Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Prince23
Prince23
1080 HD Gamescom trailer

Jól hallottam, hogy Flemeth vissza fog térni, vagy csak szimplán marketing duma volt részérõl?

wedge31
Most nézem a CDG-én hogy "csak" 9900 HUF lesz, ez már javulás az elsö részhez képest, viszont ugy néz ki egyenlöre hogy nem lesz honositva, bár ez a EA miatt valszeg változni fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
ÉLÕ!!!

most DS 2

DarkSector
az elsõt lenyomtam lehetetlen fokozaton 2x, ennek isez lesz a sorsa. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ezek a jó trailerek amik ingame jeleneteket tartalmaznak.

Az elsöt már négyszer végigtoltam ugylátom ennek is ez lesz a sorsa, garantált a para és a monszta darabolás...<#eplus2>

Prince23
Hopp, a linkek lemaradtak. <#vigyor>

A 2. rész dobozképei!

PC, PS3 és Xbox 360

A 2. rész dobozképei!

PC, PS3 és Xbox 360

wedge31
Hát, én egész másképp toltam az elsöt, szinte csak végtagra löttem az egészbe az a legjobb poén...

Prince23
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Prince23
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

FSpofon
nem az érzékenységgel volt baj hanem hogy vontatott a mozgás, nem egyenletes azzal ahogy húzom a padon az egeret

Arab money

DarkSector
sebaj ha jo valami, akkor szoktak igyekezni az ujitásokkal, ami végül még szarabb lesz mint elõdje...remélem most nem sikerül nekik elrontani, mert a játékmenet biztos faszább lesz mint az elsõben graf is jobb, már csak az irányitás egy nagy ?-jel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak ne az legyen, hogy most meg elszúrják az egészet...Teljesen rendben volt az irányítás.

davidka003
Én most nyomom újra az elsõ részt és maxra tolt egérérzékenységgel teljesen jól játszható a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
egyetértek, én se értem ezt a dolgot, de mindegy, biztos ugy akarják hogy egy egérmozgásra 5x körbepörögjön a ficko....

grebber
Dead Space 2: PC irányítás jobb lesz

Görcsösen rángatózott az egeres irányítás a Dead Space 1-ben. A vásárlók visszajelzésére figyeltek most oda a fejlesztõk. Steve Papoutsis, a Visceral Games vezérproducere még mindig azzal biztat, hogy a játék csak akkor lesz tökéletes, ha Gamepadet dugunk a PC-be és azzal játszunk. Ööö.. megmondom neki mindjárt, hová 'tegye' a gamepadjét PC-n.. Egyszerû lustaságról van szó, egeres-billentyûzetes irányítás hanyagolásáról, mert senki se törõdött vele, egy programozót se bíztak meg, hogy tökéletesen végezze el a feladatot.

info: Hardwired

LOL semmi gond nem volt az 1 irányításával pc-n.Nem is értem ezt no mindegy.Anno mennyien görcsöltek az Alone in The Darknál is akik megvették eredetiben ilyen olyan szar az irányítás aztán mire feltörték végre és kiporbálhattam semmi gond nem volt azzal sem.

Ha ugyanolyan lesz mint az 1 akkor is simán jó szal engem ez a hír nem érint!

Next PC upgrade: 2022

<#eljen><#eljen><#worship>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Narxis
Nem értelmesebb egy cseppet sem.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Muttley
Nem magamról beszéltem. Az értelmesebbekrõl. <#hehe>
Ja és, amikor azt mondtad...

Just do it :)

DarkSector
ha kell gamepicture szolj mármint pc-re meg x360-ra tudok feltenni ....

Narxis
Ezzel egyetértek, nálam is így van.

DarkSector
aki mindenben jót akar, az azt teszi amit én és sok haverom pc mellé egy konzol.

Narxis
Hogyne, te hülye vagy. 2 konzol kell, hogy tudjál lopni? Akkor inkább maradj a pc-nél.

Muttley
Az értelmesebbeknek meg 2.

Narxis
A többségnek 1 konzolja van.

Muttley
"PC-n mi akadályoz meg abban, hogy egyik játékot letöltsd, másikkal meg multizz?"

Konzolon mi akadályoz meg abban, hogy egyik a gépedhez a játékot letöltsd, másikon meg multizz?

PAtr0n
Arra cèloz, hogy a taknyosok a konzolt nyomkodjàk, a vèn gamerek meg inkàbb a PC-t 😊
Persze ez nem èppen helytàllò àltalànosìtàs.
Èn inkàbb azt mondanàm attòl függ ki mit hasznàl, hogy mik az igènyei ès mennyire befolyàsolhatò. 😉

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Sziasztok új képeket raktak fel a második részrõl. Dead Space 2 képek

Narxis
jeeeeeeeeeeeeeee

Prince23
Prince23
Prince23
DarkSector
"melyik korosztály használ konzolt és mnelyik pc-t"
wattafakk van?

