2703
Dead Space 2
-
reco #2543 nah hát sok jót hallotam a játékrol ezért letöltöttem,mondjuk lécci ezért ne kövezettek meg mert láttam hogy más ezért kapott már rendesen. nah de a lényeg amikor belépek a liftekbe csomószor a végtelenségig megy a lift és nem áll meg és akkor tölthetem vissza a játékot és 3-4 probálozásra jó lesz ez mért van ? 2 a mentő állomásoknál csomószor nem enged menteni mert nem kék hanem narancssárga és egyszerüen nem engedi hogy mentsek, 3 ha görgövel váltok fegyvert tiszta jó hogy kiirja hogy mennyi lőszerem van összesen ha kiirja de legtöbbször nem irja ki aztán haladok előre azt egyszer csak megint kiirja.jah egyébként van fent crackfix mert már az első pályán kidobott exe hibával egy adott résznél bár azt crackfix megoldotta. -
#2542 kurvadrága (2.5 euro volt)-drága (5 dollár volt) -
#2541 Az 1 és 2 is most 6-6 euró a GMG-n. Bár az 1 retailbe olcsóbb vagy ugyan ennyi. -
#2540 most kezdtem játszani.
nem tudom hogyan hagyhattam ezt ki eddig.
irgalmatlan jó még úgy is, hogy csak dózisokban tudom játszani, mert összeszarom magam. :) -
#2539 A Steames verzió pl. alapból ezzel jön ki, sokan őrjöngenek is a 0 creds-es cuccokért a Store-ban. Retail/Origin verziónál megvan a döntés, habár asszem bug fix is van benne. -
#2538 Nem lesz gond. Ez hivatalosan kiadott 1.1-es patch. -
bazsi83vp #2537 Ja - hogy a ruhákat.... de baj nem lesz ha felteszem? -
bazsi83vp #2536 ezt használhatom veszély nélkül az origines (eredeti) példányhoz? Amúgy mit ad pluszba? -
#2535 A 2 is akciós Steamen, 10 euró. -
#2534 Azért nekem fáj, minden DS darabka, ami PC-re nem jött. :( A könyveket még megtudom venni, de a többi...
Egy DLC azért jött, a RIG-ek. Ezzel a patchel aktiválhatod őket, amatőr módon 0 creds-ért vehetők. -
#2533 Nem vesztettél vele különösebben semmit. A két főszereplő a Wii-re, PS3-ra megjelent railshooter játékból, a Dead Space Extraction-ból vannak, szóval amúgy sem ismernéd őket. 1 órás sincs, megnézed YouTube-on -
#2532 Sajnos nem adták ki. -
#2531 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a DLC-t PC-re kiadták?
Mert úgy hallottam nem és az milyen, hogy a PC-sek megveszik a játékot kijátsszák és folytatnák a DLC-vel de nem lehet mert csak Xbox 360-ra van?
(diszkrimináció a PC-sek számára :D) -
#2530 Részleteket. Ha Originből indítottad megeshet, főleg ha felbontást állítasz. Ha csak a patch file-t indítottad dettó, mert nem installer, hanem csere exe fájl. -
barnasopiane #2529 elinditom a játékot de csak fekete képernyö vmi megoldás? -
#2528 ...parancsolsz? -
#2527 PARÁZS
ÁRNYÉK -
#2526 oks thx. akkor az volt a baj. :) -
#2525 Jah, a zippelt fájlt másold be a játék könyvtárába. Nem installer, csak szimplán írd felül az eredeti exe-t. -
#2524 Hallod leszedtem elinditottam de nem peccsel ez semmit, csak egy fekete képernyő. -
#2523 uh thx zsír azonnal teszem is fel! -
#2522 Magát az EA-t kérdeztem patch felől és ott adta ezt a linket. :)
Egyébként sokak baja a Steamnél, hogy auto patcheli és nincs kihívás a free cuccok lévén. -
#2521 Origin hivatalos?
Mert Csak ha Steam-en vásárlod meg akkor járnak ingyen ezek a cuccok, nekem is megvan Origin-re mégse peccselne automatikussan?
Nem lesz ebből bann? -
#2520 Hm... ezek a DLC-vel jöttek vagy...
Nekem Originen van meg, ahhoz leszedtem ezt a patchet, gondolom ezek hatására tűnnek fel 0 credsért a cuccok. -
#2519 Uh közbe összeállt a kollekció ha minden igaz!
Alap:
Security Suit
Vintage Suit
Advanced Suit
Arctic Security Suit
Riot Security Suit
Elite Engineering Suit
Elite Vintage Suit
Hacker Suit
DLC:
EarthGov Security Suit
Bloody Vintage Suit
Forged Engineering Suit
Heavy-Duty Vintage Suit
Agility Advanced Suit
Hazard Suit
Triage Suit
Shockpoint Suit
Collectors:
Zealot Suit -
#2518 Srácok ezeken kívül találtatok még ruhákat?
Dead Space 2 Engineering Suit
Dead Space 2 Security Suit
Dead Space 2 Vintage Suit
Dead Space 2 Advanced Suit
Dead Space 2 Arctic Security Suit
Dead Space 2 Riot Security Suit
Dead Space 2 Elite Engineering Suit
Dead Space 2 Elite Vintage Suit
Dead Space 2 Hacker Suit -
#2517 oh thx én is onnan inditottam.
thx a helpet. -
#2516 Nálam ezt a hibát csak akkor produkálta, ha közvetlenül Originből indítottam. -
#2515 Ha valaki tudja hogy az eredeti Dead Space 2-nél miért nem tudok felbontást váltani?
Akkora trágya mindig elvált és egy fekete képernyő marad és csak alt+f4-el tudom bezárni... -.- -
#2514 Ennyit megér az 1-2, az egyik legjobb sci-fi franchise. Az 1 magában meg pofátlan áron van. -
#2513 A hétvégén az 1-2 cirka 3k-t van a steam-en. -
vg #2512 280 ms pont a Severed DLC, végignyomtam tegnap este. Nem volt rossz, ennyit megér. -
#2511 Durva játék, csak aki bírja az tolja. -
#2510 Nem játszottál még a játékkal? -
abel0317 #2509 hát ez....WTF? -
#2508 Ahogy nézem igen, de a DLC/patch lévén a legtöbb ruha elvileg fullosra van upgradelve, ennek ellenére lehet őket fejleszteni. -
abel0317 #2507 oké köszi! még a 2-vel nem játszottam ezért nem tudtam. egyébként ugyanazokat lehet csak fejleszteni a ruhán mint az első részben? -
#2506 talán a legjobb ruha?...
nincs nagy trükk, meg kell nézni melyik milyen védelmet ad. ha jól emlékszem, meg kell találni a tervrajzokat hozzájuk, akkor megjelennek a shop-ban. de páncélban nincs nagy változatosság, inkább fejleszteni kell a ruhákat. -
abel0317 #2505 mármint melyik a leg ellenállóbb a necromorph-ok ellen? -
abel0317 #2504 üdv! melyik a legjobb ruha(páncél) a dead space 2 ben?