Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezen hozzászólásodat nem kellett vona spoiler tag elé raknod?

steam, origin: ACE_hun

5c0rp330n
kis kotekedes: a jovot definiciojabol kovetkezoen nem lehet megvaltoztatni. illetve ha sikerul megvaltoztatni, akkor nem a jovot lattak, csak valami bullshitet. jelenleg igy is all a dolog a sorozatban.

Tyler1
a Föld lakossága 2 perc 17 mp-re elveszti az eszméletét, és meglátják a jövõjüket fél évvel késõbb. és több szálból folyik a cselekmény: kideríteni ki v mi okozta, megakadályozni a jövõt, valóraváltani a jövõt, stb...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mirõl szól ez, mert annyit reklámozzák...?
EmThor
tré sz@r ez is, végigtekertem, homeland security-s rész volt ok, többi meg kit érdekel? egy centit nem halad a sztori

Tyler1
vagy akk már inkább mozaiK ha mágyárosán akarta írni

szucsy89
😄
Kicsikiraly
de ha egyszer látod helyesen leírva hogy tudod elírni moZaicra?

DFTBA ಠ_ಠ

Amíg jön a következõ rész hozd létre a saját MOZAIC-od:

http://abc.go.com/shows/flash-forward/mosaiccollective?cmp=09_FLF_JoinMosaic_mosaic
Bulykin
attól hogy nem történt semmi az utóbbi részben, szerintem jó rész volt, persze ehhez kell szeretni a drámát😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

szucsy89
attól még lehet vmi fantáziadús dolgot kitaálni..persze várjuk meg hogy mi lesz mert még nem tudjuk😊
Herr Lehrer
sztem az összes eddigi rész kurvajó volt de ez a lugtolsó tényleg fos volt😄 de a következõ odafog baszni proo alapján

Your suffers will be legendary even in hell!

Herold
Nyilván, mivel a tudomány mai állása szerint ilyent nem lehetséges létrehozni.

szucsy89
sztem is vmi ultragagyiság lesz az okozat....

rész meg fos volt:\
CSOCSO
az almaban mikor leul a csaj es megnezi a kezet akkor mondja a szot.. de lehet japanul mondta, mar nem emlekszem - es emiatt nem tudta mit jelent.

mindenesetre nemtudom mit fikazzatok a sorozatot. nekem teljesen bejon.
En nem ugy ulok le nezni hogy tuti minden resz akciodus lesz meg a hobbit fog monologozni negyed orat meg ilyenek. csak leulok es elvezem a filmet.
Amugy szerintem a GBO resze el lesz cseszve... mar most tudjuk, hogy kik okoztak. Az okozat meg tok hulyeseg lesz szerintem.
Ja jóvan hülye vagyok, valamiért Hong Kong-ra emlékeztem. De a lényeg, hogy angolul nem hangzik el a "Higgy" szöveg, csak japánul, tehát mivel a jelenben, amikor elõre tekintett nem érthette még hogy mit jelent...

LasDen
õõõ....japánul...😄 Tokyo japánban van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem tudta hogy mit jelent, mert akkor még nem tudott kínaiul, legalábbis a jelenben. Csak a jelet tudta lerajzolni.

LasDen
micsoda fos rész volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Golyo69
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jaja azt a rajzos dolgod én sem értettem....:S

GGMU

ProGabe
jó szar rész volt. a legszánalmasabb jelenet (az ÖSSZES sorozatot figyelembe véve, amit ebben a szezonban nézek):

amikor az NSA-as nõ kifakadt, hogy õ ugyan nem akar abban a társaságban lenni, mert piroslistás az egyikük, stb. profizmus? ugyan már!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
kicsit monoton volt a mostani rész, Bryce miatt, de legalább kiderült a látomása, hogy miért akart öngyilkos lenni. Azt nem értem h pár résszel ezelött miért kérdezte meg a bébiszitter csajtól h mit jelent a jel a rajzon, mikor a kitekintésében már õ maga is tudta...
jaa a gyûrû elemzésen majdnem beszartam 😄 3D-s képet alkottak a gyûrûrõl de persze az arcot nem lehet élesíteni, mert elvan mosódva minden felvételen 😄 és tuti h volt vmelyik részben egy olyan jelentet amikor Simcoe-n ilyen gyûrû volt

Bulykin
ez gyors volt
hunsub

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
nem tom de végén is volt ott 7 gyûrû a "csillagos" brigádnál. lehet h õk is bennevoltak a GBO projektben, és azért akarták Markot kinyírni, mert kezdte összevarrni a szálakat???

nem a hobbitnak van nagy gyûrûje véletlenül?

