2703
Dead Space 2
-
Egyszerűen fosok a hard core-tól.
Vagy végülis meg lehet csinálni, de kibaszottsok cumóval. Ami ugye nem lesz. -
Lehetett, csak ha ujat vettél a páncélzata változott. -
nem volt nyomasztó?
a hátam bosodzott mikor valami zörejt hallottam, meg főleg a végefelé, nagyon durva, ehhez képest az első egy estimese volt.
nekem eddig csak 1 negatívum van hogy hard core-t nem fogom tudni megcsinálni, látva mi van az utolsó 4-5 chapter környékén. :) -
az elsőben lehetett a ruhát fejleszteni? nem is emlékszem, mintha csak venni lehetett volna egy jobbat, és annyi... -
Hoz_Hun #1256 Majd megtudod. :) Nem lehet nem észrevenni. Pláne nem emlékezni rá. hehehe -
Hoz_Hun #1255 Szintén. Első a "gerinc" fullra, aztán a sztázis fullra. A fegyvereket csak a végefele fejlesztettem -
Hoz_Hun #1254 Szereintem a madaras ürge pityőkéiből. :D -
Hoz_Hun #1253 Jól megszívattatok. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobban féltem a Chapter 13., 14., 15.-től, mint amilyen valójában. Nem is voltak elfogyhatatlan ellenfelek, csak az a regenerálódós geci. De az meg egy ilyen nyugdíjas necromorf lehetet, mert igen kényelmesen sétafikál (az egyben futott mint az őrült). Gyakorlatilag legyalogolom, ráadásul egy penge darabokra szedi hipp-hopp. Sztázissal is jó időre kifekszik. Inkább idegesítő, mint veszélyes. A 14. fejezetig nem volt olyan durva, igaz a 13. kicsit már pörög (a Plasma vágót innentől nem nagyon tudtam használni). A 14. fejezetben tényleg sokan özönlenek, de kényelmesen lemészároltam őket. Az utolsó fejezetben az utolsó shop-nál szívtam meg, mert azt hittem lesz még. Így csak 3 tárat vittam magammal mindenből (kivéve Plasma vágót, abból 1-et). Szerencsére medkitet felpakoltam. A bossnál meghaltam egyszer mert féltem, hogy kevés lesz a lőszerem és odamentem a csajhoz, hogy leüssem... képzelhetitek. Én a bossnál végül az ívfegyvert használtam. Az olyan volt, mint az elvált feleség: vitt mindent. Végül is maradt nálam több száz lőszer, meg egy raklap medkit. Normál fokozaton egyébként.
Nekem jobban tetszett az első résznél, nagyjából mindenbe. Kifejezetten tetszett a vége, az ilyet szeretem. :)
Egyedül két negatívumot tudok megemlíteni: messze nem volt annyira nyomasztó és kilátástalan, mint az Isimura. A másik pedig a lények irtása ilyen tömegben elég rutin meló lett. Az elsőben félelmetesebbnek tűntek. -
Én eddig nem értettem mien szemszúrós dologról beszéltek, de a 13. chapternél az valami brutális, sokszor olyan érzésem van mint a SAW játékokban, ez erősen 24+

Kicsit a végefelé elborul az agyuk a készítőknek. -
Pedig én a ruhát kezdtem el fejleszteni !
És eddig egyetlen egy fegyverhez sem nyultam ! -
Prof William #1250 Azok komolyak voltak. De azok vajon miből lettek? Nem vennék rá mérget hogy emberből. Talán valami állatból?
Tényleg jól meg lett csinálva ahogy leskelődnek + helyet változtatnak a nagy rohamok előtt. Én úgy csináltam hogy amikor egy kinézett a takarásból belelőttem egy nyársat a fejébe majd, amikor visszahúzódott megküldtem elektromossággal. Csak némi villogás látszott a biztosnak hitt fedezékből majd kiesett egy megsült velociraptor-pulyka-necromorph. :)
-
én a ruhához szinte hozzá sem nyúltam. :) -
Én a ruhát és a plasmavágot tudtam maxra fejleszteni a seekerbe meg belekezdtem gondolva a következö végigjátszásra.
Az is igaz, hogy egy nodet se vettem. -
Hoz_Hun #1247 De van más ruha. Elméletileg azt is megkaptad. Az egy Elite bányászruha. -
Én az egész játék alatt 1 node-ot vettem asszem. :D Ruhát így is majdnem maxra fejlesztettem, plazmavágót a feléig, a pulse rifle-be meg egy pici damage-t, meg 2x capacityt fejlesztettem, mikor nem volt lőszerem. :D Ezen kívül belezőt meg azt a beacon vmit használtam a 14-15. chapterben. Azzal adtam meg a kegyelemdöfést a főbossnak. -
na jó nem teljesen max volt :)
A plazmánál hiányzott 1 speed.
