Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Rá félévre simán kijön...

Nem tudom az elmúlt napokban ilyen kétes információjú híreket adnak ki, amibõl ezt lehet leszûrni:
1. vegyél boxot
2. szándékos felhajtás a PC-s közösségek ellen.
3. végül... jön egy olyan hír: mégis lesz PC-re
4. XD

Narxis
Legalább feldughatod magadnak a Géjmör pécédet.<#kacsint>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wedge31
Várjál még ezzel látam én már ilyen hirt az mégis jött pc-re a játék ,még nagyon soká lesz a release.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Köszönjétek nyugodtan a pc wareznak ami miatt a pc játékeladások szánalmasan alacsonyak így nem éri meg idõt és pénzt kidobni a pc gamefejlesztésre.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince23
Redshorewood vagy ki a tököm névvel anno fémjelzett Visceral games fejlesztõi fogadalmat tettek, mely szerint kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára fejlesztenek játékokat. ld. DI, meg most DS.
Mióta kiváltak a régi teambõl, nevet változtattak, azóta only console címeket fejelesztenek.

DarkSector
jah így értelek, hogy most globálissan minden hasonló esetre gondoltál.
hát egyrész meg tudlak érteni. De az a fejlesztés, azért nem mindig olyan durva dolog, nekem 3 éves kb a configom és szerintem a dead space is el fog vele menni maxon, mármint ha majd megjelenik.
persze fejleszteni én se fogok, meg már ha akarnék se lenne rá pénzem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

offkorzreg
játszani szeretnék majd,ez alatt úgy gondoltam hogy nem csak ezzel,hanem még nagyon sok más játékkal is,ami télleg nem jön pcre,biztos ez is egy újabb üzleti fogás,de már nem tud nagyon érdekelni,pct én soha a büdös életbe nem fejlesztenék már játékok miatt,nem éri meg.ha majd télleg játszani szeretnék veszek egy konzolt ha lesz pénzem rá 😊

DarkSector
lehet én vagyok rossz matekból, de addig még minimum 15-16 hónap.
nem hinném hogy addigra ne gondolnák meg magukat.

jah és azt írták hogy még nincs tervbe véve, nem azt hogy nem fogják soha tervbe venni...😊
ez szerintem üzleti fogás lesz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

offkorzreg
rohatt EA mégis hogy képzelik,mekkora jó volt már az elsõ rész is pcn :|
na tényleg venni kell konzolt ha játszani szeretnék majd 😮

DarkSector
nah hallom a faxa hírt.....<#kuss>

norbi2fraktal
száradjon le a heréje az összes EA-snak

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Fehercsoki
Narxis
Szerintem jön csak fél vagy 1 évvel késõbb mint konzolra.

Prince23
Ez mi a WTF?

decemberben úgy jelentették be h pc-re is jön

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Adok jobbat ettõl😊

Az elsõ magyar nyelvû ELÕZETES!

grebber
Szkennek (Frankón olvasható ,persze angolosok elõnyben)

grebber

Szerintem meg pont baj,az elsõ rész tökjó parás horror volt,ha átmegy hentbe semmi para nem lesz,inkább maradjon a kevés ellenfél de az qrvakemény és qrvára paravan mintsem rámjönnek 86-an és azapara hogy nefogyjon ki a skuló....

grebber
Nem baj az jó kis ûrös horrorhent!

Kicsit aggasztó de mindenhol azt olvastam hogy több ellenfelet akarnak....Az elsõ részben is itt ott több volt a kelleténél,de ha tényleg több lesz akkor át fog menni a játék hentbe....

Prince23
Hát ez igen csak rossz hír, reménykedjünk azért egy 2010 decemberben😊

grebber

grebber

Prince23
Laci1818
Az elsõ 2-3 fejezet után én gyorsan hozzászoktam az irányításhoz, mindenesetre akkor jöttem rá, hogy az egér sebességén lehet állítani 😄DD
láma dolog tudom, de utána mindjárt más volt a helyzet<#beka3>

no fate

Laci1818
Atom volt az elsõ rész, nekem nagyon bejött, remélem nem kell 100 évet várni a második részre!<#vigyor2>

no fate

Prince23
fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Trailer Wii-re

ez most fog megjelenni õsszel. a második rész meg jövõre.

