2703
Dead Space 2
  • Pares
    Egyébként szerintetek a Plazmavágón kívül melyik a legjobb fegyver, ami univerzális és erős is, és legjobban illik a játék színhelyeihez? Nekem így speciel a Force Gun nagyon bejön...
  • The Protector
    Skacok ez a játék kurvára jóóó.
  • Pares
    Fú gyerekek. Zealoton játszom, és valami iszonyat nehéz az utolsó 3 Chapter... Igazi túlélő horror, voltak részek, ahol muszáj volt átsprintelnem, mert se életem nem volt, se lőszerem, stasisom is elfogyott, és a telekinézist se tudtam semmire használni. Alaposan meggyűlt a bajom azzal a regenerálódó mocsok Hunterrel. Most a főbossnál tartok, csak egy nagyon nagy gondom van, hogy lőszerem alig van. Speciel a Plazmavágóban van 3, a Pulse Rifle-ben úgy 16. Ennyi. Se több, se kevesebb. Esetleg nincs valami tippetek, hogy mi a gyenge pontja azon kívül, hogy pár lövés után abba a megjelenő szív alakú izébe kell lőni? Valami gyengepont? Vagy marad a stasisos pofozkodás és futás a kis szarjankók elől?
  • xxxpaulxxx
    Játszottam az első résszel, de akkor még régi gépem volt és nem volt gamepadom... szóval duplán jó lesz:)
  • oregon1987
    faszom beleverem az E betű nyomkodásba pláne hogy úgy verem a billentyűt mint az örült és mégis megdöglök mindig! Idióta mindig leszúr tűvel! Van valami taktika ilyen E betűs esetekre mert úgy vettem észre teljesen random szerűen néha sikerül néha meg nem, de gyakoribb a nem!
  • wedge31
    Neki kéne esnem HC-én a játéknak, de egyenlöre nem tudok leszakadni a multiról...
  • DarkSector
    Bocs tényleg R3 x-en is, csak összekevertem a lebegéssel, mindegy akkor is szükség csak akkor van rá ha nyugi van.
  • DarkSector
    Ha játszottál az első résszel akkor nah pont minden ugyan úgy van.
    Kivétel itt a lebegés.
  • xxxpaulxxx
    Majd meglessük az Xbox360 gamepadommal:D
  • DarkSector
    Az nem gáz, mert nem is kell szinte soha a térkép, vagyis hogy merre kell menned, annyira egyszerű.
  • DarkSector
    Kár nekem x360 kontroller, tökéletessen megy az irányítás. Minek neked az R3 szinte alig kell használni, ha kell akkor is ha nyugi van.
    Érdekes mert x360 kontrollernél az L3 mai a mozgás, ettől jobb helyre nem rakhatták volna. Az irányítás nekem a legjobb pontos vagyok vele, nálam nem az jelent problémát. :)
  • DarkSector
    DURR Spoiler vbarátom, az ilyeneket ezekután PLS link mögé!!! THX :)
  • Kongy
    Amúgy normál nehézségen Chapter 13-14 a durvulósabb. 15 az gyakorlatilag egy menekülés azelől az idegesítő, megölhetetlen szardarab elől, amivel nemtom h mi lett végül. :D
  • Kongy
    najó csak hülyéskedtem. sztem kb egál.
  • Kongy
    LOL. :D Nem szóltam egy szót se xDD De OMG, az nagyon gáz. :D Ismerem én is a PS-kontrollert (sokat PS2őztem anno. :P) szal tom h ez nem lehet vmi kényelmes
  • zzeN
    R3-al(lenyomva a jobb analógot).
  • Kongy
    sztem meg ps3-on könnyebb az irányítás. :D Gondolom nem B-vel kell megnézni merre kell menni meg hasonlók. :D
  • zzeN
    Asszem 9 óra alatt nyomtam végig, szóval ja sikerült:)
    10. fele kezd inkább bedurvulni, mi lesz veled akkor?:D
  • balee4
    Bassza meg de nehéz zealoton, kár volt elsőnek ezen elkezdenem, inkább new game+-on kellett volna, 15 óránál vagyok mégcsak és a 8. fejezetben. Durva. :D Ráadásul PS3-on azért kontrollerel nehezebb a game.

