2703
Dead Space 2
  • wesker24
    menj át a warez topicba ott van amegoldás !
  • cabal151
    ?? nem értem :O még is mi lenne a baja?
  • NovaTerra
    Én úgy értelmezem, hogy felülírni persze, hogy lehet, de az is egy mentés. Tehát egyszer mented, kétszer felülírod, akkor már negyedikre nem lehet. Én is csak egy mentési slotot használtam, ha egy helyre több, mint 3-szor lehetne, akkor nem sok értelme lenne a korlátnak.
  • Rage47
    warez
  • cabal151
    HELP PLS!!! Chapter 7 esnél járok, és ha kinyitok 1 ajtót,kilép a játék, a windowsba!! miért van ez?? valaki megtudja mondani nekem??? help pls!!
  • Kongy
    Hidd el, vannak olyanok akik 3 szakaszban lazán végigtolják. :D Eleve az ilyen fokozatnak az áll neki, aki tudja h megtudja csinálni. :D De felülírni lehet vagy nem?
  • NovaTerra
    Én is végig játszottam, zealot fokozaton. Nagyon össze lett rakva a játék, akár az első rész. Sok fejlesztő tanulhatna hangulat teremtést a készítőktől. Ami meglepő volt számomra, hogy sokkal több fejlesztést tudtam megcsinálni, mint az egyben, jóval több kis fejlesztő kütyü van a pályákon. Valamint pénz is viszonlag sok van. Mondjuk én mindig úgy csinálom, hogy akkor fejlesztem a fegyver kapacitását, amikor nincs a tárban lőszer így ingyen kapok tele tárat, ugyanez hp fejlesztésnél is. Így a végére rengeteg fejlesztés kész lett, és lőszerem marad, igaz végig igyekeztem spórolni, mert az 1-ben több olyan rész volt, amikor minden egyes kilött golyóért (plazba valami:/) fájt a szívem. :) Ami eleinte nem tetszett, hogy hullákat taposni kellett, így esett ki valami belőle, simán elejthették volna. Történetről nem szólok, majd, ha már nem kell spoilerezni. Ajánlom mindenkinek a játékot, aki szereti a műfajt. A hardcore fokozat érdekesen hangzik. Mondjuk a csak 3 mentés különös is nem csak nehezítő dolog, hiszen mi van, ha valakinek nincs ideje 3 szakaszban végig játszani a játékot, akkor nem kapcsolja ki a gépet vagy mi?
  • Kongy
    Ennek mondjuk örülök, mert az első részben azokkal eléggé meggyűlt a bajom =P
  • Kongy
    Ezt én simán megtaláltam úgy h nem is kerestem xD Csak eltévedtem. Mondom mi a szar ez, egy hülye szobor, áh tegyük el. :D Aztán eladtam :D
  • Victor1103
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebben nem igazán volt boss. Max az uccsó ellenség. Inkább ilyen hullámokban jövő ellenfelekből volt sok benne.
  • Kongy
    Hány boss van am? Mert 9.edik fejezet és 1 boss se volt még. Azért az 1-ben mire eddig elértem már volt...
  • peti71
    Kár hogy így döntött a EA,pedig nem lehet olyan "nagy munka"megcsinálni,meg többen megvétek volna,gondolom most már semmit se honosítanak le,pl crysis2 vagy az új nfs.. Már felirat se készül,régebben meg szinkronnal is próbálkoztak,a FIFA 07 Hajdú B. István és Faragó Richárddal, vagy Crysis Warhead, amit nagyon bírtam.
    "csókolom a csápodat hogy alakulnál fossá"
  • DarkSector
    Hát elég csúf egy ruha. :)
  • Seth
    Aha meglett. Első részben is benne volt. Ott mondjuk 30k-ért, itt csak 10k
  • RatBaG #966
    ezt más is megtalálta? eddig még nem volt róla szó, ha jól emlékszem...

http://deadspace.wikia.com/wiki/The_Peng_Treasure
  • grebber
    Lespórolták!

