2703
Dead Space 2
  • vg
    Hogyne lenne, eredeti, régi Monkey Island 10 pontos.
  • Muttley
    kezdjük ott, h 10 pontos játék nincs
    akkor csak, ha max egy h.lyegyerek írja erős érzelmi hevületben ;)
    mindenesetre én jövő héten beruházok a DS1-re :D
  • torok6
    ok
  • wedge31
    Ennek nem itt a helye, fogd már fel...
  • DarkSector
    WAREZ topic
  • torok6
    de razor-os és 64mb
  • wedge31
  • DarkSector
    nem fog menni.
  • torok6
    Én találtam hozzá egy cracket csak nem tudom hogy működik e
  • DarkSector
    :)
    milyen okosak az emberek nem?
    mindenki hirtelen hogy meg tudja mondani hogy hát talán mára várható, holnap azt írják majd hogy talá mára várható, holnapután megint. :)
  • The Protector
    az bizony fail lenneXD
  • DarkSector
    Én még a télapót se láttam, azt is mondták hogy majd eljön.
  • NovaTerra
    Visszaolvasva tele van warezzal, főleg amikor kiadták xboxra. Akkor, hogy is van ez?
  • DarkSector
    Nem ez azt jelenti hogy használhatod vagy ezt vagy azt, de ha steam elvész akkor a profiloddal a cd-kulcs is.
  • Kongy
    1.) Ez nem warez topic
    2.) Ez egy baromság amit hallottál, mert a cracknek köze sincs a hivatalos megjelenéshez.
  • Sgtfathi
    Valahol azt irták mától várható Warez verzió !
    miért is mától? tudja valaki?
  • Rage47
    ha Clone verzió a wrz, akkor tudod haszálni a keyyel
  • Bhalage
    egyetertek, jo ha utananez az ember a dolgoknak mielot atverik!
  • The Protector
    Én az UT3-amat akartam steambe beregelni,hogy ott felpatchelje.erre az agész gamet le akarta szedni.Ez annyit tesz h van 2 eredeti UT3-am?
  • Since
    Miért a full termék támogatást így is megkapom hozzá mintha az EA Store-ból vásárolnám nem? Úgy értem az udpateket így is automatikusan megkapom.
    Csak azért kérdezgetek, mert nem nagyon értem hogy mi a különbség. Nem vitatkozás céljából írkálok :-)
  • DarkSector
    Nincs is baj ezzel ha megy utána tisztességesen a játék, akkor ez csak jó.
    Reméljük minnél több elfogy. Én azért nem az átverések végett de ha nem 1000-2000ft akkor már inkább tokosan veszem meg a szobába a polcra.
    Szeretem a kézzel fogható dolgokat.
  • DarkSector
    Jó most ugyanarról beszélünk, EA stores kódot kapsz oké, de nem az EA store-on keresztül ez nem mind1.

Én megvettem boltban 2000ft-ért az Unreal 2007-et. Steambe beírtam le is tudom tölteni, mégsem steam-es kód. Csak jó hozzá.
    Gondolom érted mit akarok kihozni ebből.
  • lolSL
    g2play meg a többi ilyen key store kelet-eu meg ázsiai olcsó bolti példányokból szedett kulcsokat árul, oda meg sokkal olcsóbban viszi az EA hogy egyáltalán megvegyék.
  • Since
    Nem akarom reklámozni az oldalt ezér tnem rakok be linket, de ha megnézed az odlalon akkor ea download manager-es kódot kapsz :-)
  • Since
    Nem...Elvileg EA store-os kódot kapsz, amit az ea-s fiókodnál tudsz 2aktiválni", utána meg le is tudod tölteni a játékot!
  • DarkSector
    De ez a 40 euro 11ezer ft kb. nem akkora az árrés. De azért azt vedd figyelembe hogy a G2Play-en gondolom csak kulcsot kapsz, míg a Store, illetve Steam, meg D2D stb ott magát a játékot is letöltheted, menedzselik, steam frissiti a játékot a kliensen keresztül stb. gondolom én hogy ezért tartanak magassabb árakat.
  • DarkSector
    Store drága.
    Steam is drága, csak akkor jó ha akciók vannak. Ott se mindig, mert van hogy egy 75%-os steam leárazás drágább mint az a játék boltban tokkal-vonóval. Teljessen logikátlan az egész. Hamar meg akarnak gazdagodni biztos.
  • Since
    Oké de pl. ea store-on 40 euro a játék, g2playen átszámítva meg 8k kb... Ez miért van?
  • DarkSector
    Akkor nincs baj. Azért, mert lehet nem euroban fizetsz, vagy mert nem kell dobozossan árulniuk, tudod hogy annak a legyártása költség stb.
    Mindig is olcsóbb játék egy digitális változat mintha tokkal árulnák.

