2703
Dead Space 2
  • Optimus Prime
    Akkor mégis lesz rá okom, hogy Hardcore-on is végig vigyem. Vicces az ME1-et most vittem HC-n, de még az Insanity.
  • wedge31
    Van hozzá már patch ami a ruhákat és ezt a fegyot is elérhetövé teszi.
    Sőt van olyan is amivel a lezárt ajtok is nyithatóak lesznek.
  • Seth
    A Hardcore mód végigviteléért kapod, örök lőszer, kb egy lövés mindennek.
    A Ping csak eladni jó, már az első részben is el volt dugva egy
  • Optimus Prime
    Eszelős! :D Ez valami promóciós cucc vagy simán elérhető a játékban? Eddig én nem láttam, de találtam egy fura Ping! nevű szobrot. 25000 credset ért, gyakorta eladható cucc, mint a semiconductorok.
  • Seth
    Aha, az a Hand Cannon :D 1-es lövési mód a pew-pew-pew , a 2. pedig a Bang! Isaac mondja is minden lövésnél :D Poén
  • Sirch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legközelebb ha valami kérdés fogalmazódik meg benned, először gondold át, tartalmaz-e a játék történetére, fordulataira utaló információt, és vagy írd SPOILER tagok közé, vagy vegyél be fogalmazásgátlót, és tartsd meg a kérdést magadnak.
  • Optimus Prime
    Hand Canon? Szó szerint? És ilyen... bugyuta?

Az 1 végén nem megőrült Isaac... azaz nem ez apontos magyarázat, mert tehetetlen volt a Marker ereje ellen. A vége csak teaser a 2-höz vagy utalás, hogy nincs kiút. Az is igaz, hogy sok árulás, ködösítés és rejtély van itt, mi meg csak egy egyszer space engineer vagyunk - áh, az Univerzum legrosszabb állása - és hát... mit tehetünk? Mit tudunk mi az egészről?
  • steweee
    öööö, tényleg, az első rész végén ugye az van ,hogy kiderül hogy Isaac megőrült, vagy legalábbis hallucinál, és valójában nem a jó, hanem a rosszfiú. A csaj meg akit üldözünk az tenne jót azzal hogy elpusztítja a vörös jelzőt vagy mit...

jól emléxem ?
  • fery02
    Ez a ruha lenne az.

A képen látható a Hand Cannon is, ami (mint utólag kiderült) azért nem jelent meg nálam, mert a PC-s verziót elkúrták és basztak rá javítást kiadni.
  • Optimus Prime
    Az melyik? A ruhákból se tudom mi jobb, én legutóbb a... nem emlékszem a nevére, de külsőre olyan volt, mint az első ruha csak kékben. És persze a Stasist töltötte újra asszem.

Én az 1-ben pl. a preqeul naplófájlokat nem találom. Bár az igazság az, hogy csak a invertory-journal menüben nem tudok mozogni. :/
  • fery02
    Végig is játszottam éppen mostanára. :)

Elég kemény volt, nem kicsit volt izgalmas a vége fele úgy, hogy nem menthettem semmit sem. :)

Új játékot is kezdtem, kipróbálni azt a Hand cannon-t, amit HC mód végigvitele után kapunk, első boltig el is értem.
    Az Elite Mérnöki ruha megvan, viszont a Hand Cannon-t nem találom. :/

Ehhez is valami tervrajzot kellene először keresnem?
  • Optimus Prime
    Nos, ha középen állsz nem érnek, de kitudnak csapni vagy lőni valamit. Ha kettőnél több dögöt engedsz ott potyázni már veszélyes.
  • fery02
    Tényleg, a statis! :D
    Nagy harcok közepette el is felejtem használni, pedig hasznos ám tényleg.
    Biztos nem érnek el amúgy középen? Mert úgy viszont nem lenne sok kihívás az egészben.

Én is csak a plasma cuttert használom. Max-ra ki van fejlesztve és nem igen van párja. Aprít mindenkit, ahogyan azt kell.
  • Optimus Prime
    Használj stasist és szedd le az egyik karját a nyavalyásoknak. Állj középre ott nem érnek el... azonnal. Te a plasma cutter only híve vagy? Mást nem is próbáltam még, az új fegyvereket se. a pc-vel olyan jó lehet aprítani, az átlagos Necro-kat két-három lövéssel leszedem.

Ezt többnyire az előzetesek ritmusa diktálja, de tény hogy a játék változott, de én szerintem csak jó irányban. Egy rossz pontot nem tudok felróni neki.

