Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mutatok én nektek érdekeset....járkáló húscafat vagyok...de még mindig élek!!!

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Nekem nem éri meg. Ezt így elõre eldöntöttem. Borzasztóan zavar, hogy a történet bizonyos részeihez nem férek hozzá, csak ha van 8 fajta platformom. Ez az Assassin's Creed esetében sem tetszik (csak az annyira jó hogy megbocsájtom 😊).
Resident Evil 5-ben a Jill-es DLC-ket megvettem (az elõzményt, meg mikor Jill menekül a négerrel) azok nagyon jók voltak, de ott ismertem az elõzõ játékokat (ha nem ismertem volna, nem vettem volna meg). Eddig a legjobb DLC ellátást a Mass Effect 2-höz meg a Tomb Raiderhez láttam. Ott úgy éreztem tényleg kiegészítették a játékot, amit megvettem és nincs szükség mást ismerni hozzá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Sõtt mondok jobb példát. Dead Rising sorozat!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem éri meg? Jah hogy ezt te eldöntötted elõre? 😊

Láttad te a Resident 5 DLC-ket?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak tudod akinek nincs ps3, azt ez nem igazán izgatolja, különálló történet lesz, nem az Extraction része, csak AZOKKAL A SZEREPLÕKKEL.
Ezért nem értettem mirõl van szó, mert írtad hogy te x-re nem veszed meg, csak nemtudom ki mondta hogy x-re vedd meg. 😊

Renjike
a készítõk célja nem az hogy betegyenek valami közepébe és mennyé nekrómórfót darabolni biztos bevezetik.... csak szereplõk lesznek azonosak

amm Extraction nem nagy cucc annyi a lényege hogy a market eltávolították megõrültek az emberek és 3 túlélõ lesz a végén .... amég megmaradnak..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hát errõl van szó. Xboxon kapunk egy se eleje se vége valamit... 😞
Szerintem egy PC-s se sajnálja a DLC-t, nem éri meg...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Értem én, pont ez a bajom. Xboxon nincs Extraction, tehát lövésem nincs kik ezek, hogy kerültek abba a helyzetbe, amibe vannak, stb. Csak idelöknek elém 2 vagy 3 pályát vadidegen szereplõkel egy ismeretlen szituációban. Így nekem nem kell még akkor sem ha történetesen letölthetném. Nekem fontos a történet, történet töredék nem kell.

Seth
Párhozamosan fut a történetük a DS2-vel

PSN ID.: Beegabor

Renjike
de nem az extraction vége után mert a (SPOILER) végén meghalnak... a fõszereplõ öli meg a túlélõket mikor necromof lesz a mentõkabinban... legalább is én ezt láttam lehet rosszul láttam 😄

Seth
DS2-höz jön az a DLC, nem az Extraction-hoz !!
Az Extraction szereplõjével kell menni és összekapcsolja a kettõt

Ja bocs, a lényeg lemaradt. Természetesen a DLC-rõl beszélek. 😊

DarkSector
Most tulajdonképpen miõl van szó a hsz-ban? 😊

Tök mindegy hogy jön konzolra, én Xbox360-ra NEM veszem meg mivel nincs Dead Space: Extraction-m és két plusz pálya egy vad idegen game-hez nem szórakoztató. Ha az Extraction nem lehet hozzá vásárolni akkor MINEK?!?

DarkSector

DarkSector

Seth
Így van,megkapod, de nem fullra tuningolva,ugyanúgy nulláról indul mint a másik plazma vágó. Csak skin-ben különböznek

wedge31
Ez nem igaz, nem lesz rajta semmi fejlesztés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!

Olvastam hogyha van mentésed az elsõ részbõl akkor a második résznél megkapod a plasma fegyver teljes feltuningolt változatát valakinek sikerült ez egyáltalán?! Mert én bemásoltam a mentést és semmi... 😞
Renjike
bejelentették h nem lesz... cask konzolra lesz dlc MÉG.

wedge31
Az EA-nak dolgozol ?

DarkSector
Jó kis film, csak ledarálták a story-t. 😊

Evin
Érdekes.
Az EA adta ki és fejlesztette a Dante's Inferno nevezetû játékot, ami ugyanezt a motort használja, mint a Dead Space, abból is készült animációs film, és ott a pokol bugyrait csinálta más-más grafikus.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Voltan
Tekergéled a háromszöget az egérrel, amikor kék, akkor bal klikk. 3x ismétel. Ennyi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nekem nem volt nagy bajom a CGI részekkel. Az sokkal inkább zavart, hogy minden "fejezetet" láthatóan más rajzolt, totál máshogy néztek ki a karakterek. Plusz még a CGI is. Kissé eklektikus lett így...
De azért nem volt tossz. Igaz, a Downfall nekem jobban bejött.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sziaztok hogy kell hackelni?
DarkSector
nem lesz

Prince23
Milyen játékmódok vannak benne?