Amúgy elég sok pénzt elszórtam node-ra. -
Nem vetted meg eszre a kis menut a textbox alatt, hogy Video Beszurasa ? :D
Pedig egyszeru es utana nem kell semmit matatni a linkkel. -
Egy végigjátszás alatt három fegyót maxra ? te tudhatsz valamit... -
De mi a fene változott a videóbeszúrásban? Ugyanúgy csinálom, mint anno, és mégse jó. Flash tagek közé megy az embed kódból kivett url nem?
-
-
Your Mom Hates Dead Space 2
Nagyon nagy nézzétek meg. :D -
Ha felfejleszted jó. Főleg a másodlagos lövés (gránátvető szerű) -
Egy tippem van rá, az h gyorsabban kell nyomkodni. :D Én sosem rontottam el az ilyen részeket, nincs is olyan sok. Egyszerűen csak az E betűt kell gyorsan nyomogatni. -
én a géppuskát nem nagyon használtam az első részben. illetve kipróbáltam, de nem tetszett, maradtam a plazmavágónál meg az ívfegyvernél :D
itt milyen a gépfegyver? -
Én három fegyverrel vittem végig a játékot. A Plazmavágóval, a Ripperr-el, éa géppityuval.
Természetesen mindhármat maximumra fejlesztettem. -
Mi a vélemény ezekről a fegyókról ? Érdmes valamelyiket megvenni ?
Seeker Rifle Detonator Javelin Gun ?
Eddig nálam plazmavágó van szinte mindenre jó és a Ripper ez meg pont jó a kis pókok és gyerköcök ellen ! -
NovaTerra #1234 Amúgy Ellie a legkeményebb, mert a katonák hullanak, mint a legyek. Isaac-nek is kell mindenféle fegyver meg ruha. Ő meg egy darab fegyverrel egy polóban meg farmerben aprítja a népet. -
Az elsöt hatszor ezt eddig egyszer játszottam végig de a plazmavágónál nem találtam jobb fegyót. -
Jah ha valaki végigtólja, megérdemli!!! XD -
Probálom nézni a taktikákat de előre látom hogy a HC mód emberfeletti teljesítményt követel, nem a nehézséggel lesznek gondok, hanem hogy alig menthetsz és most vagyok a 13 chapterben, elnem tudom képzelni majd hogy fog ez sikerülni. :) -
Hardcore után jól esik egy kis ökörség. Állati amikor pjú,pjú,pjú-zik meg beng,beng-gel mikor lő vele :D -
NovaTerra #1229 Ezt lehet SPOILERES, szóval ne olvassa el az ez alatti hozzászólást, aki még nem játszotta végig! Bocs. -
NovaTerra #1228 Nem illik a játék hangulatához. Csak egy poén. Mondjuk az ingame poénok azért jobbak, mint a végén, amikor elmennek, Isaac ránéz Ellire, mintha Nicole-t keresné, Ellie meg szól "What?", vagy, amikor Isaac szereli a furó masinát, Ellie meg azt hiszi ő csinálta meg, stb.. -
Rendkivül bénán néz ki szerintem. -
NovaTerra #1226 Pulse Rifle nagyon jó. Pontosan lehet célozni vele, viszonlag kevés lőszerből lekap egy lábat. Egyébként a tárgyak mozgatása a leghasznosabb, szinte mindenhol van valami,amit el lehet dobni és nagyot sebez, ha jól célzol vele. -
NovaTerra #1225 Hand Cannon-hoz hardcore-on kell végig játszani és megkapod. -
Konzolon a "Clever girl!" achievmentet kapod ha megölöd az első adagot. Jurassic Park, valaki ? :D
A special tűz sebzést ad, véletlenszerűen meg-meggyullad a delikvens. -
Hand Cannon a hardcore mód teljesítésért jár. Pew,pew -
Sztem a játék legjobb szörnye a leselkedő pulykák.Irgalmatlanul jóól megoldották ezt a leskelődés dolgot:)
Fejlesztem a plazmavágót és a csík legvégve egy lila góc amivel +ot tesz a specialra.Mi az?Mit kapok ha eljutok addig és arra teszek energiagócot? -
Prof William #1221 Amikor azt hiszem az 5 vagy a 6 chapter iszonyatosan megszívatott. Azok a mászkáló szemetek jöttek minimum 4 en és még sztázissal is vagy 3 szor meghaltam plusz mire elértem az állomásra gyógycuccból plussz a többiből is kifogytam majdnem. Még szerencse hogy utána össze tudtam szedni magam. Hány öltözetet lehet találni a végéig?
A Hand Cannont megtalálta á valaki?