League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem szeretném ha ilyen pöcs cigánygyerekek mint a watto megszállnák a hon topicot, köszi😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

normál elo meg ranked elo két külön dolog
bár mostmár normal elot sehol nem lehet megnézni ugyebár, de régen simán lehetséges volt a 2.2k+

ez meg mehetne a topik háttérzenéjének

kijukadjunk? =DDDDDDDDDDDDDD iskolat te semmilyen korulmenyek kozott ne hozd fel. kijukadjunk.

KIKEURT. te romaniaban elsz?

igen, a te szinteden 1 ember is kepes megnyerni egy jatekot. erre probaltam ravilagitani. ahoz, hogy az az ember kepes legyen megnyerni, nem kell sok minden, csak gondolkoznia kell. de mivel te -30ban vagy, ezert te nem tudsz gondolkozni. remelem igy mar erted, hogy mit akartam az elozoekkel mondani.

avengir, eurol beszelek meg mindig. es meg midnig normal game.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

watto
Ha annyira kikeurt pró vagy nagyon is jól tudhatnád, hogy a lol pont nem az a játék ahol 1 emberen múlik a menet, attól hogy én gondolkodom szerinted lehet nyerni? Gondolkozz.
Amugy ez msot hogy jön ide? Garutlálok, kemény vagy, bolodg lehetsz hogy elértél valamit egy rohadt játékba 😉
Attól még az iskolában továbbra is verni fognak.

Dotaban ha összedobot 400win-450los statos emberkéket, rohadtul nem fognak neked egymenet alatt 30at killelni 😄ú

Jó jó, tudom hogy valamibe beleakartál kötni, hogy aztán kijukadjunk az elodnálm remek. Még 1x grat. ClapClap

'get a life

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

zsakosfrodo2
Hát ezt elírtam... 😄

zsakosfrodo2
Komolyan megpróbálsz beszólni a trollkodás felsõ szintjein tevékenykedõ aanrga-nak? 😄

avengir
Azert ennyire ne nyiljon ki a mesekonyv. A legjobb lol jatekos eloja jelenleg 2002 es ezt 137-es win + al erte el.

https://hotshu.wordpress.com/

btw valoban egy rohadt szeru jatek. egy dolgot kell csinalni: gondolkozni. de a -30bol eroteljesen az jon le, hogy te erre keptelen vagy.

mindig nevetek, mikor minusz w/l -os emberek haracsolnak arrol, hogy mennyire durvan bealaztak az enemyt. jojo tudom voltal mar +30 vagy +40ben (nemtudom mar mennyit irtal). de az meg mindig csak az atlag jatekos szintje. /normalban 1500-1600 ELO/ nem pedig 100+ win es 2200+elo normalban.

es mindebbol az alazasbol, azt hozzak le mint kovetkeztetest, hogy mennyire egyszeru a jatek.

mikor ranked bejott, top25ig ugy mentem, hogy 40 win es 5 lostom volt. minden jatekban volt 1 quadram, es 2+ triplem. MINDEN jatekban. ennyit arrol hogy mennyire bena jatekosok vannak a te szinteden. jatsz high/top eloban es rajosz h nem qwer+igniteban merul ki a jatek. jah ahoz nem kene -30ban lenni =DDD nyerni kene egy 130 jatekot zsinorban. gl.

darkmenx
asszem itt az ideje a helyi arcok fikazasa helyett menni trollolni a hon forumukba, hogy milyen szar a hon a lolhoz kepest :>

avengir
Tehat akkor meg1x. JATEKMECHANIKA

zsakosfrodo2
Én nem szarom le. Tudom, az én otthoni gépem elég gyenge már, de egy régebbi konfiguráción az adobe air csodálatos felülete nem igazán teszi élvezhetõvé azt, hogyha megnyitom, akkor valami mással is foglalkozzak mellette. Konkrétan egy youtube video-t nem lehet megnézni, ha meg van nyitva. (De ahogy írtam, ez egy régebbi konfigon van, egy újjal semmi gond sincs vele, de ott is biztos elég sokat lefog.)

watto
Ez legyen a lol legnagyobb hibája, konkrétan leszarom hogy kell belépni a játékba 😄

Zomil
Nekem a grafika jobban tetszik hon-ban 😊
Amit még nem irtatok és sztem a hon javára lehet irni:
A lol adobe air-t használ mig a hon, normálisan megirt gui-t...a lol soha nem fogja a fos adobe air-el elérni a hon szintjét.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
A HON-nak sztem is jobb a grafikája...illetve másabb, de tény ,hogy grafikai engine jobban van megírva.

