2703
Dead Space 2
  • Kongy
    na meg az is... sztem az a legeslegbrutálisabb az egész játékban. :D én egyszer haltam ott meg, de rettegtem h ne kelljen megint végignéznem. :D
  • xxxpaulxxx
    Nah elkezdtem.
    QRVAJÓÓÓ!:D Izgalmas, hangulatos, gyönyörű... és tényleg... rögtön bele a lecsóba már az elején:)
    Kíváncsi leszek mi lesz ebből később:)
    Amúgy nagyon tetszett az, amikor megveszi az ember az első suitját... Isaac kijön... ott van rajta a ruha, aztán egy kis késleltetéssel rácuppan a mára már névjegyévé vált sisak is:)

Néhány kép tőlem, ha nem baj:

• Hoz_Hun
    Áh, csak 8. Én az első körbe nem lőtem bele semmit sem a "szívbe" mert azt hittem díszlet. :D
  • Hoz_Hun
    Engem a néger kapásból kinyírt. Nem vettem észre hogy nyomogatnom kell az "A" gombot. Amikor a nyakamon átment a nyárs, már filóztam, hogy ezt vajon hogy éli túl? Amikor a fejem is lement, márt tudtam, hogy valamit nagyon elrontottam.
    Azt megmondja valaki mi van akkor ha nem nyírom ki a négert, hanem ellövök a feje mellett?
  • DarkSector
    aham akkor plazmával lesz vagy 10. :)
  • Hoz_Hun
    De, nekem kb 5 volt. Ívfegyverrel meg gépkarabélyal.
  • DarkSector
    :D

amúgy hány menetből döglik meg kb normalon? mert 5 nem elég azt látom. :)
  • DarkSector
    mint ahogy a föellenségnél....:)
  • DarkSector
    Jah elhiszem.

Én is minden chaptert elmentettem, de nem akarom ujra letólni, mert a menekülésben megszenvedtem nemkicsit. :)
  • Hoz_Hun
    Én is mentettem ahol lehetett. Egyszer nem mert tököltem a folyosón (tárazgatás ilyesmi) és nem tudtam, hogy a regenerálódó geci ide is bepofátlankodik. Ezután hagytam a fenébe azt a mentési pontot.
    A hekkelésnél tényleg rohadt idegesítő volt.
  • Hoz_Hun
    Haha, én lejebb a spoilerban ugyanezt írtam. Jó nálam messze nem volt kritikus a helyzet, csak raktárkészletem (amit erre tettem félre) maradt szinte érintetlen. Nekem a főellenfélnél, "csak" 200-300 lőszerem volt. Persze szám szerint legtöbb a gépkarabélyhoz, amit használtam is, de főleg az ívfegyverrel alakítottam és ahoz alig volt 30 lőszerem. A kb 40 darab belező pengével itt nem sokra mentem. Healtpakkot a paranoiám miatt eltettem (3 fullos meg két közepes). Raktáramba meg maradt 8 db fullos medkit. :/
  • Kongy
    szemszúrós résznél ha nem jól célzol, akk elég durva képsorok következnek. :D
  • Kongy
    Én minden chapter elején mentettem, meg azoknál a részeknél amik tetszettek és majd újra akarom játszani őket. :D Van 20 slot, és 15 fejezet, sztem ez bőven elég.

Amikor hackelni kell és közben jön az a szardarab akk kb így néztem ki:

• Prince23
    Újabb Dev Diary (2)

• DarkSector
    Előtte menekülnöd kell...
    Ez annak baj aki már ugye folyamat menteget a régi mentésre...:)

a leguccsó a szemszúrós résznél van mentésem...:)
  • Kongy
    Már mér baszták volna el? :D Az utolsó mentési pontnál van bench meg store, és aztán csak a főellenséget kell leverni (asszem, de lehet még előtte menekülni kell egy sort a halhatatlan szardarab elől)
  • DarkSector
    XD
    adnak de az 5. körben elkaptak.... nem volt életem...:)

az a 24 plazma töltény nem arra értettem hogy töltényem nincsen több, hanem eleve semmi...se élet semmi, mind ott maradt a leguccsó boltban. :)
  • DarkSector
    Jah.
  • Prince23
    A végén lőjed a köcsög pulyákat, adnak skullót :D
  • Seth
    Már 1x leírtam. Szörnyek sebzése, te sebzésed a szörnyeken a Survivalist szintnek felel meg, a cuccok pedig a Zealot szint szerint esnek (pl 6 plazmatöltény helyett csak fele, 3 db esik). Tehát elvileg nem nehezebb mint a Zealot szint, viszont taktikusabban kell játszani
  • DarkSector
    Beszoptam a kukit.

A végefelé lehetek, és nem tudtam hogy a vége előtt már nincsen bolt, nem tudok bepakolni cuccost.

