2703
Dead Space 2
-
Hoz_Hun #539 Biztos azért mert neked nincs meg a Batman: Arkham Asylium CE. Életem legrosszab CE-je. Ha azt valami alulmúlja az már külön törekedett rá. :)
Az eddigi legjobb CE-m pedig a Assassin's Creed 2 Brotherhood (Codex edition). Az nálam visz mindent. Mind tartalomban de minőségben is kiválló.
Azért jó hogy szóltál. Akkor még véletlenül se veszek CE-t a Dead Space 2-ből. -
#538 azééé ne felejtsük el, h ott volt a máig etalon MW2
aminek single-je szintén alapban rövidecske 8 óra
de ott volt kapásból a tonnányi egyéni és co-op küldetést biztosító Spec Ops mode
helyből megtöbbszörözve így a játék szavatosságát
ÍGY kéne sok játéknál manapság
-
Hoz_Hun #537 Az királyság. :)
Érdekes, amikor az elsőt végigjátszottam, borzasztó mérges voltam és szó szerint azon gondolkodtam, hogy kidobom az egész játékot (eredetit, XBox360-ra). Most nem túlzok. Végül csak vissza basztam a polcra és majd egy évig hozzá se nyúltam. Mára már nem tudom megmondani miért volt ez. Ahogy telt-múlt az idő, újra beraktam és valahogy... elkezdett tetszeni. Talán az atmoszféra. A második rész meg már kifejezetten érdekel. -
Hoz_Hun #536 Látom itt szóba került a konzol. Amikor azt írtam lehet megveszem, Xbox360-ra értettem. PC-re már évek óta nem veszek játékot. Gondolom többen is így vannak ezzel ezért fogynak jobban konzolra a cuccok. Indok: egyszerű, nem kell a játék beállításával törődni, és tudom, hogy maxon teljesen élvezhetően fog futni. Nem hallom a mástól, hogy nála mennyivel királyabb és nem kell kompromiszumokat kötni, hogy minek a rovására csúszkázzak a beállításoknál. Összefoglalva; kényelmesebb és tudom mit kapok a pénzemért.
Na de nem akarok OFF-olni. -
#535 eddig abszolúte dicsérik -
Hoz_Hun #534 Épp benéztem ide. Amit írtál azzal nagyon egyetértek, pont ezt éreztem én is az említett játékokkal kapcsolatban. Mindjárt tovább olvasgatom a fórumot, mert a DS2 érdekel, de szeretném tudni mire számítsak. Ha sokan lehúzzák nem veszem meg. -
#533 ja, a mafia2-ről nem is szólva. na AZT már baromira untam a végére, köszönhetően a mesterséges játékidő-hosszabbításnak, ami az első részben működött, itt viszont idegbajt kaptam tőle: az autókázás. a faszé' kellett állandóan hazaautózni, hogy lefeküdjek, majd másnap reggel felkelés és megint autózás.
(mikor még csak csepegtették az infot a játékról, már akkor mondtam, nem lesz jó vége annak, ha ilyeneket akarnak beletenni, mint evés, ruhacsere, autópimpelés: tipikus időhúzó baromságok. együtt a felesleges autózással, ami az 1 részben azért volt jó, mert ott csak a küldetéseknél kellett autózni, ráadásul volt tétje, hogy ne szabálytalankodj.) -
#532 hmmm, más a tempó a "fiataloknál" :D én csak az oblivion egyik modjával már 100 óránál tartok. igaz az azért más stílus.
egyébként van benne valami. a legtöbb mai játék tényleg annyira intenzív, hogy szó szerint nem lehet továbbnyújtani, mint 6-8 óra. ha pl. a black ops-ot nézem, mint legutóbbi példa: asszem 6 óra alatt megvolt, de őszintén szólva, az utolsó "fejezetnél" már nagyon vártam, hogy vége legyen. sokan szidják az új játékokat, hogy alig néhány órás a single, de igazából elég is. csak az a baj, hogy a multi sokszor "csak úgy van, mer' kell bele", én legalábbis sokszor már a fáradságot sem veszem, hogy kipróbáljam, mert látom az előzetes videókban hogy milyen. viszont így meg nem éri meg a játék a megjelenéskori árát. -
vg #531 Úgy úgy, de mint mondtam, minden visszaemlékezés más anime stílus. Érdekes, hogy tele van Dante reklámmal, még a kapitány hangja is Dante... :) -
#530 :) -
#529 Sokaknak talán azért nem tetszett mert kellett benne gondolkodni.Nem nagyon de épp eleget ahhoz,hogy a vépistikék ne tudják végigjátszani. -
#528 Survivalist szinten toltam végig. -
#527 Ti amúgy milyen szinten játszátok már akinek megvan? Én Hard fokozaton játszok vele és így szerintem jobban érződik a játék hossza.
