Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Tessék, néha kevesebb.

Helló!
Letöltöttem torrenten a DS2, mely mappában Disc1 és Disc2 vol+ a crack file és egy leeme nevû file..a crack fileban exe.t megnyitom..indulna a játék, besötétedik a képernyõ de nem történik semmi..valaki tudna segíteni?
Na eljutottam ugyan addig és most minden a helyén van , hála az égnek 😊 Köszi a segítséget!
Optimus Prime
Egy kicsit, de elég könnyû. Még elsõre is. Próbáltam a Zealotot is, ott az utolsó fejezet, ami basztatós. De csak egy bizonyos Necro miatt, aki kicsit ismerõs lesz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Akkor én most k.rva szerencsésnek érezhetem magam ?😄 Amúgy remélem meghosszabbodnak a chapterek mert ez így elég rövid lesz... :S
Sirch
Az EA fóruma szerint igen, platformtól függetlenül észlelték a hibát, de alig pár fórumbejegyzés tanúskodik róla, pedig több milliós játékosbázisról van szó.

Optimus Prime
Én nekem olyan másfél óra volt a chapter 6-ig, röhej. Surivalisten alig haltam és egyszer ijedtem meg. (mikor bekapcsolt a halogén tûzoltó -_-)
Egyébként eme hiba minden verzióban benne van?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Seth
Nem , hanem kb a 4. hardcore próbálkozásra 😄

PSN ID.: Beegabor

Sirch
Már nem emlékszem, hogy van-e olyan menüpont, hogy "restart from last checkpoint". Ha van, az megér egy próbát, vagy pedig marad az újrakezdés. És bár már említettem, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy ismét ebbe a hibába fogsz futni, azért érdemes egy-egy korábbi mentést mindig félretenni, biztos ami biztos...

Seth:
Azért te se az elsõ végigjátszásod alkalmával pörgetted ki az elsõ 6 chaptert egy óra alatt.

Seth
1 óra kb addig eljutni

"Játék felénél." Chapter 6 😊
Köszönöm a segítséget ,de ez sajnos nagy cumi :S Már majdnem a lemez felénél járok , nem lehet most beletenni a 2 es CD t és ezáltal kissé elõbbrõl folytatni? Mondjuk annyira zsír a játék hogy simán eltolnám idáig még egyszer, mert sajnos nincs elõbbi mentésem, végig egy helyre mentettem...
Sirch
Játékhiba. Talán az egyetlen, ami benne maradt a játékban, és gátolhatja a végigjátszást. Mivel mentéskor a save fájlba elmenti a tereptárgyak (esetünkben battery-k) pillanatnyi helyzetét is, ezért ha az adott helyszínen egy hiba folytán rossz koordinátákra töltötte be a tárgyakat (pálya alá, textura mögé, a nagy büdös semmibe), akkor abból a mentésbõl már nem lehet folytatni a játékot. A megoldás egy korábbi mentés betöltése, vagy legrosszabb esetben elõlrõl kezdeni az egészet.
A hiba nagyon ritkán jelentkezik, szóval esélyes, hogy soha többet nem lesz gondod vele ezután.

Optimus Prime
Nincs hozzá patch vagy valami? Lehet bug, egy korábbi mentésed nincs, amit ha visszatöltesz talán jó lenne? A PC-s verzió bug mentes és stabil. Ritka jó belõtt játék. Esetleg néz utána a fórumán.

Az a probléma hogy én is tudom hogy ott kéne lennie mert megnéztem a végigjátszást neten , de nekem más az a rész.Eleve le vannak szedve a takarólapok és nincs alattuk semmi. Ez most játék hiba? Küldjek képet ?😄
Optimus Prime
Igen, szembõl nézve a tüzet jobbra és fent. Zéró-G-s móka. Szerencsére a tûz elõbb kialszik mintsem elfogyna a z oxigéned. 😛
Az egyik kedvenc részem egyébként.

Seth
Kettõ van lent, egy pedig a plafonon van. Elõbb le kell szedni a takarólapot, és azalatt van

Sziasztok. Nekem olyan gondom lenne hogy a chapter 6 ban amikor beérek egy égõ szobába , hogy továbbjuthassak ki kéne húzni 3 olyan energiafejlesztõt. Én xbox360 on játszok és nekem nioncsenek ott energiafejlesztõk , hanem üres a helyük. Ez most mi? segítsetek pls
Optimus Prime
Detto. És igen abba a patchbe vannak az extra, konzolos DLC cuccok.
Bár inkább a Severed-del dobtak volna meg minket. De ne legyünk telhetetlenek, sokáig úgy volt PC-re nem is jön a játék.

