Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kell hogy legyen, eleve x-en a demoban van egy ruha, ami eddig nekemse volt még....ch8 elején vagyok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JethroHUN
A security armoron kívül nincs is más páncél fejlesztés? Ch6 közepén vagyok de eddig csak fegyvereket találtam, melyik fegyókat használjam, vki tudna tippeket adni, most a gépfegyverrel megyek,van hozzá méh 600 ammom.
A DSbe a ripper volt a leghatékonyabb, itt van pár új, a javlin, az akna rakó, és az a sniper féleség. Max 2 fegyvert akarok, melyek legyenek?
Kár h nem úgy van mint a DSben h csak ahhoz találtam lõszert amit meg vettem és nálam volt, itt össze vissza találok mindenhez.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Renjike
A GYORS BUTA IZÉK ELLEN DETONÁTORT HASZNÁLJ BELEFUT ÉS MÁR CSAK A SZERVEI REPÜLÉSÉT LÁTOD 😄kiprobáltam amultit nagyon szórakoztató 😄 meg nehéz + izgi meg néha beszaratós de amúgy szinte teljesen elveszti a most félned kell hangulatát a játék bár nyomasztó részek azért vannak.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Starfighter
Amúgy aki átvitte és fullosan megértette a történetét, az tudna írni egy pár sort összefoglalva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl.: hogy miért kellet azt a tût a szemébe szúrni, és hogy most a végén a Nicole-t és a Markert azt csak a saját fejébe pusztította el?

Köszi

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

nyirog
oda sztázist szoktam használni, ha idõben eltalálom vele...

nyirog
Hát nem tudom, de rájöttem h a közleiek ellen faszán elég ha csak simán kézzel csonkolok, sokkal jobban járok mert ebben a részben javúlt isaac kézügyessége (két ütés között már nem órák telnek el) 😄DD. Persze a gyorsan mozgó csimbókok ellen ez nem mûködik ....

Én asszem többet nem bízom el magam 😄😄. Az elõbb történt, hogy befordulok a folyóson, és látom, hogy itt valami bazeg lesz... Meg is jelent a robbanókezü barátom, meg pár országos cimborája, tákk kezét kilövõm, nagytakarítás az összes redva kiugrott az ablakon, zsilip lezár. Én örülök a fejemnek hogy milyen faszásan megoldottam a dolgot lálálá, két lépés mulva vagy 6 kis futkosó geci tört rám, na ott visítottam egyet de ledaráltam õket 😄😄 Fujtatva rohantam a save pointhoz. Asszem a paranoiámat nem fogom hagyni lankadni többet. hehe

Positive Mental Attitude

zzeN
Szvsz legjobb taktika rájuk kimaxololt Plasma C., stázis rájuk azt lehet lõni a kezeit(Brute-ra gondolok elsõsorban, de a többire is jó taktika). Elsõre sikerült így megcsinálni azt a részt, csodálkoztam is😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

berlinboy6329
Megéri azt a belezõt egvenni?

V a force gun legyen?

Lényeg lenne,h a közeli karmos alapszörnyeket távoltartsam...

Most is majdnem megdöglöttem Ishimurán,mikor a hosszú folyosón jön 2 nagy geci aztán meg sok kisgeci,de inkább kiléptem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prince23

yesname
Survival fokozat. És igazából az a baj, hgoy akkorát ütnek a monszták, hogy a pénzt healing packokra költöm el folyamtosan, no meg néha lõszerre. A 9. fejezteetben akadtam el így, ahol a raktárban sok futkosó genya van.
Visszatöltöttem egy elõzõ régebbi állást és ha heal packot kéne használni, akkor inkább reload, nem pazarlok rá többet az tuti 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkSector
Jah elsõnek kifigyeltem hogy támadnak, és restart checkpoint és piff-paff.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amikor csak tudsz, vidd és add le a tárgyakat a raktárban, a boltnál.
Kiválasztod a bolt invertory-ban és Move, vigyázz mert a Sell-el eladod õket.
Gondolom sokan ebbe a hibába estek hogy csak az aktuális tárhelyet használják.