Narxis
Konzolon korlátozottabb a warez, ezért fogynak ott jobban a játékok. Ugye hardveresen módosítani kell, hogy játszass a warezolt játékokkal. Na most ezután nem mehetsz vele internetre, vagyis mehetsz, de utána meg letiltják és csak papírnehezéknek lehet használni. PC-n mi akadályoz meg abban, hogy egyik játékot letöltsd, másikkal meg multizz? Warezolt Borderlands multijához csak egy gamespy acc kell.

alán azon kéne elgondolkozni, hogy mennyibe kerül a fejlesztõknek egy PC-s portot csinalni ha már korábban kifejlesztették a terméket x-re és ps-re. Elárulom, nem sokba. Akármennyire erõs pc-n a warez már tökre megéri nekik egy szaros (és valljuk be sokszor elég silány minõségû) portot összedobni, ha megveszi 5000 ember már plusszban vannak. Szóval nekem ne rikácsoljon senki a warez-rõl 😊 Az egész arra megy ki, hogy a fejlesztõk is lustábbak, nem akarnak vacakolni a PC-vel mert tényleg macerás. Ugyanakkor sem a sony-nak sem a MS -nek nem éri meg annyira ha PC-re jön ki ezért lobbiznak is ezért rendesen. Most sok pc-s elgondolkodik a hir hallatán, hogy hmmm... konzolt kellene vennem, végülis nem drága csak 60-70 és 3-4 évig gép marad. És ha csak 500-an gondolják ezt és vesznek konzolt már megérte bedobni egy ilyen hirt. Ki fog jönni pc-re csak minimum fél éves csúszással. Addig is sokan vesznek konzolt. 😊Hja és azt sem szabad elfelejteni, hogy a warez-olás nem a pc sajátja. Nem a PC miatt warezolunk hanem a mentalításunk miatt (és a pénztárcánk miatt de ez másodlagos). Ha majd alig lesz játék pc-re és mindenki konzolt vesz akkor majd erõsödni fog a konzolos warez is. 😊 Akkor mi lesz azokkal akkik szidják a pc-s warez-t? Mit mondanak? "Ohh bocsika tévedtem" Akkor kit fognak szídni? Önmagukat? Visszatérnek PC-re és szidják a konzolosokat, hogy mennyi ott a warez bezzeg PC-n.... 😊 Röhej ami kialakult a PC vs Konzol fronton 😊 Mind a gyártók mind a felhasználók fejében. Fejlesztõknek azt javasolnám készítsenek igényes és használható játékokat, felhasználóknak azt, hogy értékeljék AZOKAT a játékokat amik tetszenek nekik és szívesen használják õket. A politikusoknak meg azt, hogy tegyenek az emberek fejében rendet (és a pénztárcánkban) 😊 Ugyanakkor leszögezném, hogy DeadSpace nagyszerû játék megéri a pénzét. (Csak sajnos nem feltétlen a mi pénztárcánkhoz igazodnak a játékárak) hja és azon is érdemes elgondolkodni, hogy melyik korosztály használ konzolt és mnelyik pc-t 😊 Mindjárt látszik, hogy kinek mi a fontos ha pénzt ad ki valamire.
DarkSector
....😊

Narxis
Nahát, tegye már fel a kezét az akit ez meglepett. :-)

DarkSector
nem 3 év, a legbrutálabb elõrejelzések szerint is max 1 év lehet a csúszás.
annak én se örülnék, ha sok akció lenne, mert ehhez télleg (annak ellenére hogy jók a gow-ok) nem illene egy fedezékharc. imádkozom, hogy találják meg az egyensúlyt a jing-jang között....

Szerintem beletartozik még a vizsgált üzleti évbe.

De,hogy a Dead Space 2-rõl is mondjak valamit. Remélem nem viszik túlzásba az akció részeket. Ha nincs meg a horror hangulat és a nyomasztó atmoszféra, anélkül tényleg egyhangú unalmas játékot kapunk. Nekem nagyon bejött az elsõ rész, rám hatott a horror feeling.
Szerintem elképzelhetõ, hogy késõbb jelenik meg, azt se bánom csak jelenjen meg elõbb utóbb. Persze ne 3 év múlva portolják.

DarkSector

Az csak az UBI statisztikája a saját játékaira, persze vmi arányt azért kifejez.
Tavalyi évbõl volt valami említésre méltó Ubisoft játék PC-re? Most így hirtelen nem ugrik be.

DarkSector
nah ez hamar ment....😄
bárcsak minden ien gyorsan menne.ezekszerint lesz pc-re. nem kell bezárni még.

DarkSector
erre gondoltam énis...és ez is lesz...
vagy ha nem akkor a gow változat, az viszont szívás.
hát monnyuk õszintén az eladási statisztikákat pont most olvastam huh pc-n mindösszesen 6%

wedge31
EA játékok 90% jön pc-re de ettöl persze még megeshet ez a csufság de reméljük hogy nem fog.