Akkor mi lenne benne a Hardcore? :D
  • fery02
    Tegnap ott véreztem ki, mikor nagy lifttel csapattunk felfele napkollektorokat helyreállítani és útközben ugye megtámad valami csúnya és mindig másik ablakból, egyszerre több irányból is támad...én meg nem győzök forgolódni.
    Pedig előtte szinte nem is sérültem, már kezdtem magam ügyesnek elkönyvelni, de ma este újra neki próbálkozok.

Sirch: az első rész még túlélőhorror volt, ez már inkább akciójáték, szóval ezért sem értem miért ragaszkodnak ennyire ehhez a szemellenzőhöz.

Amúgy ha nem menthetnék egész játék közben csupán 3-szor, egy szavam se lenne. :D
  • Optimus Prime
    Azonfelül az ellenségek száma, helye és támadási szokása scripltelt. Ha sokad tolod megjegyzed.
  • Sirch
    Hát ez még mindig túlélő horror és nem quake 3 (bár ennél a második résznél ki tudja...). Mindenesetre alaphelyzetben se fix a FOV, jelenetről jelenetre változik Isaac mögött a kamera követési távolsága és látótere. Szóval nem hiszem hogy ezt bármilyen módon átírhatnád.
  • fery02
    Nem tudtok amúgy valami FOV állítási módszert? Szar azért meghalni Hardcore szinten, mert nem tudni merről jön a támadás.
  • Prof William
    Jaja az utolsó 10 mp egy masszív trollkodás azoknak akik végigvitték az előző részt. :) Egy jó kis poén.
  • Optimus Prime
    Arra is gondoltam, mert olyan vicces ahogy mondja Ellie: "What?"
    De egy ilyen paranoid és illúziókkal, meg hazugságokkal teli játékban, mint a DS valahogy már minden relatív. :)
  • Sirch
    A legvalószínűbb, hogy azt az utolsó 10 másodpercet csak a poén végett csinálták, és nem kell semilyen mögöttes mondanivalót, vagy összeesküvést belemagyarázni.
  • Optimus Prime
    Tudom, ezért kérdezem, hogy a felsorolt okaimból melyik az igaz. Azaz ő mire gondol és/vagy mi a tényleges igazság.
  • Seth
    Ha nem láttad volna, vagy elfelejtetted volna hogyan ért véget az első rész,akkor ajánlom nézd meg youtube-on, és egyből tudni fogod miért vágott Isaac olyan pofát :)
  • Optimus Prime
    Dead Space 2 - Zealot - cleared
    Nem volt nehezebb, igaz már Survivalist-en végig vittem, tudtam a járást, de így is csak a 15. fejezet csesztetett. Egyébként most a végén gondolkoztam el. Mikor Isaac ijedten a csajra néz, akit elsőre nem látni, hogy ül, majd ahogy lassan ide-oda mozog a kamera jelenik meg. Most hirtelen az a gyanúm támadt, hogy Elie is csak a Marker fiktív megjelenülése Isaac elméjében és nem igazi, ezért Isaac arc kifejezése. Vagy szimplán meglepődés, hogy valaki mégis életben maradt rajta kívül. Vagy azért az ijedtség, mert fél, hogy megint oda jut, mint az Aegiv VII esetében.
    Egyébként, ha bárki végig nézi a creditset a végén van még pár mondat. Abból lehet tippelni, hogy lesz folytatás. Szegény Isaac-et meg a sors biztos oda sodorja.
  • Mumtaz

Én itt speciel hülyére nyomtam a J-t.
  • Optimus Prime
    Nem semmi. Ettől már csak a dMC3 jobb, ahol a PS2 gamepad gombokat írta a játék, hogy mit nyomj.
  • Mumtaz
    Na hát menten lehidalok.
    Én nem az alap kiosztással játszom, ami a megszokott WASD kiosztás, hanem kurzor billentyűk. A használatot E-ről a Jobb CTRL-ra állítom.
    A játék magyarított, ezért a beállításoknál a használatnál a "j CTRL" szerepel. Na ebből a "j" a lényeg. Na őkelme csak a "j"-t írta ki.

