League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az armor penetration akkor is "érvényesül" amikor pl ezreal egy Q-s skillt használ vagy katarin eldobja a késeket, vagy gangplank lõ egyet ?! mert ezek elvileg "dmg-es" skillek, vagy csak olyankor érvényesül az armor pen ha fizikailag ütök?! remélem érthetõen tettem fel a kérdést😊 aki tudja irja le lécci köszi
ha nem miden voltal, akkor megint csak ne csodalkoz.
viszont ha lvl 11 voltal te is, akkor nem ertem, hogy hogy lehetett 900 hpd, mivel lvl7-8on van kb 900 hpja a twitchnek. de legyen, lesebeztek elotte a creepek, egye fene, mindenkivel elofordul. szal te is 11 voltal, ebben az esetben meg azt nem ertem, hogy megis miert nem volt 1 kurva magic resist itemed sem ? szal a te hulyeseged, nem pedig a karthus 'OP' faszsag. az a szar nem op. egy kurva papir champion amit konnyen meg olni. mert semmit sem tud csinalni.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
archer egyszerûen verhetetlen csak jól kell kezelni 😊
avolance néven megtaláltok fent aki tud vegyen fel friendsbe
és még egyszer köszi
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
nuker/caster = mage = annie , vlad
Trolling is a art.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Az, hogy valaki nem tud játszani, az nem bûn. Elõbb-utóbb belátja, vagy kiutálják és elmegy. Ami bûn és a legbosszantóbb: ha leavel és szarban hagy 4 másik embert.
Nekem is megvolt a mai fun. Teemoval kezdõrõl megyek középre...csóka beszól Ashee-val: Teemo nem jó középre, menjek botra. Elmondtam, hogy szerintem ez hülyeség, röhögve lehet vele midelni, gombák miatt be se tudnak gankelni lvl 6-tól....de mindegy, mondom, szarok rá, nem fogok mid-en huzakodni senkivel. Na, kb. az elsõ 10 perc alatt 4x feküdt meg, ebbõl 1x gankelték, 3x béna volt. Ekkor megjegyeztem már, hogy pofa van, de játszani azt nem tudunk? Minek mid, ha fail vagy? Persze jött a riposzt, neszóljakbe noobvagyok ésatöbbi. Nem zavarta az sem, hogy dual lanen beelõztem szintben, csak makogott a kis fattyú....mindegy, végül megnyertük, de szegénykémnek 10 halál mellé 2 killt sikerült produkálnia, meg a végén már mindenki osztotta, mert az ultit tök random tolta, ha véletlen valakit eltalált, akkor az éppen valakit eltalált az ellenségbõl, az már régen túl volt a saját tornyán, nekünk emberünk meg közelében se...mindegy, megtudtam, hogy Teemo nem jó középre, bot-on viszont 15/2-t lehet vele csinálni röhögve :/
De mondjuk, akkor a csapatban 2en legalább mindig bevártak (gondolkodtak), a 3. meg követte a másik 2-t, szal többségében jó csapat volt xD
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hosszú lett, de eléggé felbaszott, h ennyiszer kellett öngyilkos csapattársakkal tolnom és kikapnom. Ilyen "futok elõre, mert tank vagyok emberek", akik láthatóan vesztes szitukba futnak bele és elvárják, h kövessem õket, szánalom.
H vmi jót is mondjak, van h ritkán jó csapat jön össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek, amiket elõnynek írsz, igazak. És tényleg nem vonok le messzemenõ következtetést, mert nem játszottam Bloodlines-sal többet egy óránál. De nekem személy szerint olyan volt az egész, mintha a DotA-styleból lecsapták volna az elsõ 18 szintet és mindeki max szinten kezdene itemek nélkül. Nem más, mint egymás pew-pew-olása. Ami lehet, hogy több skillt igényel, lehet, hogy balanced (bár én azon a véleményen vagyok, hogy lol-dota-hon hõsei ha nem is tökéletesn balancedek, akkor is a 99% használható, és még a leghaszontalanabb hõs is - pl. szerintem Alistair - hasznos lehet, ha a csapatban elfoglalt szerepét a player jól játsza ki, jól taktikázik), de még a 4-5 játékmód is unalmassá válik elég gyorsan, ha nem tudom a hõsömet valamennyire személyre szabni, nem tudok más taktikákat kipróbálni. Nézzük csak a következõt: HoN-ban/Lol-ban van 50 körüli hõs. Sok hõs nem csak egy féle képpen játszható. Vehetsz neki ilyen vagy olyan itemeket, ilyen vagy olyan rúnákat, masteryket, veheted más sorrendben talentelhetsz. Ez már akárhogy is nézzük, több permutációs lehetõség, mint 8-10 hõssel 3-4 gamemod.
