Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

leírom, hátha másnak is kell:

alt-al fellebegve a platformra, megtalálod a harmadikat....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Seth
Igaz,amit említ az korábban volt,mikor az oxigénellátást kellett megszüntetni, my bad

PSN ID.: Beegabor

zzeN
Ott nem volt semmilyen tûz, csak be kellett jutni vmilyen core-hoz ha jól emlékszek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez 1 másik rész lesz amit írsz szerintem,de megjegyzem azért😊
Nem szóltam,még1szeri szétnézéssel megvolt a gond xD
Seth
Amikor zöldre vált a dugasz akkor van jó helyen. A 4-es pakkba kell csak rakosgatni, a kettes-eket nem kell figyelembe venni. A helyes sorrend egyébkét ott van a földön az ablaknál.

Az egyik teremben van olyan hogy kékre váltanak, az is jó,mert akkor eljuthatsz egy titkos terembe, ott van a Peng szobor

Üdv! kéne 1 kis segítség,Chapter 7nél(asszem) van az amikor a komphoz kéne menni de 1 lángoló rész elzárja az utat amerre menni kéne,a tûzoltó rendszer nem mûködik...power modulokat lehet kihúzgálni 2 helyen de cserélgetéssel se mentem semmire....valaki meg tudná mondani hogy ott hogy lehet tovább menni?
Seth
Benne van a menüben, de ott nem fogod hallani azt a beszélgetést mint ami a játék végén van

Renjike
érdeklõdnék hogy valami netbúvár tud e nekem szerezni ilyen képet csak sokkal nagyobba? vagy csak az a lényeg hgy isaac pontosan velem szembe áljon ne fordulva vagy valami.... légyszives...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nem nyomtam el lementem WC re de vissza lehet hozni?? a készítõk listáját?

Seth
komolyan ? -_-

Seth
"állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? "

A készítõk listájánál gondolom kapásból eszképelõ alak vagy 😄

Azt mondjátok már meg, hogy "ruha" nélkül is végig lehet játszani? Ezen gondolkozok már pár napja, de még nem volt kedvem újraindítani a játékot.
zzeN
Én zealoton kezdtem el, azért nem könnyû, legtöbbször 1 csapás azt halál. A hc-ra már nem is merek gondolni...3 mentés.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Renjike
na kijáccva 😄 a legvége vicces volt " What??? xD "
állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? 😄 amm egybõl újra is kezdtem most casualon mert acsikra megyek 😊 aztán majd zealot 😄 az azért poén hogy hardcore módot csak teljesen újrakezdve lehet választani 😄

Evin
Nincs kint szem elõtt a fejlécben, így ne csodálkozz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Renjike
15

Spoiler! csak nemvolt kedve mkitenni.
chapter 15 ben mikor saját magamban vagyok és lövöm a ribit meg a szivet akkor pontosan hánysdzir is kell eljáccani ezt? mert a 3. után mindig ledarálnak.... ha esetleg kikapcsolom honnan kell folytatnom?

Helló!
Hány chapter van a játékban?
Renjike
remélem ti is megtaláljátok a titkos audio logot 😄 CHapter 14. na minnyá megint rámegyek arra a halhatatlan fosra.

Crem
Ismét megállt a tudományom... Nem jövök rá, mi a megoldás itt,hogy jutok tovább. Köszönöm elõre is a segítséget.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

RatBaG
forceold rá driverbõl, akkor 60 lesz. (az elsõ résznél legalább is így ment)

Per Aspera Ad Inferi.