Aszittem, tökön szúrom magam.
  • Optimus Prime
    Tipp: ilyenkor Esc és megnézed a Controls-ba mi-micsoda.
    Egyébként ott az elején futni kell, engem elkaptak kétszer is tán, de engem a "lakosztályomba" tett a játék.
    Végig kéne vinnem Zealot-on is. A Survivalist-et kicsit könnyűnek éreztem, a 6. fejezetig gyakorta alig haltam és nem volt kihívás, pedig csak a plasma cuttert használtam. Multizni senki sem szokott innen?
  • Mumtaz
    Szeretem az ilyen játékokat, csak ez az egy szívatott meg ezzel. Nem láttam, hogy konkrétan mivel tudom lerúgni magamról. Láttam valami segítséget a mostani próbálkozásnál, de ugye mozog és el-el tűnik, így nem láttam konkrétan, hogy melyik billentyűt írta. Úgy láttam, hogy J, vagy I, de egyikre sem történt semmi. Az irányításán kéne megszoknom, semmi mást.
  • Seth
    Mi az hogy nem nyújt segítséget? Egy E-nek kéne ott villognia, hogy azt nyomogasd
  • jarlaxxe
    Ha már az intró után szivsz ez nem lesz a te játékod...
  • Mumtaz
    Üdv. én most kezdtem el vele játszani PC-n, de már az elején az őrületbe kerget. Miért nem tudtak hozzá megfelelő segítséget nyújtani!? Az elején a kényszerzubbonnyal rohanok és eljutok addig az ajtóig, ahol leteper az egyik nekro. Ez ok, de mi a fenét csináljak vele? Legalább valami segítséget adhatna, hogy mit nyomjak, de semmi. Próbálkozásra meg nincs elég idő.

Az egyébként marha idegesítő, hogy nem menti el automatikusan pl az intro után és az introt még ráadásul átugrani sem lehet. Tök jó.
  • reco
    hát igen lehet hogy megveszem mert ameddig eljutottam addig jó játéknak tünt. egyébként 4 cracket probáltam ki de a szervízjáratos részen nem tudtam tovább jutni nem nyilik ki az ajtó , és igen megnéztem youtubon is egy végigjátszást és igen a az ajtó ott simán kinyilt, zöld volt a jel de nálam narancssárga ugy hogy nem tudom hiba az én gépembe...
  • Optimus Prime
    Ez újfent a crack miatt van, nálam nem volt gond. tényleg jó játék, én az első óta tudom. Azt 5-6 euróért vettem még Steamen. Nálunk meg már ~1500-ért is vesztegetik. Mindenképp érdemes az 1-et is végig vinni. Esetleg megnézheted az 1 előtt a Downfall előzmény rajzfilmet. Bár a játék és a film készítői látszólag egyáltalán nem konzultáltak, elég jó darab.
  • NovaTerra
    Ne haragudj, ha nem tudsz letölteni egy warez játékot és a cracket bemásolni, akkor vedd meg, ha játszani akarsz vele. Egyébként is jó lenne, ha legalább a jó játékokat megvennék egyeek, főleg, hogy már teljesen le van árazva. Mivel mindenki másnak megy a crackelt játék is, emiatt neten keresztül senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy hogyan lehet megoldani a problémádat. Ha elakadsz a játékban, akkor youtube-on megnézed, hogy kell tovább menni.
  • reco
    hát igazad van vannak játékok amik megérik a pénzüket csak hát vakon nem szeretek játékot venni és pont ezért töltöttem most le a dead sapce 2-öt mert hát sokat hallotam róla eddig valahogy nem jutottam odáig hogy kiprobáljam.

de lehet megkéne vennem mert megint cak megadta magát játék vissza tettem a régi cracket most a liftes részek jók voltak, de most olyan hibába ütköztem hogy másznék át egy ilyen szervízjáraton vagy min , de a vége le van zárva vissza fordulnék de ahol bemásztam ott is le van már zárva , ugy hogy beragadtam egy járatba, vagy én vagyok hülye és kell csinálni vmit hogy kinyiljon ?
  • Optimus Prime
    Ritka azon játékok egyike, amit érdemes megvenni. mondom én, aki év végi akcióban ingyen vette a GMG-n, mert a sok ingyen kapott játékot és reviewk utáni creds-ből megtudtam venni mikor féláras volt. :D

Dead Space, BioShock, Mass Effect, Half-Life, Left4 Dead - ezek a franchise-ok tényleg megérik a pénzüket.
  • reco
    hát nem tudom...az alap crack nem volt jó mert már az első pályán kifagyott állandóan találtam egy másikat ami orvoslta a problémát,de akkor ugy látszik hozott magával új próblémákat .... :D megprobálom vissza rakni a régi cracket hisz már a hibás részen áthaladtam lehet hogy jó lesz....
  • Optimus Prime
    Én is erre szavazok. Ennél profibb és optimalizáltabb játék nincs is talán. Esetleg a BioShockok.
  • Sirch
    Ilyen hibákkal sose találkoztam. Esélyes, hogy a crack nem tökéletes.