2703
Dead Space 2
  • DarkSector
    Igen mivel a warez is az eredeti lemez másolata, ezt mindig el szoktam mondani mikor ez van, mert azt hiszik hogy a warez iso meg az origi iso tök más.

Az iso maga se warez, csak a krekk hozzá.
  • mcwolf
    Hali!
    Megvettem a G2Play-en a játékot (pontosabban a kódot). Ha letöltöm a warez verziót azt tudom hozzá használni? Márcsak azért,mert Nálunk sajnos forgalmi korlátos net van, és kicsit sok az a 17 GB. A haver leszedte az egyik release-t, és azt szeretném használni a kódommal.
    Műxeni fog-e úgy?
    THX
  • DarkSector
    Pedig fura. :)
  • Lunki88
    Ennyi újságírót csaknem fizetett már le az EA. :D
  • Prince23
    Nemzetközi értékelések

Nem semmi!
  • Victor1103
    Hát gyerekek aki most kezd bele annak nem semmi élményben lesz része
    Fél órája vittem végig survivor fokozaton és felejthetetlen game lett abszolút 10/10. Nekem nem szokásom egy játékot végigjátszani kétszer, de ez rászolgált.
  • Voltan
    Milyen fokozat? Én mondjuk könnyűn kezdtem, nincs is ilyen gondom...
  • Renjike
    taposom taposom ad is cuccot csak hamar fogyok :D
  • Seth
    Bemutatott az egyik Necro :D

• yesname #610
    Azt hgoy sem film, sem könyv nem tett ennyi bevételre szert. Ne röhögtess.
  • wedge31
    Ez a sg, flémelés és flémelés, néha egy kicsit beszélünk a játékról is de ez a többséget ugy is csak zavarja...
  • DarkSector
    Igen ahogy Seth is írta, mert itt nem úgy van hogy meghal és kapsz, hanem adott testrészekért kapsz, szóval porrá kell zúzni mindenkit akit csak látsz.
    Falon dobozokat szétverni stb.
  • DarkSector
    összeset nem tudom még nem vettem meg, ezeket csak régebben irták, hogy ezen kívül mennyi van még nem tudom.
  • Seth
    Taposs meg minden ellenfelet miután kimúlt. Most már az összes ad vmit,nem csak hébe hóba,mint az első részben.
  • Prince23
    gamer magazinok írták ezt. külföldiek.
  • Renjike
    csak nekem van rohadt kevés ammom és pénzem a játék során? :/
  • Tigristank
    Black Opsból származó bevétel meghaladta az 1 milliárd dollárt, még decemberben. Szóval szerintem játékok körében tényleg ez termelte a legtöbbet. Viszont mindent egybevetve azért nem a legjobban termelő alkotásról van szó, mert pl. az Avatar 2,7 milliárd dollár bevételt ért el. :D
    De egyébként az 1 milliárd dollár nagyon soknak számít, még filmek vonatkozásában is!
  • Seth
    Be kéne már fejezni ezt a kinek mekkora a farka témát
  • felegyi
    Azért nem így megy... igaz márkás ruháim vannak, D&G, Nike Air, G-star... de ezeket mind külföldről szerzem be pl. Ioffer-en keresztül potom pénzekért. 40k-ből veszek 2 GS farmert, meg 8db Versace polot... nem szarom a pénzt, tanuló vagyok, eljárok hétvégente melózni ha tehetem. Anyámék nem csórók, de nem látnak el heti 5k-val, sőt néha még 2-vel sem... megtanultam beosztani a pénzem, gazdálkodni! Nos én havi átlag 35k-ból rendezett dolgokat tudok magamnak vásárolni, nem hülyeségre költöm a pénzt; most komolyan, nem azt mondom hogy nem költök 40k-t VGA-ra, mert igen, csakhogy évente 1x... a tag meg évente 4x de nem is 40k-t... ez valahogy túlmegy a pazarlás címszaván! Ugyanúgy veszek játékokat amik jó árban vannak és megérik azt amit elkérnek érte, nem vagyok kivétel, viszont nagy a különbség az én "fajtám" és az ő "fajtája" között; OKOSAN és beláthatóan "szórjuk" a pénzt...
  • yesname #600
    Hülyeséget ne beszélj, tuti hogy a Biblia is többet termelt, de szerintem még a LOTR is. WOW-ról ne is beszéljünk.
  • wedge31
    Az elején elég nehéz a nekrókal de egy kis gyakorlás és föleg szint lépés után jó lesz az is.
    Spittert szoktam választani a felerösitett lövésével elég jól lehet boldogulni, na meg néha jó a Pack is ha egy kis melee harcot szeretnél.

