2703
Dead Space 2
  • Maxtreme
    basszus nektek tényleg semmi nem jó :)
    Ugyanaz mint az előd, az sem jó. Ha esetleg egyes játékok folytatásán mernek változtatni, az sem jó mert nem olyan mint a régi.
    Ha sok bent a mászkálás nem jó mert unalmas, ha akciódúsabbá teszik az sem jó mert túl gyors.
    Nem jó a matt színtelen grafika, de a csilivi sem tetszik.

Nc :)

Részemről semmiféle kivetnivalót nem találok a folytatásban. Pontosan azt kaptam/kapom tőle amit elvártam.
    Az előd nekem is a kedvenceim közé tartozik.
  • Csavez
    5150x1050 full grafon játszom 3D-ben és nagyon beszaratós!!!
    Annyi újítás van benne,hogy jól kezeli az nvidia 3D vision surroundot,itt sok minfden kijön a képernyőből!
  • mcwolf
    Na Én is leírom a véleményemet:
    Az első rész sokkal jobban bejött. PS3-on is, és X360-on is kitoltam maxra (Platinum & 1000 G -> kb. 8 végigjátszás). Az Ishimura környezete sokkal jobb volt. Ott sokkal inkább éreztem a magányos és nyomott hangulatot. Itt a sok fény, csili vili fényreklám, és maga az egész környezet túl életteli. Direkt este játszottam, fülessel,és vhogy nem paráztam annyira,mint az első részben.
    Az már csak hab a tortán,hogy ismét egy az egyben konzolgrafot kapunk. A beépített élsimítás lófax, driver-ből ráerőltetve 32x-es élsimítással is recés. Ennyit a PC erejéről. Hiába a powa, ha a fejlesztők baxnak kihasználni,és cakli-pakli áthúzzák konzolról.
    A multi-t inkább nem minősítem. Inkább bele se rakták volna.
    Valszeg ezt is végig fogom tolni kétszer-háromszor, de ez az első résznek csak az árnyéka.
    Dead Space 1 -> Nálam 10/10
    Dead Space 2 -> Nálam 7,5/10
  • Seth
    15
  • grebber
    Én chapter 3-nál vagyok csak és eddig semmi kimagasló Dead Space kieg mondhatni.Semmi újítás nincs benne!
  • Zoliz
    Valaki mesélhetne már a grafikán kívül arról, hogy ez miben jobb mint az első rész, mert egyenlőre úgy érzem, hogy rosszabb. Csili-vili színes texturák, de egyáltalán nem tudok félni, és túl gyors, pedig az első részt 3X végigjátszottam.

Dead Space 2 f@ck, ez "csak" egy átlagnál kicsit jobb TPS.
  • rolika43
    Aki végigjátszotta az segítsen nekem!
    Hány "chapter"-ből áll a játék? :)

Köszi előre is :)
  • grebber
    Privátba elküldtem!
  • STREEX
    Hello srácok, valaki légyszi tegye meg azt az apró szivességet hogy feltölti a settings.txt fájlt a következő helyről:
    XP
    C:/Documents and Settings/Your_User_Name/Local Settings/Application Data/Electronic Arts/Dead Space/

Vista+ win7
    C:/Users/User Name/AppData/Local/Electronic Arts/Dead Space
  • Csokis
  • ricsa008
    ok akkor hanyagolom köszi!!!!
  • wedge31
    Átmásolod a mentésekhez, de semmi régi fejlesztés nem lesz rajta a plazmavágón tehát sok értelme nincs, mert az új fegyó is tudja ugyanazt.
  • Csavez
    Nagyon jó kis game!3D-ben beszaratós!:D
    pár kép:

• ricsa008
    az első rész mentéseit hol kell felhasználni? vagy hogy?
  • wedge31
    Online.
  • Fehercsoki
    Lehetőség van LANon is multiplayerre?Vagy csak online?
  • xxxpaulxxx
    Tyű! Az utolsó képen egy ektoplazma-gejzírt láthatunk?:D
  • The Protector
    Aha gondoltam
    Mondjuk ezerszer ellőtt sztori lett volna ha mondjuk a sztori folyamán kiütik a kezedből,vagy beleesik vmibe,vagy leesik vmi trágya helyre és meg kell keresned.