"Dead Space 2
    Úgy néz ki a fájlok szerkezete azonos a konzolos verzióval, de persze nem egy az egyben. Ez annyit jelent, hogy a fordításhoz mindenképp program kell, és elméletben fordítható lehet. Annyiban jobb a helyzet az 1.részhez képest, hogy itt nincs minden tömörítve, és van esély szerkesztő elkészítésére."
  • Police88
    Magyarítás létezik a gamehez vagy most ez lespórolták EA-ék?
  • zzeN
    Valami tipp a final boss-ra? Alig van töltényem: 2 PC-be, 8 a detonarba, 2 a line gunba, meg 50 az assault rifleba.(zealot fokozat)
  • Kongy
    Randa de praktikus. :D
  • Kongy
    Na igen, mikor én megláttam azt a bazinagy oxigénpalackot rajta hát pfff... felfordult a gyomrom. :D
  • Hoz_Hun
    Engem a Michelin gumiemberkére emlékeztet. Mintha 20kg hízott volna hirtelen. :D
  • Hoz_Hun
    Huh épp nemrég kaptam meg az a förtelmes randa ruhát. Pedig az előző (kékes színű) nagyon jól nézett ki. Remélem sikerül találnom újat, bár szerintem szenvedhetek benne egy darabig. Azt a luxust, hogy nem veszem fel, meg nem igazán engedhetem meg magamnak, mert igen ki van centizve a játék (védelem, cuccoknak hely, meg a 10% vásárlói kedvezmény a shopban is jól jön).
  • Seth
    Isaac "BigDaddy" Clarke
  • Renjike
    ez a ruha hülyén néz ki mikor a maszk nincs rajta xD olyan búvár feeling XD
  • Kongy
    Na, Chapter 9
    Íme pár kép az én Iszák bácsimról:

• DarkSector
    Ha értenéd mi köze, akkor nem írtál volna.
  • DarkSector
    Így már más, én az Assassin Creed-el 15 percet nyomtam az Assassin Creed 2-vel fullra, mégsem izgat az első rész története. ez van, csak úgy montad először hogy ezt nem szabad megvenni mert mekkora baromséág. :)
  • Maxtreme
    Nézd a jó oldalát, legalább nem tudnak lefejezni
  • Renjike
    hogy sikerült? :D
  • Fpocok
    Ezt most nem értem. Ki beszélt itt a RE5 DLCkről. Amúgy a DLCk 90%-a nem éri meg. Nagyon ritka az olyan, ami jó is.
  • strebacom
    Mutatok én nektek érdekeset....járkáló húscafat vagyok...de még mindig élek!!!

• Hoz_Hun
    Nekem nem éri meg. Ezt így előre eldöntöttem. Borzasztóan zavar, hogy a történet bizonyos részeihez nem férek hozzá, csak ha van 8 fajta platformom. Ez az Assassin's Creed esetében sem tetszik (csak az annyira jó hogy megbocsájtom :)).
    Resident Evil 5-ben a Jill-es DLC-ket megvettem (az előzményt, meg mikor Jill menekül a négerrel) azok nagyon jók voltak, de ott ismertem az előző játékokat (ha nem ismertem volna, nem vettem volna meg). Eddig a legjobb DLC ellátást a Mass Effect 2-höz meg a Tomb Raiderhez láttam. Ott úgy éreztem tényleg kiegészítették a játékot, amit megvettem és nincs szükség mást ismerni hozzá.
  • DarkSector
    Sőtt mondok jobb példát. Dead Rising sorozat!!!
  • DarkSector
    Nem éri meg? Jah hogy ezt te eldöntötted előre? :)

Láttad te a Resident 5 DLC-ket?
  • DarkSector
    Csak tudod akinek nincs ps3, azt ez nem igazán izgatolja, különálló történet lesz, nem az Extraction része, csak AZOKKAL A SZEREPLŐKKEL.
    Ezért nem értettem miről van szó, mert írtad hogy te x-re nem veszed meg, csak nemtudom ki mondta hogy x-re vedd meg. :)
  • Renjike
    a készítők célja nem az hogy betegyenek valami közepébe és mennyé nekrómórfót darabolni biztos bevezetik.... csak szereplők lesznek azonosak

amm Extraction nem nagy cucc annyi a lényege hogy a market eltávolították megőrültek az emberek és 3 túlélő lesz a végén .... amég megmaradnak..
  • Hoz_Hun
    Hát erről van szó. Xboxon kapunk egy se eleje se vége valamit... :(
    Szerintem egy PC-s se sajnálja a DLC-t, nem éri meg...
  • Hoz_Hun
    Értem én, pont ez a bajom. Xboxon nincs Extraction, tehát lövésem nincs kik ezek, hogy kerültek abba a helyzetbe, amibe vannak, stb. Csak idelöknek elém 2 vagy 3 pályát vadidegen szereplőkel egy ismeretlen szituációban. Így nekem nem kell még akkor sem ha történetesen letölthetném. Nekem fontos a történet, történet töredék nem kell.
  • Seth
    Párhozamosan fut a történetük a DS2-vel
  • Renjike
    de nem az extraction vége után mert a (SPOILER) végén meghalnak... a főszereplő öli meg a túlélőket mikor necromof lesz a mentőkabinban... legalább is én ezt láttam lehet rosszul láttam :D