Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nem tudom mennyire spoiler, de...

A CERN 1954-tõl mûködik, szerintem kevered az LHC-vel, ami a legnagyobb és legújabb részecskegyorsítója a kutatóintézetnek (több is van a CERN-ben).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Wikipedia spoiler

Sikerült elolvasnom, de mikor még ott a sivatagos résznek volt blackout akkor a CERN sehol se volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tyler1
Robert J. Sawyer azonos címû regénye az alapja a sorozatnak :D de nem egy jó dolog elolvasni sztem, mivel a sorozatot a közönségre szabják, nem annyira hiteles a könyvhöz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Van ebbõl könyv ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tyler1
az fasza! mint a V<#rinya>

Bulykin
"a tervezettnél jóval hosszabb szünetre vonul, s nem januárban, hanem csak március 4-én tér vissza"

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sephi
Haver olvasta a konyvet es volt szives spoilertezni egyett. Amugy wikipedian se olvassatok el a konyv leirasat mert a masodik mondatban mar massive spoiler van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Lehet en nem figyeltem, de Mark nem egette el a lanyatol kapott karkotojet? A jelenet utan meg ott van a kezen. Vagy az mas? Meg nem derult ki :D Most vunk a negyedik resznel!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
na végre én is megnéztem az évzáró részt, ami sztem az elsõ után a legjobbra sikerült. a vaddafak-ok meg egymás után jöttek elõ :D szóval pörgött rendesen a dolog.
mondjuk nem értem h Olivia mér romantikázott, mikor tudja h mi lesz...vagy ennyire tetszett neki h Simcoe vállalta a felelõsséget GBO miatt???

innentõl már csak jobb lesz sztem! 2010-ben folytatjuk :D

CSOCSO
legtobb itt levo embernek mar nem tetszik annyira a sorozat. Nekem meg most is tetszik de valoban nem annyira jo a sorozat mint ahogy gondoltam az elso resznel.
Tyler1
azér írtam h 2 részt még letolnak megvan a szünet 2010-ig, és folytatódik onnan...

korrekt rész volt

nem egy wtf volt hanem vagy 3 :D a hobbit a végére még tán jó fiú lesz? a nagy arca most kicsit azért lankadt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LasDen
azé van annyi rész amennyi, mert ott tartanak forgatásban ahol....13 rész azé lett volna, mert annyit szoktak berendelni a tv-k...nem a 13 rész dönti el, hogy most akkor szünetelnek...akkor szünetelnek amikor úgy döntenek, hogy vége mára....ha most lemegy az a 3 rész vagyis 4, mert a10. még csak most lesz az ABC már szépen benne vannak az ünnepi hacacáréban...sõt a 13. rész 24-én menne le....szerinted hányan néznék....200000000-an????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
bazze te nem érted :D 13 rész lett volna eredetileg, aztán lett belõle 25, de mivel 13mat már megcsináltak célszerû lett volna akk szünetelni mikor az lemegy. tök mind1 h most melyiknél tartanak...

tudod olyan mint amikor 2 dvd-s filmet nézel, vége az egyiknek, jön egy apró szünet mig berakod a másikat, de attól még meg van a 2. :D

Bulykin
10.rész felirata hosszupuskán!
ha jól tudom lesz benne WTF:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ne legyé má hülye :D az ünnepek után folytatják a forgatást és nem hinném, hogy csak 3 résszel lennének elõbbre....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
álltalában a sorozatok többsége ilyenkor szünetre megy az ünnepek miatt

Tyler1
hát karácsonyig még 2 rész is lemehetne :D az ünnepekre oké a szünet, de ha a 13. után is tartanak akk megcsapkodom õket xD

LasDen
azé szoktak szünetelni, hogy májusig legyen mit nézni....és karácsonykor amúgy se néze tv-t.....vagy az irreveláns??? :D

Tyler1
nem, csak ez a 3 rész levan gyártva eredetileg is, és az utángyártáskor szoktak szünetelni :)

LasDen
szerinted 3 rész van még vissza az évadból??? :D

Tyler1
de miért?? 3 rész van vissza, mért kell ezzel várni 2010-ig???

Promoban a végén, mintha azt hallottam volna, de ne legyen igazam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lele
2010ben jön a 11ik rész?

Sephi
Na ha a tobbi is ilyen jo lesz mint az elso (vagy akar jobb) akkor alig varom nezzem tovabb :D

Nekem elsõ annyira nem jött be, de utána elkezdtek pörögni az események :D

DONGUBA
En tegnap probabol megneztem az elso 2-ot szinkronosan de utana leszedtem a tobbit is es mar a 7-nel jarok eddig karaj:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sephi
Tegnap neztuk meg az elso resszt. Tetszett :D

Várhatunk 2010-ig, pedig jó rész volt fõleg a vége. Mondjuk a mentõsnek alapból olyan feje volt :D

ProGabe
szóval a felsõ vezetés megnézte az utoljára leforgatott részeket, és leállította a forgatást. fú, de jó <#whatever>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
1 hetes szünet, már majdnem beszartam

Bulykin

én ezért adok hálát XD

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

poppe
na csak van 10. rész, Ausztráliában nem volt hálaadás :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bulykin
<#hehe>

Ez rosszabb mint a Code Geass :S Ember eltervezi, hogy megnéz egy részt azt csinál valami mást, de minden résznek úgy van része h ááááá, next.

poppe
szegedi vagy? :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Tyler1
mert az egy egész kontinesre kiható sport, míg a foci nálunk ugye országonként más. pl. az angoloknál ugyanolyan rajongás van a foci iránt mint amerikában az õ focijuk iránt.

LasDen
de nem amerikai focit nézve :D azé az más hangulatú, de igazad van végülis :D

Tyler1
zabálni mi is tudunk, meg focit nézni :D

LasDen
pont amiatt ja :D ezek ilyenkó zabálnak és NFL-t néznek egész nap :D ezért irigylem õket :D

CSOCSO
ja sajna kimaradt... gondolom a thanksgiving miatt
Tyler1
a heti rész kimarad, mert szünet van Amerikában.

Úgy érzem egyre csak lassul ez a sorozat. nagyon erõs indítás történt 1 csomó minden kiderült sok minden, de azóta 1 helyben topog az egész. Sajnálom nagyon mert bejön az ötlet de ha így fogják húzni abbahagyom mint a heroes-t is és a Lostot is.
Herold
Az ne olvassa a fórumot, amíg be nem hozza a lemaradást.

5c0rp330n
az nem jo be az abc-s topcijaba tudvan hogy mar a fel evad lement kb. ilyen elven az egesz topic lehetne egy nagy spoiler, aminek valami koze is van a temahoz. egy resz megjelenese utan 1-2 napig kint szokott lenni a spoiler tag, tovabb nem, mert felesleges.

Tyler1
jó most annyit írtam le, ami az alapja a sorozatnak, és aki nem nézte eddig az tudja mirõl van szó. nyilván írhattam volna dolgokat amig eddig kiderültek, de ez az õ szempontjából tök érdektelenek.

gibson9
egyébként akinek van egy kis esze, az nem kezdi el olvasgatni a topicot mielõtt megnézné a sorozatot, viszont tény, hogy semeddig nem tartott volna spoiler-be tenni..

és aki most kezdené el nézni elölrõl?

steam, origin: ACE_hun

Herold
Nem mert ez már a 8. részben is kiderült.