Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
<#eljen>#eljen>
#191: közvélemény kutatás ment és közzé tettem a gondolataimat, de
egy szóval nem mondtam, h akarok csinálni másikat
viszont ha megkértek és mondjátok melyik képet, szívesen megcsinálom
Just do it :)

nem azéééé, de ez a mostani "banner" (ha ez egyáltalán az) szegény Isaac úgy fest, mintha aszondaná "tök depi vagyok, mingyáááá öngyi leszek és 1ébként is mi f.szt keresek én itt?"
Just do it :)
All hail the double x!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#wave>#wave>

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
amugy télleg elragadtattad magad. 😊
amúg lesz valami COOP mod? pl Survive the incomeing Necromorph attack waves 😄 XD mekkora állat lenne már kb 4-5 en daráljuk a nekrokat pontot gyûjtve és kicsi szünetenként vásárolni 😄 hú ez tényleg flash lenne 😄 Ops $: kicsit elragadtattam magam 😄 megkéne írni a fejlesztõknek hogy tegyék bele xDD
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Resident Evil 5. 2 dlc 2 külön kis faxa történet és életembe nem gondoltam volna hogy ezt meg lehet oldani hogy összekapcsolják a fõstory-val mégse bontsa meg a fõszálat.
és megoldották, szerintem példaértékûen. legalábbis jól szórakoztam.
az elsõ részben (dead space) valóban nem volt csak kiegészítõk.
viszont most talán a sikereknek köszönhetõen kapunk nagyobb kiegészitõket ha mástnem a multiba. majd kiderül.
Mondjuk nem tudjuk mi lesz a story vége esetleg lehetne még valami új terület az ürállomáson ahová a dlc-vel tudunk csak eljutni de ha a játék végére kiirtjuk a monsztákat akkor ezt jól megkell majd indokolni.

a baj ott volt hogy 1-1 extra cucc volt, amibõl csak platformfüggõen tudtad megvenni, ez szar dolog volt, mert nekem a ps3-as ruha kllett volna akkoriban.
de az astronaut ruha se volt szar. az hasonlitott erre ami itt a 2.részben van. én mikormegláttam a dead space 2 suit-ot elsõnek azt hittem az astronaut suit reklámja. 😊

Ha jól fogy úgyis adnak ki hozzá kiegészítõket abba is bele tudták volna rakni a fegyvert!
Next PC upgrade: 2022
Mivel sem a Dead Space 2, sem elõdje nem egy komplex szerepjáték, ezúttal nem arról van szó, hogy a történet során meghozott döntéseink hatással lennének a folytatás eseményeire.
Amennyiben viszont mégiscsak megbújna valahol merevlemezünkön (konzol, PC egykutya) egy save fájl, akkor már a Dead Space 2 legelején megkapjuk Isaac Clarke eredeti plazmavágóját, a sorozat emblematikus fegyverét. Sajnos mindazok a fejlesztések, amelyeket a Dead Space végigjátszása során eszközöltünk rajta, nyomtalanul eltûnnek, így kezdhetjük elölrõl az egészet. " - GS
Nekem fullra van fejlesztve a plazmavágó meg a páncél is a legjobb de igy nem sok értelme van importálni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"