fery02
OMG, miért kell ezt csinálni? 😄 Amúgy is utálom a mediplayert, fõleg weboldalakon. Nem gondoltam volna, hogy ez most kivételesen kamu. 😄

Tigristank
Ez egy .gif fájl, szóval nem fog betölteni. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fery02
Ebbõl van nézhetõbb verzió is? Mert nekem ezt csak tölti, de nem játsza le. :/

Prince23
A kotaku értesülései szerint a tavaly októberben megjelent Redwood Shores fejlesztette Dead Space produktumból több mint 1.4 millió példány talált gazdára. Az EA egyik legsikeresebb játékává nõtte ki magát, így nem kizárt egy Dead Space folytatás sem PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, és ha hihetünk a neten keringõ pletykáknak, akkor multiplayer, cooperative támogatással fog megjelenni majd jövõre a Dead Space 2. További fejleményeket valószinûleg a Dead Space: Extraction megjelenése után hallhatunk a sikeres akció-horror játék folytatásáról.

forrás: gamepod.hu

offkorzreg
😄ddd
szerintem igenis jóvolt nagyon^^.

gfreak
jó volt 😄 egy kis fejtörõ, egy kis hentelés, parahalubefosás 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

12346
jó volt az elsõ rész egyáltalán? volt benne vmi fless? csomóan mondták, hogy mekkora újítások vannak benne, meg mennyire más, de semmi érdekeset, vagy újat nem találtam a nézõponton kívül. Így a 185-ödik sötétbõl elõugró bizbasz után töröltem is^^

Ez ebben a formában nem igaz, nem lehetett csak úgy lövöldözni, mint egy Max Payne-ben, sokkal vontatottabb volt célozni. Szerintem szándékosan, mert ez így - nagyon helyesen - inkább horror feelinget erõsítette, s nem a szuperhõsöst.
gfreak
Nagyon fasza volt az elõ, szó se róla...kiváncsi vagyok hova tudják ezt még fokozni 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Seth
Mond már el mitõl volt annyira konzolos az az irányítás. Semmi extra kezet nem kellett hozzá növeszteni, kényelmes volt.Olyan mint bármelyik tps-nél pc-n. A cuccok felvételével sem értem mi probléma volt. Limitált inventorynál nem túl jó ha csak átsétálsz rajta és magától felveszi, vagy jobb lett volna utána onnan kidobálni a felesleget? Nem hiszem

PSN ID.: Beegabor

Calver
<#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Aquir
"nehezen elképesztõ" 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

V43 1105
Az elsõ hivatalos Trailer :

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Meg eléggé klausztrofóbiás érzetet is nyújt... én is sokára vittem végig. Nem egy 2-3 napos játék.

terribad
lassan be kéne fejeznem az 1. részt 😊
fentvan mióta kijött, alkalmanként 1 chaptert haladok, de nincs erõm rákattintani túl gyakran, még 2 hátra van. ha nem lett volna ennyire konzolos az irányítás meg a vacakolás minden kis szarság felvételével a földrõl, biztos másképp lenne, story meg hangulat rendben. hála istennek legalább fedezék-rendszer nincs benne =)

bloody fucking murder

Prince23
A vasárnap esték általában nem a sokkoló leleplezésekrõl szoktak szólni - most sem errõl van szó, ám ha valaki esetleg aggódott a Dead Space folytatása miatt, az most megnyugodhat: lesz ilyen.
Az Electronic Artsnál dolgozó Pratik Patel megerõsítette a Dead Space 2 készültét, miután LINKEDIN oldalán feltüntette magát, mint a második rész technikai direktora.
A dolog nem meglepõ: épp a hét elején esett szó arról, hogy az immáron Visceral Games néven futó EA Redwood Shores csapata két titkos projecten is dolgozik, és nehezen elképesztõ, hogy ezek közül egyik sem a tavaly megjelent túlélõ-horror folytatása - már csak azért sem, mert az EA bolond lenne veszni hagyni egy sikeres, és potenciállal teli új sorozatot.
Az elsõ rész rajongói egyébként nem csak a számozott folytatást várhatják, hiszen érkezik a Wii-s Dead Space: Extraction, ami egy rail-shooter játékmenetû elõzmény lesz.

Forrás: Gamer365.hu