53877
-
#13077 Mindenki hülye csak én vagyok helikopter szindrómád lehet. -
SuLtAN17 #13076 Nem is tudom minek van ez a fórum tele van idiótákkal, akik semmi értelmes hasznos infót nem tudnak adni csak fröcsögni -
#13075 szia -
SuLtAN17 #13074 Két atompro... Azt mondtam hogy lehet tesztelni a játéktudásom 1vs1-ben custom game. -
#13073 De jó, hogy leírtad, nem kell nekem. -
#13072 tipikus arrogáns player, aki 1v1 ! ismétlem 1v1ezni szeretne, hogy megmutassa ő a jobb... JÓ ÉG -
SuLtAN17 #13071 Napi rendszerességgel olvasom a solomid+clg blogját, guideokat, nézem a streameket hallgatom őket próbálok okulni, nem hiszem, hogy ennél többet lehet tenni a fejlődés érdekében. -
SuLtAN17 #13070 Igen elgondolkoztam már ezen is de ha megnézed a profilom, ha érdekelne és nem pofáznál itt a levegőbe akkor meglátnád, hogy akkor is pozitív a statom ha borzalmasan vesztünk lehet engem flamelni, de lehet megpróbálni velem jelenteni vagy ellenem 1vs1ezni. -
#13069 Azon már gondolkoztál, hogy lehet benned van a hiba? :D Elnézve a stílusodat meg úgy mindent, szerintem elég nagy lehet a szereped a failekben. -
#13068 jobb. -
SuLtAN17 #13067 Pont az ilyen arrogáns kis 12 évesek miatt tartok itt ahol tartok. Ha kinyitnád a kicsi szemed, ami elfáradt a matekóra után (nagy sajnálattal hallom), akkor meglátnád a kérdéseket. Érdekelne egy keletről nyugatra átmigrált fórumozó véleménye, aki rankedezik, hogy jobb-e a helyzet. Másodszor meg, hogy ezek a borzalmas playerek tényleg bannolva lesznek feedért vagy csak fölöslegesen koptatom az ujjam? -
#13066 Most azt várod, hogy sajnáljunk? -
SuLtAN17 #13065 Egyszerűen nem lehet kijutni az elo hellből. Megint lecarryztem két meccset majd jön egy Yi akinek topra kellene bruisert pickelni majd ezt sikerült, és beírja ne aggódjak ő pro.. Gondolhatjátok 4/15/4 lett a kolléga. Most az a kérdésem, hogy ezek tényleg bannolva lesznek? Vagy soha nem fogynak el? őszintén nyugaton kevesebb ilyen eszméletlen orbitális elmondhatatlan noob van? Mert most vagy nyugat vagy letörlöm ezt aszart mert nincs értelme nincs benne fejlődés hiába játszol le 900 meccset nem tudsz az ilyen retardált egysejtű barmok miatt előrébb jutni -
#13064 "we need tank ffs, don't pick lee singa" -
#13063 Igazából itt azokkal van a probléma akik azt hiszik azzal, hogy "bepicekelek valami OP-t" elviszi a játékot :P Egyébként így is van, az ellenfél számára elviszi :D Egyszerűen nem tudnak elég championnal játszani, így rendszerint ők azt hiszik,hogy azért last pickek mindig mert mindenki más elszúrja nekik, pedig pont fordítva. Lásd az alsó hozzászólást :P -
B52Yami #13062 Vannak ritka nagy barmok... de én ha solozok megpróbálok valami kommunikációt felépíteni a csapattal, hogy ki ellen mit érdemes és ki mivel jó. (néha segít) De volt olyan is, hogy volt 1 ranged carry, jungle, support és 4. re pickeli ashe-t...majd játék közepén amikor leszóltuk, azt mondta, hogy miért nem szóltunk neki, hogy tankot hozzon :D HEH? Miért nem látta, hogy nincs? :D -
#13061 "so many noobs will matchmaking ever find true balence" -
#13060 Valahol volt egy leírás erről és úgy vagy 1500 vagy 1800 nem emlékszem pontosan alatt nem counterpickelnek még az emberek. (persze ez még régi ELO :)) -
