Így állt a Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Legalábbis bennem az egyetlen megmaradt fix pontot rombolnák le vele, ami a fél életemet végigkísérte. Szebb nekem így, mint ha kiadnák, legyen bármilyen jó játék.
-Duke Nukem for ever. 😄
12 éve készül, én 12 éves voltam, amikor elkezdték csinálni. Az azért durva. :S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az nem motion cap-es volt - a fejlesztõ az unokatesója mozgását próbálta átvinni a játékos karakterre. Azaz, nem tett a gyerkõc testére érzékelõket, hanem sokat figyelte annak mozdulatait.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Aztán azon a jópár pofás animáción kívül mi van még benne, ami olyan húdefasza?
Azt meg ne akarja megmagyarázni nekem senki, hogy azt a halálra kidolgozott jelenetet, a disznók betörését _adott helyszínre_ bárhol máshol fel lehetne használni...
Valami nincs ezzel a nyilatkozattal rendben...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
ez off lesz: http://www.youtube.com/watch?v=7muqbT6RvWw
csak mert kell a "viewed" szám...
...silencium idiotes...
益田せいじ
Szerintem is nagyon jó hangulata van, és tényleg vitt volna mindent kategórián belül, az h most a grafika milyen, hát nemtudom, sokak szerint nem 1 nagy szám, de szerintem nagyon is jó lett, plusz a hangulata (amikor duke bemutat az égnek azon felröhögtem 😄)... erre a játékra tuti beruháznék, még ha 2 tevéért is kéne elcserélnem nõvérem 😛