zzeN Neked sikerült?
  • Kongy
    Jobban mint a sima game-ben a sima cuccok? Mert akinek nem volt épp power node-ja az egyik raktárnál az bukta a ruhát...
  • zzeN
    A szemén át átmegy a tű a zagyába:D (asszem ezt mondta).
  • Seth
    majdnem mindegyik ruhából van egy elite változat NG+-ban, csak jól el vannak rejtve a schematic-ok hozzá
  • Kongy
    ja... Más ruha nincs? Eddig csak ezt találtam.
  • Lunki88
    Úgy néz ki mint a securitys ruha, csak ez nem kék hanem fekete. :P
  • Kongy
    Nos, mivel végigtoltam a játékot, kezdtem egy new game +-t és egy ilyen rucit kaptam:

Menő.
  • Prince23
    gondolom ő az új Isaac neki :D
  • DarkSector
    miaz hogy Eyesack?
  • Metontour
    Én az első részben sokat gondolkoztam azon hogy ha barátnőjét csak képzeli Isaac mivel az öngyilkos lett akkor az hogy nyitogat ki ajtókat vezet űrhajót etc.?
  • Voltan
    Nem tudom, tudtatok-e róla, de készül a Dead Space film. 2013-ra van kiírva az IMDB szerint.
  • berlinboy6329
    Hallottam...De akkor se értem....

Mi lett mikor belszúrta?Mi jutott eszébe?

És hogy működik ez?el nem tudom képzelni,h vkiben elfeljtett dolgok kerülnek a felszinre csak azért mert átmegy a tű a szemén...Hogy tud egy tű a szemben egyáltalán vmilyen hatást elérni azon kivűl,h kurvára fáj és utána többet nem lát vele az ember?
  • Renjike
    jácd újra.... amúgy halottad már a "stepeket" akk tudnod kéne ha tudsz angolul ...

és sztem nem ez a legdúrvább részinkább a leg olyanabb amit te is érzel :D mikor megláttam elforditottam a fejem és a szemem fogtam h áááááááá ez fáj amúgy túlélő horror az csak jáccad zealoton new gameből és nem new game + ból... .. :D hidd el eléggé túlélőhorror lesz neked :D
  • Kongy
    Na az a rész a game legdurvább része :D
  • berlinboy6329
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem értem,miért tett jó Eyesack-nek,h a szemébe ment a tű?Hogy tud az akármit is tenni?Egy tű a szembe?Brrr
  • Kongy
    Hát a főboss az 1 érintésre megöl még normálon is, tehááát... :D
  • DarkSector
    +1
  • Pares
    Nálam is így volt. Viszont ez azért volt így, mert akkor még nem tudtam, hogy mire számítsak. Most meg igen. Ettől függetlenül ez a második rész eszméletlen jó lett szerintem, és semmivel se lett unalmasabb szvsz. Hozta az elődje színvonalát, sőt szvsz jó alaposan megemelte a lécet.
  • Barrett 50 Cal
    Ez nagy kár,mert angolul semmit nem értek a történetből akkor.Hát így már nem fogom megvenni:(
  • Prince23
    Nekem 5-ször kellett eljátszanom, lehet gyengék voltak a fegyvereim.

#1181:
    hát igen, de a DS1 nem volt ennyire akciódúsabb. Ott azért az ishimurán kalandozva mindig görcsben volt a gyomrom, hasam mindenem :D
  • zzeN
    Egyet belelősz a bossba, majd assault-tal lövöd azt a "valamit", és még 2-szer ugyanez, és készen is vagy. Max. 3 perc.
  • wedge31
    A DS sose volt túlélő horror ahhoz túl sok fegyvered volt már az elsö részben is.