2703
Dead Space 2
-
NovaTerra #1501 Három darab van. -
#1500 Üdv. Eddig nekem is nagyon tetszik a game de most a 6-os fejezetben elakadtam kicsit. Egyenesen kéne menni de a tűz miatt nem lehet. Két oldalt van két ilyen mag vagy micsoda amit ki lehet venni telepatikusan. Ezek am az oxigénszintet jelzik, ha bent vannak a helyükön akkor normális. Ha kiveszem csak az egyiket v. mindkettőt akkor sem történik semmi. Mit kell itt csinálni, hogyan oltódik el a tűz? Köszi a segítséget... -
ropi88 #1499 nagyon jóóó játék volt, még1x biztos kijátszom -
Prof William #1498 A végére értem. Nagyon tetszett jobban mint az első rész főleg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a vége most normális volt. Külön húzták az agyunkat a készítők hogy majdnem ugyanolyan helyzet volt mint 1 végén aztán Isaac rosszat sejtve oldala néz Ellie meg... What? Komoly volt. :) Jó volt látni hogy mindketten túlélték.
A végső harcSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tidelmann legyőzése hangulatos volt, igazi akciófilmes effektekkel tarkítva az azt követő agybunyó viszont meglepően könnyű volt. Elég volt kerülgetni kis izéket és csakis Nicole-t meg Marker szívet lőni és még normálon is alig pár perc volt. Nem hiányzott hogy nem valami hegynyi méretű izé a főbosz. Ez jobban illett a 2 stílusához.
Most hirtelen ennyi... gondolom majd lessz 3-ik rész is.
-
#1497 Egy gond van a játékkal, letehetetlen :D Árad a hangulat a legtöbb helyen. A zenék és a hangok tökéletesek, főleg 5.1-ben. -
Hoz_Hun #1496 Hát ez tartalmazott pár új információt a számomra. :) -
Prof William #1495 Ez tényleg teljesebb. Én csak azt írtam le amit játékokból szűrtem le. -
Bhalage #1494 tegnap toltam egy kicsit, ahtalmas jatek lett!
melto folytatas
visceral csapat -
#1493 -
Pares #1492 Ez így nem teljesen pontos. Akit igazán érdekel a történet, az itt és itt részletesen elolvashatja a Markerek történetét, természetesen (és sajnos csak) angolul.
Ha lesz időm holnap, akkor röviden összefoglalom magyar nyelven. -
Prof William #1491 Az 1 ben ( meg a kettőben is mondják ) Hogy Altman találta az 1 markert a Yucatan félsziget ősi kráterében ( utalás rá hogy esetleg ez volt a dinókat kiirtó aszteroidában? A kora mindenesetre kb 65 millió év )
Altamnt amikor megérintette látomások rohanták meg és ezt követve alapította meg az Unitológiát. Az 1. Marker mellett senki sem őrólt meg meg necrózás se tört ki.
Teltek múltak az évek... Annyi kiderült hogy a Markert úgymond be lehet kapcsolni de persze az Unisok őrizték mint a hímes tojást...
A kormány ezért valahogy lemásolta a Markert ez lett a Red Marker. Az Aegis7 re vitték ahol bekapcsolták. Tömeghalál. Utána az Aegis 7-et tiltottá nyilvánították de eltelt pár száz év szóval elfelejtették a dolgot...
Közben beindult ez a planecracking biznisz és ahogy az emmberiég új és új kitermelhető bolygókat keresett eljutott az Aegis 7-re. A többi már a játékokból kiderül...
-
Prof William #1490 Engem Lena Headey -re emlékeztet. De biztos nem róla mintázták. -
Knabb #1489 Nálam mégis tudnak:( tudom énvagyok a béna... viszont kilőve a pengét tök élvezetes a dolog :D -
#1488 Csak a Ripper, semmimásnak nincs értelme, hiába erős a Javelin, (én azzal megyek, maxo, utolsó pálya, nuku esély kb) csak egy ellen tudsz támadni vele egyszerre, felfejlesztve már fel is robban, így egy rakást necrot is szétvisz, de mivel az egész játékot a kicsi szűk helyekre, körülvéve min 5 ellenféllel típusra csinálták nem naon jó. A fűrésszel legaláb tudsz menekülni, mert amíg vágsz addig nem tudnak támadni, se mozogni. -
Knabb #1487 Höhö Medical bay tök fun :) Így megszopatni szegény Isaac-ot :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ellie - They're swarming in throught a hole in the medical deck. At least you won't have to go through here.