Sokan mondják, hogy 5-6 óra végigvitték , hát easy-n és normálon szerintem ne is várjon tőle többet az ember mivel csak jóformán végigszalad az egészen ,de hard vagy very hard fokozatba már azért az ember megfontol minden lépést, arról nem is beszélve, hogy benézek minden zugba, széttörök mindent amit lehet, illetve elpepecselek az inventory-ba.
Így jelenleg chapter 7-nél járok és 10 órát már tuti játszottam vele. Amúgy a kampány fantasztikus fényévekkel jobb mint az amúgyis nagyszerű 1 csak kár, hogy végetér. Grafika meg hang pedig abszolút álleejtős abszolút hibátlan. Multi hát az elmegy kategória. -
Prof William #526 Azt írják hogy a szxr CGI a jelen ahol kikérdezik az embereket hogy hogyan élték túl. A visszaemlékezések meg anime. -
#525 Darksiders kurvanagy.
Még egy haverom is leküldte alig bírta abbahagyni, pedig ő utálja a H&S-t! -
#524 A Darksiders-t kb én is 1 óra után uninstalláltam. Aztán valami arra késztetett h megint feltegyem és tovább toljam. Eljutottam 1 pontig, elakadtam, meguntam uninstall. A nagy év eleji pangásban ismét elővettem, és most ezzel tolom amig nem jön a DS2 :) Sztem játékhiány pótlónak tökéletes. :D -
#523 Aki nem tudja értékelni hogy itt a történetről van szó nem egy avatar moziról az ne nézze meg én azt mondom. -
vg #522 Megnéztem rajzfilm, egyáltalán nem rossz, sőt. Nekem tetszett az egész, HD-ben még ez a cg dolog is egész jó(olyasmi mint a star wars clone dolog), semmi baj nincs vele. Ennyire volt pénzük. -
xxxpaulxxx #521 Jééééé! Már meg is jelent?:D:D
Mindig az sgről kell megtudnom:P -
vg #520 Ugyan már, még legalább 4 évig nem lesz új generáció. -
#519 Va aki beleun, én nem tudtam a FF-ba, abba volt a legtöbb 19x órám. Felkerekítve 200 -
#518 Hát ha még kiprobálod a multit, szerintem nagyon eltalálták.
Egy csapat orosz vagy ukrán gamerel toltam mostanáig, ritka nagy répák voltak, igy aztán a vakok közt én voltam a félszemü... -
#517 A Mass Effect 1,2-n kívül nekem sincs olyan játék, amivel 10-12 óránál többet tudnék játszani összesen, unalom nélkül. A Dead Space 1 anno olyan volt, ami iszonyatosan végig lekötötte a figyelmem, de például a Darksiderst 20 perc játék után letöröltem, annyira unszimpatikus volt a game és a mai napig nem értem, miért vannak oda azért a játékért. :) A DS 2 is ilyen lesz most, rácuppanok és nem engedek :) -
#516 De szerintem egy 8 órás game elég. Ami már 8-nál több, abba könnyen beleun az ember. Mondom itt példának a Darksiders-t, ami vagy 15 óra, és elég hamar rá lehet unni ehhez képest.
Én magamról tudom, hogy 8-10 óránál hosszabb gameket nem nagyon tolok végig egy szusszra. Ami nagyon érdekel azt persze igen, de ami nem annyira, arra nem szánok ennyi időt. -
#515 értsd ahogy tetszik ez az 1d -, a kép a 2d. ha meg térben látsz valamit az 3d. -
#514 vannak anime részek és CG részek váltakozva.
a sík meg a 2D az egy és ugyanaz btw. lol. -
#513 Az új film az nem a 2 stílus keveréke??? Mert én úgy néztem mintha néha sikban 2d-ben lehetne látni a filmet. -
#512 tévedés, van az anime és van a CG változat. 10 percenként váltakozik. én nem nézem meg, mert a CG valami gusztustalan hányás. -
#511 Nem tudom ezt csak mondom hogy ebben látok megoldást a kollega problémájára.
Ha lehet hinni a híreknek jó 3-4 évig tutira nem lesz semmi mert a gagyi kinekt meg move-al akarják tovább húzni az életciklust. Mondjuk ezt hülyeségnek tartom.
Tudod nekem nem a mai játékok grafikájával van bajom elsősorban hanem a játékidővel/szavatossággal.
Össze kell tenni a kezünket hogy egy single 5-6 órát túllépje.