Maxtreme
nincs

Maxtreme
na azoktól tudok én hülyét kapni.

DarkSector
Pl volt hogy egy helyen egy raktárban jön kb 9-10 csirke, azok a bujdokolósak.

Ezek buták, ki kell használni hogy buták, csak szembõl támadnak egyenessen, kiszámíthatóak.
És ez a gyengéjük, fejenként 2 plazma töltény és ennyi.

Rage47
van magyarítás a DS2ben?
Maxtreme
jaja a robbanósak elõ ált. elfutok, aztán mikor a közelükbe kerül 1-2 nagyobb monszta, 1 lövés és pukk. <#hehe>

Voltan
Hát nem tudom, én meg általában el kell, hogy dobjak lõszert, hogy felvegyek egy fontosabb tárgyat.
Csak plasma cuttert és Zealot Force Gunt használok (CE extra cucc), még nem kísérleteztem más fegyverrel... Majd a második végigjátszáskor 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
😊

Maxtreme
nasz szal a penge

<#zavart1><#vigyor1>

DarkSector
Igen ellõve nem ér szart se, de csak mert nem jól használod. 😊
Elárulom ha sokan jönnek, még nehéz fokon is leröpit mindent ami az útjába kerül. 😊

Láb, fej, kéz, mindent. Ezért kell kicsit próbálkozni. Mit hogyan. Persze több megoldás is van mindig.

PL a robbanós ellenségeket a többiek ellen kell fordítani. Mindig!

DarkSector
ahogy néztem causal-on végig lehet ütögetni a szörnyeket gond nélkül.
aki nem nagyon nyomott eddig Dead Space-t HARD fokozaton, az ne is kezdjen bele a Dead Space 2 Normal-ba, mert egy szinten vannak kb.

Maxtreme
nem kell azzal takarékoskodni, annyi penge vn hozzá mint a sár.
Ráadásul csak közelharcra jó. Ellõve kb szart sem ér.
Ami viszont nem jött be a sugárlövõ fegyver amit fel kell tölteni. El is adtam a fenébe. Lángszórót még nem vettem, meg gránátvetõt sem.

DarkSector
XD
jah de majd ha muszáj akkor használom egyenlõre takarékosság, ezt nem azért sporolom magamnak amúgy hogy nézegessem mennyi cuccom van, hanem az a lényege, hogy felkészítsem magam a nehezebb szintekre, hogy ha valóban spórólni kell akkor mi lesz? meg-e tudom oldani? Az elsõben sikerült.

Maxtreme
az a "gyerekek" ellen hatásos nagyon, mikor 20an jönnek ellened szembõl. Csak 1 nagy vértócsát látsz 10 sec múlva <#idiota>

Maxtreme
Nemtom én eddig soha nem fogytam ki vészesen 😊 (11. fejezet)
Pedig 3 fegyver is van nálam. Pengelövõ, géppityu, meg maxra fejlesztve a "sugárpisztoly"
Normalon nyomom.

DarkSector
igaz, de a belezõ azonnal öl, és nagyot kicsit egyaránt. 😊

DarkSector
Milyen fokozaton küldöd?

Hányadik chapter? mert az elején elég szûkös valóban.

DarkSector
mondod te.
énnekem régen elég volt a lehetetlenhez csak tudni kell használni? 😊
de majd nemsokára megszerzem x-re és mehet a multi ha persze lesz gold. XD

yesname
Na vége, elfogyott mindenem, még fegyókat is eladtam a pénz miatt, csak egyet hagytam meg. De kifulladtam, totál nulla mindenem és nem pazaroltam... Elég gáz, hogy egy játék így van megcsinálva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Renjike
kis gecik ellen meg lángszóró épphogy mgnyomod a lövést felgyullad 3 és bele is hal xd

Renjike
belezõ erõsebb ellenfelekre szart sem és a végefele xddd

DarkSector
Azt tudom hogy a belezõ nagyon jó, mert nem egy lövés, hanem lehet mozgatni a pengét magad elõtt 10-15 mp-ig....