Computer - Unexpected obstruction ahead. Shutting down. Welcome to the Medical Deck
Isaac - Crap.
-
Ironman2 #1486 Szétbas. az ideg! A 3.pályán vagyok ahol a marker szobra van.Bazz,jönnek vagy ezerrel ezek a dögök.Lehet hogy a javelint kellett volna megvennem? -
NovaTerra #1485 Kendra mondja, nem tudom miért Kyne írtam :). -
NovaTerra #1484 Ha jól emlékszem, akkor mondja, amikor Kyne lelép a kis hajóval. Csak ugye Isaac visszairányítja az Ishimura-ról. -
#1483 bazzeg beugrott a végén mondja nem? mikor ott vagy az üvegben? -
#1482 akk az valamiért kimaradt... -
NovaTerra #1481 Az 1.-ben mondja Kyne. -
#1480 Alapfegyvert én már el is dobtam :) Az egyben szinte csak azt upgradeltem, de itt valahogy nem adja annyira. Tömeg ellen a linegun meg a javelin verhetetlen, nagyobb cuccokat a mine elhelyezővel irtom, a kicsi és sérülékeny geciket (robbanó csecsemők, kisgyerek necrok) meg pulse rifle-el.. A javelin meg a pulse van upgradelve.
Amúgy később lesz majd olyan opció, hogy némi creditért ki tudod szedni a gombelemeket a cuccaidból :))) -
#1479 ezt mikor mondja el? :O ezt valahogy kihagytam OO -
#1478 yes -
NovaTerra #1477 Az 1.ben is az emberek alkotta van. Oda vitték a bolygóra, aztán oda küldték a bányászni a népet. Az egész egy nagy kisérlet volt. -
NovaTerra #1476 Ősi motiváció a hatalom iránti vágy. Meg akarják fejteni és felhasználni az erejét. Mindent megtesznek ezért az erőért, akár egy egész kolóniát feláldoznak. -
#1475 az 1 ben nem az emberek csinálták hanem találták azon a bolygón vagy nemtudom mint elemelték és jöttek aszörnyekk de a 2. a Isaac csinálta benne van a játékba elmondják nem is egyszer... -
#1474 a 15. a szemestől jön -
nagypite #1473 Ezeket a markereket (elsőbe és másodikba is) az emberek csinálták ha jól értettem de mire jók tulajdonképp? - mert, ha csak arra jó, ilyen szörnyeket csinál az emberekből szerintem nem kéne ezt erőltetni -
#1472 Tirexi a Dead Space 2-ről: "Nem szerettem én semmimbe bele, csak szimplán nincs más amiből lehetne videót csinálni így maradt ez.
Ennyi a történet." -
#1471 Chapter 7 am kimagaslóan hosszú. -
#1470 erősebb a fegyver és néha kigyullad az ellenfél -
#1469 chapter 6-on vagyok, eddig nagyon tetszik a játék. Sikerült az alapfegyómat majdnem kimaxolni (egy kapacitás hiányzik már csak) bár ruhára meg a másik cuccra csak 1-1 fejlesztést tettem eddig. Csak ezzel a fegyóval megyek. Viszont a special tulajdonság mit ad a fegyóhoz? mert rajta van de nem vettem észre semmi extrát... -
zitababa #1468 HELP!
Eddig elnyögdécseltem, de qrva sok a gomb!!!
Megakadtam!
Van az qrva Triage Room, ahol vmi statis al kell csinálni vmit.
Hackelek de akármit nyomogatok jön lassan egy rém és mindíg kinyír... -
#1467 Jah, de még1x annyi nem lesz vissza, mert nem egyforma hosszúak, a 12-es asszem a rövid, meg a 15-ös, ami kb a főellenség. -
#1466 lehet van, aki csíttel végigrohan.... -
#1465 Hát ahhoz képest hogy nemrég ijesztgettek itt a rövid játékidővel, már 8 órát belenyomtam és még csak a 9-es chapternél járok. Habár én lassan haladok mert egyszerűen fosok mindentől. :D -
#1464 Ez a game még causalon is hosszabb... sztem. -
#1463 Igen, azok jól meg vannak csinálva. -
#1462 Én a scriptektől félek, nem a harctól.