League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Hamár ennyire rossz a memóriád:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=29 -> Zhonya stackes vitád.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=28 ->
Itt bizonygatod , hogy nincsenek creepek! (Ez csúcs!)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833&order=reverse&index=24 -> Itt is nyomod a hülyeséget.
Szóval kivel keverlek össze? Egy játékost senki nem felejt el. Keressem ki a 15 perces surrender vitádat is? Vagy elég ennyi hülyeség tõled? Also, már anno is megadtam a summoner nevemet is, akkor is megnézted, akkor se jöttetek játszani.
Az aura tárgyak stackelnek, ne akard már megmagyarázni, hogy de nem és igen, simán lehet 6 archangel staffat pakolni, mert a passzívja továbbra se egyedi képesség, de nyilván én néztem el valamit.
Továbbra is várok egy summonert nevet tõled 😉
https://hotshu.wordpress.com/
Mindenesetre mivel nagyon szeretem a support hösöket, igy tuti az egyik main-em lesz 😊
Bár rankedben biztos nem, mert ott instant ban-t fog kapni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
milyen igaz 😄DDD
Azért sztem a Riot kicsit kezd tulzásba esni a leak megakadályozásával kapcsolatban...Mondjuk eleve nem értem, h a test reaml-es informáciokat miért kell ennyire titokban tartani. Azért test realm, h az emberek testeljenek és minél többen testelhetnek annál kissebb az esély, h vmi bug kireül live-ra...de nem, ehelyett még jobban lecsökkentik a test realm-esek számát...
Ilyet amugy még sosem láttam, h egy cég ennyire fél volna a leak-töl, a legtöbb online játékban publikus tesztelés van, amin bárki aki játszik a játékkal részt vehet benne...érdekes modon a hon-ban nincs ezzel probléma :S
Persze értem én, h azért nincs nyitott tesztszerver, mert nincs hozzá elég erös gépük, de akkor sem értem miért kell ennyire védeni, h nehogy valami kiszivárogjon...
Ráadásul még igy is kicsi az esélye,h sikerüljön, mindig lesz valaki aki elmondja a haverjának aki elmondja az ö haverjának aki kirakja egy orosz forumra 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyébként azt hiszem egyszer már lebeszéltük ezt a dolgot, hogy neked még lenne mit tanulni, hogy pl az unique itemek nem stackolnak, aztán ezért megsértõdtél, elküldtél minket a picsába, és ,hogy te többet nem jössz ide XD Szóval hajrá, gyere csak fel EU-ra, stackeld a unique cuccodat aztán mutasd meg mit tudsz Mr. Low ELO 😛
A RIOT pont vásárlással te csak támogatod a fejlesztõ csapatot, hogy továbbra is fennmaradjon a játék; az átlag európai player eddig 230 jurót költött a lolra, remélem te ezt már túllépted.
És nem, engem sajnos nem tartasz el, mivel én NA serveren játszom, az EU megmarad a kezdõ trolloknak, de ha te már zárt béta óta tolod, akkor neked is NA accod kell, hogy legyen. Légy szíves vegyél majd fel in-game vagy adj egy summoner nevet, akarok tanulni egy 3000+ játékot lejátszott embertõl. <#hamm>#hamm> Esetleg vmi klán vagy bajnokság ahol lehet veled találkozni? <#help>#help>
https://hotshu.wordpress.com/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
+ azt se írtam 1szóval se hogy én szeretnék egyedi dolgot, nem értem mit kombinálsz.
Na ebben benne van a játék összes skinje, jó keresgélést.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egyébként nem kell ps-elnem, vannak itt páran akik ezt megmondják neked szívesen. Rankedekkel együtt kb 2k gamem van fõ accounton, de ennyi van a többieknek is javarészt. Practicet ugye nem számoljuk. De az is van már lassan 500-600 meccs. Egyébként fogod, felmászol a játékba és megkeresed a profilomat. Nem nagy cucc...
És nehezen hiszem hogy játszottál már 3k játékot. Screenshot or never happend.
U.i.: PS-elni és tudok annyit.
Ettõl függetlenül az állítása még igaz, miszerint ha az, aki fizet bizonyos dolgokért nem tenné, akkor _senki_ nem tudna ezzel a játékkal játszani (nem csak az aki per pillanat nem fizet érte).
Csak az õ megfogalmazása szubjektívebb, de attól még van igazságtartalma.
May the force serve you well!