980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#780 akkor a blackout alatt látott dátumot érik el :D -
#779 A Blackout dátumát már az első részben elérték. -
#778 22-24 részes az évad asszem...a blackout dátumát még most elérik majd :D -
#777 hány részesre tervezik? láttam a pilotot...tetszik de ha elfogják húzni évekig akkor nem kérek belőle :P -
#776 OK,alkalmat kerítek rá. -
#775 a dark city és a penge első részét nézd meg...azok szerintem nagyon jók voltak.... -
#774 Köszi,az új Batmanek jók voltak,a többit nem láttam. -
#773 ő írta a Dark Cityt, a 3 pengét, az új batmaneket...rendezte az unbornt és producerálta a ghost ridert...többek közt....
de a váltásnak nem hinném, hogy sok hatása lenne az évadra.... -
#772 Who the fuck is David Goyer? -
#771 ez a vagy jobb lesz vagy rosszabb kategória! -
#770 "Ez nem sok jót jelent: Ismét showrunner-váltás a FlashForward-ban. David Goyer távozott. Az utódot még nem tudni, jelenleg a 17-18. rész forgatják. (A hivatalos álláspont szerint semmi konfliktus nincs, csak felgyűltek Goyer-nek a filmek, de a sorozat jó kezekben marad. Öhm…)" -
#769 :ASD:as:DAS:dA:sdA:sd:AsD:aS:DAS:dA:S -
Cat 02 #768 "Nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast (mea culpa), meg az elso reszt is csak ugy vegigtekertem, de senkinek nem tunt fel, hogy a stadionban mindenki “ajult”, valaki meg megis ott maszkal, epen, egeszsegesen?" -junkie komment
:D -
#767 hát...én se úgy várom mintha a lost lenne :D -
#766 ezt a mondatot visszaolvastam.Hááááááát:D -
#765 Valahogy nem rágom a körmöm addig,ki fogom bírni,annyira nem jó sori szerintem,több lehetőség volt benne. -
Birvin #764 Márc 11 de messze van még... -
#763 -
#762 nálunk feb.15.-én kezdődik a folytatás, amerikában pedig megjött a márciusi 11. rész előzetese:
-
#761 #741 -
#760 mikor elég alírást gyűjtenek össze.... -
#759 Mikor folytatjak? -
#758 ez olyan amikor kisgyerekként kivágtam az újságból a képeket és össze-vissza ragasztottam egymásra őket))) -
#757 az abc-nél nincs paint....:(
ez comenius logoval készült...:( -
#756 de ez még vázlatnak is borzalmas lenne! abc-nél nem értenek a PS-hez??? mert ilyet az is tud csinálni aki még a paintet se nyitotta meg életében :) -
#755 most mi ezzel a baj, ilyeneket én is szoktam csinálni... legelső skiccként, felvázolni a megrendelőnek a dolgokat :)
ráadásul "part one". sok hülye meg meg is veszi ezeket a félévadokat. vagy nem is szokták ilyenkor kiadni egyben? na majd utánanézek, ja nem, mert annyira nem érdekel a dolog :D -
#754 fúúj :D -
#753 már két seppukut elkövettem, de semmi haszna.... :( -
#752 szégyelld magadot -
#751 fúúj de ocsmány :D:D -
#750 én voltam, bocs.... -
#749 könyörgöm, ki bólintott rá egy ilyen okádék borítóra? :D -
#748 ezt igy frankon kiadtak? part one of season one? lol? -
hát ez gusztustalan sztem. alapból is ez a plakát nagyon amatőr munka de hogy még a dvd-re is ezt rakják... -
#746 vagy márciusban az amcsival párhuzamosan, vagy ápr. elején. -
#745 és a folytatásról lehet tudni valamit hogy mikor lesz? itthon... -
#744 mivel kint is elment szünetre nekik is muszáj volt.... -
#743 az AXN csak 5.részig adta le? utána meg elkezdett ismételni... -
#742 ez hülyeség. ki fogja azt mondani, hogy "hú, most megtudunk valami kritikus információt, de jaaaaj mi csak a sorozatot nézzük és csak ekkor meg ekkor kapcsolhatjuk be a tv-t :(" -
#741 "A március 18-i visszatérés előtt adásba kerül egy FlashForward összefoglaló rész, amiben lesznek új jelenetek és a végén az alkotók “ledobnak egy bombát” is, vagyis a nézők megtudhatnak egy kritikus információt – jóval korábban, mint azok, akik csak a sorozatban értesülnek róla."