Illetve a játékmenetekbe kellene kisebb összetettség. De valjuk be erre elég kevés esély lesz.
De azért nézd meg a hardvereladásokat megoldják az "egyhelyben" álldogálások közepette is, mert szívbaj nélkül egy-egy új játéknak odafirkálnak 1-1 quad vagy i7-es vagy 4870-es vga-t, meg pár gb ramot.
Kérdezem én ha nem növekszik a játékok képi megjelenése, akkor mire fel növekszik a hardver igény?
Már isten aki megmondaná hogy mit ki miért csinál, és hogy a tyúk volt-e előbb vagy a tojás. -
#510 Újabb grafikai fejlődés az új konzolgeneráció bejövetelével következik majd be, kb 2012-13-ban. Én nem tartom kizártnak, hogy az idei E3-on bemutatják a PS4-et és/vagy az új Xboxot. Ha idén nem, akkor jövőre biztosan. -
#509 Igen megtorpan.
Méghozzá nagyrészt azért mert a fejlesztők inkább a konzolokat támogatják.
Mert nem tudom mennyit értesz a 3d fejlesztéshez, de mindig hatványozódik a látvánnyal egyenessen arányossan a költség, idő és a munka. És akkor még nem is biztos hogy optimalizált játékot kapsz.
Jönnek olyan játékok amiket írsz csak 4-5 esetleg több évig készülnek, és addigra a havonta előrukkoló játékok is elérnek már odáig.
Míg egy játékból 10x annyit adnak el konzolokra, addig pc-re te nem fogsz sokminden változást tapasztalni.
Vagy megvárod a sokéves fejlesztéseket Red Ohestra például, vagy megvárod míg kijön a következő generáció.
Vagy megszűnteted pc-re a warezt. Ezt már marhasokszor ki lett beszélve.
Az első 2 könnyebben hangzik.
Tudod te olyan nagy címek meddig készülnek mint egy Crysis például?
Vagy egy GT5 vagy bármit említhetnék a nagy nevek közül.
Sokszort azt se tudják hogy kijön-e valaha, addig meg kell tölteni középszarokkal a palettát, mert nem lenne üzlet benne.
Akit zavar adja el a gépét, vagy ne fejlesszen egy ideig.
Mindenki warezol, énis az ember a könnyebb utat választja mindig, még ha saját kára is keletkezhet belőle. :P
Vagy álljatok össze többen és tüntessetek, ennyi. Mármint kint az utcán, ne forumokban mert annak nem lesz eredménye úgyse.
Tehetnék ellene ha nem tölteném le, de letöltöm viszont nem sírok ha baj van. (ezt ne magadra vedd, nem te sírsz csak magamra mondom) -
#508 Akkor én pont az ócska cg-s részt láttam belőle, azt hittem az egész olyan -
vg #507 ez hülyeség, olyan lesz mint a dante, vagy mint a matrix rajzfilm, minden fejezet más más rendező készíti amúgy már tölthető hd-ben... -
#506 - DS1
- DS1
- DS2
- itt nem tudok választani mindkettö egyformán jó.
-
#505 - mindkettő nyomasztó, bár nem fosod össze magad
- talán az elsőnek, még nem vittem végig. 7 csapter elején vagyok, 3 és fél órával :S
- egyértelműen DS2-nek
- DS2 sztori fényévekkel jobb -
#504 aki játszott, -szik a DS1 és 2-vel:
- melyik a nyomasztóbb/ félelmetesebb (fények és hangok)?
- melyiknek hosszabb a játékideje?
- melyiknek jobbak a helyszínei?
- melyiknek jobb a sztorivonala? -
Prof William #503 A traileréből már látta hogy a van benne valami borzalmasan és elképesztően szar CGI de ugyanakkor remekül rajzolt jelenetek is.
Remélem hogy a film inkább animált lesz mert ilyen ótvar CGI-t 15 éve nem láttam . A 1998-as Final Fantasy VIII CGI-i mérföldekkel jobbak ennél. Azokat még ma is megnézné az ember. -
#502 Nálam eddig az egyedüli CE amit eddig vettem eredetiben az a Sacred 2 volt jelenleg ! -
#501 Megvettem a CE-et, hát, óva intek mindenkit tőle, elég vacak...
A plasma cutter elfér a tenyeremben, nagybetűkkel ráírva, hogy made in China :D
Szóval olyan fapados az egész. A játékot mindenképp megvettem volna, de a CE sajnos kidobott pénz volt :(
Eddigi legszarabb, amit vettem... -
#500 Jön, de nem olyan rajzolt animációsfilm mint a Downfall volt, hanem 90-es évek végefeli cg-vel, borzalmas