2703
Dead Space 2
-
#579 120at keres havonta, 4 műszakban. persze úgy könnyű, hogy az anyjáékkal él, és nem kell költenie az életre -
#578 Nincs ellátva zsetonnal? Hát ahogy hallom többiektől itt-ott szerintem az azt se tudja mit vegyen a pénzén. Nekem ez pénzessákot jelent. :)
Én nem sajnálom tőle, nem vagyok irigy megelékszem azzal amim van. 1 dolog ami zavarna szerintem amiket hallok hogy (meg te is mondod marhaságokra) felesleges dolgokra költi, nem magának veszi hanem azért hogy másnak videóba mutogassa.
De mindegy rábízom, csak sokszor a kacatjaiból amiket levált lehetne pár erős gépet összerakni. -
#577 Tirexi, de nincs ellátva zsetonnal, csak szeretné :D játsza az eszét, és szórja marhaságokra a pénzét...12 giga ram és társai -
#576 Vannak sokan, akik jól el vannak látva zsetonnal. :)
Az a T-rex vagy ki? -
vg #575 Muhaha, én pedig úgy mint Sir Quno Jedi... -
Hellsing47 #574 úgy szeretnék élni ahogy te -
#573 Én is ha megengedhetném magamnak, ez olyan mint a béllyeggyűjtés, vagy amit ír hogy egy drága festményt veszel.
Engem például egy festmény nem izgatna arra én mondanám azt hogy drága, mert nekem nem ér semmit.
Van olyan aki például a dzsimi használt gatyájáért adna milliókat mert szerette a zenéit, de én meg elégetném....stb-stb. -
vg #572 Simán, ha örömömet lelem benne minden nap amikor ránézek. Mondjuk se egy kard, se egy plazmavágó nézése nem okoz bennem örömöt. -
Hellsing47 #571 te vagy nagyon gazdag vagy nagyon gazdag vagy
50ezret te csak úgy zsebből kifizetnél egy 'díszért'? -
#570 nevezzük őket WoW kockáknak inkább -
vg #569 Muhahaha! Láttál már élőben mondjuk egy igazi Frostmourne replikát? Gyakorlatilag aki meglátja, meg is veszi, még az olyan "dedrágajújjj" csórók is mint te. Gondolom otthon a feleséged/gyereket által készített festmény/rajz/ilyesmi azért van a falon, hogy takarja a lyukat, nem pedig azért, mert tetszik neked, esetleg érzelmileg kötődsz hozzá... -
#568 Több féle.
A legjobb mikor egy csapat Issac és egy csapat Necro van és az Iszákosoknak el kell jutni a-ból b-be.
Gears of War 1-2 és L4D hasonló ehhez. -
#567 a lényeg? henteld a másikat. kb. ennyi. túl van lihegve a multi szerintem, de "múti az kő bele". -
#566 És a multiba mi a lényeg? hagyományos TDm meccsek vannak csak? semmi stratégiai nincs benne? -
#565 Minden új körben automatán helyet cserélnek a felek -
#564 Emberek, lehet hogy hülye a kérdés, de multiban hogy lehet nekromorfokkal lenni?
Eddig még csak emberrel sikerült, és nem láttam nekro opciót...
Help pls! -
#563 Igen hallottam, de abból nem több fogyott tudtommal, hanem csak a megjelenéstől számítva ugyanannyi időt nézve több nem? :) Amúgyis COD7 fémdoboz kifogyott zavvi-n, majd bepótoljuk. Amúgyse venném meg olyan drágán, ezt is akkor még az akció végett szereztem. -
#562 Jah most persze ha el kell tartanod srácokat az oké, akkor úgy mondom ha rezsin kivől lenne. Meg asztán aki nem szereti a játékot ezt sem fogja értékelni, az vesz más ce-t. :P
Amúgy ezt én nem úgy értettem hogy 1 havi pénzből venni, hanem 3-4-5 havinál félretenni 10-15 ezret. -
#561 Összesen még lehet, hogy a MW2 vezet nem? Jóval régebben forgalmazzák csak azért gondolom. -
#560 Tévedsz:) mert a Black Ops tartja a rekordot, sem könyv, sem film sem pedig játék nem termelt ennyit... -
#559 Én simán keresek 150 -et havonta. Ellenben van családom úgyhogy ötven rongy egy ilyen dologra esélytelen. 150 csak akkor tűnik soknak ha egyedül él az ember, de még inkább akkor sem. (Talán ha szülőkkel?!) Sajna ez a mai magyar valóság... :(
Ha tényleg sokat keresnék nekem már jó eséllyel lenne egy. :D -
#558 Szegényebb magyaroknak ez sok.
