2703
Dead Space 2
  • Seth
    Erre jó konzolokon az achievment,trophy rendszer
  • DarkSector
    1134 és 1136 igen erről van szó.
    Mindegy ahogy eddig játszottam majd magamnak csinálom.

Csak pl ha egy ember mondja hogy lenyomta Zehalotba, jól esik gratulálni, de ezekután egy "?".
    Max Hard Core.

Nekem még az is döbbenet hogy az első részben is lehet ilyet. Azt mondta haver. De ott a menüben nem vettem észre, itt láttam hogy Dificulty, de nem gondoltam hogy lehet váltani...:S
  • NovaTerra
    A marker nem csak az elmét bontja meg, így gyilkosságba, öngyilkosságba kergetve az embereket, hanem módosítja a halott szövetek DNS-t, így jönnek létre a necromorph-ok.

Az első részbeni marker is egy másolat, ember alkotta, mint a 2.-ban. Csak oda elzárták arra a bolygóra. Később kiderült nem elzárták, hogy ne találják meg, hanem az egész bányászat a sok emberrel egy kísérlet része. Teszteljék a viselkedésüket, a markert. Mert mindenképpen meg akarnák fejlteni és felhasználni a markert.
  • Nagylaci
    Némi kis poén. Félreértés ne essék nem lehúzni akarom a játékot. Sok szempontból az egyik legtisztességesebb munka ami mostanában megjelent, de ez a videó is bizonyítja, hogy tökéletesség azért nem létezik. :)
    Gondolom mindenki találkozott már a játékban a "gumiember" jelenséggel, de én ennél nagyon felröhögtem. Muszáj volt rögzítenem és kicsit "feltupíroznom".
    Persze az is lehet, hogy ez egy nagyon ritka nekromorf és egyszerűen lesből próbált rajtam ütni... :D

(Amúgy meg ne kérdezzétek minek kezdtem el TK -val rángatni szegényt) :D
  • NovaTerra
    Értem én a problémádat, szerintem is baromság ez a rendszer, mert az első necrotól kezdve más a játék, kevesebb medickit, kevesebb lőszer, nem engedhetsz magadhoz közel senkit, stb.. De ma már nem commandos féle játékmenetet várnak el az emberek, hanem casual lövöldét egy túlélő horrror játékban is.
  • gabo91
    Az elején találtam egy gépet, amit meg kell hackelni. (kék részt kell találni azt katingatni.) na háromszor megvan akkor jön egy köcsög dög, aki egyből levág... wft?
    itt mit kellene csinálni? nyomkodjam a "C"-t hát semmit se csinál...
  • Fpocok
    Én ezt tök baromságnak tartom, hogy menet közben le vagy felvált az ember... Régen hol volt ilyen? Csak mostanában van, hogy a sok sik szarosnak jó legyen... pff.
  • Hoz_Hun
    Huh, nálad Isaac már nagyon el van szállva. Nam csak a halott csaját vizionálja, de a környezete is LSD-s. Ha így végigviszed, gratulálok.
  • DarkSector
    Jah persze önátverés, de gondolom most már érted miért csalódtam egyrészt, mert ez tök felesleges funkció, aki nem birja viszi Causal-on aki meg bírja, az megy feljebb.
    Ez olyan mintha a 4 fokozat egybe lenne.
  • Metontour
    Tegnap néztem meg a Downfallt és van egy dolog ami nem hagy nyugodni.
    A necromorf gyártó repülő lények már gyárilag ott voltak a Markernél és mikor megtalálták szétrepültek és tették a dolgukat vagy mi?Mert a Marker az csak bekattantotta az embereket nem változtatta át.
    Még egy kérdés:
    Az első részben a luvnya miután lelőtt a Kayne dokit magyaráz valamit hogy találtak ilyet a Földön és ez csak másolat amit elástak ide vagy mi a fene ezt nem értettem kristálytisztán hogy mivan.
  • NovaTerra
    Annak meg megint nincs sok értelme. Nem tudtam, hogy van olyan opció is. Aki elkezdi easy-n, aztán sok lőszerrel meg mindennel felvált zealotra és az hiszi ő a király, az csak becsapja magát. Leváltás meg annak kell, aki nem boldogul zealoton, ezért levált pl. normálra, mert nem akarja újra kezdeni, de ős is tudja, hogy nem sikerült zealoton megcsinálnia. Ez a váltogatás, tehát csak önátverés esetleg.
  • DarkSector
    Minnya bekövetezik, faszomba vártam a játékot aztán ittvan a ku..va él..be. :D
  • DarkSector
    Jah magamat, de vicc ettől még.
    2 ez PC. :) nincs acsi :)

A lényeg hogy nem olyan mint ha nem lehetne váltani. Ezekután max az kihívás ha Hard Core-ba valaki megcsinálja.
    Magamat nem csapom be, de figy más akkor hogy hidje el, vagy én másnak hogy VALÓBAN annyira ügyes hogy megcsinálta?