Diezel
Én most csak 15 percet játszottam vele, az elsõ résszel anno 2x is játszottam, és megnéztem a Dead Space Downfall "rajzos horrort" ami az elsõ rész elõtti eseményeket tárja fel : ) (aki nem látta, ajánlom nézze meg, király -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film végén megérkezik az USG Kellion 😊)

szóval, már akkor tetszett a Dead Space univerzum, de a második rész már most nagyon bejön, remélem jó hosszú és végig izgalmas<#pias> a savat okádó szörnyek is egészen "izgalmasak" 😊 a hangeffektektõl pedig már többször is ugrottam a székemben szóval nekem tetszik 😊

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

DarkSector
Most mondom elõre akik elérnek a Chapter 7-ig azok nagyot fognak majd lesni mikor a mûholdakat be kell forgatni!!! Eszméletlen. 😊<#worship><#worship><#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

alph4
Mindenki magából indul ki <#lama>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

DarkSector
Resi 5-ben, vagy az Outbreak-ben gondolsz vagy a Resident 0??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Még egy idiota aki nem találja a warez topicot...<#falbav>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

alph4
Akinek kifagyna chapter 7-nél:
Crackfix

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sötét szobában egyedül otthon 40 colon, hogy jól betöltse a látóteret.
Hm, nem rossz, para 😊

Csak a hátam mögötti áttetszõ üvegajtót kéne acélajtóra cserélni a biztonságérzet miatt.
yesname
Ezt csak a programozó kollégák tudnák megmondani. Az elsõ részében is így volt.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wesker24
Jah igen az Uroboros az tényleg regeneráló szörny volt végülis nem volt halhatatlan mert elégették meg az RPG-t se kedveli !

Wesker tudom hogy ember de mégis halhatatlan a szérumnak köszönhetöen !
zzeN
Wesker azért mégis csak ember😊

Arra gondolsz, amikor egy kamrába kellett csalogatni és elégetni?(5-be volt)

wesker24
Resiben melyik szörnyre gondolsz !

Mert Wesker halhatatlan volt !
SötétBarom
Jáj ne, ez ebbe is benne van? Faszom, mocskosul utálom a nem kiiktatható ellenfeleket.. Asszem valamelyik resiben is volt ilyen, ott is rühelltem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mcwolf
Te idióta! Tudom, hogy a Vsync lockolja az fps-t, csak azt nem értem, hogyha 60hz-es a monitorom. akkor miért 30-ra fogja le???
"Szerencsétlen"

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Crem
kösz!😊 alap volt, csak béna voltam!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

yesname
Szerintem nem értelmezik félre vagy ha igen, akkor az lehet az oka, hogy nem értik mi bajod a grafikájával. Én sem értem tulajdonképpen. Szerintem gyönyörû. Egy kezemn meg tudnám számolni, hogy mely játékok néznek ki jobban ennél. (Textúrák kidolgozottsága, design, fények stb.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Igen, mint irtam kikapcsolod a vsyncet és kész.

yesname
Nincs lockolva 30-ra. Kapcsold ki a VSyncet és láss csodát. Szerencsétlen.

wedge31
Használd a stázist az a alapértelmezet c gomb, célzol a jobb klikkel és nyomsz egy c-ét ettöl lelassul és máris le tudod löni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Crem
Hú nagyon elakadtam... Hackellni kell egy gépet, ha az megvan megjelenik egy szörny. Írja, hogy (press C ) de egy tized másodperc alatt ott van és vége,kettévág. mit is kell itt pontosan csinálni?😊

hali,valaki meg tudná mondani hogy hogy kell a chater 3 -ba átrepülni a low gravitációs részen?thx
DarkSector
Szecskagép. 😊

DarkSector
Én szerettem .....
...lefagyasztani meg elégetni ._)

pék áru szeletelõnek felvenném.
Renjike
fujj de utáltam 2. ban még idegesítõbb...

DarkSector

zzeN
Köszi!

Seth
Hunter volt a neve, itt meg Ubermorph, máshogy néz ki,de ugyanúgy viselkednek

Szolnokboy1
eddig nagyon jó a játék, a 3. fejezetnél vagyok, viszont engem nagyon zavar, hogy a játék szerint a Titánnak nincs atmoszférája, pedig van. Sõt, ez az egyetlen ismert hold, aminek van teljesen jól mûködõ atmoszférája, egyedül a szélsõséges hõmérsékletek miatt nem élhetõ számunkra. szóval a "nekromorphokat kiszippantja a zsilip, meg minket is" történet marhaság.

ettõl eltekintve tényleg marha jó eddig.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

DarkSector
Jah valami összevisszaság már nem emlékszem sajna.