Egyébként én is kipróbáltam anno a HON-t és nem gyõzött meg. UA mint a DOTA csak átláthatatlanabb az egész. (Pont a grafika miatt talán.) Persze meg van a maga varázsa...de mint játék, nekem nagyon nem jött be.
lolban is jobb egy állandó teammel játszani, vagy legalább 2-3 haverral

http://kosadz0r.mybrute.com/

meglesem, köszi

HoN nehezebb, DotA klón. De sajnos (ha nem is rankedben) ott is sok a leaver, meg az idióta. És amíg ott csak felbaszom magam, mert idióták miatt bukik a mecs (mindig vannak), a pontszám meg zuhanórepülésbe kezd, addig LoL-ban egy vereség után csak megvonom a vállam. Tegnap buktam 3 mecset, ma nyertem eddig 6 ot. Who cares?
Én azért játszok, hogy szórakozzak, nem azért, hogy idegeskedjek. HoN-t megvettem, játszottam 2 hónapig, de meghagyom annak, aki stresszelni akar / van állandó teamje / e-peen-t akar növelni.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

watto
Lemaradt:

Ha már különbségeket keresünk, játszok napi 1 lol estefele daywinnért, meg 3dotát, és mindíg feltûnik hogy a lol igazából 1 zongorajáték. Ez nem feltétlenül negatívum, de pl swain-nel(nem ez az egyetlen iylen hõs ) végighúzod a q w e r betûn a kezed, + rátolsz egy ignitet és bybye. 1menet alatt 15fölötti kill-t lehet íg yhozni, tegnap volt 30, máskérdés hogy ilyenkor kezdi az ember komolytalanu lvenni és szed vayg 15diet, de Dotában , szal gondolom honban is, sose lesz 1 menetbe 15fölötti killem.

Persze ez se negatívum, csak ez úgy feltûnt.
Igazából teljesen más a 2 játék, be is fejeztem ezt az "eszmecserét" 😄
Bocs hogy lol topikba irtam be ezt a sok szart csak kicsit unatkozok 😄

watto
Ehhez azért hozzászólnék.
Deny meg goldvesztés...Deny-vel megtudsz fogni a laneden 1 hõst, gold vesztés miatt pedig nicns annyi retard aki +1fragért befut tower alá(ha dotában nem lenne golvesztés kicsit vicces lenne a játékmenet hogy a carry heroddal bevered õket rakásra a 35.percben).
Kb olyan dolgokba kötöttél bele ami miatt a dota fényévekkel jobb a lolnál (ha már muszály hasonlíítgatni, pedig szerintem hülyeség 😄 ).
Dota és Hon sokkal angyobb játéktudást igényel mint a lol, lol kb 1 egyyszerûsített változat.
Dotaban nincs hosok közt balance? Ez már csak azért is vicc mert épp a deny miatt tudod rögtön a játék elején visszafogni ellenfeledet ha support vagy ha carry.

Megkérdezhetem hogy dotáztál e valaha?

Fölösleges ezt a 3. játékot hasonlítgatni, mert gyakorlatilag a mapon és kezelésen kívül nincs azonosság. (Dota meg hon kb ugyan az, csak honnak "szebb" a garfikája, ami szerintem kruvaundorító 😄 )

avengir
Vannak penzes bajnoksagok.

A jatek mechanikajanak mar az alapja is mas, azert nincs deny, gold vesztes es ien faszsagok, hogy ne lassitsak a jatekot, igy is kiba hosszu 1 meccs.

Szvsz a hon grafikaja hanyadek, de kinek a pap, kinek a papne...

A hosok kozti balance meg a dotabol hianyzik.

a Hont én is kiprobáltam de nem tetszett de viszont a LoL igen , szerintem hülyeség az hogy ha valaki sokszor meghal attól még nagyon erõs lehet ... ha az enemyt felfeedeli hogy lehetne késõbb erõsebb??!!, a játékélmény számít nem a grafika, és ha nemtetszik a lol akkor menj honozni de ez lol fórum így nemkéne honról beszélni szerintem....

penge25
a Lolban vannak amúgy valódi pénzdíjas bajnokságok, kupák mint Honban?

penge25
hát szerintem itt is van sok carry hõs nem? Miért is baj az ha nincs goldvesztés, mert a carry hõsök, ha sok goldot gyûjtenek össze a jó isten se állítja meg õket 😊

daemonervosa
1: van balance (nincs gold vesztés? - ez ilyen, az olyan. nem negatívum hanem különbség )

2: ez megint csak nem negatívum, hanem különbség.

