2703
Dead Space 2
  • Seth
    DS2-höz jön az a DLC, nem az Extraction-hoz !!
    Az Extraction szereplőjével kell menni és összekapcsolja a kettőt
  • Hoz_Hun
    Ja bocs, a lényeg lemaradt. Természetesen a DLC-ről beszélek. :)
  • DarkSector
    Most tulajdonképpen miől van szó a hsz-ban? :)
  • Hoz_Hun
    Tök mindegy hogy jön konzolra, én Xbox360-ra NEM veszem meg mivel nincs Dead Space: Extraction-m és két plusz pálya egy vad idegen game-hez nem szórakoztató. Ha az Extraction nem lehet hozzá vásárolni akkor MINEK?!?
  • DarkSector
    Bejelentés.
  • DarkSector
  • Seth
    Így van,megkapod, de nem fullra tuningolva,ugyanúgy nulláról indul mint a másik plazma vágó. Csak skin-ben különböznek
  • wedge31
    Ez nem igaz, nem lesz rajta semmi fejlesztés.
  • newc22
    Sziasztok!

Olvastam hogyha van mentésed az első részből akkor a második résznél megkapod a plasma fegyver teljes feltuningolt változatát valakinek sikerült ez egyáltalán?! Mert én bemásoltam a mentést és semmi... :(
  • Renjike
    bejelentették h nem lesz... cask konzolra lesz dlc MÉG.
  • wedge31
    Az EA-nak dolgozol ?
  • DarkSector
    Jó kis film, csak ledarálták a story-t. :)
  • Evin
    Érdekes.
    Az EA adta ki és fejlesztette a Dante's Inferno nevezetű játékot, ami ugyanezt a motort használja, mint a Dead Space, abból is készült animációs film, és ott a pokol bugyrait csinálta más-más grafikus.
  • Voltan
    Tekergéled a háromszöget az egérrel, amikor kék, akkor bal klikk. 3x ismétel. Ennyi.
  • Voltan
    Nekem nem volt nagy bajom a CGI részekkel. Az sokkal inkább zavart, hogy minden "fejezetet" láthatóan más rajzolt, totál máshogy néztek ki a karakterek. Plusz még a CGI is. Kissé eklektikus lett így...
    De azért nem volt tossz. Igaz, a Downfall nekem jobban bejött.
  • marco2
    Sziaztok hogy kell hackelni?
  • DarkSector
    nem lesz
  • Prince23
    Milyen játékmódok vannak benne?
  • Tatyla
    ja amúgy tagnap estem megnéztem az Aftermath filmet,hát az átvezető cgi részek olyannyira gagyik hogy a 10 éves Cubix meg a Barbie mesék is igényesebben vannak megcsinálva,a többi azért jó volt csak kicsit enyhe több darálást meg aprítást vártam...
  • wedge31
    Pc-re DLC ? nem valószinű...
  • Renjike
    akk rosszul tudtam francba m1 de jöhetnek még mapok sztem úgy is fog..
  • wedge31
    Pc-én csak sima multi van 5 pályával, se LAN, se coop.
  • Imperat
    Sry! Kösz az infót.
  • DarkSector
    pontossan, a filmeknél is ez van. hang nélkül játszva nem nagyon lehet megijjedni az tuti.
  • Knabb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Main Menu
    Top Left: "In the end, it all comes down to just one little thing..."
    Bottom Right: "Unity after death, unity forever."
    Singleplayer Menu
    "Your body now, our body later, one body forever."
    Multiplayer Menu
    Top: "It's not over between us, you can't run from me forever."
    Bottom
    "Make us whole."
    Extras Menu
    "Welcome back Nicole Brennan"
  • Renjike
    ez azért van mert nem vetted meg eredetiben :D amúgy lejebb már linkeltek egy crackfixet de inkább menj a wareztopikba... és valaki tegyemár ki a wareztopikot nagy felirattal a kurva bannerbe....
  • Renjike
    bocsánat 5 multis pálya van.
  • Imperat
    Helló! Van egy olyan gondom, hogy egy ponton amikor ki akarok nyitni egy ajtót mindig kifagy a játék az asztalra. Ott vagyok a szoláris tányéroknál, és be kellene igazítanom őket, de amikor végigmegyek a hosszú folyosón és kinyitnám az ajtót, bumm lefagy. Észlelt valaki más is ilyesmit itt esetleg?
  • Renjike
    nekem is 11 ben lett meg az adevanced amúgy kis vélemény:
    single player normálon vittem végig most casualba viszem 2 szer hogy legyen ammo meg minden a zealotra hát kb 6. chapter és pulse rifle 1457 töltényem van ... összesen a raktárba meg nálam seeker rifle ben 134 .... plzmában több mint 600 .... hát elég érdekes...
    normalon alig van cucc
    itt meg minden szörnyből van mikor több is esik
    és nem 10-15 hanem volt olyan mikor 70 Rifle töltény esett egyszerre..... kisbabából ..... (nem a crawler...)

