2703
Dead Space 2
-
#1340 én is bepróbálom, még az elején vok úgyis, de nagyon nem hat meg a játék :D kb 20 perc után kilépek, mert nem foglal le :/ meglátjuk mit tud maxon :D
vki adjon egy savegame-t hardcore-hoz :D -
#1339 Elindulok hardcore-on majd lesz valami
:D
-
#1338 úristen meghalok az ilyen kommontekben ezen neked mi nem szép? mi láccik szépnek bakker? a lövöldözős hulladékok amik csak a grafikára mennek hogy ilyen meg olyan ? -
#1337 Nem azért szeretjük és valóban nem sokat változott, csak 2x szebb de hogy mindent láss vidd végig, ne az elejéből ítélj, nem mintha nem lenne kurvaszép az eleje...jobban is van optimalizálva. -
Zoliz #1336 Vazze igazad van :) A töltényeimre (8) azt hittem B-t kell nyomogatni. Ezer köszi! Nem nevetni, mert a kamera szépen el van forgatva.. -
Pares #1335 Mondom, Force Gunt használj. Amikor kezdenek jönni azok a kicsik, akkor kezdj el a szélén körbe körbe futni. Egy vagy két kör után szépen egybeverődnek. Ekkor megálsz, megvárod hogy odafussanak hozzád, és amikor már olyan 2 méterre vannak tőled, akkor elsütöd a Force Gun elsődleges módját, és BUMMM. Mind a földön lesz kipurcanva. -
xxxpaulxxx #1334 Jó... sorry a képekért... játék közben szebbnek tűntek, meg valszeg az is gond, hogy csak most kapcsoltam be az antialliasingot meg a szebb árnyékokat:) -
Pares #1333 Hát szerintem nagyon jó grafikája van, de Te tudod... -
Pares #1332 Egy dolog száz százalékig biztos. A legvégén a főellenség elleni harcnál a kis szarjankók ellen a FORCE GUN a leges legjobb. Egyszerre, egyetlen egy lövéssel sikerült kinyírni majdnem az összeset (2 maradt élve, mert azok kicsit messzebb az akadályok mögött voltak).
El se tudom képzelni, milyen fasza fegyver ez a Force Gun fullosan upgradelve. Csak a játék legvégén vettem meg, a 13. chapterben, szóval volt benne talán 2 node. De így is rengetegszer felszabadított, amikor egyszerre 5-en futottak felém. Egy lövés, és mind hátrarepül 5 métert, plussz a másodlagos lövés egyszerre 3-nak is leszedi a végtagjait.
Szuper, csak ajánlani tudom. -
#1331 Azt hittem szebb grafikája van, nem sokat változott az 1.részhez képest. De a lényeg, hogy nem a grafikája miatt szeretjük! :D -
xxxpaulxxx #1330 Nagyon szép ez a játék... pláne ahhoz képest ,hogy az előzőt minimum graffal kellett játszanom:D
Az előző részben is látszódott a falon a Isaac sisakjának a fénye a sötétben? Nagyon jól néz ki:) -
xxxpaulxxx #1329 Így kell elérni a metrót:D
Isaac a legnagyobb akcióban is csak lóg
Ezek mekkora kis genyók:D
Így jár, aki kíváncsi, mi van az ablakon kívül:D
Szép kis antigravitációs repülés:)
És egyelőre itt tartok:)
-
ricsa008 #1328 1024x768 ez van sajnos nem azért raktam fel hogy más is kitegye hanem mert ha pixeles is azért jól néz ki -
#1327 A képernyőd mekkora felbontásra képes? Mert én ezt tuti nem raknám ki, pixeles mint a f*szom xD -
#1326 Én meg annak örültem h nem kellett baszakodni a Markerrel, tologatni ide-oda... mint az 1-ben :D
@Zoliz
Nem hiszem el h itt elakadsz. A sárga pontokat kell lőni a dögön ezerrel, és akk nem zabál meg. -
#1325 Jah thx közbe sikerült énis erre jöttem rá közben hogy Nicole-t kéne, de csak most jutott eszembe a LINE fegyónak hogy van másodlagos tűzereje....:S
Mindegy szerintem eléggé necces a vége, egyrészt nehéz.
Másrészt én értem mire megy ki a játék vége, de nem értek egyet azzal hogy ez jó ötlet volt.
Nagyon zsír játék volt, de a végében picit csalódtam mert nem ezt vártam. Mindegy majd a következőben....
Érdekes hogy az első részbe sikerült 2 főboszt belerakni ebbe meg 1-et se....:SSSS -
#1324 Koncentrálj Nicole -ra, amikor őt leszeded akkor a többiek is mennek a levesbe. Nekem legalábbis működött... -
Zoliz #1323 Kb az Episode 5-ön járok és miután kiérek egy erkélyre jön egy kis dialógus egy szőke csajjal, mikor jön egy repülő és mindenkit szétlő az ablakon keresztül. Én bemenekülök egy szellőzőbe, de azonnal felülről rám ugrik egy nagy szörny. Mit kell nyomkodni, hogy túléljem? Azt írja a játék, hogy nyomkodjam a 8-as gombot vagy a B-t?
