League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
bár mostmár normal elot sehol nem lehet megnézni ugyebár, de régen simán lehetséges volt a 2.2k+
ez meg mehetne a topik háttérzenéjének
KIKEURT. te romaniaban elsz?
igen, a te szinteden 1 ember is kepes megnyerni egy jatekot. erre probaltam ravilagitani. ahoz, hogy az az ember kepes legyen megnyerni, nem kell sok minden, csak gondolkoznia kell. de mivel te -30ban vagy, ezert te nem tudsz gondolkozni. remelem igy mar erted, hogy mit akartam az elozoekkel mondani.
avengir, eurol beszelek meg mindig. es meg midnig normal game.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Amugy ez msot hogy jön ide? Garutlálok, kemény vagy, bolodg lehetsz hogy elértél valamit egy rohadt játékba 😉
Attól még az iskolában továbbra is verni fognak.
Dotaban ha összedobot 400win-450los statos emberkéket, rohadtul nem fognak neked egymenet alatt 30at killelni 😄ú
Jó jó, tudom hogy valamibe beleakartál kötni, hogy aztán kijukadjunk az elodnálm remek. Még 1x grat. ClapClap
'get a life
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
https://hotshu.wordpress.com/
es mindebbol az alazasbol, azt hozzak le mint kovetkeztetest, hogy mennyire egyszeru a jatek.
mikor ranked bejott, top25ig ugy mentem, hogy 40 win es 5 lostom volt. minden jatekban volt 1 quadram, es 2+ triplem. MINDEN jatekban. ennyit arrol hogy mennyire bena jatekosok vannak a te szinteden. jatsz high/top eloban es rajosz h nem qwer+igniteban merul ki a jatek. jah ahoz nem kene -30ban lenni =DDD nyerni kene egy 130 jatekot zsinorban. gl.
Amit még nem irtatok és sztem a hon javára lehet irni:
A lol adobe air-t használ mig a hon, normálisan megirt gui-t...a lol soha nem fogja a fos adobe air-el elérni a hon szintjét.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként én is kipróbáltam anno a HON-t és nem gyõzött meg. UA mint a DOTA csak átláthatatlanabb az egész. (Pont a grafika miatt talán.) Persze meg van a maga varázsa...de mint játék, nekem nagyon nem jött be.
http://kosadz0r.mybrute.com/
Én azért játszok, hogy szórakozzak, nem azért, hogy idegeskedjek. HoN-t megvettem, játszottam 2 hónapig, de meghagyom annak, aki stresszelni akar / van állandó teamje / e-peen-t akar növelni.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ha már különbségeket keresünk, játszok napi 1 lol estefele daywinnért, meg 3dotát, és mindíg feltûnik hogy a lol igazából 1 zongorajáték. Ez nem feltétlenül negatívum, de pl swain-nel(nem ez az egyetlen iylen hõs ) végighúzod a q w e r betûn a kezed, + rátolsz egy ignitet és bybye. 1menet alatt 15fölötti kill-t lehet íg yhozni, tegnap volt 30, máskérdés hogy ilyenkor kezdi az ember komolytalanu lvenni és szed vayg 15diet, de Dotában , szal gondolom honban is, sose lesz 1 menetbe 15fölötti killem.
Persze ez se negatívum, csak ez úgy feltûnt.
Igazából teljesen más a 2 játék, be is fejeztem ezt az "eszmecserét" 😄
Bocs hogy lol topikba irtam be ezt a sok szart csak kicsit unatkozok 😄
Deny meg goldvesztés...Deny-vel megtudsz fogni a laneden 1 hõst, gold vesztés miatt pedig nicns annyi retard aki +1fragért befut tower alá(ha dotában nem lenne golvesztés kicsit vicces lenne a játékmenet hogy a carry heroddal bevered õket rakásra a 35.percben).
Kb olyan dolgokba kötöttél bele ami miatt a dota fényévekkel jobb a lolnál (ha már muszály hasonlíítgatni, pedig szerintem hülyeség 😄 ).
Dota és Hon sokkal angyobb játéktudást igényel mint a lol, lol kb 1 egyyszerûsített változat.
Dotaban nincs hosok közt balance? Ez már csak azért is vicc mert épp a deny miatt tudod rögtön a játék elején visszafogni ellenfeledet ha support vagy ha carry.
Megkérdezhetem hogy dotáztál e valaha?
Fölösleges ezt a 3. játékot hasonlítgatni, mert gyakorlatilag a mapon és kezelésen kívül nincs azonosság. (Dota meg hon kb ugyan az, csak honnak "szebb" a garfikája, ami szerintem kruvaundorító 😄 )
A jatek mechanikajanak mar az alapja is mas, azert nincs deny, gold vesztes es ien faszsagok, hogy ne lassitsak a jatekot, igy is kiba hosszu 1 meccs.
Szvsz a hon grafikaja hanyadek, de kinek a pap, kinek a papne...
A hosok kozti balance meg a dotabol hianyzik.
2: ez megint csak nem negatívum, hanem különbség.
3: ez sajnos igaz, viszont van rengeteg más elõnye.
4: grafika megint csak szubjektív, nem befolyásolja a játékélményt
5: folyamatosan fejlesztik a lolt is, kb 2 hetente kerül be új karakter.
6: a LoL =/= HoN és nem is DOTA, miért kellene azt az irányt követni egyáltalán?!
Trolling is a art.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
1. lolból hiányzik a balance, miért is? : mi vesztíes ha meghal a hõsod? Szinte semmit a lolban, ezért nagyon könnyen egy hõs túl erõssé válhat és beverheti az egész csapatot. Hon ha meghal a hõsöd rengeteg goldot veszít.
2. lol nem lehet a saját creepjeidet megölni, ha kevés a hpja. Honba megteheted, miért jó, mert az ellenfél így kevesebb xp, goldhoz jut.
3. lol freegame ---> rengeteg leaver
4. grafika, sehol nincs a grafikája a lolnak
5. Hõsök száma több a honba, Folyamatosan fejlesztik a játékot, sokkal gyakrabban kap tartalommal teli pachet, mint a lol.
6. én bogarásztam ezt a fórumot, és nagyon az jött le, hogy a lolba nagyon nagyon hiányzik a hõsök közötti balance
elöször nem értettem mit kell nézni, de aztán... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amúgy jól játszottak, de sajna fõleg csak a gyilkolászásra mentek, úgyhogy elvertük õket. 😄