Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
Doom-tól nem nagyon féltem. Resi 1-2 epic.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
De a Dead Space se kutya. Ma már csak meg tudom venni az elõrendelt ce-t a kurvánnyát.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
All hail the double x!
Egyébbként az új se rosszabb...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID.: Beegabor
Illetve van egy nagyon jó kombó, nem emlékszem hogy az egyben erre volt e lehetõség. Levágod az ellen pengés karját,aztán levitációval megfogod, vissza a feladónak. Legtöbb esteben isntant halál, falra szegezõdés az eredmény 😄
Isaac futás sebessége is mintha gyorsult volna, illetve a taposás, ütés is egyfolytában használható,szünetek nélkül, lehet cséphadarni.
Isaac kommentálja is mikor már dühében tapos mint a gép,durr,durr,durr...mother...durr,durrr,durr...fucker 😊 Tiszta ideg,hallatszik a hangján
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
pl, hogy egy ütést egy külsõ tárggyal/ fegyverrel fog fel, ezzel kímélve saját magát
Just do it :)
Én a Hard Core-tól nem azért félek hogy nehéz gyors ellenségek vannak vagy 2 ütésbe halok, hanem a mentés és a mentés az nagy úr.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem ott volt az elsõ, olyan gyors volt az a dög,meg azt sem tudtam mi van,aztán puff, 1 ütés halál
Viszont a game összeségébben sokkal nehezebb lett, ami persze nem baj és ami a lényeg a hangulat hozza az elsö részét.
"végig félelmetes és ilyesztõ"
"intenzív akciójelentekkel bombázz minket"
"még a hangja is vérfagyasztóan hatással bír"
Nincs egy szerencsétlen korrektoruk? :-|
"bár a lezárásból arra következtethettünk, hogy nem lesz folytatás"
Tipikusan horroros "lezárása" volt, amit úgy folytatnak, ahogy akarnak. Vagy nem. Mindenesetre a mondat nem igaz. :-| Lehet, hogy az elsõvel sem játszott?
"hála Tiedemannak, aki az egész infekció hátterében áll"
WTF? Lehet, hogy az én infóim hiányosak...
"évek óta nem játszottam olyan játékkal, ami ekkora hatással lett volna rám"
Bázel, tényleg nem játszott az elsõvel sem. <#nyes>#nyes>
"az elõd unalmas, ûrhajóba zárt monoton helyszínei."
Hát nemtom, én egyfolytában ámultam, hogy milyen iszonyat ötletesen csinálták meg az ûrhajó belsejét, hogy még véletlenül se érezzen monotonitást a játékos.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Marketing.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Marketing.
De ha odamentél volna az eladóhoz, azt mondta volna, hoy 25.-én megjelenik.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