Ahhoz képest, hogy az EU-ban még elvileg kise jött a játék rengeteget multizok keleti blokból való emberekkel.
  • vg
    Hagyuk má ezt a "olyan országban" dolgot, főleg egy internetes számtech játék topikban, mert egy kicsit vastagbőr kell hozzá. Nem gondolod? Ok, megértem, hogy szarul megy a szekér, nade gondolom te se fostalicskával játszol a játékkal.
  • Nos
    inkább egy ilyet
  • Nos
    Én azért azoktól a replikáktól nem esnék hasra. Teljesen használhatatlan, rossz fogású giccses szarok.
    Egy igazi fegyverhez képest sok felesleges mozgásgátló van rajta. Hamarabb szúrod meg vele a saját kezed, mint bármi mást.
    Akinek tetszik, annak tetszik.
    Szerintem felesleges giccs.
  • dienesoft
    Úgy látszik értelmesen, kötekvés nélkül már nem módi beszélgetni...
  • Seth
    Megy sima kontrollerrel is
  • Nagylaci
    Amúgy neked mi a fészkes fene bajod van velem?! :) Egyébként részben igazad van, azt, hogy ezt miért kell ilyen stílusban előadnod már nem értem.
    Persze, hogy ezek a tárgyak nem arról szólnak, hogy marhára "megérnék" az árukat és az is egyértelmű, hogy mivel elég kis példányban (relatíve) gyártott dolgokról van szó fel kell árazzák őket alaposan ha hasznot akarnak belőle. Ellenben én nem is ezt vitatom hanem azt, hogy egy olyan országban ahol a többség egy (!) eredeti játékot nem engedhet meg magának havonta egy ilyen gyűjtői relikvia elég kínkeservesen beszerezhető csak. Ettől már csóró vagyok?! Hogy inkább hasznos dolgokra költök mint egy porfogóra?!

De micsoda egy porfogó lenne... Sóhaj... :D
  • JethroHUN
    Hehe, szóval régen simán kiadtál volna 40k+ egy vga-ért, most ugyan ezt adod ki egy gatyáért+pólóért. :))
  • Prof William
    A Ps3-as CE-ben adják hozzá az Extraction játékot is. Az csak move-val megy ( mert ugyebár wii-s volt a játék ) vagy sima kontrollerrel is lehet vinni?
  • Prince23
    ez már sokkal jobban hangzik, mint a tdm alapú hent.

Mien módok vannak benne am?
  • Rage47
    egyelőre*
  • DarkSector
    Jah megértelek. Én befektettem egy olyan biztosításba, amibe havi 10ezret nyomok, és 15 év múlva talán kapok 1milliot max, de lehet csak 8-900000-et.

Szerinted 2019-ben mit kezdek majd 1 millióval? semmit.
    Most munka kell minnél előbb, az is arra jó hogy ne dögöjön éhen az ember, de én nem foglalkozok vele, ha egyfolytában vergődnék ezen akkor se javulna a helyzet. Eddig mikor dolgoztam sok helyen volt elküldés, de mindig volt valahogy. Most kicsit jobban be kell osztanom de van akinek még aludnia sincsen hol. Egyenlőre inkább szerencsésnek tartom magam mintsem pechesnek.
    nah mindegy elég az off-ból .:)
  • felegyi
    Tirexi... tipikus olyan ember akinek van havi 120k-ja, de élete... élete a falakon belül van. A stílusától okádni tud az ember, anyjáékat kihasználja, értelmetlen dolgokra költi a pénzt csak hogy krájzisz és társai Ultra Ultra High-on fussanak... egy 12 éves szintje kb! Volt idő hogy én is ennyit költöttem volna gépre ha lett volna rá lém, úgy 13 évesen... utána kezdtem felnőni, csajok, buli, RUHA... a tagról volt egy kép anno, valami kinyúlt fehér pólóban hesszelt a gépe előtt... kajak fehér pólót is csak tesire veszek fel ahol maximum szétszakad... na de a tag... ilyen idősen nem érett be a feje, kajak egy 12 éves szintjén pörög! Azt majd jól leoltja az arcunkat emiatt, mert kikére magánok hogy 2 hetente elmegy azt picsarészegre issza magát, és van élete :))
  • The Protector
    Jah és aki utánanéz abban a gamestarban van aminek a Scarfaceből Tony van a címlapjánXD
  • The Protector
    Nekem 2 tesóm van.Ketten Pesten vannak.Én meg most egy évet halasztok és megy a fősuli ezerrel.4 műszakban melózok és kb 150-et keresek.
    Anyámmal élek de már kvára elköltöznék mert nyugtom sincs tőle,és kvára megadóztat annak ellenére h nem keres rosszul.

Mellesleg sokkal nehezebb az élet ha mindent neked kell megvenned,kaja,csekkek miegymás és még nem éltél semmit sem.

Borzalmasan nehéz elindulni és egy egzisztenciát kialakítani.Én már csak tudom.

Én mindig félreteszek egy kis pénzt későbbre.Anno kvasok gamestart vettem és beírtam a rövid rovatba h Hé Gyu elkezdtem gyűjteni egy Ford Mustangra,van már 10ezer ftom.
    A vicc az hogy 7év alatt minden szarból összegyűlt az Autóra a pénzXDMeg tudnám már venni használtan.Csakhogy felnőttem és inkább másra költöm.
  • JethroHUN
    Azt hiszem rájöttem, pár sor vissza olvasása után mért verik be olyan gyorsan a vg típusú [...] orát.
  • Rage47
    na bővítjük a fanklubbot pixxel?:D
  • DarkSector
    Jah értem.
    Én se tudtam még elköltözni külön lakásba, egy házban lakom a szüleimmel, de nem tartanak el, nem élek gazdagon de a saját saramat én szoktam fizetni, inkább támogatom a szüleimet ha sikerül, el nem tudnám képzelni hogy tőlük kérjek pénzt valamire.

Felfogás kérdése.
  • pxxl
    ő állítja, élő adásban mondta.
  • DarkSector
    Ismered vagy csak ő állította ezt?