Jó ez sokszor sajnos nem így van mert a Steam-en brutálisak az árak sokszor, de a kódok elküldése biztos olcsóbb mint a termék, kézzel fogható termék.
    Meg aztán 10000ft a bolti játék kb ez meg 7500ft körül van az reális engedménynek tűnik nem hihetetlen annyira. Pláne hogy külföldi oldal.
  • Since
    Én is szoktam néha a g2.play-t használni, eddig egyszer volt vele problémám amikor is Diablo 2 cd keyt vettem. Igaz, olyan sok játékot még nem vettem, de rögtön küldtek egy másik Diablo 2 kódot. Szerintem az online cd key forgalmazók közül talán ez a "legbiztonságosabb".
    Mondjuk nem értem hogy tudják áron alul adni a játékot, ez elég érdekes!
  • DarkSector
    Jah és én nem azt mondtam hogy konkrétan a G2PLAY-en átverik csak hogy legyen óvatos, nemárt valami számla vagy bizonylat sem hogy ő vásárolt.
  • DarkSector
    Nem de ellenben vagy xyz számú játékkal játszottam eredeti kulcsokkal.
    Hadd ne soroljam, mert nem tartozik másra, legyen elég hogy kurvasokkal.

Van max 1-2 kivétel, de az a szabály erősítése végett van.
    Ezek lehetnek azok, amihez dvd is kell de ezeket könnyedén ki lehet küszöbölni 1-2 esetben.

Mindegy inkább ne menjünk bele. :)
  • Bhalage
    ez nem teljesen igaz, de gondolom nem vagy szakember
  • Bhalage
    szia
    darksectorral ellentetben en pont az ellenkezojet mondom:

1. a g2play elvileg egy hivatalos oldal, ahonnan legalis kulcsokat tudsz venni DE vegyunk figyelembe, hgoy tobb forumon is az utobbi idoben arrol panaszkodtak, hgoy volt, ami nem mukodott!

2. egy kalozverzios letoltes szerintem szinte biztos, hogy nem fog mukodni! hacsak nem tenyleg cscak az exet modositottak, de van ra esely, hgoy nemcsak. ha mas fileok is valtoztak,hogy a tores menjen, akkor baszhatod :D

kiprobalni ki lehet, hisz nem kell letoltened, de en nem vennek merget ra, hgoy mukodni is fog, sztem nem fog
  • DarkSector
    Te ezt kapd ki: nézd meg a HP pontokat elején a sok 10/10 meg 5/5...ki hiszi ezt el? :)
  • DarkSector
    Jó, én elhiszem neked, biztos utánanéztél csak elővigyázatossan használd hogy nehogy károd származzék belőle, ettől független grat a játékhoz és jó játékot hozzá.
  • mcwolf
    A G2Play egy online shop, ahol HIVATALOSAN vehet az ember szériaszámot.
    Nem hiszem,hogy ilyen szürkebolt.
    G2play
  • DarkSector
    Nemrég steam topicban ezért bannoltak valakit, én biztos nem vennék ilyeneket, de te tudod.
  • DarkSector
    Az egy más kérdés, hogy mennyire fog működni a VETTEM EGY KÓDOT téma.
    Mert az nem hivatalos szerintem.
  • Snexi
    na végre én is kipróbálhatom