53877
-
#13478 Képrejtvény
-
#13477 állítólag csak a honlapjukkal csináltak 270.000 dollárt (54m FT) az előző évben. ebben lehet a stream sincs benne szóval.. van rá elég pénzük -
#13476 azt kihagytam hogy a gaming roomba egy óriási LCD TV áll, szóval oké hogy razer támogatta őket headsettel meg klaviaturával, abból még nem lesz ekkora ház ilyen sok mindennel, hát tény, hogy elég kocka életmódot folytathatnak, de mondjuk nem lehet rossz annyira, elvégre fiatalok, és ki vannak tömve, meg együtt laknak azért együtt ennyien el lehet ott lenni, bár nem tudom ők kimozdulnak e -
#13475 Van fent videó, ilyen konyhaasztalon játszanak, meg kb a földön alszanak, elég tróger életmód, persze jó, együtt vannak, játszanak.. dehát mégis, szar kajákat esznek egész nap, tuti tiszta mocsok minden, én nem élvezném.. -
#13474 A francba, bocsi a dupláért, felcseréltem a linkeket ... -
#13473 TSM Gaming House part 1
TSM Gaming House part 2
Már kb. 1 hónapja ott vannak, és játszanak napi tíz órákat. Valamelyik blogban mondta valamelyik tag, hogy a Razer támogatta őket a billentyűzettel, meg az egérrel, meg headsettel azt hiszem. -
#13472 beszarás milyen házuk/cuccaik vannak, ennyire megszedik magukat a streamből meg a bajnokságokból? most nzéem van egy olyan stream h TSM gaming room, és lehet rajta látni ahogy ülnek a gép előtt: 1000 néző.. -
#13471 #13466
Csak telepítsd újra, nekem az segített. -
#13470 Logging onto chat service...
És más akkontjával be tudok lépni, valamint más is be tud az én akkontomba lépni, csak a sajátomnál jön ez a bájos Logging onto chat service örökkévalóságig tartó kis töltőkarikája.. ?! -
Corten #13469 Most már tudom miért bannolják Kassadint majdnem mindig, (13/2/7 utolsó meccs) pont akkor érkezik meg amikor nem számítasz rá, vagy amikor low hp-n vagy és menekülsz, "Oh Hai" - dropped dead. Új mainem van azt hiszem :P. 6-os szintig kicsit gyenge, de utána... God save them all. :) -
#13468 Akkor rakják be olyan rotába, ami tele van 3-6 ezres csempionokkal : D Érted a lényeget: A mostani rota kakcsi. -
#13467 nem mindneki kapta meg ám ingyenesen, csak akik játszottak az első szezonban. Akik az elmúlt két hónapban regeltek be, azoknak már nem járt sem Kayle, sem a skin. -
#13466 Ingyenesek közül Olafot nem próbáltam még ki, de úgy látszik nagyon erős, haverom penta killt csinált vele, és kb. másodjára játszott Olaffal. Bár ez normal blind pick volt, de szerintem ez is számít.
Más:
Suliban szoktunk játszani a LoL-al, ma valamiért a chatbe nem engedett be (Llogging into chat servicet), minden mást behozott. Másik gépen működött. Haverom belépett az én gépemen, neki működött. Csak nekem nem. Végül újra telepítettem a LoL-t, és megoldódott a probléma. Csak azért írtam le, hátha valakinek segít. -
#13465 Őt is szokták banolni. Kayle, te jó ég. Már megint egy amúgy is ingyenes karakter, plusz egy rakat 1350-es. -
BaSSeR #13464 Amumu instant ban. De caitnek örülök:D -
#13463 Egyéb hírek:
-Jönnek a klánok, hivatalosan is be lett jelentve, a közeljövőben (Soon[tm]), bevezetésre kerülnek a 3 és 5 fős csapatok, melyek saját csapatnevet és klántaget választhatnak a nevük elé. Ezen csapatok ranked formában mérkőzhetnek majd meg egymással. Az elot pedig nem játékosonként kapjuk majd, hanem csapatként(!)