3: ez sajnos igaz, viszont van rengeteg más elõnye.

4: grafika megint csak szubjektív, nem befolyásolja a játékélményt

5: folyamatosan fejlesztik a lolt is, kb 2 hetente kerül be új karakter.

6: a LoL =/= HoN és nem is DOTA, miért kellene azt az irányt követni egyáltalán?!

Trolling is a art.

Gubberx
simán regelhetsz is a trial-ra az oldalukon

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

HoN-hoz v.kinek nincs v.mi meghívója amivel ingyen ki lehet próbálni?

Gubberx
Hát nemtudom, kipróbáltam de valahogy nem tudtam megbarátkozni vele.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Nem találtál pozítivumot a honban a lol ellenébe viccelsz:

1. lolból hiányzik a balance, miért is? : mi vesztíes ha meghal a hõsod? Szinte semmit a lolban, ezért nagyon könnyen egy hõs túl erõssé válhat és beverheti az egész csapatot. Hon ha meghal a hõsöd rengeteg goldot veszít.

2. lol nem lehet a saját creepjeidet megölni, ha kevés a hpja. Honba megteheted, miért jó, mert az ellenfél így kevesebb xp, goldhoz jut.

3. lol freegame ---> rengeteg leaver

4. grafika, sehol nincs a grafikája a lolnak

5. Hõsök száma több a honba, Folyamatosan fejlesztik a játékot, sokkal gyakrabban kap tartalommal teli pachet, mint a lol.

6. én bogarásztam ezt a fórumot, és nagyon az jött le, hogy a lolba nagyon nagyon hiányzik a hõsök közötti balance

Anthrax
a nevében ott a válasz is

Gubberx
Valaki leírná nekem mi a különbség a sima solo és a ranked meccsek között? jobb a reward vagy ilyesmi? 😄

Zomil
lool 😄
elöször nem értettem mit kell nézni, de aztán... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Mi lett volna, ha RIOT készíti az Ocarina of Time-ot...

Parasite Eve 2, best game EVER!

PogEe
Köszi ez tényleg segített! Minden jót nektek.

Töröljétek le a játékot mindenestül, majd szedjétek le újra.
JSbyMSI8800
nekem is ez a baja, csak nekem file check-nél írja ezt ki.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

PogEe
Sziasztok nekem patchelés közben 64%-nál megáll és írja hogy indítsam újra. Nem tudjátok mi lehet a baj?? Elõre is köszi. Sziasztok

És még egy patch! Omg....

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

avengir
Meg ebbe a 300 megaba benne volt az uj palya is + az uj hangfajlok is xD

Cobra.
Állítólag valamit elszúrtak a mai elsõ patchnél, ezért mindenkinek angolul ment a játék, emiatt most nekünk is le kellett tölteni újra a különbözõ nyelveket...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

310 mb-os patch? ekkorát nem is tudom mikor láttam utoljára...

Cobra.
Vicces, hogy ma már a 2. patch jön le. Esetleg valakinek valami infoja, hogy mi változik?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Viktor99
Kik lehetnek ekkora marhák? 😄 De mondjuk az "Alistar" név tauren dudunak ötletes 😛
daemonervosa
büszkék vagyunk rátok!

Trolling is a art.

games4ever
Tegnap wsg-n(wow) a hordában játszott bloodhoof szerverrõl egy Alistar(feral druida), Soraka(priest) és Sivir(priest) nevû karakter. 😄 Mondtam is magamba: lol?..looool😄DD
Amúgy jól játszottak, de sajna fõleg csak a gyilkolászásra mentek, úgyhogy elvertük õket. 😄

Gubberx
nekem tökéletesen megy most, 3 meccset lenyomtam már

faja, mondom dejó, ma semmi dolgom lolozok kicsit, erre, peccsel megint(de most elindult), nyomtam is egyet gyorsban, de miután vége lett a meccsnek, nem volt lobby, és nem kaptam ip-t se és nem is írta ki a meccset hisztorinál .. remélem megint elkúrtak valamit a peccsel

avengir
standalone cliens

Unknow
Te se olvastad el figyelmesen amit írt. "Nem volt nehéz Mordet meg Garent ölni" ----> "killek száma 1" 😊
Zomil
Amugy Lux totál az én stilusom, Ez-t is azért nem játszom, mert nekem AD valahogy nem fekszik, mindig is AP-ként élveztem igazán, csakhát arra meg nem volt ugye értelme buildelni a nerfek után 😊