2703
Dead Space 2
-
#700 basszus nektek tényleg semmi nem jó :)
Ugyanaz mint az előd, az sem jó. Ha esetleg egyes játékok folytatásán mernek változtatni, az sem jó mert nem olyan mint a régi.
Ha sok bent a mászkálás nem jó mert unalmas, ha akciódúsabbá teszik az sem jó mert túl gyors.
Nem jó a matt színtelen grafika, de a csilivi sem tetszik.
Nc :)
Részemről semmiféle kivetnivalót nem találok a folytatásban. Pontosan azt kaptam/kapom tőle amit elvártam.
Az előd nekem is a kedvenceim közé tartozik. -
Csavez #699 5150x1050 full grafon játszom 3D-ben és nagyon beszaratós!!!
Annyi újítás van benne,hogy jól kezeli az nvidia 3D vision surroundot,itt sok minfden kijön a képernyőből! -
#698 Na Én is leírom a véleményemet:
Az első rész sokkal jobban bejött. PS3-on is, és X360-on is kitoltam maxra (Platinum & 1000 G -> kb. 8 végigjátszás). Az Ishimura környezete sokkal jobb volt. Ott sokkal inkább éreztem a magányos és nyomott hangulatot. Itt a sok fény, csili vili fényreklám, és maga az egész környezet túl életteli. Direkt este játszottam, fülessel,és vhogy nem paráztam annyira,mint az első részben.
Az már csak hab a tortán,hogy ismét egy az egyben konzolgrafot kapunk. A beépített élsimítás lófax, driver-ből ráerőltetve 32x-es élsimítással is recés. Ennyit a PC erejéről. Hiába a powa, ha a fejlesztők baxnak kihasználni,és cakli-pakli áthúzzák konzolról.
A multi-t inkább nem minősítem. Inkább bele se rakták volna.
Valszeg ezt is végig fogom tolni kétszer-háromszor, de ez az első résznek csak az árnyéka.
Dead Space 1 -> Nálam 10/10
Dead Space 2 -> Nálam 7,5/10
-
#697 15 -
#696 Én chapter 3-nál vagyok csak és eddig semmi kimagasló Dead Space kieg mondhatni.Semmi újítás nincs benne! -
Zoliz #695 Valaki mesélhetne már a grafikán kívül arról, hogy ez miben jobb mint az első rész, mert egyenlőre úgy érzem, hogy rosszabb. Csili-vili színes texturák, de egyáltalán nem tudok félni, és túl gyors, pedig az első részt 3X végigjátszottam.
Dead Space 2 f@ck, ez "csak" egy átlagnál kicsit jobb TPS. -
rolika43 #694 Aki végigjátszotta az segítsen nekem!
Hány "chapter"-ből áll a játék? :)
Köszi előre is :) -
#693 Privátba elküldtem! -
#692 Hello srácok, valaki légyszi tegye meg azt az apró szivességet hogy feltölti a settings.txt fájlt a következő helyről:
XP
C:/Documents and Settings/Your_User_Name/Local Settings/Application Data/Electronic Arts/Dead Space/
Vista+ win7
C:/Users/User Name/AppData/Local/Electronic Arts/Dead Space -
Csokis #691 -
ricsa008 #690 ok akkor hanyagolom köszi!!!! -
#689 Átmásolod a mentésekhez, de semmi régi fejlesztés nem lesz rajta a plazmavágón tehát sok értelme nincs, mert az új fegyó is tudja ugyanazt. -
Csavez #688 Nagyon jó kis game!3D-ben beszaratós!:D
pár kép:
-
ricsa008 #687 az első rész mentéseit hol kell felhasználni? vagy hogy? -
#686 Online. -
#685 Lehetőség van LANon is multiplayerre?Vagy csak online? -
xxxpaulxxx #684 Tyű! Az utolsó képen egy ektoplazma-gejzírt láthatunk?:D -
#683 Aha gondoltam
Mondjuk ezerszer ellőtt sztori lett volna ha mondjuk a sztori folyamán kiütik a kezedből,vagy beleesik vmibe,vagy leesik vmi trágya helyre és meg kell keresned.
