta tolod, akkor neked is NA accod kell, hogy legyen. Légy szíves vegyél majd fel in-game vagy adj egy summoner nevet, akarok tanulni egy 3000+ játékot lejátszott embertõl. <#hamm> Esetleg vmi klán vagy bajnokság ahol lehet veled találkozni? <#help>

Gubberx
köszi

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

watto
Nemtudom, én mind1ikhez megtaláltam magamtól. 1-2 réginek van más neve, az újak ugyan azok mint a játékban. Ha valamelyiket nem tudja akinek szüksége van rá, googlezzon rá vagy kérdezze meg it és leírom.

Unknow
Nem fogok nyomozni hozzászólások után, hogy vajon kivel is beszélek. A costum skin nálam meg egyenlõ azzal amit az userek csinálnak.
Unknow
Nem árt hozzá az a leírás sem, hogy mit hova kell másolni, mert ha jól emlékszek sok karakternek más mappát kell csinálni mint ami a neve. Leaguecrafton van errõl talán lista?
watto
Ha tudnál olvasni láttad volna hogy használom. 😊
+ azt se írtam 1szóval se hogy én szeretnék egyedi dolgot, nem értem mit kombinálsz.

Unknow
Na és? Akkor már nem is használod a skint? XD Azt mondtam, hogy ingyen is lehet használni ha akarod, és egy fillért se kell érte fizetni. Amennyiben meg ennyire egyedi dolgot akarsz, fizess érte te is.
watto
ahova raktad a játékot mappában ott menyj tovább a "game" mappába és lesz egy ilyen fájl: HeroPak_client.zip

Na ebben benne van a játék összes skinje, jó keresgélést.

watto
IStenem, nézz vissza pár 100hozzászólást és lesz képem ahol Shacoval vagyok Madhatter skinnel. De még mindig azt mondom hogy nem ugyan az, mert mindenkit ugyan olyannak látsz, nem leszel más a többiektõl, és õk se látják, ez érted?

Unknow
Majd ha Anthrax erre jár elmondja, õ segített nekem is megcsinálni. 😛 Küldesz neki egy PÜ-t, tuti helpel.
Gubberx
és hogy férsz hozzá azokhoz a skinekhez ingyen? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Unknow
Pedig fizettem/fizetek, ha olyan skin van amibe úgy érzem munkát fektettek, megéri megvenni, akkor azt ált megveszem azért, hogy támogassam a játékot, hamár játszok vele.

Egyébként nem kell ps-elnem, vannak itt páran akik ezt megmondják neked szívesen. Rankedekkel együtt kb 2k gamem van fõ accounton, de ennyi van a többieknek is javarészt. Practicet ugye nem számoljuk. De az is van már lassan 500-600 meccs. Egyébként fogod, felmászol a játékba és megkeresed a profilomat. Nem nagy cucc...
Unknow
...és szerinted itt most mirõl van szó? Az originalt is tudod használni anélkül , hogy megvennéd. Természetesen más nem látja, de nem hiszem, hogy ettõl még rontana a dolgon, mert ugye a skin lényegében meg lesz. ^^ Látod, úgy szólsz valamibe bele, hogy gõzöd sincs a dologról.
zsakosfrodo2
Ebbõl nekem csak az jön le, hogy te sem fizetsz semmiért, vagyis akik fizetnek, azok HELYETTED fizetnek (mert ugye neked már nem kell semmi RPbõl...). Na milyen amikor a fagyi visszanyal? 😊

És nehezen hiszem hogy játszottál már 3k játékot. Screenshot or never happend.
U.i.: PS-elni és tudok annyit.

watto
Custom skin nem egészen ugyan az mint az origi, tudni illik mindenkit olyannak látsz.

Unknow
Pedig jobb ha tõlem tudod,hogy a skinekért nem kell fizetni, egy egyszerû másolással lehet õket használni. Abszolút free 😛 Ráadásul 3k game után nem igazán kell semmit megvennem RP-bõl. OMG újat mondtam?
watto
Persze hogy van, értem én mit akar mondani.

darkmenx
nalam legutobbi patch ota 170 helyett 205-210 FPS-el megy a jatek 😞

Igazad van, aki fizet bizonyos extra szolgáltatásokért valószínûleg azért teszi, hogy igénybevehesse azokat, nem azért hogy más - aki nem fizet - is játszani tudjon a játékkal.
Ettõl függetlenül az állítása még igaz, miszerint ha az, aki fizet bizonyos dolgokért nem tenné, akkor _senki_ nem tudna ezzel a játékkal játszani (nem csak az aki per pillanat nem fizet érte).
Csak az õ megfogalmazása szubjektívebb, de attól még van igazságtartalma.
hmm már reggel 8:30kor is busy a server ez eszméletlen

May the force serve you well!

watto
Jajj istenem, ne mond már hogy te azért fizetsz a játékért hogy más játszani tudjon és nem azért hogy legyen skined ...szb. Kétlem hogy ennyi jóindulat szorult volna beléd. a fórumon írt commentjeid alapján nem egy segíttõkész embernek tûnsz 😊