2703
Dead Space 2
  • Renjike
    állitsd át hátha úgy megy :D
  • qwer8
    Ha valakinem van metése rögtön a metró kocsis rész után,
    dobja már fel valahova.köszi
    törni fog a billentyőm tuti a kib...... ge.. szétba...m
    tuti.
  • Renjike
    égéstermék ... szénmonoszid :D
  • qwer8
    Én nem tudok átugrani (átrepülni)a metrókocsiba.
    Írja,hogy E -t nyomd.
    De már idegileg elfáradtam 195x próbáltam de nem megy.
    Mi a f.... kell csinálni?
    köszi
  • Ironman2
    Vazze,akkor vehetek majd új billentyüt..
  • Ironman2
    Mi a füst?
  • Renjike
    így kell konzolon is így van :D
  • wesker24
    Én ugy nyomokdtam azt az e betüt hogy már füstölt ! xD

És eddig mindig bejött ! :D
  • Ironman2
    Na szóval,hogy kell nyomkodni ezt a ki.aszott -e- betüt? Nagyon gyorsan vagy lassan egyenletesen?
  • DarkSector
    Most irtam valamit az előbb de gondoltam törlöm mert megbántam volna 1 perc múlva.
    Ezt a békesség témát már rég el kellett volna kezdeni én elkezdtem kerültem, de ittvan.
  • Frank99
    inkább hagyjuk.

peace

ha így rendeznék le az összes sg hülyeséget, tényleg jó lenne

:-))))
  • Renjike
    gyerefelikszfájörre
  • Frank99
    nem kell, nincs mit magyarázni.
  • Renjike
    te tudod :D majd hagyd hogy elmagyarázza :D
  • Frank99
    mert az....
  • Renjike
    nem rajtad röhögtem xDD csak h hogy fordított xD te sötétszektor xD
  • DarkSector
    Az nem sötétszektor 1 az, a másik meg igen. Nekem.
  • Renjike
    sötétszektor SA:DSA:D:SA:D:SAD:SA:A amm mond má miért unalémas? mert 50 szer maghalsz akk megint újra kell menni? :D
  • DarkSector
    .
  • Ironman2
    NEkem ez az -e- betü nyomkodás nehezen megy.Az első részében jobb volt.
  • DarkSector
    mindegyik karjába kell 1 plazma, az is nevetségessen könyű, ahol van 2-3 helyen azonnal fuss oda, vagy fagyazd, vagy ne és szokott lenni mellete egy robbanós palack ennyi. én nem is emlékszem rá, annyira könnyű volt. :)

Az első részben is a gond akkor volt mikor 2 volt egymás mellett.
    Kicsiket akkor lövi csak ha sok időt hagysz neki.

Belezőnek a 2. funkciója megteszi ha kilő egy bonyót, mert a belező az ellőtt pengével egyszerre egy vonalba állva leszedi a bogyóból kibujoó csápot meg mögötte a dagit is.
  • Frank99
    annak aki egy játékot soha meg nem vett, annak minden unalmas.
    ő a sötétszektor.
    vagy ha meg is vett -talán MW2- azonnal a warez gyurik királya lett.

aki mindenhol ossza az észt, és soha semmilyen játékot nem vett meg, de mindenhol Ő a legokosabb, a legtöbbet hozzászóló...

ő a sötétszektor.

arról még nem szólt fáma hogy volt-e már nője..

valamikor

:-)
    jöhet a flame....
  • DarkSector
    próbáld meg és megtudod. (Hard Core)
  • Renjike
    unalmaaas? :O mi unalmas?
  • Kongy
    Én a legjobban a falon lévő geciségtől undorodtam, és szoptam is vele rendesen. Ha közel mész a falhoz ahol ez a sokkarú buziság van akk leszedi a fejed. Ilyen kisebb necrokat lövöldöz, amik a farkukkal ütlegelnek. Ha minden karját szétlőtted a falon lévő szarnak, akk múlik ki. Elég sok skulló kell bele...
  • DarkSector
    A legbutább szörnyek. Állj meg egy sarokban vagy fal előtt velük szembe csak célozz magad elé, és várj 1-esével fognak futni és LÁB lövés majd KAR lövés.....már meg is halt. Talán a legkönnyebb szörnyek.

