2703
Dead Space 2
  • DarkSector
    Kell hogy legyen, eleve x-en a demoban van egy ruha, ami eddig nekemse volt még....ch8 elején vagyok.
  • JethroHUN
    A security armoron kívül nincs is más páncél fejlesztés? Ch6 közepén vagyok de eddig csak fegyvereket találtam, melyik fegyókat használjam, vki tudna tippeket adni, most a gépfegyverrel megyek,van hozzá méh 600 ammom.
    A DSbe a ripper volt a leghatékonyabb, itt van pár új, a javlin, az akna rakó, és az a sniper féleség. Max 2 fegyvert akarok, melyek legyenek?
    Kár h nem úgy van mint a DSben h csak ahhoz találtam lőszert amit meg vettem és nálam volt, itt össze vissza találok mindenhez.
  • Renjike
    A GYORS BUTA IZÉK ELLEN DETONÁTORT HASZNÁLJ BELEFUT ÉS MÁR CSAK A SZERVEI REPÜLÉSÉT LÁTOD :Dkiprobáltam amultit nagyon szórakoztató :D meg nehéz + izgi meg néha beszaratós de amúgy szinte teljesen elveszti a most félned kell hangulatát a játék bár nyomasztó részek azért vannak.
  • Starfighter
    Amúgy aki átvitte és fullosan megértette a történetét, az tudna írni egy pár sort összefoglalva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl.: hogy miért kellet azt a tűt a szemébe szúrni, és hogy most a végén a Nicole-t és a Markert azt csak a saját fejébe pusztította el?

Köszi
  • nyirog
    oda sztázist szoktam használni, ha időben eltalálom vele...
  • nyirog
    Hát nem tudom, de rájöttem h a közleiek ellen faszán elég ha csak simán kézzel csonkolok, sokkal jobban járok mert ebben a részben javúlt isaac kézügyessége (két ütés között már nem órák telnek el) :DDD. Persze a gyorsan mozgó csimbókok ellen ez nem működik ....
  • Knabb
    Én asszem többet nem bízom el magam :D:D. Az előbb történt, hogy befordulok a folyóson, és látom, hogy itt valami bazeg lesz... Meg is jelent a robbanókezü barátom, meg pár országos cimborája, tákk kezét kilövőm, nagytakarítás az összes redva kiugrott az ablakon, zsilip lezár. Én örülök a fejemnek hogy milyen faszásan megoldottam a dolgot lálálá, két lépés mulva vagy 6 kis futkosó geci tört rám, na ott visítottam egyet de ledaráltam őket :D:D Fujtatva rohantam a save pointhoz. Asszem a paranoiámat nem fogom hagyni lankadni többet. hehe
  • zzeN
    Szvsz legjobb taktika rájuk kimaxololt Plasma C., stázis rájuk azt lehet lőni a kezeit(Brute-ra gondolok elsősorban, de a többire is jó taktika). Elsőre sikerült így megcsinálni azt a részt, csodálkoztam is:)
  • berlinboy6329
    Megéri azt a belezőt egvenni?

V a force gun legyen?

Lényeg lenne,h a közeli karmos alapszörnyeket távoltartsam...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most is majdnem megdöglöttem Ishimurán,mikor a hosszú folyosón jön 2 nagy geci aztán meg sok kisgeci,de inkább kiléptem.
  • Prince23
  • yesname #890
    Survival fokozat. És igazából az a baj, hgoy akkorát ütnek a monszták, hogy a pénzt healing packokra költöm el folyamtosan, no meg néha lőszerre. A 9. fejezteetben akadtam el így, ahol a raktárban sok futkosó genya van.
    Visszatöltöttem egy előző régebbi állást és ha heal packot kéne használni, akkor inkább reload, nem pazarlok rá többet az tuti :D
  • DarkSector
    Jah elsőnek kifigyeltem hogy támadnak, és restart checkpoint és piff-paff.
  • DarkSector
    Amikor csak tudsz, vidd és add le a tárgyakat a raktárban, a boltnál.
    Kiválasztod a bolt invertory-ban és Move, vigyázz mert a Sell-el eladod őket.
    Gondolom sokan ebbe a hibába estek hogy csak az aktuális tárhelyet használják.
  • Maxtreme
    nincs
  • Maxtreme
    na azoktól tudok én hülyét kapni.
  • DarkSector
    Pl volt hogy egy helyen egy raktárban jön kb 9-10 csirke, azok a bujdokolósak.