De mi kevessen vagyunk. Igazad van ha ránk gondolsz, de ha 150-200-at keresnék havonta, simán még nektek is vennék 1-et-1-et. -
#557 Most vagy a felfogásod nehéz vagy csak kötözködni akarsz... Let me explain. :D Tegye fel a kezét aki amint meglátta az 50E Ft -os plazmavágót mindjárt rendelt belőle egyet.
Senki?!
Na erről beszélek. AHHOZ KÉPEST, hogy mekkora fizetőképes kereslet lehet erre közép-kelet Európában durva az ára. Fejlettebb országok nyilván más tészta. Röviden: azért durva mert ez egy semmire sem jó ereklye amit csak birtokolni jó és ehhez képest felénk erősen túlzó az ára. Ez így megfelel?
Felesleges vita lenne, de ezt egy maszek lakatos sem gyártja le neked otthon a sufniban és amúgy sem értem mit akartál ebből kihozni végül is? -
#556 Ezt úgy mondják hogy eszmei értéke van a tárgynak, ennek ugye nem az a lényege hogy hány kiló vasból készült, mint írtad is. -
#555 Egyetértek, nekem befigyel egy COD6 fémdoboz azért bontatlanul. :)
Ez eddig a legtöbb példányszámban eladott termék. -
vg #554 Ha van lakatos végzettséged, pár reszelőd, satud, esztergagéped, akkor meg tudod csinálni magadnak otthon kb 3000 forintért(ennyi a fém ára). Dehát, valószínűleg nem tudod, szóval fizess érte szépen. Ha nem a Marson éltél eddig, akkor talán illene tisztában lenni ezzel a dologgal. -
#553 Igazából ez a DS2 CE is az ára miatt gáz! Elfogadható áron nem lenne bosszantó a plazmavágó. Akkor inkább azt mondaná az ember, hogy rendben van kicsi, műanyag, de milyen szépen kidolgozott! De így, hogy kétszer annyiba kerül mint a "közönséges" kiadás nagyon unfair a dolog.
A "batarang" -ról meg hiába linkelnék képet azon nem jön le mennyire vacak. Kézben kell tartani ahhoz, hogy érezd micsoda filléres, igénytelen kacat. Egyértelműen szánalmasabb a plazmavágónál. Amúgy a DS1 gyűjtői kiadásához is egy nagyon hasonló kis "gagyi" replikát adtak. Szóval az után volt rá esély, hogy most sem esnek túlzásba...
240 dollár mai árfolyamon úgy ötven ezer forint. Ez úgy öt és félszerese a játék árának. Szerintem ez azért elég durva. Persze ízlés és pénztárca dolga... -
vg #552 Azért 250 dollár minden, csak nem durva... -
#551 Az a Batarang tényleg annyira tré volt?
Amúgy lássuk, milyen CE-im is vannak...
Bioshock 1 - Priceless, kurva jó a Big Daddy figura, meg a fémdoboz is szép.
Bioshock 2 - Talán a legjobb ár-érték arány, Poszterek, szép díszdoboz, olyan Artbook, amilyet még életemben nem pipáltam, tényleg könyvesboltba való, plusz a bakelit, meg a bakelit designű audio CD. Király!
Fallout 3 - Ezt is nagyon szeretem, lunchbox, boblle head figura, és egy egész jó artbook, kúlság.