Matchmakingrõl nem tudok semmit, nem teszteltem addig. Azt pl. nem tudtam, hogy ki lehet zárni, de nagyon helyes is. Szerintem ez LoL legnagyobb hibája, hogy ilyen nincs. HoN-ban nem csak hogy ki lehet zárni a leavereket, de a feedereket ki is lehet szavazni (igaz, hogy mindkét csapatnak szavazni kell a kick-hez, ami hülyeség, mert a másik csapat ugyan miért szavazna?), ami LoL-nak is jót tenne, még akkor is, hogy itt a kiesõ játékos pénze/itemjei nem kerülnek szétosztásra, mint HoN-ban, ami jót tenne itt is...
Na de még egyszer: ez szubjektív vélemény, és mivel Bloodlines még erõsen bétás, nem messzemenõ következtetés. Majd, ha retail lesz, lehet, vetek még rá egy pillantást, mielõtt végleges álláspontra helyezkednék....de nem hiszem, hogy meg fog fogni, nálam nagyon mínuszból indul. (ui. én kb. 2 olyan hõst tudok LoL-ban, aki se energyt, se manát, se hp-t nem használ..Katrynát és Garent...õk dolgoznak csak cooldownból....ezért írtam, hogy legtöbb manát vagy mást használ)
erdekes,azok a dolgok amiket te hatranykent soroltal fel en pont elonynek tartom abban a jatekban 😊 de mint tudjuk izlesek es pofonok...
- hülye irányítás, túl sok skill - ( WSAD + mouse Aim, nem kell 1000x klikkelnem,minden skill skillshot,ami skillt igenyel rgo nagyobb kihivas,7skill van LoL-ban 6,summoner spellekkel )
- nincs mana, minden cooldownal meg -> egysíkú ( sok hosnek nincs manaja LoL-ban sem, es LoL-ban is mindennak van cooldownja,ezt igy nem ertem miert irtad )
- nincs szint, nincsenek fegyverek/cucok -> még egysíkúbb ( Ez az ami balancedde teszi a jatekot,nincsenek felfeedelt playerek,ami nagyon jot tesz a gameplaynek )
- nincsenek creepek -> bohóckodós hentmészár ( nincs unalmas creep kill bohockodas meg turret hugging,+en tobbet farmoltam jobb itemem van meghalsz )
Persze kinek a pap kinek a papne 😛
osszesegeben a LoL egy lassu klikkelgetos unbalanced game 25+ match time+al , tele leaverekkel,szornyu match making systemmel )
Bloodline champions meg egy porgos akcio jatek amiben az igazi skill szamit is valamit,kapasbol 8 map,tobb gamemod,normalis match making,10-20 perces match time,leavereket ki lehet zarni server inditasnal,tokeletes a stat system is,es ez is ingyenes.Folytatom tovabbra is a LoL-t mert szeretem,de Bloodline-al is fogok jatszani mert nagyobb kihivasnak tekintem,es pont a kihivas ami kell egy jatekban.
- nincs creep deny
-nem 25 a szint limit, csak 18
-nincsen annyira kifinomult matchmaking (nem játékos "csinálja" a szervert, hanem automatikus matchmaking ELO pontszám alapján, ami finoman szólva nem tökéletes, és sajnos nincs leaver protection)
- junglezés könyebb, nem jellemzõ annyira a gankelés, wardozás is ebbõl következõleg valamivel kisebb súlyal esik a latba
-runákkal/summoner spellekkel 8-10 summoner spellbõl 2-t vihetsz a játékba) tovább lehet finomítani a játékot, a runákat személyre szabhatod, egy-egy rúna kis buffot ad, crit chancet, magic damaget, armort, stb...és runapageken rakhatod össze
-a hõsöket IP-bõl, mecsek után kapott pontból tudod kilockolni és csak amit kilockoltál + hetente 10 ingyenes hõst tudsz játszani
- mecs indulásakor normal matchnél nem látod az ellenség pickjeit, így nincs mód counter-pickelni (csak rankedben, ott viszont 2 banolásra is van mód csapatonként)
Kb. ennyi a különbség, de majd még kiegészítenek.
Véleményem szerint kicsit könyedebb, gyorsabbak a mecsek. Én eredetileg HoN-ba beleunva kicsit gyakorolni, lazulni jöttem vissza LoL-ba, de aztán vissza se mentem, HoN túl lassú és idegesítõ már nekem.