Ezek buták, ki kell használni hogy buták, csak szemből támadnak egyenessen, kiszámíthatóak.
    És ez a gyengéjük, fejenként 2 plazma töltény és ennyi.
  • Rage47
    van magyarítás a DS2ben?
  • Maxtreme
    jaja a robbanósak elő ált. elfutok, aztán mikor a közelükbe kerül 1-2 nagyobb monszta, 1 lövés és pukk.
  • Voltan
    Hát nem tudom, én meg általában el kell, hogy dobjak lőszert, hogy felvegyek egy fontosabb tárgyat.
    Csak plasma cuttert és Zealot Force Gunt használok (CE extra cucc), még nem kísérleteztem más fegyverrel... Majd a második végigjátszáskor :)
  • DarkSector
    :)
  • Maxtreme
    nasz szal a penge

• DarkSector
    Igen ellőve nem ér szart se, de csak mert nem jól használod. :)
    Elárulom ha sokan jönnek, még nehéz fokon is leröpit mindent ami az útjába kerül. :)

Láb, fej, kéz, mindent. Ezért kell kicsit próbálkozni. Mit hogyan. Persze több megoldás is van mindig.

PL a robbanós ellenségeket a többiek ellen kell fordítani. Mindig!
  • DarkSector
    ahogy néztem causal-on végig lehet ütögetni a szörnyeket gond nélkül.
    aki nem nagyon nyomott eddig Dead Space-t HARD fokozaton, az ne is kezdjen bele a Dead Space 2 Normal-ba, mert egy szinten vannak kb.
  • Maxtreme
    nem kell azzal takarékoskodni, annyi penge vn hozzá mint a sár.
    Ráadásul csak közelharcra jó. Ellőve kb szart sem ér.
    Ami viszont nem jött be a sugárlövő fegyver amit fel kell tölteni. El is adtam a fenébe. Lángszórót még nem vettem, meg gránátvetőt sem.
  • DarkSector
    XD
    jah de majd ha muszáj akkor használom egyenlőre takarékosság, ezt nem azért sporolom magamnak amúgy hogy nézegessem mennyi cuccom van, hanem az a lényege, hogy felkészítsem magam a nehezebb szintekre, hogy ha valóban spórólni kell akkor mi lesz? meg-e tudom oldani? Az elsőben sikerült.
  • Maxtreme
    az a "gyerekek" ellen hatásos nagyon, mikor 20an jönnek ellened szemből. Csak 1 nagy vértócsát látsz 10 sec múlva
  • Maxtreme
    Nemtom én eddig soha nem fogytam ki vészesen :) (11. fejezet)
    Pedig 3 fegyver is van nálam. Pengelövő, géppityu, meg maxra fejlesztve a "sugárpisztoly"
    Normalon nyomom.
  • DarkSector
    igaz, de a belező azonnal öl, és nagyot kicsit egyaránt. :)
  • DarkSector
    Milyen fokozaton küldöd?

Hányadik chapter? mert az elején elég szűkös valóban.
  • DarkSector
    mondod te.
    énnekem régen elég volt a lehetetlenhez csak tudni kell használni? :)
    de majd nemsokára megszerzem x-re és mehet a multi ha persze lesz gold. XD
  • yesname #870
    Na vége, elfogyott mindenem, még fegyókat is eladtam a pénz miatt, csak egyet hagytam meg. De kifulladtam, totál nulla mindenem és nem pazaroltam... Elég gáz, hogy egy játék így van megcsinálva.
  • Renjike
    kis gecik ellen meg lángszóró épphogy mgnyomod a lövést felgyullad 3 és bele is hal xd
  • Renjike
    belező erősebb ellenfelekre szart sem és a végefele xddd
  • DarkSector
    Azt tudom hogy a belező nagyon jó, mert nem egy lövés, hanem lehet mozgatni a pengét magad előtt 10-15 mp-ig....
  • Renjike
    én mindet megvettem ... de acsi miatt sztem 1-2-t eladok... felteszem hardveraprora :D xDD belező ezeröccá XD
  • DarkSector
    Van mert azokkal könnyebb, biztos.
    Látom van Detonator fegyver is, gondolom ha 7 chapter alatt 25 töltényt adott, biztos tudhat valamit...
    Nem beszlve a Force Gun-ról.
  • Rage47
    van értelme más fegyót is venni az alap után?
  • DarkSector
    hát nem erre gondoltam éppen. :P
    inkább az ellenséget az ellenség ellen fordítani, illetve tudni kell kit hogy likvidálhatsz a legkönyebben a legkevesebb veszteséggel.

kis részben az is amit írsz, kardok, hegyes rudak, csapdák, és az üvegek kilövése ahol lehet.

Most vagyok a geci CEC ajtónál.

Tárgyak:

10 közepes élet
    10 kis élet
    3 arany vezető
    1 ruby vezető
    1 bronz vezető
    16 sztázis

Töltény:

55 plazma
    32 javelin
    34 line
    100 pulse
    25 flame
    42 belező
    35 seeker
    25 detonator
    3 force

Megvett tárgyak:

Engineering Suit
    Security Suit
    Pulse Rifle (a kis gecikre vettem, de nem kellett mégse használni (EDDIG), megoldottam közbe a problémát)

Pénz:

69.500
  • Renjike
    amikor csak tudsz tárgyat kell használni...
  • DarkSector
    nem egészen ha sokat pazarol, iszonyúan hamar elfogy. pláne az első 2-3 chapterben.