Próbáltam mindkettőt, de semmi, mindig megesz.
Valami ötlet? -
#1322 Valaki súgjon egy könnyebb taktikát, a végére nem tudom megcsinálni. -
#1321 akkor jol nyomod, nekemis szétmennek de hogy oldod meg hogy körbe védd magad miközben kerülöd a csajt is???? -
ricsa008 #1320
a háttérképem! -
Masakari #1319 hmmmm kösz! -
#1318 15 -
#1317 Nálam a kis srácokra teljesen jól megfelelt a belező !
Azzal széjjel apritottam mindenkit jöhetek akárhányan ! xD -
Masakari #1316 Hány chapter van? -
#1315 Tiszta béna vagyok, gondoltam majd erős fegyverekkel könnyebb lesz a kis gyerekek ellen azt lófaszt egyszerűen szétmarcangolnak, örülök ha normal-ba túlélem a kis srácokat, tökmindegy mit viszek rámugrálnak minden irányból. -
#1314 Mert nem kellett az ára. :) -
Pares #1313 Gyerekek, én Zealoton örültem, hogy volt mit kilőnöm a fegyverekből, és hogy életben tudtam maradni, pedig azért nem kis tapasztalatom van az ilyen játékok terén. Igaz, rohadt nehéz, de így utólag belegondolva ez adta meg azt az igazi Dead Space-es hangulatot nálam. -
Pares #1312 Szerintem a következőre Zealoton játsz. Majd meglátod, hogy milyen szopatós az utolsó 3 fejezet. Öcsém, az a sok futás. Jó hogy nálam volt a Force Gun, leterítettem a sok ellent, és volt időm elfutni, mert lőszerem nem volt elég, hogy kinyírjam őket, életem dettó pirosba volt. Régen volt már, hogy ilyen nehéz pillanatokat éltem át, főleg hogy elölről, hátulról oldalból, sőt fölülről meg alulról is csak úgy jöttek, lőszerem meg nuku, plussz ott az a regenerálódó geci, akit kinyírni se lehet... basssszzzkiii... ha ez nem túlélő horror, akkor nem tudom, hogy mi az... -
Hoz_Hun #1311 Én is épp ezt akartam kérdezni? -
#1310 Vezetőket amúgy minek tartottad meg? -
#1309 Nekem is eléggé teli volt a széf minden jóval, pedig nem spórolgattam ,megvettem minden ruhát, igaz fegyverből csak 3 db-ot(illetve kettőt a meglévő plazma mellé) -
#1308 normalon hogy a gecibe vagy ilyen spórolós? nekem szinte semmim sem volt.... főleg nem góc... -
#1307 Nah visszamentem a régi mentéshez, a főellenség elé így értem (normal-on):
nagy élet 1
közepes élet 35
kis élet 25
arany vezető 6
ruby vezető 9
diamond vezető 2
bronz vezető 1
sztáziscsomag 42
plazma 83
javelin 48
contact 22
line 60
flame 150
pulse 125
belező 72
seeker 85
detonator 46
force 60
megvett tárgyak:
4 ruha, meg a pulse rifle
pénz:
156400
góc (ami megmaradt):
17
Kicsit kevesebb cumó maradt, mint az első rész normal fokozatán, itt kicsit szűkmarkubb a játék. :) -
#1306 hát hallod, nekem 45 óra Black Ops MP után sem tűnt nehéznek. :D Jó persze, azért nem voltam teljesen nyugodt gamelés közben, de pl egy Black Ops MP alatt sokkal magasabban van a pulzusom, de kajak. :D -
#1305 már vagy harmadjára b*sztam fel magam rajta, hogy ez a játék mennyire optimalizálatlanul nehéz. de aztán rájöttem, hogy én vagyok a béna. rájöttem, hogy minél gyorsabban vagyok képes alkalmazkodni az adott szituációhoz (milyen fajta ellen jön, miket lehet a környezetből felhasználni) + minél jobban megőrzöm a hidegvérem (pontosan célzok, nem rángatom az egeret, nem lövöldözök össze-vissza, ami egyébként az ijesztő helyszínek, hangok miatt igencsak nehéz kivitelezni és nem pánikolni), annál tovább jutok halál nélkül. teljesen egyedi játékstílust igényel, a CoD-ok után tényleg NAGYON nehéznek tűnik a játék. -
#1304 :P hagyd hogy elkapjon a csajszi..... -
#1303 10:40től kezdődik a legbrutálisabb (sztem) Nagyon durva. :D
-
#1302 -
#1301 naja én is azt hittem h most szépen végignézem ahogy Isaac kivégzi, de alaposan elintézett a köcsögje. :D