fery02
Origin-en keresztül játszom, ami ha jól tudom, frissen tartja a játékokat.
Meg amúgy is régebben bemásoltam azt a bizonyos exe-t, ugye exe-ben van a patch.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Optimus Prime
Akkor mégis lesz rá okom, hogy Hardcore-on is végig vigyem. Vicces az ME1-et most vittem HC-n, de még az Insanity.

wedge31
Van hozzá már patch ami a ruhákat és ezt a fegyot is elérhetövé teszi.
Sõt van olyan is amivel a lezárt ajtok is nyithatóak lesznek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
A Hardcore mód végigviteléért kapod, örök lõszer, kb egy lövés mindennek.
A Ping csak eladni jó, már az elsõ részben is el volt dugva egy

Optimus Prime
Eszelõs! 😄 Ez valami promóciós cucc vagy simán elérhetõ a játékban? Eddig én nem láttam, de találtam egy fura Ping! nevû szobrot. 25000 credset ért, gyakorta eladható cucc, mint a semiconductorok.

Seth
Aha, az a Hand Cannon 😄 1-es lövési mód a pew-pew-pew , a 2. pedig a Bang! Isaac mondja is minden lövésnél 😄 Poén

Sirch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb ha valami kérdés fogalmazódik meg benned, elõször gondold át, tartalmaz-e a játék történetére, fordulataira utaló információt, és vagy írd SPOILER tagok közé, vagy vegyél be fogalmazásgátlót, és tartsd meg a kérdést magadnak.

Optimus Prime
Hand Canon? Szó szerint? És ilyen... bugyuta?

Az 1 végén nem megõrült Isaac... azaz nem ez apontos magyarázat, mert tehetetlen volt a Marker ereje ellen. A vége csak teaser a 2-höz vagy utalás, hogy nincs kiút. Az is igaz, hogy sok árulás, ködösítés és rejtély van itt, mi meg csak egy egyszer space engineer vagyunk - áh, az Univerzum legrosszabb állása - és hát... mit tehetünk? Mit tudunk mi az egészrõl?

öööö, tényleg, az elsõ rész végén ugye az van ,hogy kiderül hogy Isaac megõrült, vagy legalábbis hallucinál, és valójában nem a jó, hanem a rosszfiú. A csaj meg akit üldözünk az tenne jót azzal hogy elpusztítja a vörös jelzõt vagy mit...

jól emléxem ?

fery02
Ez a ruha lenne az.

A képen látható a Hand Cannon is, ami (mint utólag kiderült) azért nem jelent meg nálam, mert a PC-s verziót elkúrták és basztak rá javítást kiadni.

Optimus Prime
Az melyik? A ruhákból se tudom mi jobb, én legutóbb a... nem emlékszem a nevére, de külsõre olyan volt, mint az elsõ ruha csak kékben. És persze a Stasist töltötte újra asszem.

Én az 1-ben pl. a preqeul naplófájlokat nem találom. Bár az igazság az, hogy csak a invertory-journal menüben nem tudok mozogni. :/

fery02
Végig is játszottam éppen mostanára. 😊

Elég kemény volt, nem kicsit volt izgalmas a vége fele úgy, hogy nem menthettem semmit sem. 😊

Új játékot is kezdtem, kipróbálni azt a Hand cannon-t, amit HC mód végigvitele után kapunk, elsõ boltig el is értem.
Az Elite Mérnöki ruha megvan, viszont a Hand Cannon-t nem találom. :/

Ehhez is valami tervrajzot kellene elõször keresnem?

Optimus Prime
Nos, ha középen állsz nem érnek, de kitudnak csapni vagy lõni valamit. Ha kettõnél több dögöt engedsz ott potyázni már veszélyes.

fery02
Tényleg, a statis! 😄
Nagy harcok közepette el is felejtem használni, pedig hasznos ám tényleg.
Biztos nem érnek el amúgy középen? Mert úgy viszont nem lenne sok kihívás az egészben.

Én is csak a plasma cuttert használom. Max-ra ki van fejlesztve és nem igen van párja. Aprít mindenkit, ahogyan azt kell. <#ravasz1>

Optimus Prime
Használj stasist és szedd le az egyik karját a nyavalyásoknak. Állj középre ott nem érnek el... azonnal. Te a plasma cutter only híve vagy? Mást nem is próbáltam még, az új fegyvereket se. a pc-vel olyan jó lehet aprítani, az átlagos Necro-kat két-három lövéssel leszedem.

Ezt többnyire az elõzetesek ritmusa diktálja, de tény hogy a játék változott, de én szerintem csak jó irányban. Egy rossz pontot nem tudok felróni neki.

Akkor mi lenne benne a Hardcore? 😄

fery02
Tegnap ott véreztem ki, mikor nagy lifttel csapattunk felfele napkollektorokat helyreállítani és útközben ugye megtámad valami csúnya és mindig másik ablakból, egyszerre több irányból is támad...én meg nem gyõzök forgolódni.
Pedig elõtte szinte nem is sérültem, már kezdtem magam ügyesnek elkönyvelni, de ma este újra neki próbálkozok.