Muli: iszonyat jó hangulatos most is csak azért hagytam abba mert köcsög rajzot kell csinálom mert ha nem akkor 1,1,1,1 rajzból :D
    viszont irritáló a multiban hogy csak 4 pálya van :S legalább is én csak ezt látom meg nem találtam a coop modot mert állitólag az is van hogy bird k ia nekromorfok özömlését vagy nemtom ... de szerintem ezt a pár pályát DLCvel korigálják amúgy meg nem nagyol lehet belunni csak majd rengeteg játék után mert tud újat mutatni a pálya :D ... segitsetek már ha tényleg van coop :S
  • zzeN
    Épp most találtam meg a "tervrajzát" a 11. chapterban.
  • Knabb
    Jaja ott pattantam én is egyet :D Meg elég kényelmetlen érzés mikor, átmegy a kép lidércnyomásba. Nomeg most volt a gunshipes rész nálam... faszaaaaaaaaa, főleg a tompa hangok... imááádoooom.
  • grebber
    Horror játékok általában nem is a benne lévő lények miatt fosatósak hanem a hangok miatt.

Itt is volt olyan mentem a full üres folyósokon bementem valami szobába vagy mibe és valami gőz vagy mi kicsapott (lehet nem is az volt nem tudom) de mivel nem készültem rá hirtelen jött jó volt!
  • DarkSector
    Hazudik aki azt mondja nem lehet megijjedni. Annyira hogy énis tudom hogy jön valami mégis fel-fel ugrok néha....:)
  • DarkSector
    Úgy érted fosósra? vagy a faxa gyerekszobák színvilágára gondolsz? :)
  • nyirog
    jééé, a főmenüben lehet nézelődni az egérrel, ilyen necromorhp-os íroások vannak a képernyő bal felső és jobb alsó sarkában, vki átfordította angolra esetleg ?:D
  • kr1szmester
    mikortól lehet megvenni az advanced suit-ot?
  • Tatyla
    5. chapternél járok eddig nagyon tetszik,jól fut a 3 éves gépemen is,hangulat is majdnem olyan mint az első részben
    DE
    miért kellett ilyen Bioshockosra venni az egész helyszínt,ez egy kicsit olyan melléfogás szerintem de majd meglátjuk a végeredményt ha a végére értem...
  • DarkSector
    Jah el van csúsztatva, ami ott normal az itt causal környéke, és így tovább.
    Sőőőőőtttt. Nekem a Lehetetlen fokon több cucc maradt mint itt előreláthatóan maradni fog majd normalon.
  • DarkSector
    Nem csodálom akor, még előre nem mondok semmit, az tuti nehezebb egyenlőre normalon 1x lenyomom a story végett. utána a 4. fokozattal próbálkozok.
  • grebber
    Chapter 6-nál vagyok és eddig nehezebb mint az első rész!