2703
Dead Space 2
-
#1421 Azért vannak kurvajók, csak nem a Dead Space ebben a király. :)
Ebben igazad van a történetet meg lehet nézni youtube-on de sok más játékot is ugye, ezért nekem se fontos hogy meglegyen az extraction, bár nincs is ps3-am.
Szinte az összes ilyen játék ebben a stílusban van tálalva a konzolon az irányítás miatt.
Mert nem a Wii-t akarom megbántani de kényelmetlen mozgatni is a karaktert, meg a 2 karral még célozni lőni meg minden. Így egyszerűbb egy kicsit az irányítás, valamint nem kell gyüjtögetned meg ilyenek mert ugye itt amit éppen találsz út közbe azt lövöd ki, meg ugye scriptelni lehet a játékot az elejétől a végéig.
Hogy ps3-ra ugyanez a változat lesz-e azt én nem tudom.
X360-ra megveszem a dlc-vel együtt azt ennyi. -
Hoz_Hun #1420 Én nem nagyon félek játékokon. Egy kivétel van csak a Fatal Frame. Nem tudom miért azon paráztam. De szeretem az ilyen játékokat, meg a pszicho horrorokat (filmek) úgy álktalában (Event Horizont, A szem (eredeti kóreai), Ringu,... stb)
Horror játékok közül:
Resident Evil (mind)
Silent Hill
Fatal Frame (Project Zero)
Dead Space
F.E.A.R.
Clive Barker's Undying
Clive Barker's Jericho
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
Hoz_Hun #1419 Ja PS3. De baszki most látom hogy ez "Shoot'em up" játék?!? Komolyan?
Hát akkor nem maradtam le semmiről!!! Enegm az olyan Archade játék ahol csak a célkersztet irányítom a figura meg megy magától, nem nagyon érdekel.
Totál igazad van, megnézem a Youtube-on azt kész. Még az is lehet, hogy akkor a DLC-t is megveszem majd. -
Hoz_Hun #1418 A falon lévő kis necrokat lödöző geciket én az ívfegyver másodlagos lövésével irtottam el. Egy lövés. Nem tudom miért, de arra nagyon érzékenyek. Kimész a sarokra, vagy ajtókeretből odalövöd rá és vissza bújsz a fedezékbe. Csim-bum. -
#1417 Amiben löni kell sose játszanék kontrollerel föleg nem egy fps-t. -
#1416 Singleplayer FPS-hez is jó a kontroller, úgy legalább van kihívás, és nem érzem magam fejesosztó hóhérnak :D -
vg #1415 Azért tegyük hozzá, hogy ez a játék, és a most megjelenő játékok 99.9 százaléka kontrollere lett fejlesztve. A másik, hogy egyre több PC játékos is kontrollerrel játszik. (Ja, tudom, pont TE nem, hiszen te vagy a menő...) Például egy autós játékokban maximálisan hátrányban van egy billentyűzetről játszó játékos(nem kell visszavágni fps-egér dologgal).
-
#1414 én mondjuk elfogadom hogy konzolos-kontrolleres játékba kell ilyen fajta "nyomd a gombot ezerrel" játékmenet is, de valahogy pc-n nekem ez mindig is furcsa volt, mint ahogy az is, amikor az a játékmenet, hogy nyomd meg az egyik gombot, és akkor lejátszik egy előre renderelt valamit a karakter, vagy történik valami...igaz, bevonja a játékost valamilyen szinten az átvezető moziba, de szerintem nagyon mesterkélt dolog. -
#1413 háát igen
-
#1412 Amúgy akinek nem megy az e betű nyomkodása, az inkább ne is próbáljon semmi konzolos játékot (pl.:god of war-t) mert agyhúgyköve lesz. Nekem speciel simán ment eddig (7. fejezet) az összes ilyen rész -
#1411 Grat.
Nekem:
1.Resident Evil 2
2.Resident Evil
3.Resident Evil 3 -
oregon1987 #1410 Na végigjátszottam és imádtam minden egyes borzongató percét! Biztos vagyok benne hogy végigjátszom még1szer, amint lesz magyarosítás hozzá!
Ki milyen listát állítani fel közületek félelem faktor alapján?