Úgy ahogy minden olyan játékban ahol vmire építenek dolgot az elveszik vagy egy időre nem használható lesz.
  • wedge31
    Plazmavágóval játszottam végig, ez a hír csak hülyités volt.
  • Prof William
    Dead Space Aftermath megnézve.

Összességében jobban tetszett mint az előző rész. Kis történetekből épül fel amelyet mind más és más anime illusztrátor csoport készített. Mindegyik sztori főleg dokié és a nőé nagyon hangulatosak.
    DE! és itt óriási DE jön.

A történeteket összekötő keretsztori valami elképesztően trágya minőségű CGI vel van megoldva. Mintha valaki 10-15 éves techel imprózott volna. De ne mondok igazat mert 15 éve ennél jobb CGI-t csináltak mint ez az okádék.

Jobban jártak volna ha ahhoz is valamelyik animátor csapatot kérik fel.

7-8/10 Lenne de emiatt trágya CGI keretsztori miatt csak 5/10 -et adok rá.
  • The Protector
    Ebben a részben valami módon kötelezik azt h ne csak a plazmavágóval menjél.
    Az előző részben nekem csak a géppuskám meg a plazmavágóm volt.
    A plazmavágót használtam az esetek 90%-ában.Energiagóc kevés volt és nem volt arra lehetősége az embernek h több fegyvert kimaxoljon.Nekem mediumon sem sikerült(1 végigjátszással) kimaxolnom a plazmavágót.
  • Seth
    Megkapod az 1. rész plazmavágóját,ami igazából csak skin-ben különbözik a 2. rész beli változattól
  • cylonflatus
    Ha jól emlékszem volt szó valami olyasmiről, hogy a végigtolt elő rész mentését importálni lehet majd a 2-be (a la Mass Effect). Aki már játszik a 2-vel mondana erről valamit? Egyáltalán megvalósult ez a fícsör? Köszi!
  • lolSL
    nem regeltél még más EA játékban? simán be lehet lépni azzal
  • RatBaG #676
    vagy lehet még sincs minden veszve. ez a szar kiírhatná, hogy már használatban van, vagy vmi, de lófaszt. csak invalid, invalid, invalid. mostanáig...
  • RatBaG #675
    na én jól indítok...
    kapásból azzal kezdett, hogy ez a foshúgy ea account reg 3 email címet se fogadott el, aztán idegességemben sikerült egy olyat megadnom ami már nem is él, persze egyből elfogadta. aztán ea id-t kell, ahonnan megpróbáltam visszalépni (nem adtam meg), aminek az lett a vége, hogy állandóan invalid mikor megint kéri...

eredeti software, FUCK YEAH!
  • DarkSector
    oks akkor nem szóltam. :)
  • DarkSector
    Ugyanez ott is.

Úgy gondolod igazat mondtak???

Kapcsold át 720p-be-> Dead Space 2 első 30perc (PS3)

Annyi hogy most PC-n a felbontást nagyobbra tudod tenni. :)
  • CalebJoe
    ezek csak képek nem crackről beszélt én is mindig rakok ha jön valami új game
  • Lunki88
    Azt szerintem a konzolosra mondták. Habár ott is szebb valamivel.
  • DarkSector
    És még mondták hogy nem fejlődött semmit grafikai szempontból, hát tessék meg lehet nézni. :)
  • DarkSector
    Jah warezba kellett volna nyomnod, de sebaj. :P
  • Maxtreme
    Kipróbáltam. Nyomtam kb 20 percet. hát ez rohadt jó. Simán hozza az előző hangulatát.

Lőttem az elejéről 1-2 képet.

A billentyűzetről való irányíthatóságot megcsinálták rendesen, a motor is jól skálázható.
    Korrekt munka.
  • 3Error #667
    normális? hol?
  • wedge31

• raulmazsi
    van már brekk
  • Sgtfathi
    Mégsem volt akkora baromság!
  • Muttley
    el kőőő adni azt a portékát..
  • DarkSector
    De hogy EA oldalán a Hot Pursuit videóban 10/10-es meg 5/5-ös értékeléseket mutatnak......
  • DarkSector
    ez igaz max 9.999999-es van. :) a 10-est kiosztani akkor lehetne ha megszűnik a játékipar.