SuLtAN17 #13059 Duo-ban lehet jelenti, de nem értek egyet az sem segít már próbáltam. Ha van 1 retardált, ami azért általában akad már nem lehet lecarryzni, vagy csak ritkán... -
#13058 khm lehet láma kérdés, de rankeden hogy premade-lsz? ott elvileg vagy solot jelentesz vagy full groupot nem? -
#13057 Hát lehet neked igy működik, általában nekünk elég ha 2en premadelünk 1 vagy még jobbik esetben tudjon a 4. is játszani és 10ből 8at általában nyerünk. Persze igazad van hogy vannak néha nagyon bénák de hát ez van. :) -
SuLtAN17 #13056 Valaki magyarázza már el nekem (tudom elnyűtt téma), de egyes emberek, hogy jutnak el lvl 30-ra? Az ennek a játéknak a k*rva nagy baja, hogy mehet az illető 700 meccset is ha egyszerűen nem érti ezt az igen egyszerű játékot. Az elo hell(o) kb 1500-ig tart de komolyan mondom pickelhetem a legopbb szart nem lehet lecarryzni a retardáltakat egyszerűen elképesztő, hogy jelentenek tömegesen rankedet ebben a játékban. A meta game-ről foggalmuk sincs, az hogy milyen picket milyennel lehet counterelni azt főleg hagyjuk. Egyszerűen kész inkább adják ki a Diablo 3-t vagy valami legyen mert ez a játék 90% szerencse és 10% skill az a k*rva nagy helyzet. És nem tudtok megcáfolni... -
#13055 azért az jó volt amikor Regi fejét mutatták végig ahogy bambulta a Solomid oldalát, miközben háttérben nyert a Fnatic... tényleg az kit érdekel :D -
#13054 Yay \o/
-
Tababo #13053 nekem sem engedték. biztos valami szigorú emberkéhez került az ügyem de visszaadtam mást.
megvettem talont.
vélemény? -
#13052 Fura, tőlem ilyen dátumos dolgot nem is kértek :S Beírtam a 3 hőst meg az árát és ennyi, igaz vártam rá vagy másfél hetet de azonnal kérdés nélkül megcsinálták. -
#13051 Nekem is kizárólag az elmúlt 30 nap termékéért adták vissza az IP-t. kb 3 hete kérvényeztem (3-4napon belül vissza is adták). -
#13050 Az érdekes...én olyan cuccot adtam vissza ami 1,5 éves :P A legújabb cucc amit visszaadhattam volna az is 2 hónapos volt. (Leszámítva a mindig aktuális új championt.) Az olyan accountoknál amik régiek és minden meg van rajtuk, gondolom engedékenyebbek. -
#13049 Ne sérts meg kérlek -
Tababo #13048 na jött email. sajnálják de nem tudják a kérésemet teljesíteni. -
#13047 Wow, ma a tribunalban egy gyerek kétszer került elém, ugyanabból a játékból O.o -
#13046 Úgy látom kijavították a 1. win of the day bugot is -
Tababo #13045 skinek ha jól tudom -
#13044 Én tudok egy all-star line upot: Zeros, Czdano, gtronic, jazzyke, ronihun -
#13043 Mi volt ez a mai patch? -
Tababo #13042 én megtaláltam mindent, viszont lehet hogy nem kellett volna akkor nekem sem dátumot beírnom. na mind1. -
Tababo #13041 igen levélben nekem is azt írták hogy 30napnál régebbi cuccokat nem adhatok vissza. meglátjuk mi lesz.
cat, anivia 12600
blitzet meg még rp-ért vásároltam 975 ha jól tudom.
mondjuk ha nem veszik vissza nem gáz, csak nagyon kéne Talon.:D bankszámlámon meg kb -540ft van. -
#13040 Classic pre-made-be kéne még egy ember fél óra múlva.
TS3 szeró van. -
#13039 lehet attól függ, hogy épp melyik supportoshoz kerülsz -
#13038 haverom 1-2 hete csinálta és visszavették a régebbit is neki