Renjike
én mindet megvettem ... de acsi miatt sztem 1-2-t eladok... felteszem hardveraprora 😄 xDD belezõ ezeröccá XD

DarkSector
Van mert azokkal könnyebb, biztos.
Látom van Detonator fegyver is, gondolom ha 7 chapter alatt 25 töltényt adott, biztos tudhat valamit...
Nem beszlve a Force Gun-ról.

Rage47
van értelme más fegyót is venni az alap után?
DarkSector
hát nem erre gondoltam éppen. 😛
inkább az ellenséget az ellenség ellen fordítani, illetve tudni kell kit hogy likvidálhatsz a legkönyebben a legkevesebb veszteséggel.

kis részben az is amit írsz, kardok, hegyes rudak, csapdák, és az üvegek kilövése ahol lehet.

Most vagyok a geci CEC ajtónál.

Tárgyak:

10 közepes élet
10 kis élet
3 arany vezetõ
1 ruby vezetõ
1 bronz vezetõ
16 sztázis

Töltény:

55 plazma
32 javelin
34 line
100 pulse
25 flame
42 belezõ
35 seeker
25 detonator
3 force

Megvett tárgyak:

Engineering Suit
Security Suit
Pulse Rifle (a kis gecikre vettem, de nem kellett mégse használni (EDDIG), megoldottam közbe a problémát)

Pénz:

69.500

Renjike
amikor csak tudsz tárgyat kell használni...

DarkSector
nem egészen ha sokat pazarol, iszonyúan hamar elfogy. pláne az elsõ 2-3 chapterben.

DarkSector
az a rész elõbb van a peng szobor is kiljebb van cseppet, nem bent ahol rakosgatni kell a dugaszokat. 😛

yesname
Igen, tudom hogy dobja a cuccokat, de sajna nem elég.

Renjike
az online pass milyen extrákat ad a játékhoz? mert ovlastam tokon meg könyvbe hogy extrák de mik? xD várom a Severed DLC-t meg a 3. részt remélem minimum 4 DLC lesz a játékhoz 😄

Renjike
tegél le aknát belefut és felrobban vagy seeker rifle el is megvárod még jön 1 lövés általában max 2

Crem
Rájöttem közben!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

wedge31
Minden monsztát tapos meg és minden ládát nyiss ki vagy verj szét.

Ugy van felépitve a játék, hogy elég kell legyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Stalkerek, legjobb új ellenfelek a játékban 😄 Megvárod míg leskelõdik,legyen minél nagyobb távolság köztetek,mikor kirohan akkor adj neki,ha tudod a lábát célozd,az általában 1 lövéstõl elszáll,kúszás közben meg már könnyû célpont. Nagyon kiszámítható ellenfelek

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Nem hinném, mert pár helyen légüres térben kell kolbászolnod, ahol kell a ruha, az antigravitációs részekrõl meg nem is szólva.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

yesname
HJát srácok én survival-ban játszom vle, 8. chapternél vagyok és nincs pénzem, nincs ammom se lassan. A Vintage páncélt sosem fogom tudni megvenni (40 ezer ugye) 😄. Nyugtasson meg valaki, hogy hamarosan rálelek a kincseskamrára, mert ha nem akkor szerintem ez az utolsó chapter és end game lövedék és pénz hiánya miatt.

berlinboy6329
Mi az Isten hatásos azok ellen a buzi monszták ellen ami nekem jönnek és lefejelnek?Stasis nem tart öörkké,fegyóra meg nem költöm a pénzem..VAn géppityu meg plazmavágó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/