Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõbb-utóbb lezárják, mint a Mass Effect trilógiát, de a világ megmarad vélhetõen, új hõssel, történettel.
De nem lehet trükközni, mert ha váltottál akkor olyna, mintha azon a gyengébb fokozaton kezdtél volna. Hiába vált késöbb vissza a nehezebbre, akkor már cseszheti.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zzeN
Vajon szegény Isaac végére ér egyszer az egésznek, lesz még neki normális élete?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
<#eljen><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék végén mikor vkik beszélnek ,ott a fõnök(hallhatólag) olyat említ, hogy a 12-es helyszín elbukott. Szóval van itt még több lehetõség. A Föld a lezárásnál lesz szerintem

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Amúgy nem csak engem zavar, nagyon sok mást is. Szerintem egy baromság, mert így összevissza lehet trükközni, és aki esetleg tényleg úgy vitte végig, akkor arra azt mondják, hogy ha biztos trükközött. Na már most, ha olyan a rendszer, hogy ezt látja... akkor nincs gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
Meg is van a 3. rész helyszíne😊

Köszi!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
Az eredeti Marker elvileg a Földön van

zzeN
Az nem derül ki, hogy hol van az eredeti?

De nem értem miért zavar? Az csak egy opció, azért ha valaki kicsit lámább és nem akar szenvedni, akkor visszavállt. Van ilyen a Mass Effectben is. Amúgy mindegy, mert onnantól kezdve úgy tekinti a játék, mintha eleve azon a fokozaton kezdett volna. Olyan nincs, hogy az utolsó Boss-nál felváltok HC-ba és hurrá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Erre jó konzolokon az achievment,trophy rendszer

DarkSector
1134 és 1136 igen errõl van szó.
Mindegy ahogy eddig játszottam majd magamnak csinálom.

Csak pl ha egy ember mondja hogy lenyomta Zehalotba, jól esik gratulálni, de ezekután egy "?".
Max Hard Core.

Nekem még az is döbbenet hogy az elsõ részben is lehet ilyet. Azt mondta haver. De ott a menüben nem vettem észre, itt láttam hogy Dificulty, de nem gondoltam hogy lehet váltani...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A marker nem csak az elmét bontja meg, így gyilkosságba, öngyilkosságba kergetve az embereket, hanem módosítja a halott szövetek DNS-t, így jönnek létre a necromorph-ok.

Az elsõ részbeni marker is egy másolat, ember alkotta, mint a 2.-ban. Csak oda elzárták arra a bolygóra. Késõbb kiderült nem elzárták, hogy ne találják meg, hanem az egész bányászat a sok emberrel egy kísérlet része. Teszteljék a viselkedésüket, a markert. Mert mindenképpen meg akarnák fejlteni és felhasználni a markert.
Nagylaci
Némi kis poén. Félreértés ne essék nem lehúzni akarom a játékot. Sok szempontból az egyik legtisztességesebb munka ami mostanában megjelent, de ez a videó is bizonyítja, hogy tökéletesség azért nem létezik. 😊
Gondolom mindenki találkozott már a játékban a "gumiember" jelenséggel, de én ennél nagyon felröhögtem. Muszáj volt rögzítenem és kicsit "feltupíroznom".
Persze az is lehet, hogy ez egy nagyon ritka nekromorf és egyszerûen lesbõl próbált rajtam ütni... 😄

(Amúgy meg ne kérdezzétek minek kezdtem el TK -val rángatni szegényt) 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Értem én a problémádat, szerintem is baromság ez a rendszer, mert az elsõ necrotól kezdve más a játék, kevesebb medickit, kevesebb lõszer, nem engedhetsz magadhoz közel senkit, stb.. De ma már nem commandos féle játékmenetet várnak el az emberek, hanem casual lövöldét egy túlélõ horrror játékban is.
gabo91
Az elején találtam egy gépet, amit meg kell hackelni. (kék részt kell találni azt katingatni.) na háromszor megvan akkor jön egy köcsög dög, aki egybõl levág... wft?
itt mit kellene csinálni? nyomkodjam a "C"-t hát semmit se csinál...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Én ezt tök baromságnak tartom, hogy menet közben le vagy felvált az ember... Régen hol volt ilyen? Csak mostanában van, hogy a sok sik szarosnak jó legyen... pff.

Huh, nálad Isaac már nagyon el van szállva. Nam csak a halott csaját vizionálja, de a környezete is LSD-s. Ha így végigviszed, gratulálok.

DarkSector
Jah persze önátverés, de gondolom most már érted miért csalódtam egyrészt, mert ez tök felesleges funkció, aki nem birja viszi Causal-on aki meg bírja, az megy feljebb.
Ez olyan mintha a 4 fokozat egybe lenne.

Tegnap néztem meg a Downfallt és van egy dolog ami nem hagy nyugodni.
A necromorf gyártó repülõ lények már gyárilag ott voltak a Markernél és mikor megtalálták szétrepültek és tették a dolgukat vagy mi?Mert a Marker az csak bekattantotta az embereket nem változtatta át.
Még egy kérdés:
Az elsõ részben a luvnya miután lelõtt a Kayne dokit magyaráz valamit hogy találtak ilyet a Földön és ez csak másolat amit elástak ide vagy mi a fene ezt nem értettem kristálytisztán hogy mivan.
Annak meg megint nincs sok értelme. Nem tudtam, hogy van olyan opció is. Aki elkezdi easy-n, aztán sok lõszerrel meg mindennel felvált zealotra és az hiszi õ a király, az csak becsapja magát. Leváltás meg annak kell, aki nem boldogul zealoton, ezért levált pl. normálra, mert nem akarja újra kezdeni, de õs is tudja, hogy nem sikerült zealoton megcsinálnia. Ez a váltogatás, tehát csak önátverés esetleg.
DarkSector
Minnya bekövetezik, faszomba vártam a játékot aztán ittvan a ku..va él..be. 😄

DarkSector
Jah magamat, de vicc ettõl még.
2 ez PC. 😊 nincs acsi 😊

A lényeg hogy nem olyan mint ha nem lehetne váltani. Ezekután max az kihívás ha Hard Core-ba valaki megcsinálja.
Magamat nem csapom be, de figy más akkor hogy hidje el, vagy én másnak hogy VALÓBAN annyira ügyes hogy megcsinálta?