-A solo queue új neve Solo/Duo queue lesz. -
#13462 Újabb free week köszöntött Runeterrára, a preseason nyolcadik hetében járunk:
Amumu, Fiddlesticks, Kayle, Nasus, Teemo, Veigar, Warwick, Shen, Olaf, Caitlyn -
#13461 Jóez a Shyvana, nemsokat játszottam vele, de kifejezetten jól lehet vele harassolni lanen, nagyon kellemetlen ellene játszani, egyszerűen jó meg tetszik. :D Graves is OP, meg most Soraka -
#13460 TheOddOne milyen kényelmes éldegél :D -
Fletley9 #13458 Mondottam lategameben minden ittemmel yorick halhatatlan 1v1-be meg aztán főleg. -
#13457 Solon vertem puhára egy critplan kicsi buksiját :) -
#13456 Dyrus exciting commentating XD -
Fletley9 #13455 Yorick tipikusan olyan karakter, hogy warmog atma és utánna simán mehetnek a tanky itemek mert a sebzés bőven jó meghalni meg nem fogsz (nálam a build: Manamunne,mercury,warmog,atma,FoN, az utolsó item meg szituáció függő, de innentől hallhatatlan) és tényleg jobb mint ha mezei tanky dps-t buildelsz az, hogy mit csinálsz rankedon pedig lanetől függ ha nem soloztál vele (vagy esetleg jungel) akkor igen support szerüséget is szoktak csinálni. De ez no offense mielött. BTW. vissza kellett volna szólni ,hogy Twitchel mi a f**** keres rankedon nem oda való -
#13454 :D:D:D:A:DAS:D:A:S:D:S -
Corten #13453 No boobs, no fun. -
#13452 Anivia-nak miért nem öltözött senki? -
#13451 Micsoda meglepő felfedezést tettél... -
#13450 117 AD-s twitch 3-9 stattal beszól nekem (Yorick), majdnem 300 AD-val és 6-3 stattal, hogy milyen kurvaszar vagyok, és mik ezek az itemek, és mit keresek rankedon, nekem supportolnom(!!!!!) kéne, wardokat venni, és pucolni a mapot. Ja és mellesleg miért nem buildeltem tankot, mert yoricknak (A KIBASZOTT TANKY DPS-NEK) az a legjobb build, ha veszel négyezernyi hp-t és armorokat.
JÉZUSOM BAZDMEG MEKKORA RETARDÁLTAK VANNAK EBBEN A JÁTÉKBAN. -
#13449 Jaizé, ez kimaradt, nem csak 2 új spell jön és 2 régi megy, hanem
" Flash will now have both reduced range and an increased cooldown to make summoners feel less obligated to select it. Clairvoyance will also be receiving an increased cooldown and reduced duration to make it require more tactical use and be less punishing to junglers. " -
#13448 -
#13447 És had ne mondjam, hogy Donnak volt egy hasonló Veigarja, ugye? : D Azt közvetlen közelről szemlélhettem. -
#13446 Kard teljesen felesleges volt neki :) (a stackes) -
#13445 sokszor látom a trollkodás kifejezést, na de ez..
-
#13444 Sikerült megoldani a problémát.
Letöröltem újra letöltöttem. A letöltés elején a Pando Media Booster-rel volt a gond. Azt kellett külön leszedni hozzá. -
#13443 -
#13442 Miért van az, h lassan naponta van vlm pár megás patch, de mi csak 2 hetente kapunk patch note-ot? Engem érdekelne minden apró változtatás. Sunnyognak ezek a RIOT-osok vlmt. -
#13441 Őőő... A képet az egyik régebbi support forum-os topicból loptam, mert nem volt kedvem print scrinnel szórakozni. Elfelejtettem leírni, bocsesz >.< -
Kul1cs #13440 Érdekes, hogy ennek ellenére fél éves híreket hoz be. Habár nem tudom, hogy azok patch-csel együtt jönnek-e le, vagy sem. -
#13439 A lognál befagy és egy hibaüzenettel elintéz a windows.
A support fórumot akkor meglesem. Köszi.
Ma olyan hajnali 1 óra körül jöttem le LoL-ról. -
Kul1cs #13438 Log nélkül nehéz megmondani. Ajánlom a support fórumot.
Amúgy mikor játszottál utoljára? :D