#644 +1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

exTrem
Jaja, egész tûrhetõ szinkronok lettek 😊

Tyler1
mekkora volt ez a pilot, nem értem mért mentek a gödörbe...

am a szinkron egész addig tetszett míg megnem hallottam Dem hangját, mert neki nem találták el, viszont a többi jó lett.

Tyler1
na kiváncsi leszek ma a magyar verzsönre 😄

CSOCSO
nemtom mikor fognak mar valami mast kitalalni a szar kepek tuelesse varazsolasa helyett... de baromi gagyi
Tyler1
<#banplz><#banplz><#banplz>ASD:AS😄AS😄A_DADSA😄A

LasDen
semmi sem lehetetlen 😄

Tyler1
pont a gyûrût, ami egy tök fehér pont a képen, meg a fény visszaverõdik rajta mint állat...azt élesíthetik 100x, mer többet nem látnak azonkivül h gyûrû

LasDen
nem új képet találtak, hanem a régit próbálta a nemzetbiztonság élesíteni...és mivel az arcát ezekután sem tudták kivehetõvé varázsolni más ismertetõjegyeket kerestek....

Tyler1
jó rész volt! azt nem értem h új képet találnak a zéró gyanusítottról, de nem a pofáját akarnák ám élesíteni hanem a gyûrûjét...
Mark meg szívott mint a picsa 😄 az a három csillag a Jericho, és igy Tracyt is belekeverte

Fabio Capello
No, megint volt egy nemrossz rész, a katonacsaj sztorija igen érdekesnek hangzik, viszont a csillagos tetkós dolog annyira kiszámítható volt...

Kérdés

Mondja a kövér hapsi a végén hogy hét gyûrûnek kellene lennie a táskában. A stadionban ébrenmaradt hapsi ujján találtak egy kb ugyanakkora gyûrût.

1. Valószínû e hogy ugyanaz a gyûrû?
2. Ha rajtad a gyûrû, nem lesz blackoutod? 😄

LasDen
azé ezt így nem lehet tudni...nekünk könnyû, mert láttuk, de azon kívül nem volt semmilylen utalás a szereplõk felé, hogy akár több ember is szaldgálhat ezzel a tetkóval....

Mennyire ostoba FBI ügynök az, aki lát egy tetoválást egy gonosz karján és fel sem merül benne, hogy az a szimbólum esetleg nem egyedi, hanem egy szervezet titkos jele?
Tyler1
de az meg leragasztotta az ablakot h ne repüljön neki a madár

Herr Lehrer
és még az is érdekes hogy mi lesz a másik csajjal, akivel a látomásában Al tárgyalt. mert így ugyebár az õ látomása se fog bekövetkezni, de akkor mi fog történni helyette? 😮 arra is gondoltam lehet amiatt õ is meg fog halni, mivel nem teljesülhet be az a jövõ amit látott

Your suffers will be legendary even in hell!

LasDen
de ennek semmi értelme...a csaj mégcsak nem is szuperhõs 😄

Tyler1
mer vki más többet fizetett h ezt mondja 😄

LasDen
az ügyvéd csak azt mondja, hogy meghalt Celia.....Al hibáztatja magát....és mért hazudna az ügyvéd ilyenrõl a saját ügyfelének??? 😄

Grove4
rossz helyre tettem a ) jelet😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az is lehetséges,hogy amit Al látott a látomásában,hogy felhívja õt az ügyvédje,hogy meghalt Cecilia miatta,akkor az ügyvéd hazudott,és valóban meghal Cecilia,de nem miatta,szóval lehet,hogy ezzel Cecilia halálát ugyan nem változtatja meg,de jelentõsen átrendezi a dolgokat.Az is furcsa,hogy az egyik karakter látomása akkor válik valóra(legalábbis nagyon közel áll hozzá,hogy megvalósuljon - itt Aaronra gondolok és a lányára,amikor egy másik karakter látomása nem válhat valóra.)

Ha ezeket már leírta valalki,akkor bocs,most nem volt kedvem visszaolvasni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
jó rész volt 😄 de mosmeg mindenki ezen kattog, hogy megtörténik v nem 😄

Tyler1
akk talán mehetne végre az ON téma

CSOCSO
az hogy ott nincsenek sg-sek akinek semmi nem jo, mindenki hulye, csak nekuk lehet az igazuk.. stb.. tudod...
és a külföldi fórumokkal mi a probléma? 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

CSOCSO
igy is lehet mondani... gunyolodasnak nem vennem mivel ahogy elnezem gyonyoruen mukodik a dolog...idekint az emberek boldogabbak mint a magyarorszagi depis emberek. en is inkabb fizetek a banknak egy jo autoert mint hogy legyen egy 15 eves opelem.
CSOCSO
mirol beszelsz? hogy jon ez ide?