Kérdésem mennyire hasonlít a lol a dotához?
Fejlõdési és skill rendszer és a spellek milyenek?
remélem nemgond hogy hasonló noob kérdésekkel zaklatlak benneteket 😊
de azt sem szeretném hogy belépek és engem gankelnek végig..
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
- hülye irányítás, túl sok skill
- nincs mana, minden cooldownal meg -> egysíkú
- nincs szint, nincsenek fegyverek/cucok -> még egysíkúbb
- nincsenek creepek -> bohóckodós hentmészár
Lehet, én nem néztem meg alaposan, vagy késõbb ezek némelyike változik, de egyetértek az elõttem szólóval: nem bejövõs.
LoL egyelõre, aztán még DotA2-t megnézzük (bár nem szeretem magam deny-al hergelni, aki akar, ezért núbozzon, arra van az ajtó -> ), aztán ha ez a kettõ kifutja magát, gao gao Diablo 3 részemrõl😄
A direct x egyszerûen nem ment fel jól, vagy megszakadt a win install, vagy kérte az xp cd-ét install közben 😮 stb-stb. És még mindig nem 100-as valami rajta.
loginnál: "Client version 1.20.11 is rejected by the server"
www.818clan.eu
www.818clan.eu
vagy magát a gépemet kéne?
www.818clan.eu
Egy kérdésem lenne (lehet már volt taglalva a topicban nem olvastam el mind a 3k hszt ne haragudjatok)
A launcher kilép a "the launcher has experienced an error please restart the application" hibaüzivel. Gondolom elég sokan találkoztak vele már...
Az oldalon levõ összes utasítást megcsináltam (dot network 3.5 felraktam, sp3-am van directx adobe air minden fasza) de ugyanaz. Csomószor újraraktam próbáltam máshonnan szedett downloader/installer kombinációval is, de semmi ugyanaz. max annyi különbséggel hogy máskor lép ki ugyanezzel a hibával.
Az oldalon (a hivatalos website-on) nem találtam semmi értelmeset ezzel kapcsolatban. Ha tudtok légyszives segítsetek rég toltam már 😄
www.818clan.eu
Gangplank does it wherever he wants.
Teemo does it three times in a row.
Sivir does it with her entire team.
Lux lets you know when she wants to do it.
Twisted Fate tells everyone when he's doing it.
Ryze does it for free.
Warwick won't let you move while he does it. Neither will Malzahar.
Morgana does it with anyone who's standing nearby.
Nasus gets a lot bigger when he does it.
Cho'Gath gets a lot bigger after he does it.
Annie does it with her bear Tibbers.
Katarina does it to three people at once.
Nunu has problems doing it.
Karthus still does it when he's dead.
Swain has to dress up like a bird in order to do it.
Corki does it as often as he wants.
Taric can't do it for very long.
Udyr can't do it at all.
Malphite does it in the middle of a crowd.
Galio attracts a crowd when he does it.
Twitch likes to surprise you when he does it.
Tryndamere usually leaves after he does it.
Singed likes to drink up before he does it.
Gragas can't do it without a lot of alcohol.
Tristana blows you away when she does it.
Soraka makes you feel gooooood when she does it.
Vladimir likes to make you bleed when he does it.
Kog'Maw leaves a mess when he does it.
Nidalee does it like a beast.
Blitzcrank does it after grabbing you and fisting you.
Shaco does it with himself.
Zilean gets back up and leaves after he does it.
Kayle uses protection when she does it.
Olaf does it with extra penetration.
Miss Fortune spreads when she does it.
Garen does it for Demacia.
Mordekaiser makes you his slave when he does it.
Janna likes to keep her distance when she does it.
Ashe leaves you stunned when she does it.
Urgot likes to switch positions while he does it.
Veigar can't do it like he used to.
Master Yi is ready to do it again if he did it right the first time.
Xin Zhao does it with you as soon as he runs into you.
Poppy only does it with one person, but she likes to do it when other people are around.
Kassadin hurts you more each time he does it.
Alistar gets harder when he does it, but people usually ignore him.
Amumu usually cries when he does it.
Anivia does it in short bursts.
Akali does it quickly.
Heimerdinger has trouble deciding when to do it.
Evelynn does it, but no one ever notices.
Fiddlesticks just shows up out of nowhere and starts doing it.
Jax does it all the time.
Kennen does it loudly.
Rammus makes the ground shake when he does it.
Sona does it aurally.
Sion does it because he likes how it feels.
Dr. Mundo does it because he likes how it makes you feel.