Mass Effect 2 - Teljesen rendben van, a tartalom nem lélegzetelállító, de csak egy ezressel került többe, mint a normál, és azért össze van rakva.
Alan Wake - Ízléses, szépen megcsinált, jó ránézni. A könyv nagyon jó.
Fable 3 - Gyönyörű díszdoboz, a fejírásos érme kurva jól néz ki, a rejtett kis fiók pedig marha nagy ötlet.
DS2 - hát, ez már ki lett vesézve, ár-érték arány katasztrófa, a legdrágább CE volt eddig, ami egy vicc. Mindegy már, majd ha teszek elemet a Plasma Cutterbe, akkor jobb lesz :) Az a gáz, hogy tényleg mindenki life size plazma cutterről beszélt, mert ugye ha azt írják hogy "replica" az többnyire azt jelenti, hogy 1:1 méretarány. Mindegy, végülis aranyos, a kidolgozottsága nem rossz. Csak nem ezt vártuk... -
#550 Egyébként a Batman:AA gyűjtői kiadása szerintem kb. egálban van ezzel a szerencsétlen DS2 -vel. A Batman doboza legalább baromi stílusos volt és adtak hozzá egy nagyon jól megtervezett kis orvosi naplót mintázó "art-book" -ot is. Ezzel szemben a DS2 -höz szinte semmi említésre méltót nem adnak, bár az tény, hogy a "batarang" -ot lenyomja még ez a "kulcstartó-ledlámpa" plazmavágó is... :D Szóval nálam egál a szégyenszintet tekintve. Amúgy azt olvastam, hogy a Batman:AA "batarangja" eredetileg fémből volt, csak jó néhány USA államban halálos fegyvernek minősítették úgyhogy kénytelenek voltak változtatni. Csak hát nem így kellett volna...
Végül nézzétek meg azokat a "Plasma Cutter" replikákat amiktől minden magára kicsit is adó DS fannak beindul a nyálelválasztása! :) Ezek eredeti méretűek, fémből készültek, elforog a fegyver eleje, LED helyett lézerpointerek vannak benne, gyönyörű táskát adnak hozzá.
Csak aztán nézzétek meg az árukat is... Nem kicsit durva.
DS1 Plasma Cutter replica
DS2 Plasma Cutter replica -
#549 A legszebb a reneszánszos doboz. -
#548 ezek engem annyira hidegen hagynak. porfogó kacatok, egyedül a witcher EE van meg ilyenből, több lemezzel, könnyvel, mindennel. de abban sincsenek műanyag kacatok, kis bábuk, és egyebek.. -
Hoz_Hun #547 Úgy ám.
Mondjuk az a fröccsöntött Batrangot míg élek nem felejtem el (visszatettem a dobozba, azóta is ott van. Még a kisfiamnak se kellett). De azért általában a bonusz DVD meg az Artbook-ok jók szoktak lenni. Az AC Brotherhood kb annyi volt mint más CE-ből kettő (bonusz DVD, zene CD, kártyák, térkép, DVD film!!!, és még sokminden más, mindez kidolgozott minőségben). -
#546 Ha így lenne, nem venném meg :)
Nem, azok azért jók, mert általában több érdekesség van bennük, mint csak maga a játék.
-
vg #545 A CE cuccok nem azért jók, mert azokat nem szabad kinyitni? :) Sok sok év(tized) múlva jó pénzt érne fóliásan... -
Hoz_Hun #544 Aftermath, ez az. Köszi. :) -
#543 Az első rész előzményfilmje:
Dead Space: Downfall
Az első és második részt összekötő film címe:
Dead Space: Aftermath -
Hoz_Hun #542 Szuper. Film címét meg tudod mondani, mert arra már nem emlékszem? -
#541 magon fennvan pl szal igen -
Hoz_Hun #540 Kérdés? Úgy emlékszem reklámoztak valamerre egy kisfilmet a Dead Space 2-höz. Az elérhető már? Izé,... azt nem hivatalosan akarnám beszerezni.