Tatyla
ja amúgy tagnap estem megnéztem az Aftermath filmet,hát az átvezetõ cgi részek olyannyira gagyik hogy a 10 éves Cubix meg a Barbie mesék is igényesebben vannak megcsinálva,a többi azért jó volt csak kicsit enyhe több darálást meg aprítást vártam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Pc-re DLC ? nem valószinû...

Renjike
akk rosszul tudtam francba m1 de jöhetnek még mapok sztem úgy is fog..

wedge31
Pc-én csak sima multi van 5 pályával, se LAN, se coop.

Sry! Kösz az infót.
DarkSector
pontossan, a filmeknél is ez van. hang nélkül játszva nem nagyon lehet megijjedni az tuti.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Main Menu
Top Left: "In the end, it all comes down to just one little thing..."
Bottom Right: "Unity after death, unity forever."
Singleplayer Menu
"Your body now, our body later, one body forever."
Multiplayer Menu
Top: "It's not over between us, you can't run from me forever."
Bottom
"Make us whole."
Extras Menu
"Welcome back Nicole Brennan"

Positive Mental Attitude

Renjike
ez azért van mert nem vetted meg eredetiben 😄 amúgy lejebb már linkeltek egy crackfixet de inkább menj a wareztopikba... és valaki tegyemár ki a wareztopikot nagy felirattal a kurva bannerbe....

Renjike
bocsánat 5 multis pálya van.

Helló! Van egy olyan gondom, hogy egy ponton amikor ki akarok nyitni egy ajtót mindig kifagy a játék az asztalra. Ott vagyok a szoláris tányéroknál, és be kellene igazítanom õket, de amikor végigmegyek a hosszú folyosón és kinyitnám az ajtót, bumm lefagy. Észlelt valaki más is ilyesmit itt esetleg?
Renjike
nekem is 11 ben lett meg az adevanced amúgy kis vélemény:
single player normálon vittem végig most casualba viszem 2 szer hogy legyen ammo meg minden a zealotra hát kb 6. chapter és pulse rifle 1457 töltényem van ... összesen a raktárba meg nálam seeker rifle ben 134 .... plzmában több mint 600 .... hát elég érdekes...
normalon alig van cucc
itt meg minden szörnybõl van mikor több is esik
és nem 10-15 hanem volt olyan mikor 70 Rifle töltény esett egyszerre..... kisbabából ..... (nem a crawler...)

Muli: iszonyat jó hangulatos most is csak azért hagytam abba mert köcsög rajzot kell csinálom mert ha nem akkor 1,1,1,1 rajzból 😄
viszont irritáló a multiban hogy csak 4 pálya van :S legalább is én csak ezt látom meg nem találtam a coop modot mert állitólag az is van hogy bird k ia nekromorfok özömlését vagy nemtom ... de szerintem ezt a pár pályát DLCvel korigálják amúgy meg nem nagyol lehet belunni csak majd rengeteg játék után mert tud újat mutatni a pálya 😄 ... segitsetek már ha tényleg van coop :S

zzeN
Épp most találtam meg a "tervrajzát" a 11. chapterban.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jaja ott pattantam én is egyet 😄 Meg elég kényelmetlen érzés mikor, átmegy a kép lidércnyomásba. Nomeg most volt a gunshipes rész nálam... faszaaaaaaaaa, fõleg a tompa hangok... imááádoooom. <#zavart1><#zavart1>

Positive Mental Attitude

grebber
Horror játékok általában nem is a benne lévõ lények miatt fosatósak hanem a hangok miatt.

Itt is volt olyan mentem a full üres folyósokon bementem valami szobába vagy mibe és valami gõz vagy mi kicsapott (lehet nem is az volt nem tudom) de mivel nem készültem rá hirtelen jött jó volt!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hazudik aki azt mondja nem lehet megijjedni. Annyira hogy énis tudom hogy jön valami mégis fel-fel ugrok néha....😊

DarkSector
Úgy érted fosósra? vagy a faxa gyerekszobák színvilágára gondolsz? 😊

nyirog
jééé, a fõmenüben lehet nézelõdni az egérrel, ilyen necromorhp-os íroások vannak a képernyõ bal felsõ és jobb alsó sarkában, vki átfordította angolra esetleg ?😄

mikortól lehet megvenni az advanced suit-ot?
Tatyla
5. chapternél járok eddig nagyon tetszik,jól fut a 3 éves gépemen is,hangulat is majdnem olyan mint az elsõ részben
DE
miért kellett ilyen Bioshockosra venni az egész helyszínt,ez egy kicsit olyan melléfogás szerintem de majd meglátjuk a végeredményt ha a végére értem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Jah el van csúsztatva, ami ott normal az itt causal környéke, és így tovább.
Sõõõõõtttt. Nekem a Lehetetlen fokon több cucc maradt mint itt elõreláthatóan maradni fog majd normalon.

DarkSector
Nem csodálom akor, még elõre nem mondok semmit, az tuti nehezebb egyenlõre normalon 1x lenyomom a story végett. utána a 4. fokozattal próbálkozok.

grebber
Chapter 6-nál vagyok és eddig nehezebb mint az elsõ rész!

Next PC upgrade: 2022