Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok komolyak voltak. De azok vajon mibõl lettek? Nem vennék rá mérget hogy emberbõl. Talán valami állatból?

Tényleg jól meg lett csinálva ahogy leskelõdnek + helyet változtatnak a nagy rohamok elõtt. Én úgy csináltam hogy amikor egy kinézett a takarásból belelõttem egy nyársat a fejébe majd, amikor visszahúzódott megküldtem elektromossággal. Csak némi villogás látszott a biztosnak hitt fedezékbõl majd kiesett egy megsült velociraptor-pulyka-necromorph. 😊

Maxtreme
én a ruhához szinte hozzá sem nyúltam. 😊

wedge31
Én a ruhát és a plasmavágot tudtam maxra fejleszteni a seekerbe meg belekezdtem gondolva a következö végigjátszásra.

Az is igaz, hogy egy nodet se vettem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

De van más ruha. Elméletileg azt is megkaptad. Az egy Elite bányászruha.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Én az egész játék alatt 1 node-ot vettem asszem. 😄 Ruhát így is majdnem maxra fejlesztettem, plazmavágót a feléig, a pulse rifle-be meg egy pici damage-t, meg 2x capacityt fejlesztettem, mikor nem volt lõszerem. 😄 Ezen kívül belezõt meg azt a beacon vmit használtam a 14-15. chapterben. Azzal adtam meg a kegyelemdöfést a fõbossnak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maxtreme
na jó nem teljesen max volt 😊
A plazmánál hiányzott 1 speed.
Amúgy elég sok pénzt elszórtam node-ra.

Jakuza001
Nem vetted meg eszre a kis menut a textbox alatt, hogy Video Beszurasa ? 😄
Pedig egyszeru es utana nem kell semmit matatni a linkkel.

wedge31
Egy végigjátszás alatt három fegyót maxra ? te tudhatsz valamit...

Kongy
<#worship> De mi a fene változott a videóbeszúrásban? Ugyanúgy csinálom, mint anno, és mégse jó. Flash tagek közé megy az embed kódból kivett url nem?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Solid Snake
<#nezze>
Kongy

Your Mom Hates Dead Space 2

Nagyon nagy nézzétek meg. 😄

Maxtreme
Ha felfejleszted jó. Fõleg a másodlagos lövés (gránátvetõ szerû)

Kongy
Egy tippem van rá, az h gyorsabban kell nyomkodni. 😄 Én sosem rontottam el az ilyen részeket, nincs is olyan sok. Egyszerûen csak az E betût kell gyorsan nyomogatni.

koschwarz
én a géppuskát nem nagyon használtam az elsõ részben. illetve kipróbáltam, de nem tetszett, maradtam a plazmavágónál meg az ívfegyvernél 😄
itt milyen a gépfegyver?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Maxtreme
Én három fegyverrel vittem végig a játékot. A Plazmavágóval, a Ripperr-el, éa géppityuval.
Természetesen mindhármat maximumra fejlesztettem.

wesker24
Mi a vélemény ezekrõl a fegyókról ? Érdmes valamelyiket megvenni ?

Seeker Rifle Detonator Javelin Gun ?

Eddig nálam plazmavágó van szinte mindenre jó és a Ripper ez meg pont jó a kis pókok és gyerköcök ellen !
Amúgy Ellie a legkeményebb, mert a katonák hullanak, mint a legyek. Isaac-nek is kell mindenféle fegyver meg ruha. Õ meg egy darab fegyverrel egy polóban meg farmerben aprítja a népet.
wedge31
Az elsöt hatszor ezt eddig egyszer játszottam végig de a plazmavágónál nem találtam jobb fegyót.

DarkSector
Jah ha valaki végigtólja, megérdemli!!! XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Probálom nézni a taktikákat de elõre látom hogy a HC mód emberfeletti teljesítményt követel, nem a nehézséggel lesznek gondok, hanem hogy alig menthetsz és most vagyok a 13 chapterben, elnem tudom képzelni majd hogy fog ez sikerülni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Hardcore után jól esik egy kis ökörség. Állati amikor pjú,pjú,pjú-zik meg beng,beng-gel mikor lõ vele 😄

PSN ID.: Beegabor

Ezt lehet SPOILERES, szóval ne olvassa el az ez alatti hozzászólást, aki még nem játszotta végig! Bocs.
Nem illik a játék hangulatához. Csak egy poén. Mondjuk az ingame poénok azért jobbak, mint a végén, amikor elmennek, Isaac ránéz Ellire, mintha Nicole-t keresné, Ellie meg szól "What?", vagy, amikor Isaac szereli a furó masinát, Ellie meg azt hiszi õ csinálta meg, stb..
wedge31
Rendkivül bénán néz ki szerintem.

Pulse Rifle nagyon jó. Pontosan lehet célozni vele, viszonlag kevés lõszerbõl lekap egy lábat. Egyébként a tárgyak mozgatása a leghasznosabb, szinte mindenhol van valami,amit el lehet dobni és nagyot sebez, ha jól célzol vele.
Hand Cannon-hoz hardcore-on kell végig játszani és megkapod.
Seth
Konzolon a "Clever girl!" achievmentet kapod ha megölöd az elsõ adagot. Jurassic Park, valaki ? 😄

A special tûz sebzést ad, véletlenszerûen meg-meggyullad a delikvens.