Sirch: az elsõ rész még túlélõhorror volt, ez már inkább akciójáték, szóval ezért sem értem miért ragaszkodnak ennyire ehhez a szemellenzõhöz.

Amúgy ha nem menthetnék egész játék közben csupán 3-szor, egy szavam se lenne. 😄

Optimus Prime
Azonfelül az ellenségek száma, helye és támadási szokása scripltelt. Ha sokad tolod megjegyzed.

Sirch
Hát ez még mindig túlélõ horror és nem quake 3 (bár ennél a második résznél ki tudja...). Mindenesetre alaphelyzetben se fix a FOV, jelenetrõl jelenetre változik Isaac mögött a kamera követési távolsága és látótere. Szóval nem hiszem hogy ezt bármilyen módon átírhatnád.

fery02
Nem tudtok amúgy valami FOV állítási módszert? Szar azért meghalni Hardcore szinten, mert nem tudni merrõl jön a támadás.

Jaja az utolsó 10 mp egy masszív trollkodás azoknak akik végigvitték az elõzõ részt. 😊 Egy jó kis poén.
Optimus Prime
Arra is gondoltam, mert olyan vicces ahogy mondja Ellie: "What?"
De egy ilyen paranoid és illúziókkal, meg hazugságokkal teli játékban, mint a DS valahogy már minden relatív. 😊

Sirch
A legvalószínûbb, hogy azt az utolsó 10 másodpercet csak a poén végett csinálták, és nem kell semilyen mögöttes mondanivalót, vagy összeesküvést belemagyarázni.

Optimus Prime
Tudom, ezért kérdezem, hogy a felsorolt okaimból melyik az igaz. Azaz õ mire gondol és/vagy mi a tényleges igazság.

Seth
Ha nem láttad volna, vagy elfelejtetted volna hogyan ért véget az elsõ rész,akkor ajánlom nézd meg youtube-on, és egybõl tudni fogod miért vágott Isaac olyan pofát 😊

Optimus Prime
Dead Space 2 - Zealot - cleared<#eljen>
Nem volt nehezebb, igaz már Survivalist-en végig vittem, tudtam a járást, de így is csak a 15. fejezet csesztetett. Egyébként most a végén gondolkoztam el. Mikor Isaac ijedten a csajra néz, akit elsõre nem látni, hogy ül, majd ahogy lassan ide-oda mozog a kamera jelenik meg. Most hirtelen az a gyanúm támadt, hogy Elie is csak a Marker fiktív megjelenülése Isaac elméjében és nem igazi, ezért Isaac arc kifejezése. Vagy szimplán meglepõdés, hogy valaki mégis életben maradt rajta kívül. Vagy azért az ijedtség, mert fél, hogy megint oda jut, mint az Aegiv VII esetében.
Egyébként, ha bárki végig nézi a creditset a végén van még pár mondat. Abból lehet tippelni, hogy lesz folytatás. Szegény Isaac-et meg a sors biztos oda sodorja.

<#nyes>
Én itt speciel hülyére nyomtam a J-t.

Optimus Prime
Nem semmi. Ettõl már csak a dMC3 jobb, ahol a PS2 gamepad gombokat írta a játék, hogy mit nyomj.<#idiota>

Na hát menten lehidalok.
Én nem az alap kiosztással játszom, ami a megszokott WASD kiosztás, hanem kurzor billentyûk. A használatot E-rõl a Jobb CTRL-ra állítom.
A játék magyarított, ezért a beállításoknál a használatnál a "j CTRL" szerepel. Na ebbõl a "j" a lényeg. Na õkelme csak a "j"-t írta ki.

Aszittem, tökön szúrom magam.

Optimus Prime
Tipp: ilyenkor Esc és megnézed a Controls-ba mi-micsoda.
Egyébként ott az elején futni kell, engem elkaptak kétszer is tán, de engem a "lakosztályomba" tett a játék.
Végig kéne vinnem Zealot-on is. A Survivalist-et kicsit könnyûnek éreztem, a 6. fejezetig gyakorta alig haltam és nem volt kihívás, pedig csak a plasma cuttert használtam. Multizni senki sem szokott innen?

Szeretem az ilyen játékokat, csak ez az egy szívatott meg ezzel. Nem láttam, hogy konkrétan mivel tudom lerúgni magamról. Láttam valami segítséget a mostani próbálkozásnál, de ugye mozog és el-el tûnik, így nem láttam konkrétan, hogy melyik billentyût írta. Úgy láttam, hogy J, vagy I, de egyikre sem történt semmi. Az irányításán kéne megszoknom, semmi mást.

Seth
Mi az hogy nem nyújt segítséget? Egy E-nek kéne ott villognia, hogy azt nyomogasd