És odaértem a végére, amiről gyanítom hogy a vége, 24 plazma tölténnyel!!! :)

Csak plazmafegyót használtam és nem vettem egy szem skulót se, csak a talált plazma töltényekkel nagynehezen sikerült a végére érnem, csakhogy....
    Ha ez a vége jól elbaszták a mentési pontokat.
  • Kongy
    nemtom nem játszottam hardcore-on, de gyanítom a hajam kihullana ha elkezdeném, szal inkább nem teszem. És igen, Isaac sebződése nagyobb azt írtam. :D
  • DarkSector
    jah hogy sebzést a főszereplőre értette...az nem 1 ütés és meghalok? vagy nem úgy van mint az első részben max 2x érhetnek hozzád?
  • Loál János #1277
    Ugyanazt mondjátok.
    Őket kinyírni ugyanannyi kraft kell, csak az ellen jóval nagyobbat sebez rajtad.
  • DarkSector
    A kis csirkéknél 1 láb 1 kéz stb.
  • DarkSector
    De ezekszerint nem, nekem normalon is annyit kell lönöm beléjük mind Hard Core-ban a srác amit csinál...én is így ölöm őket, ez a trükk...2 láb 1 kéz....persze az elején.
  • Kongy
    általában a nehézséget állítva nagyobb lesz a sebzés jóval, de magukat az ellenségeket ugyanannyiba telik kinyírni. Ugyanez van a God of War szériában God fokozaton, meg a Darksidersben is pl Apocalyptic fokozaton. (mind2t végigtoltam a legnehezebben, anyáztam is sokat xD)
  • DarkSector
    Jah.

Most nézem neten egy tag lenyomta Hard Core-on, és feltette videókba, ez fura alig kell Hard Core-ban pár lövés az ellenségnek, kb annyi kell szerintem mint most normal fokon amit nyomok. :)

Mindenképpen megnézem azért hogy milyen.
  • Kongy
    Jaja, az nagyon Afterlife feelingű :D Imádom azt a filmet, pont tegnap néztem meg másodjára, DVD-n. :D 3D-ben ütött igazán, de DVD-n sem rossz azért.
  • Snomag
    Na jolvan, csak ra nyomni kellett a zoomot parszor, es utana visszaallt minden es lehetett loni, erdekes. No legalabb megvan az esti programom :).
  • DarkSector
    Jah kellene alapon céloznia, akkor az fura egy kicsit. :S nekem jó volt.
  • Snomag
    Van tolteny dogivel, vissza is toltottem egy elotte levo mentest, hogy amire odaerek biztos fullra legyek tarazva.

Tobb fegyoval is probaltam, celzassal is meg celzas nelkul is (mert ott mintha alapbol celozna) de nem.
  • DarkSector
    Az érdekes bug.
    Van töltény a fegyódba? Nyomtad a célzás gombot előtte mielőtt lősz?
  • DarkSector
    Én sem úgy fostam hogy nah most nem merem a gépet bekapcsolni, de mikor 22-23 körül a fejemen a fejhalgató max hangerőn és a légy mikor szarik azt is hallani elég durva, sokkal több sötét rész van ebben a játékban, meg sokkal több mikor váratlanul a nyakadbaugrik valaki, valami.

Ezért nyomasztó, mert nem félsz úgymond, legalábbis én nem, mert sokszor nézek horrorfilmeket is, már hozzászoktam, csak azt érzed, hogy egy bányába vagy pl, van egy stukker a kezedben, hová fordulj mit nézz, mikor és honnan ugrik ki valami. És nyomasztó a hangulat, mert araszolgatva megy az ember előre, főleg a sötét részeknél.

Az aki lepörgeti pikk-pakk hanghatások nélkül causal-on az nem érti meg ezt.

PL a legdurvább mikor beérkezel abba az erődítménybe, a 13. chapternél asszem, ott nekem kibaszottbejön, ahol a kommandósok is vannak, tiszta Resident Evil Afterlife....nem? Mikor Wesker erődítményébe behatolnak, eléggé hasonlít rá a fehér fém burkolat a falakon....vagy ha nem fém a fasztudja mi. :)
  • Snomag
    Volt valakinek olyan gondja a jatekkal h az 5ik fejezet vegenel (amikor leesek es jon az a szorny..nem akarok spoilerezni :) ) nem tud loni?

Ott fekszik az emberem a foldon, megfogja a labam az az ize, elkezd rangatni, van kb 3mp-e az embernek h belelojjon es nem tuzel a fegyver.

Probaltam sztem 10x egymas utan es tokmind1 mennyire klikkelek, nem tortenik semmi.

Otlet?
  • Kongy
    Én úgy igazából nem fostam egyik résztől sem, tehát nem volt olyan h nem mertem bekapcsolni a játékot xD (Igen, hallottam már ilyenről is :D) Persze, az elég ijesztő volt néha, mikor a hátam mögé spawnoltak a gecik. Mondom úgyse spawnolhatnak ide már mögém, mert jó helyen állok, erre megölök mindenkit és ráugrik a fejemre egy dühös necro. xD
    A végén a főbosstól fostam h a közelembe jön. :D
  • DarkSector
    Ilyen rémisztő a Hard Core? :)
  • DarkSector
    Annak nemsok értelme lenne.
    Akkor inkább hagyom a picsba. :)
  • vg
  • pxxl
    erre találták ki: Dead Space 2 Trainer +12