24
-
#24 Meg kellene fogni az SW:Galaxies motorját, és ráépíteni egy single játékot. A sok bolygóval, a Lightspeed-es űrcsatákkal, stb. Legyen az RPG, vagy akció, nem számít, azok a hatalmas élettel teli bolygók, az atmoszféra... az valóban SW a javából. -
#23 "ráadásul a Cartoon Networkön sikerrel futó A klónok háborúja alapján készített animációs film is leszerepelt a kasszáknál"
Ez így hülyeség, egy a sorozatot felvezető tévéfilmről beszélünk, amit végül moziban is bemutattak, és hiába a fiatal célközönség, valószínűleg ők annyira nincsenek még tisztában az SW-vel, és lehet hogy moziba is kevesebbet járnak. A Cartoon Network-ön a sorozat már szép sikerrel fut, ott jobban megtalálja a közönségét.
Ennek a játéknak egyáltalán nem csúnya a grafikája, kicsit meseszerű, egyáltalán nem realisztikus, amit én szeretek, a stílus, ami rettentően zavar, hogy igazodik az új sorozathoz.
Tényleg jobb lenne egy új Jedi Knight, hangulatos, az eredeti trilógiára hasonlító látványvilággal, jó sok fénykardozással, erőhasználattal, és végre igazi választási lehetőséggel, hogy Jedi akarok lenni, vagy a sötét oldalt választom. A Jedi Academy-ben ez benne volt, de csak a játék végén, de mindkét befejezés hasonlóan zajlik, csak míg Jediként levágok minden gonoszt, ha Sith-ként megyek az utolsó pályára, és legyőzöm Kyle Katarn-t, nem ölhetem meg, sőt még el is kell menekülnöm. Egy olyan játékot akarok, amit rendesen, sith-ként is befejezhetek egy látványos, mindent elsöprő győzelemmel. És persze menetközben jó sok gonoszkodással:). -
#22 Most megnéztem még1x a videót, nehogy az legyen, hogy elhamarkodottan ítélkeztem.
És nem...
A Phantom Menace nevű játékot pont 10 éve adták ki. Ez, amit a videón látni még csak grafikában sem valami nagy fejlődés. Klónok támadása. :D Ez egy phantom menace klón.
(Amúgy az egy nagyon jó kis játék volt) -
#21 Hát ez tiszta Phantom menace (csak a videó alapján). -
blessyou #20 bizony én is így vélem. Bár szerintem az is érdekes lenne, ha egy Prince of Persia/Tomb Raider-szerű kalandjátékot csinálnának az SW-hez. Én jobban kedvelem a Ep 4-5-6 illetve az azután játszódó sztorikat (mint pl a Jedi Knight/Academy játékok, vagy a Timothy Zahn trilógia)), nekem az az SW jobban bejött, mint az előzmények. Bár a KotOR által felvázolt univerzum (ahol egyébként az új MMO is játszódni fog) is igényesre sikerült, ezt nem tagadom. -
#19 egyetértek -
#18 A Jedi Knight 1-2-3 jó irány volt, én nem értem miért kellett így elcseszni az egészet. Mai technikával olyan eszméletlen akciójátékot lehetne csinálni a star wars világából, és ilyen szarokat csinálnak. Jedi Academy alapra, euphoria fizikai motorral és korszerűbb grafikus motorral milyen játékot lehetne már! Hol a fenében van a játékkészítők fantázia? Szörnyű... -
#17 nekem személy szerint ami szórakozást nyújtott és aránylag igényes volt SW játékok terén az anno a Jedi Knight 2-3 és a Battlefront 1-2,persze a régi 90'es évekbeliek is jóak voltak:) -
#16 Egyetértek az MMO-s véleménnyel, és hogy ha nem lesz Ahsoka, akkor csökken a játékélmény, de legalább klónok lesznek :-)
Legjobb SW játék számomra a Repubilc Commando :-) -
#15 -
#14 En repulni akarok a TIE fighterrel meg az X-Winggel meg ha lehet egy csillagromboloval is.... Csinalhatnak mar.... -
Hoz_Hun #13 Majdnem egyet értenék az előttem (Han)szólókkal, de nekem ez az animációs sorozat bejött, úgy hogy várom ezt a cuccot.
Viszont ha nem lehet benne írányítani Ahsoka Tanot akkor a fejlesztőknek. Marhára unom hogy állandóan Anakint meg Obi Van-t kell irányítani. Mondjuk a Force Unleash elég jó volt, de a legjob SW játékok a Kotor 1 és 2.