Sehogy. Mint mondtam nem tragédia, Csak vicc.
  • Seth
    Oké, akkor forrongj csak magadban, én majd kicsit odébb húzódom nehogy összevérezz mikor felrobbansz az idegtől :D
  • DarkSector
    De bármikor lehet váltani, télleg nem vágjátok, miért kell még mindig magyarázom, ha nektek nem számít oké, mondtam CSAK nekem vicces ez az egész.

Nem rooundokról van szó, az elsőben is mehetsz easy-ről Zehalot-ra.
    Mindegy mert csak felbasz az ideg, azt nem akarok ezen vitázni nem rátok haragszom.
  • Seth
    Csak magadat csapod be ezzel nem? Achievmentet sem kapsz érte ha csak átváltasz . Elölről, tiszta lappal kezd
  • xxxpaulxxx
    Köszi, az kellemes, most nincs kedvem egy több tíz órás játékot elkezdeni:)
  • NovaTerra
    Most mi a bajod? A new game+ a neked való, ha totál felépített terminator Isaacet akarsz. Ha meg kihívást egy nehezebb fokozaton, akkor sima new game. Ez így jó rendszer, mindenki megtalálja a magának valót. Így legalább kivédik Pistikét, aki vagánykodik, hogy végivitte nehzen, csak, hoppá round 2-3-mal, úgy már vicc kategória bármelyik fokozat.
  • DarkSector
    Lefelé még megérteném, de ez gáz.
    Mindegy majd a főbosz előtt átváltok Zehalot-ba
  • DarkSector
    Tessék már Zealot chapter 10-ben vagyok parancsolj, csak nyomi menüben ráváltottam Zealotra....PFFFFFFF

Normalon indultam, csak most kiváncsiságból gondoltam 1-et és átváltottam...zsírr, nagy értelme van (persze csak próbamentéés nem fogok váltani de lehet)...

Nembaj van 1 fokozat meg a Hard Core részemről.
  • DarkSector
    Nah figy feljebb....
  • DarkSector
    Jó a játék, ez is kurvajó itt most a rendszer a baj.
  • Seth
    Értem, szóval nyuszi vagy, és lehet megkísért az a fránya NG+ menü ,nem mersz újat kezdeni tiszta lappal, zealot fokozaton :D
  • Voltan
    Komolyan nem értem a problémádat. Úgy játszol, ahogy akarsz, ha nem akarod, akkor nem viszel át semmit... Hol itt a gond?
  • Fpocok
    RE5 egy nagy rakás kaki. :D
  • DarkSector
    De nem rád haragszom! Nehogy félre értsd, csak kibuktam ez végett, mert nekem ez így elggé vicc.
  • DarkSector
    Szar is volt.

minden 2. ember meg is csinálta.
  • DarkSector
    Úgy kellene lenni mint a Hard Core-nál, ha meg tudod csinálni segítség nélkül meg, ha nem vidd gyengébben. omg.
  • Seth
    Resident Evil 5 ? Közös item management minden nehézségi szintre ?
  • DarkSector
    Igen, rajtam múlik, ez elég gáz, mert úgy lenne értelme ha úgy menne hogy CSAK new game-ből, elveszti a kihívás jellegét ennyi.
    Nem tragédia, csak nekem 1-2pont mínusz a szavatosságból.

Ekkora baromság egy játékban sincsen.
  • Seth
    De nem viszel át cuccokat ha nem akarsz nem fogod már fel? Azért van külön NEW GAME, meg NEW GAME + a menüben. RAJTAD MÚLIK MELYIKET VÁLASZTOD
  • Rage47
    5-8 óra
  • xxxpaulxxx
    Kb milyen hosszú a játék? Hétvégén valszeg elkezdem majd:D
  • DarkSector
    Van pl a 4. fokozat?
    Annak mi a picsa értelme van?
    Így semmi.

Minek erőlködjek vele, ha tudok vinni cuccokat, ez egy vicc. De sebaj. Az se baj ha nem értesz meg ez csak nekem fontos mert nnekem a játék fontos, ezt vártam és számítottam erre hogy sokáig elleszek vele, de nem.

Most ez kb olyan hogy van a Easy meg a Hard mi értelme semmi. Nem vagy rákényszerülve hogy megküzdj a nehezebb fokozattal.
  • Seth
    Igen,ez mindig egy jó szöveg,magyarázd meg kérlek.
  • oregon1987
    Verjem bele most vagyok az Ishimurán de már most többen haltam meg mint eddig az egész játék alatt! Valami iszonyat brutál! :D
  • DarkSector
    Szerintem nem érted miről beszélek. De mindegy.
  • Seth
    Ha akarod akkor úgy van mint az első részben, mondtam, játékoson múlik. Marha vagy ha emiatt esett a játék a szemedben.De keressél más játékot, tyütyütyütyütyü -_-
  • Kongy
    igen, vmi rémlik már :D

Más téma: Chapter 10 a legjobb fejezet a játékban. Sztem.
  • DarkSector
    Vagyis SEMMI ÉRTELME a fokozatoknak. Kivéve a Hard Core. Ez részemről marhanagy pofára esés, és esett a játék a szememben nem kicsit.
    Nembaj leszarom. Majd keresek más játékot.