Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor a blackout alatt látott dátumot érik el 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
A Blackout dátumát már az elsõ részben elérték.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
22-24 részes az évad asszem...a blackout dátumát még most elérik majd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
hány részesre tervezik? láttam a pilotot...tetszik de ha elfogják húzni évekig akkor nem kérek belõle 😛
Grove4
OK,alkalmat kerítek rá.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
a dark city és a penge elsõ részét nézd meg...azok szerintem nagyon jók voltak....

Grove4
Köszi,az új Batmanek jók voltak,a többit nem láttam.

LasDen
õ írta a Dark Cityt, a 3 pengét, az új batmaneket...rendezte az unbornt és producerálta a ghost ridert...többek közt....
de a váltásnak nem hinném, hogy sok hatása lenne az évadra....

Grove4
Who the fuck is David Goyer?<#idiota>

Tyler1
ez a vagy jobb lesz vagy rosszabb kategória!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
"Ez nem sok jót jelent: Ismét showrunner-váltás a FlashForward-ban. David Goyer távozott. Az utódot még nem tudni, jelenleg a 17-18. rész forgatják. (A hivatalos álláspont szerint semmi konfliktus nincs, csak felgyûltek Goyer-nek a filmek, de a sorozat jó kezekben marad. Öhm…😉"

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
:ASD:as😄AS:dA:sdA:sd:AsD:aS😄AS:dA:S

DFTBA &#3232;_&#3232;

"Nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast (mea culpa), meg az elso reszt is csak ugy vegigtekertem, de senkinek nem tunt fel, hogy a stadionban mindenki “ajult”, valaki meg megis ott maszkal, epen, egeszsegesen?" -junkie komment

😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
hát...én se úgy várom mintha a lost lenne 😄

Grove4
ezt a mondatot visszaolvastam.Hááááááát😄

Grove4
Valahogy nem rágom a körmöm addig,ki fogom bírni,annyira nem jó sori szerintem,több lehetõség volt benne.

Márc 11 de messze van még...
Bulykin
<#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
nálunk feb.15.-én kezdõdik a folytatás, amerikában pedig megjött a márciusi 11. rész elõzetese:

Bulykin

LasDen
mikor elég alírást gyûjtenek össze....

DONGUBA
Mikor folytatjak?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Montanosz
ez olyan amikor kisgyerekként kivágtam az újságból a képeket és össze-vissza ragasztottam egymásra õket)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LasDen
az abc-nél nincs paint....😞
ez comenius logoval készült...😞

Tyler1
de ez még vázlatnak is borzalmas lenne! abc-nél nem értenek a PS-hez??? mert ilyet az is tud csinálni aki még a paintet se nyitotta meg életében 😊

ProGabe
most mi ezzel a baj, ilyeneket én is szoktam csinálni... legelsõ skiccként, felvázolni a megrendelõnek a dolgokat 😊

ráadásul "part one". sok hülye meg meg is veszi ezeket a félévadokat. vagy nem is szokták ilyenkor kiadni egyben? na majd utánanézek, ja nem, mert annyira nem érdekel a dolog 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
fúúj 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
már két seppukut elkövettem, de semmi haszna.... 😞

Bulykin
szégyelld magadot

rooney8
fúúj de ocsmány 😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
én voltam, bocs....

Kicsikiraly
könyörgöm, ki bólintott rá egy ilyen okádék borítóra? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
ezt igy frankon kiadtak? part one of season one? lol?

Tyler1

hát ez gusztustalan sztem. alapból is ez a plakát nagyon amatõr munka de hogy még a dvd-re is ezt rakják...

Tyler1
vagy márciusban az amcsival párhuzamosan, vagy ápr. elején.

Bulykin
és a folytatásról lehet tudni valamit hogy mikor lesz? itthon...

LasDen
mivel kint is elment szünetre nekik is muszáj volt....

Bulykin
az AXN csak 5.részig adta le? utána meg elkezdett ismételni...

Kicsikiraly
ez hülyeség. ki fogja azt mondani, hogy "hú, most megtudunk valami kritikus információt, de jaaaaj mi csak a sorozatot nézzük és csak ekkor meg ekkor kapcsolhatjuk be a tv-t 😞"

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
"A március 18-i visszatérés elõtt adásba kerül egy FlashForward összefoglaló rész, amiben lesznek új jelenetek és a végén az alkotók “ledobnak egy bombát” is, vagyis a nézõk megtudhatnak egy kritikus információt – jóval korábban, mint azok, akik csak a sorozatban értesülnek róla."

Tyler1
remélem ez a szünet elég volt kicsit pörgõsebb forg.könyvet írni a következõ részeknek.

Montanosz
óóóó..emmég odébb vón(((

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MerlinW
2010-Mar-18 FlashForward 01x11 Buddha In The Ruins
2010-Mar-18 FlashForward 01x12 Kairos
2010-Mar-25 FlashForward 01x13 Better Angels
2010-Apr-01 FlashForward 01x14 Season 1, Episode 14
2010-Apr-08 FlashForward 01x15 Season 1, Episode 15
2010-Apr-15 FlashForward 01x16 Season 1, Episode 16
2010-Apr-22 FlashForward 01x17 Season 1, Episode 17
2010-Apr-29 FlashForward 01x18 Season 1, Episode 18
2010-May-06 FlashForward 01x19 Season 1, Episode 19
2010-May-13 FlashForward 01x20 Season 1, Episode 20
2010-May-20 FlashForward 01x21 Season 1, Episode 21

[merlinw.org]

ProGabe
"Nem 03.04-én, hanem csak 03.18-án tér vissza a FlashForward, hogy ne ütközzön az American Idol-lal. Így dupla premier és dupla finálé várható, utóbbi 05.27-én, ami kívül fog esni a sweeps-en."

@junkie

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát néha én is csodálkoztam, hogy 40 perces egy rész, mert kb utolsó 10-ben történik valami, de akkor meg annyi, hogy nem tudsz várni köv részig.

Kandurex
Én 5. részig jutottam,...unalmas ünnepek alatt 😞...de nekem nem tûnik vontatottnak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Tegnap neztuk vegig. Az a baj vele, hogy borzalmasan vontatott. Megvannak a jo momentumai de amugy unalmas.

Biztos nezni fogom mert erdekel, hogy mivan meg tetszenek a karakterek de mintha valami hianyzik. Remelem beindul.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
Február 23.-án jön a FF dvd, az eddigi részekbõl!

Tyler1

Ja, akkor semmi =]