(vevő lennék egy modern, jól felépített XWing-Tie fighter játékra is) -
Celeborn #12 Csak, hogy bosszankodjak még... az a baj, hogy az MMO-ban van a pénz. Az emberek kénytelenek fizetni (kivéve, ha sikerül tört szervert csinálni a játékhoz). Az SP játékokat elég ha letöltöd, crack-eled, ennek a kiadók nem örülnek, és ezért is fordulnak az MMO-k felé. De mi van azokkal az emberekkel akik nem akarnak havonta 3e Ft-ot fizetni a játékra, mert esetleg nem egy játékfüggő fiatalról van szó, aki reggeltől estig játszik, hanem egy olyan dolgozó emberről pl. mint én, aki esetleg este egy órácskát akar játszani, és azt se minden nap. Az MMO beteg dolog, függőséget okoz, és szerintem kevesebb örömet szerez a (normális) játékosnak, mint bosszúságot. (tapasztalat) -
#11 Ez nem rossz ötlet, a könyvekből játékokat csinálni, ott van pl. az Erőpróba vagy a Szökevények. De hát erre kevés az esély -
Celeborn #10 Jelenleg készül az új SW MMO, asszem The old republik a neve. Vagy valami ilyesmi. De én ennek nem tudok örülni. Szerintem az MMO eleve gázos műfaj... én egy single player játékot szeretnék, pl. egy új Knights of The old republik-ot. De akár kitalálhatnak a Star Wars univerzumba egy teljesen új sztorit. Igazából könyvekben lehet olvasni annyi történetet, amit feldolgozhatnának. Újnak hatna, de mégis egy ismerős és remek világban. A KOTOR is a Star Wars Roleplaying Game-en alapul, és ha csak azokat a szabálykönyveket és kiegészítőket veszem alapul, rengeteg jó játékot ki lehetne hozni. Nem kellenek hozzá a megszokott szereplők. -
#9 Már jó pár éve van SW MMO, a Star Wars Galaxies...
A sorozattal nincs baj, az SW univerzum megközelítése a mai fiatalok igénye szerint, nekem tetszett. Bár nem sok köze van az eredetiekhez, de a klónok itt legalább nem csak töltelék szerepet kapnak, ahogy a játékban sem, én várom, de csak a klónok miatt. -
cateran #8 Hat 1 KotOR 3-ra en is vevo lennek -
Skyline #7 Star Wars MMO kell a francnak azzal csak időt pazarolnak szemétre...
Knight of old republic 3 kellik.:)
Vagy végre egy modern Xwing Tie fighter szimu...
Ez a game a videók alapján is egy rakás fos akárcsak az animációs sorozat.... -
#6 "animációs sorozat első és második évada közötti történéseket ismerhetjük meg"
Jajj Istenem csak ezt ne. Csináltak a filmhez hasonló sorozatból egy játékot aminek már semmi köze a Star Wars-hoz. Hát bakker ha így elbasszák, legalább a szereplők ne úgy nézzenek ki mint abban az animációs szutyokban.
bakker. Pedig énis szeretem a Sw-t de ez... Tényleg inkább egy új Jedi Knight vagy egy új Battlefront. Bármit, de pont ezt?? -
Librarian #5 Jah, Yrislammi-t vagy hogy hívták azokat a dögöket, amik taszították az erőt. :D -
#4 én is egyet értek, SW fan vagyok, de már unom a sok hasonló játékot
miért nem csinálják inkább meg a nagy vágyamat, a Star Wars MMO-t
lehetne választani hogy Jedi/Klón/Bounty hunter vagy hasonló legyél, és mondjuk az sem gáz ha a világban összekeveredik egy klón egy Jedivel szemben, mert le lehet lőni, lehetne veni ilyen erő blokkolót, vagy nem tudom. lehetne dönteni hogy jó vagy rossz leszel, kasztolni lehet, tök sok mindent ki lehetne találni, de ezek uncsik már :( -
#3 Mélyen egyet tudok érteni - tököm tele van már az Anakin/Obi/Darth-klónokkal!
Csináljanak valami értelmes folytatást egy már eleve leágazásnak készített játékhoz, vagy felejtsék el örökre a SW-t, mart így - sajnos - az unokáink csak a 22. Obi Van klónra fognak emlékezni, s nem az alap részre: Star Wars Ep IV.
-
#2 Kezd kínos lenni ez a rókabőr stílus,már szó szerint megalázzák a star wars univerzumot,ha meg nagyon star warsozni akarnak,több értelmét látom egy jedi knightIV-nek ,sokkal szabadabb mozgásrendszerrel+erő használattal,több karakterrel,realisztikus fizikával estébé.. -
#1 "Azóta ugyanis a LucasArts elég gyenge játékokat tudott csak a piacra kidobni..."
mivel így kezdődik a hír gondolom lemaradt a legelső bekezdés...