Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leírom, hátha másnak is kell:
alt-al fellebegve a platformra, megtalálod a harmadikat....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
PSN ID.: Beegabor
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az egyik teremben van olyan hogy kékre váltanak, az is jó,mert akkor eljuthatsz egy titkos terembe, ott van a Peng szobor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A készítõk listájánál gondolom kapásból eszképelõ alak vagy 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
állitólag volt egy 3. részre utaló valami a játékban csak én nem találtam meg? 😄 amm egybõl újra is kezdtem most casualon mert acsikra megyek 😊 aztán majd zealot 😄 az azért poén hogy hardcore módot csak teljesen újrakezdve lehet választani 😄
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Spoiler! csak nemvolt kedve mkitenni.
chapter 15 ben mikor saját magamban vagyok és lövöm a ribit meg a szivet akkor pontosan hánysdzir is kell eljáccani ezt? mert a 3. után mindig ledarálnak.... ha esetleg kikapcsolom honnan kell folytatnom?
Hány chapter van a játékban?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval, már akkor tetszett a Dead Space univerzum, de a második rész már most nagyon bejön, remélem jó hosszú és végig izgalmas<#pias>#pias> a savat okádó szörnyek is egészen "izgalmasak" 😊 a hangeffektektõl pedig már többször is ugrottam a székemben szóval nekem tetszik 😊
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Crackfix
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Hm, nem rossz, para 😊
Csak a hátam mögötti áttetszõ üvegajtót kéne acélajtóra cserélni a biztonságérzet miatt.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Wesker tudom hogy ember de mégis halhatatlan a szérumnak köszönhetöen !
Arra gondolsz, amikor egy kamrába kellett csalogatni és elégetni?(5-be volt)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Szerencsétlen"
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
...lefagyasztani meg elégetni ._)

ettõl eltekintve tényleg marha jó eddig.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.