Úgy ahogy minden olyan játékban ahol vmire építenek dolgot az elveszik vagy egy időre nem használható lesz. -
#682 Plazmavágóval játszottam végig, ez a hír csak hülyités volt. -
Prof William #681 Dead Space Aftermath megnézve.
Összességében jobban tetszett mint az előző rész. Kis történetekből épül fel amelyet mind más és más anime illusztrátor csoport készített. Mindegyik sztori főleg dokié és a nőé nagyon hangulatosak.
DE! és itt óriási DE jön.
A történeteket összekötő keretsztori valami elképesztően trágya minőségű CGI vel van megoldva. Mintha valaki 10-15 éves techel imprózott volna. De ne mondok igazat mert 15 éve ennél jobb CGI-t csináltak mint ez az okádék.
Jobban jártak volna ha ahhoz is valamelyik animátor csapatot kérik fel.
7-8/10 Lenne de emiatt trágya CGI keretsztori miatt csak 5/10 -et adok rá. -
#680 Ebben a részben valami módon kötelezik azt h ne csak a plazmavágóval menjél.
Az előző részben nekem csak a géppuskám meg a plazmavágóm volt.
A plazmavágót használtam az esetek 90%-ában.Energiagóc kevés volt és nem volt arra lehetősége az embernek h több fegyvert kimaxoljon.Nekem mediumon sem sikerült(1 végigjátszással) kimaxolnom a plazmavágót. -
#679 Megkapod az 1. rész plazmavágóját,ami igazából csak skin-ben különbözik a 2. rész beli változattól -
#678 Ha jól emlékszem volt szó valami olyasmiről, hogy a végigtolt elő rész mentését importálni lehet majd a 2-be (a la Mass Effect). Aki már játszik a 2-vel mondana erről valamit? Egyáltalán megvalósult ez a fícsör? Köszi! -
#677 nem regeltél még más EA játékban? simán be lehet lépni azzal -
#676 vagy lehet még sincs minden veszve. ez a szar kiírhatná, hogy már használatban van, vagy vmi, de lófaszt. csak invalid, invalid, invalid. mostanáig... -
#675 na én jól indítok...
kapásból azzal kezdett, hogy ez a foshúgy ea account reg 3 email címet se fogadott el, aztán idegességemben sikerült egy olyat megadnom ami már nem is él, persze egyből elfogadta. aztán ea id-t kell, ahonnan megpróbáltam visszalépni (nem adtam meg), aminek az lett a vége, hogy állandóan invalid mikor megint kéri...
eredeti software, FUCK YEAH! -
#674 oks akkor nem szóltam. :) -
#673 Ugyanez ott is.
Úgy gondolod igazat mondtak???
Kapcsold át 720p-be-> Dead Space 2 első 30perc (PS3)
Annyi hogy most PC-n a felbontást nagyobbra tudod tenni. :) -
#672 ezek csak képek nem crackről beszélt én is mindig rakok ha jön valami új game -
#671 Azt szerintem a konzolosra mondták. Habár ott is szebb valamivel. -
#670 És még mondták hogy nem fejlődött semmit grafikai szempontból, hát tessék meg lehet nézni. :) -
#669 Jah warezba kellett volna nyomnod, de sebaj. :P -
#668 Kipróbáltam. Nyomtam kb 20 percet. hát ez rohadt jó. Simán hozza az előző hangulatát.
Lőttem az elejéről 1-2 képet.
A billentyűzetről való irányíthatóságot megcsinálták rendesen, a motor is jól skálázható.
Korrekt munka. -
#667 normális? hol? -
-
raulmazsi #665 van már brekk -
#664 Mégsem volt akkora baromság!
-
#663 el kőőő adni azt a portékát.. -
#662 De hogy EA oldalán a Hot Pursuit videóban 10/10-es meg 5/5-ös értékeléseket mutatnak...... -
#661 ez igaz max 9.999999-es van. :) a 10-est kiosztani akkor lehetne ha megszűnik a játékipar.