Nálam így nézne ki:
1. Dead Space 2
2. Condemnned Criminal Origin
3. F.E.A.R. -
xxxpaulxxx #1409 Hmmm mondjuk jah... biztos van olyan játék, amivel nehézkesen lehet megoldani... én még csak a DOnkey Kong Country Returns-t játszottam vele... de eleinte ott is megszenvedtem, a helyes gamepad beállítással, de végülis sikerült... mondjuk az 2d-s játék:) -
#1408 Jah a Resi 0 a resi1 Remake a Resi DC és a Resi UC egész jól megy vele ! -
#1407 Jah nem kicsit szenvedés, kivéve néhány resident-et. :) -
#1406 Próbáltam le szedtem el inditottam megy is frankon csak az irányitás lehetetlen mert nincs olyna bill parancs ami helyettesithetná azt a wii konzol parancsot ami kell neki ! -
xxxpaulxxx #1405 Hogy érted?:) -
#1404 Az is kilöve ! Mert nem lehet helyetesiteni a wii konzolt már rögtön a játék elején ! Próbáltam ! -
xxxpaulxxx #1403 Ahogy látom Wiire (is?) megjelent... szóval tehát ha erős géped van, akkor minden további nélkül tudsz vele játszani Dolphin emulátorral:) -
Pares #1402 A története közvetlenül a Dead Space eseményei előtt játszódik, akkor kezdődik, amikor az Aegis VII-en kitört a Necromorph "járvány". A végén pedig látni Isaac Clarke és két társa USG Kellion-ját is. Tovább nem mondom, mert spoiler. Akit érdekel, az megtalálja a történetet a
Dead Space Wikia-n vagy megnézheti Youtubon (720p-ben!) a végigjátszást. -
Pares #1401 Valaki játszotta már a Dead Space: Extraction-el? Asszem csak valamelyik konzolra jött ki, de az egész végigjátszást meg lehet nézni youtubon. 7 chapternél járok, és tiszta filmesre van megcsinálva az egész. Nekem tetszik. -
#1400 Hány extra ruha van? -
Ironman2 #1399 Az Entert kell nyomkodni folyamatosan.Nekem ez bevállt 100 százalékra.Amugy USB billentyüzetem van,lehet hogy az is közrejátszott a dologban -
#1398 Jézusom emberek! A játék legegyszerűbb eleméről folyik a beszélgetés már mióta. Nem hiszem el. Valaki vessen már fel egy másik témát... -
#1397 Nem nagyon értem ezt az E betű problémát...
Én gyorsan-de nem hisztérikusan nyomogatom mindig, és 2-3 másodpercen pelül mindig pozitív az eredmény. Itt megint a driverekkel, meg a fene tudja mivel lehet a gond. Talán a gúglin van megoldás? Nem tudom. De meg is nézem! -
Ironman2 #1396 Én is igy vagyok vele.Szerintem itt nem azon van a hangsuly hogy milyen gyorsan nyomod az -e-t.Most olvastam az angol végigjátszást,és ott azt irják hogy valami időn belül kell nyomni a betüt -
vg #1395 10 éve egy nappal előbb reggeltem itt sg-n mint te, komoly még 4*, 5* ennyi, aztán game over... -
qwer8 #1394 sikerült
átálítottam a gombot.
köszi mindenkinek
mentem metrózni
sziasztok -
#1393 Vannak emberek akiknek a kezük jobban rááll a huzogatásra mint a nyomogatásra... -
#1392 pont erről beszéltem, nekem helyből ENTER volt.... -
xxxpaulxxx #1391 Lehet hiányzott az E betűnél áltiban és még csak találgatja egyelőre, hogy melyik is lehet az... elég nagy a választék:D -
#1390 lehet hogy baszakszik a játék neki... -
#1389 attól még lehet nehéz!
-
#1388 jaj, egyszer nem haltam meg E nyomkodásánál... h lehet vki ennyire noob h ennyire egyszerű dolgot nem tud megcsinálni. Van 100 játék ahol sokkal nehezebbek az ilyen gombnyomkodós feladatok. -
#1387 sztem ebbe ne szólj bele, hiába vagy sötét (mármint Dark) barátja....
itt azért arra gondoltam, hogy ez egy játék, és nem kell komolyan venni....
ha nem érted, akkor sorry, majd lerajzolom, csak szólj. -
#1386 ennek a gyilkososnak muszály volt idekerülnie? és 1 gombnyomogatásból ekkora ügyet csinálni? lehet h nem eredeti aszoftver és bugos vagy egyszerűen bugos.. ha 2. akk sztem tedd újra... -
qwer8 #1385 kipróbálom ezekkel hátha
köszi
-
#1384 Full gyorsan kell, amilyen gyorsan csak bírod. Ha nem megy, állítsd át a space-re, azt könnyebb eltalálni. -
#1383 próbáld hozzá az ENTERT..... felváltva. (PC Edition!!!!)
komolyan E +enter
újra és újra
ha ez nem sikerül azt a gamet inkább ne folytasd, mi lesz még később!!!!
nem hiszen hogy szívesen nézném a pár év múlva a sorozatgyilkos egyetemistát pl Pécsett a TV2-őn...
:-)) -
xxxpaulxxx #1382 Milyen E betűről beszéltek? A zöld A gombot kell nyomkodni!