Sehogy. Mint mondtam nem tragédia, Csak vicc.

Seth
Oké, akkor forrongj csak magadban, én majd kicsit odébb húzódom nehogy összevérezz mikor felrobbansz az idegtõl 😄

DarkSector
De bármikor lehet váltani, télleg nem vágjátok, miért kell még mindig magyarázom, ha nektek nem számít oké, mondtam CSAK nekem vicces ez az egész.

Nem rooundokról van szó, az elsõben is mehetsz easy-rõl Zehalot-ra.
Mindegy mert csak felbasz az ideg, azt nem akarok ezen vitázni nem rátok haragszom.

Seth
Csak magadat csapod be ezzel nem? Achievmentet sem kapsz érte ha csak átváltasz . Elölrõl, tiszta lappal kezd

Köszi, az kellemes, most nincs kedvem egy több tíz órás játékot elkezdeni😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Most mi a bajod? A new game+ a neked való, ha totál felépített terminator Isaacet akarsz. Ha meg kihívást egy nehezebb fokozaton, akkor sima new game. Ez így jó rendszer, mindenki megtalálja a magának valót. Így legalább kivédik Pistikét, aki vagánykodik, hogy végivitte nehzen, csak, hoppá round 2-3-mal, úgy már vicc kategória bármelyik fokozat.
DarkSector
Lefelé még megérteném, de ez gáz.
Mindegy majd a fõbosz elõtt átváltok Zehalot-ba <#taps>

DarkSector
Tessék már Zealot chapter 10-ben vagyok parancsolj, csak nyomi menüben ráváltottam Zealotra....PFFFFFFF

Normalon indultam, csak most kiváncsiságból gondoltam 1-et és átváltottam...zsírr, nagy értelme van (persze csak próbamentéés nem fogok váltani de lehet)...<#idiota>

Nembaj van 1 fokozat meg a Hard Core részemrõl.

DarkSector
Nah figy feljebb....

DarkSector
Jó a játék, ez is kurvajó itt most a rendszer a baj.

Seth
Értem, szóval nyuszi vagy, és lehet megkísért az a fránya NG+ menü ,nem mersz újat kezdeni tiszta lappal, zealot fokozaton 😄

Voltan
Komolyan nem értem a problémádat. Úgy játszol, ahogy akarsz, ha nem akarod, akkor nem viszel át semmit... Hol itt a gond?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
RE5 egy nagy rakás kaki. 😄

DarkSector
De nem rád haragszom! Nehogy félre értsd, csak kibuktam ez végett, mert nekem ez így elggé vicc.

DarkSector
Szar is volt.

minden 2. ember meg is csinálta.

DarkSector
Úgy kellene lenni mint a Hard Core-nál, ha meg tudod csinálni segítség nélkül meg, ha nem vidd gyengébben. omg.

Seth
Resident Evil 5 ? Közös item management minden nehézségi szintre ?

DarkSector
Igen, rajtam múlik, ez elég gáz, mert úgy lenne értelme ha úgy menne hogy CSAK new game-bõl, elveszti a kihívás jellegét ennyi.
Nem tragédia, csak nekem 1-2pont mínusz a szavatosságból.

Ekkora baromság egy játékban sincsen.

Seth
De nem viszel át cuccokat ha nem akarsz nem fogod már fel? Azért van külön NEW GAME, meg NEW GAME + a menüben. RAJTAD MÚLIK MELYIKET VÁLASZTOD

Rage47
5-8 óra
Kb milyen hosszú a játék? Hétvégén valszeg elkezdem majd😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
Van pl a 4. fokozat?
Annak mi a picsa értelme van?
Így semmi.

Minek erõlködjek vele, ha tudok vinni cuccokat, ez egy vicc. De sebaj. Az se baj ha nem értesz meg ez csak nekem fontos mert nnekem a játék fontos, ezt vártam és számítottam erre hogy sokáig elleszek vele, de nem.

Most ez kb olyan hogy van a Easy meg a Hard mi értelme semmi. Nem vagy rákényszerülve hogy megküzdj a nehezebb fokozattal.

Seth
Igen,ez mindig egy jó szöveg,magyarázd meg kérlek.

Verjem bele most vagyok az Ishimurán de már most többen haltam meg mint eddig az egész játék alatt! Valami iszonyat brutál! 😄

DarkSector
Szerintem nem érted mirõl beszélek. De mindegy.

Seth
Ha akarod akkor úgy van mint az elsõ részben, mondtam, játékoson múlik. Marha vagy ha emiatt esett a játék a szemedben.De keressél más játékot, tyütyütyütyütyü -_-

Kongy
igen, vmi rémlik már 😄

Más téma: Chapter 10 a legjobb fejezet a játékban. Sztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Vagyis SEMMI ÉRTELME a fokozatoknak. Kivéve a Hard Core. Ez részemrõl marhanagy pofára esés, és esett a játék a szememben nem kicsit.
Nembaj leszarom. Majd keresek más játékot. <#szomoru2>