Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Január 25.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szolnokboy1
hanyadikán jön ki az usában?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Muttley
aham 😉

Just do it :)

Prince23
wedge31
Szerintem a #190-böl lehetne egy ütös banner persze kénne bele egy Dead Space 2 felirat is...<#vigyor3>

Alakul, a topik....Még egy pár nap és game...
<#eljen>

Muttley
jó lett a háttér 😊

#191: közvélemény kutatás ment és közzé tettem a gondolataimat, de
egy szóval nem mondtam, h akarok csinálni másikat
viszont ha megkértek és mondjátok melyik képet, szívesen megcsinálom

Prince23
Na faja lett

wedge31
Gondolom ezért tetszet a többségnek pont ez, de ha tudsz jobbat csinálj nyugodtan, majd a srácok eldöntik kell e nekik vagy sem a lényeg hogy a többségnek tetszen.

wedge31
Erre gondolsz ? nem rossz...<#vigyor1>

Muttley
photoshoppal méretre szabod és ami kõõõõ kicicomázod és moderátoroknak sikoltasz 😉
nem azéééé, de ez a mostani "banner" (ha ez egyáltalán az) szegény Isaac úgy fest, mintha aszondaná "tök depi vagyok, mingyáááá öngyi leszek és 1ébként is mi f.szt keresek én itt?"

pxxl
zsír a játék honlapja. faszás dizájt lehetne belõle összedobni ide <#hehe><#miaz>

All hail the double x!

megkérsz egy modit

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wedge31
Tudja valaki hogy ezt a képet hogy lehetne ide betenni háttérnek ?

pxxl
nah +fav <#wave>

All hail the double x!

DarkSector
a felsõ magas, az alsó keskeny. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
és ez a kettõ?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem jó a méret. 😄

Szolnokboy1
elsõ

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Igazából mind jó, de nekem is a 3. a jobb....
<#wave>

tiburon26
3-ra szavazok

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Prince23
Uccsó😊

Seth
Középsõ tetszik nekem 😊

PSN ID.: Beegabor

wedge31
De melyik ?

Menjen irj a modiknak!!!

wedge31
Melyik menjen bannernak ? de ha van jobb valakinek az persze annál jobb...<#idiota>

wedge31
Ettöl padlót fogtam...

Prince23

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Tigristank
Szerintem pont a sztori volt az, ami magával ragadt a játék során.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

proway
nem tudom ti hogy vagytok vele de engem vlhogy a sztori is nagyon érdekel és lázba hoz,hogy miért látta azokat a dolgokat amiket látott nem csak az h miben változott a harc meg stb. 1. részben is alig vártam h legyen vlmi Nicole-os rész vagy pillanat😄 Jól ki lett találva az univerzuma az a lényeg!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Én barom megnéztem a metrós rész végigjátszását, hát több videót egy percet se!
Jano
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Prince23
DarkSector
lesz amúgy multis coop amugy ne irj feleslegessen.
amugy télleg elragadtattad magad. 😊

Renjike
Multi mapokat ide 100000000 et 😄 😄 INGYEN 😄
amúg lesz valami COOP mod? pl Survive the incomeing Necromorph attack waves 😄 XD mekkora állat lenne már kb 4-5 en daráljuk a nekrokat pontot gyûjtve és kicsi szünetenként vásárolni 😄 hú ez tényleg flash lenne 😄 Ops $: kicsit elragadtattam magam 😄 megkéne írni a fejlesztõknek hogy tegyék bele xDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
lehet csinálni tartalmat, ez nem akadály, sok játékban még ugyis sikerült megoldaniuk, mint egy alternatív, illetve 2 alternativ párhuzamos történetet.

Resident Evil 5. 2 dlc 2 külön kis faxa történet és életembe nem gondoltam volna hogy ezt meg lehet oldani hogy összekapcsolják a fõstory-val mégse bontsa meg a fõszálat.

és megoldották, szerintem példaértékûen. legalábbis jól szórakoztam.
az elsõ részben (dead space) valóban nem volt csak kiegészítõk.

viszont most talán a sikereknek köszönhetõen kapunk nagyobb kiegészitõket ha mástnem a multiba. majd kiderül.

wedge31
Nem igazán tudok elképzelni egy tartalmas dlc-ét ehhez a storyhoz csak ilyen plusz itemeket.

Mondjuk nem tudjuk mi lesz a story vége esetleg lehetne még valami új terület az ürállomáson ahová a dlc-vel tudunk csak eljutni de ha a játék végére kiirtjuk a monsztákat akkor ezt jól megkell majd indokolni.

DarkSector

DarkSector
jol emlékszel.
a baj ott volt hogy 1-1 extra cucc volt, amibõl csak platformfüggõen tudtad megvenni, ez szar dolog volt, mert nekem a ps3-as ruha kllett volna akkoriban.

de az astronaut ruha se volt szar. az hasonlitott erre ami itt a 2.részben van. én mikormegláttam a dead space 2 suit-ot elsõnek azt hittem az astronaut suit reklámja. 😊

grebber
Azok nem érdekelnek már az is csoda hogy magát a játékot kiadják!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Sajnos pc-re nem biztos hogy kapunk dlc-ket ha jól emlékszem az elsönél igy volt.

grebber
Értelmetlen igen.
Ha jól fogy úgyis adnak ki hozzá kiegészítõket abba is bele tudták volna rakni a fegyvert!

wedge31
" Függetlenül attól, hogy végigjátszottuk-e az elsõ Dead Space epizódot, avagy sem, ajándékban lesz részünk, ha legalább egy mentett állást megõriztünk a merevlemezünkön.
Mivel sem a Dead Space 2, sem elõdje nem egy komplex szerepjáték, ezúttal nem arról van szó, hogy a történet során meghozott döntéseink hatással lennének a folytatás eseményeire.

Amennyiben viszont mégiscsak megbújna valahol merevlemezünkön (konzol, PC egykutya) egy save fájl, akkor már a Dead Space 2 legelején megkapjuk Isaac Clarke eredeti plazmavágóját, a sorozat emblematikus fegyverét. Sajnos mindazok a fejlesztések, amelyeket a Dead Space végigjátszása során eszközöltünk rajta, nyomtalanul eltûnnek, így kezdhetjük elölrõl az egészet. " - GS

Nekem fullra van fejlesztve a plazmavágó meg a páncél is a legjobb de igy nem sok értelme van importálni.

Voltan
Na igen, de ez meglehetõsen röhejes összeg, nem vagyok teljesen hülye, hogy ennyiért megvegyem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

vaterán fent van a Fallout New Vegas CE... 32e forint. már nincs olyan, hogy "itthon nem lehet kapni".
DarkSector
nem nyulok oda mert kakis. 😊

grebber
Azért töröld majd meg a szád szélét<#eplus2>