Seth
Hand Cannon a hardcore mód teljesítésért jár. Pew,pew

The Protector
Sztem a játék legjobb szörnye a leselkedõ pulykák.Irgalmatlanul jóól megoldották ezt a leskelõdés dolgot😊

Fejlesztem a plazmavágót és a csík legvégve egy lila góc amivel +ot tesz a specialra.Mi az?Mit kapok ha eljutok addig és arra teszek energiagócot?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amikor azt hiszem az 5 vagy a 6 chapter iszonyatosan megszívatott. Azok a mászkáló szemetek jöttek minimum 4 en és még sztázissal is vagy 3 szor meghaltam plusz mire elértem az állomásra gyógycuccból plussz a többibõl is kifogytam majdnem. Még szerencse hogy utána össze tudtam szedni magam. Hány öltözetet lehet találni a végéig?

A Hand Cannont megtalálta á valaki?
Egyébként szerintetek a Plazmavágón kívül melyik a legjobb fegyver, ami univerzális és erõs is, és legjobban illik a játék színhelyeihez? Nekem így speciel a Force Gun nagyon bejön...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

The Protector
Skacok ez a játék kurvára jóóó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fú gyerekek. Zealoton játszom, és valami iszonyat nehéz az utolsó 3 Chapter... Igazi túlélõ horror, voltak részek, ahol muszáj volt átsprintelnem, mert se életem nem volt, se lõszerem, stasisom is elfogyott, és a telekinézist se tudtam semmire használni. Alaposan meggyûlt a bajom azzal a regenerálódó mocsok Hunterrel. Most a fõbossnál tartok, csak egy nagyon nagy gondom van, hogy lõszerem alig van. Speciel a Plazmavágóban van 3, a Pulse Rifle-ben úgy 16. Ennyi. Se több, se kevesebb. Esetleg nincs valami tippetek, hogy mi a gyenge pontja azon kívül, hogy pár lövés után abba a megjelenõ szív alakú izébe kell lõni? Valami gyengepont? Vagy marad a stasisos pofozkodás és futás a kis szarjankók elõl?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Játszottam az elsõ résszel, de akkor még régi gépem volt és nem volt gamepadom... szóval duplán jó lesz😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

faszom beleverem az E betû nyomkodásba pláne hogy úgy verem a billentyût mint az örült és mégis megdöglök mindig! Idióta mindig leszúr tûvel! Van valami taktika ilyen E betûs esetekre mert úgy vettem észre teljesen random szerûen néha sikerül néha meg nem, de gyakoribb a nem!

wedge31
Neki kéne esnem HC-én a játéknak, de egyenlöre nem tudok leszakadni a multiról...

DarkSector
Bocs tényleg R3 x-en is, csak összekevertem a lebegéssel, mindegy akkor is szükség csak akkor van rá ha nyugi van.

DarkSector
Ha játszottál az elsõ résszel akkor nah pont minden ugyan úgy van.
Kivétel itt a lebegés.

Majd meglessük az Xbox360 gamepadommal😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
Az nem gáz, mert nem is kell szinte soha a térkép, vagyis hogy merre kell menned, annyira egyszerû.

DarkSector
Kár nekem x360 kontroller, tökéletessen megy az irányítás. Minek neked az R3 szinte alig kell használni, ha kell akkor is ha nyugi van.
Érdekes mert x360 kontrollernél az L3 mai a mozgás, ettõl jobb helyre nem rakhatták volna. Az irányítás nekem a legjobb pontos vagyok vele, nálam nem az jelent problémát. 😊

DarkSector
DURR Spoiler vbarátom, az ilyeneket ezekután PLS link mögé!!! THX 😊

Kongy
Amúgy normál nehézségen Chapter 13-14 a durvulósabb. 15 az gyakorlatilag egy menekülés azelõl az idegesítõ, megölhetetlen szardarab elõl, amivel nemtom h mi lett végül. 😄

Kongy
najó csak hülyéskedtem. sztem kb egál.

Kongy
LOL. 😄 Nem szóltam egy szót se xDD De OMG, az nagyon gáz. 😄 Ismerem én is a PS-kontrollert (sokat PS2õztem anno. 😛) szal tom h ez nem lehet vmi kényelmes

zzeN
R3-al(lenyomva a jobb analógot).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
sztem meg ps3-on könnyebb az irányítás. 😄 Gondolom nem B-vel kell megnézni merre kell menni meg hasonlók. 😄

zzeN
Asszem 9 óra alatt nyomtam végig, szóval ja sikerült😊
10. fele kezd inkább bedurvulni, mi lesz veled akkor?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Bassza meg de nehéz zealoton, kár volt elsõnek ezen elkezdenem, inkább new game+-on kellett volna, 15 óránál vagyok mégcsak és a 8. fejezetben. Durva. 😄 Ráadásul PS3-on azért kontrollerel nehezebb a game.

zzeN Neked sikerült?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Jobban mint a sima game-ben a sima cuccok? Mert akinek nem volt épp power node-ja az egyik raktárnál az bukta a ruhát...