Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szemfülesek észre vették, meg a tesztelõk az cikkekben.
Inkább úgy mondom hogy amit én látok itt jobban fest mint amikor berakom az elsõ részt. Nézd magát a faszit. Persze az egész játék már csak akkor is biztos vétel lett volna részemrõl ha csak az elsõ részt folytatták volna, úgy hogy marad minden csak a story-t meg a pályákat átszerkesztették volna, mert élvezetes ahogy írtja az ember a szörnyeket, a történet se rossz (mondhatnám pont elég. 😊 ).

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A graf meg nem egetrengetõen jobb az elsõnél de van változás és azért valjuk be nehéz úgy sokat fejlõdni hogy az elsõ rész is pazar látványvilággal bírt 2-3 éve.
Vagy képekkel illusztráljam? Vannak sokan ismerõseim megvették, és ugyanezt mondják én nyomtam a demo-t és láttam.<#eljen>#eljen>
PSN ID.: Beegabor
Persze az utolsó 5 chapter-ben lehet hogy újdonságok hada vár, de igazából kétlem.
Ettõl még jó játék, de pont attól jó mert az elsõ is jó volt, és itt ugyanazt kapod még tovább. Ráadásul pc-n nem tudom milyen volt az elsõ, és ez milyen lesz, de 360-on a grafika se fejlõdött különösebben.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mi lett a logoddal?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ugyanezt játszották anno a Forza 3-nál
OTT tuti biztosan ráfért volna egy lemezre az egész, deee.. 😉
meg talán így nehezebb warezolni a dolgot, ám'tom <#nemtudom>#nemtudom>
#467: én nem nevezném félistennek azt, aki szöges deszkalapokkal, meg WC ülõkékkel védi meg magát a rárontó ellenségtõl és jócskán sérül, ha nem elég óvatos
DE legalább meg tudja magát védeni 😉
Just do it :)
Kiprobáltam a multit igy lv3-on elég kiegyensúlyozatlanak tünik mert a necromorph-kal szolóban nagyon gyenge vagy, hordában meg senki se áll meg elöttük.
Emberként meg brutál szecskázás megy ha jó a csapat, bár ez itt ugyis felesleges infó, mivel nem hiszem hogy rajtam kivül más is megvette...<#nyes>#nyes>
Alig várom, hogy megvegyem a CE-t!
Habár az akció-horror némi sci-fi-vel megspékelve.
Amikor a multat és a jelent manipiláljuk az emberek emlékeibe belemászva!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nálam 9 pontos a játék.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de ha engem vki bántani akar, tuti, h vhogy megvédem magam
az amnesia meg rákényszerít, h ne tegyem és csak meneküljek, bujkáljak, ezzel próbálva félelmet kelteni
#456: a condemned 2-t ne sajnáld. az elsõ rész mind nyomasztó hangulatban, mind ijesztgetésben agyonveri
ha az rdr: un -re gondolsz, azt se sajnáld annyira
inkább izgi, mint félelmetes
nem játszanak a fényekkel és alig-alig a hangokkal
márpedig ezkéne ahhoz, hogy legyen félelmi faktora
mindemellett az elmúlt évek legszínvonalasabb zombis játéka DLCje
Van nekik?
a necromorph-ot meg a dead space-hez találták ki.
a kezdeti "sokk" után azért az inkább átment egyfajta ügyességi-darabolós horrorba. ettõl függetlenül szerettem, és sok évig a 2. rész az egyetlen játék, amit sajnáltam hogy nem jött pc-re (a red dead redemption a másidik).
én azééé javaslom, h a Predatorral is próbáld ki mondjuk nightmare szinten
OLYAN életösztön parát ad az 1 pálya/ 1 mentés, hogy ihaj 😊 + több "adag" kell az Alien fattyába is
Deadspace: milyen érdekes a necromorph (Avp) xenomorph összefüggés
azt nem ééétem, hogy ha 8-10 óra alatt végigvihetõ, akkor hogy-hogy nem sikerült neki optimalizálni, hogy ráférjen 1 lemezre a komplett singlep rész
<#nemtudom>#nemtudom>
Ezért is félelmetes. Egyébként fura, mert éppen ami szerinted nem világbajnok az az emberek nagyjából 92%-a szerint az eddigi legjobb. Még egy játéknak sem sikerült ennyire jó atmoszférát teremteni horror kategóriában.
Condemned egy elég jól sikerült, de ugyancsak szimpla akcióhorror volt. Semmi különös. Olyan mint a Doom 3, félelmet keltõ atmoszféra alig-alig, csupán hirtelen ijesztegetés van.
Na még 2 nap, addig alszom 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
All hail the double x!
háááá, így könnyû 😊
én kipróbáltam és biztos jó, akinek tetszik, de direkt úgy hangoltam magam, h nem idegeljem magam azért ha kinyírnak, hanem kizárólag a fény és hangeffektekre figyeltem és azok absz. nem világbajnok horror kateg.
ugyanezt az érzést tudja egy AvP is hozni nigtmare szinten, ahol 1 pálya/ 1 mentés.. 😊
#450: én jó szívvel ajánlom a túlélõ horror kateg.-ban a Condemned 1-et (nem a 2-t, az lightos) na, AZ... <#csodalk>#csodalk>