A legutálatossabb 2 fajta:
    - van a kis szar repkedő ugráló 2kezű és egy fakú geciség
    - meg a sötétes véres csápos szörny, ezek kurvagyorsan odaérnek és nehéz visszatántorítani őket ha nem futnának azonnal oda, lehet pitiség lenne lenyomni akár Hard Core-ban is.
  • DarkSector
    Ha lassú zombikról lenne szó még oké, de sok szörny annyira erős és annyira gyors, hogy lehet semmi időd nem lesz a fegyverrel célozni, és 1 baki miatt 3-4 ora melónak annyi. Elindulsz 2x-ra, véletlen felrobban melletted egy robbanós palack, repeta....ezt mazoistáknak találták ki. :)

Én azt csináltam volna, hogy legyen limit de ne 8-9 orára legyen 3 mentés, főleg hogy kevés töltény van és sok csapda.
  • Prof William
    A kétlábon kúszó gyors kis vackokat én is utáltam. főleg amikor a gyorsaságuk miatt 3 drága karót is kilőttem 1re amik így kárba vesztek. Ha meg minimum 2 van akkor nagyon gyorsan leszívják az életerőt. Lőszerben nem de medpackban mindig hiányt szenvedek. A sec ruha után mennyi lesz a következő ruha? Mert nem akarom hogy a medpak vásárlás miatt ne jusson rá pénz. A Big Daddysen (majd ha meglessz) kívül lesz majd még ruha?
  • DarkSector
    Ott mindent kell használni, csak képzeld bele magad.

Egy téved sérülés, kifogy véletlen a töltényed, belemész egy csapdába, vagy bármi miatt elakadsz meghalsz kész ennyi mehet minden előről videók nézése, megint gyüjtögetni stb stb stb....ezt durvának tartom valszeg nem is lesz hozzá erőm.

Az első részben a lehetetlen szipatikusabb volt.
  • Nagylaci
    Hát az úgy tetves durva! Még nem foglalkoztam ezzel a fokozattal. Most már tudom minek kellene nekiállni. Azért ahhoz idő is kell, hogy mentés nélkül ennyi időn keresztül tudd nyomni. Ettől függetlenül ha már megvan a Seeker mindenképp érdemes használni. A sztázissal kombinálva a nagy dögök nem ellenfelek.
    Tömegoszlatásra egyébként jó a Javelin is. Magad elé lövöd a dárdát aztán megvárod amíg a kis rohadékok odaérnek és akkor nyomod az elektrosokkot. Ha már a Spec. is megvan akkor sokkolás után még rájuk is robban végül. :)
  • DarkSector
    Igen a többi fokozat egymásba nyílik.

A hardcore is csak a mentés végett nehéz, nem a sebzés végett...
    Nem is nehéz, sikerül 1x majd, inkább kibaszott unalmas.

legalább a játékból 4 chapterenkén kellene menteni.
    De én tuti ha majd csinálom legelőször a 10-esnél vagy az után mentek, mert utána sokkal több a necces rész.
  • DarkSector
    nemcsodálom én az elején elhaltam még1x nem nézem végig.

Engem nem az ujrakezdés ami zavar, hanem hogy a KIBASZOTT átvezetőket nem lehet kihagyni............ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Nagylaci
    Még a Hardcore -t nem néztem.
    Csak teljesen tisztán lehet nekiállni? Azért az nagyon durva...
  • Knabb
    Csak engem irritálnak nagyon ezek a kétlábon mászó fejelős ugrálos szutykok? Főleg ha több jön, a tököm kivan velük. Bár most a legneccesebb dologgal eddig most találkoztam amikor szétkellett robbantani a tartályokat, hogy tovább lehessen menni a trammel. Egyfojtába jöttek a nagy genyók, bár elég könnyű volt őket legyőzni, csak nyomás alatt tartottak :P Amúgy normális az, ha ennél a résznél nagyon kevés cuccom van normálon? PL a healthpakkok nagyrészét itt elhasználtam míg ránem jöttem a nyitjára, sajna plazmavágóból kifogyóban vagyok, az ív fegyver az gyűlik, bár abból sincs sok. Egyedül a belezőből van viszonylag jó mennyiség de azt nemszeretem, mert nálam csak akkor ér valamit rendesen ha kilövöm. A többi fegyverrel meg nem foglalkoztam... Pénzel is szarul állok mert csöppet drága volt a vintage.
  • Seth
    Ebben a fokozatban nem játszik
  • Nagylaci
    Mekkora marha vagyok... :D
    Az egyébként nem játszik, hogy Hardcore -on New Game + -ból játszod végig?! Akkor már meglenne.
  • Seth
    Ott még nincs meg az a fegyver. Zealot-on valszeg nem adtam volna fel a checkpoint miatt, de elölről kezdeni nem volt kedvem :)
  • Nagylaci
    Tripodnál? Egy tipp a nagyobb dögök ellen. Használjátok a Seeker Rifle -t! Közelharci szituációkban nem igen használható viszont a nagy dögöknél nincs jobb nála. Jön a rohadék mire gyorsan sztázisba teszed. Ez után a Seeker -el zoomolva nagyon könnyű eltalálni a szinte mozdulatlan pontot a karján ahol sérülékeny. Ráadásul a zoom módban a seeker nagyon nagyot sebez szóval mindjárt le is szedi a karját. Én a legtöbb ilyen túlméretes dögöt sérülés nélkül nyírom ki ezzel a módszerrel.
  • Seth
    Első tripod-nál feladtam XD
  • wedge31