2703
Dead Space 2
  • Renjike
    ruhákat meg ilyeneket hogy kaptál ? én elite securitisat kaptam csak... semmi mást nem kaptam :D
  • zzeN
    Szvsz sehol se jönnek örökké.
  • balee4
    Gyerekek van a chapter 13-ban egy olyan szoba a lézer lekapcsolása után nem sokkal, ahol folyamatosan megállás nélkül jönnek a dögök? Fél órája órája írtam őket és nem fogynak el, már kinyírtam vagy 50-et...
  • Hoz_Hun
    5. chapter vége, ha jól emlékszem.
  • davidka003
    Az a rész hol volt amikor menekülnünk kellett egy nagy szörny elől, közben kitört az üveg, kiszívott minket a vákuum és a gunship-en kapaszkodtunk meg és szét kellett lőne egy tartályt, hogy végezzünk a szörnnyel?
  • Pares
    Igen, ez egyike a pár teóriának, ami a Markerek céljáról spekulál. Eddig sajnos (vagy szerencsére?) nincs elég adatunk ahhoz, hogy kitaláljuk, hogyan is működnek, mit is akarnak, és hogy ki és milyen céllal hozta létre őket. Sok teóriát olvastam már, mind érdekes, majd meglátjuk a harmadik részben, hogy mi az igazság.

Egyébként tegnap este néztem meg a Dead Space: Aftermathot, ami a Dead Space 1 és 2 közt játszódik. Benne van Stross, és pár érdekes dologra is fény kerül, szóval ajánlom megnézni mindenkinek, akit érdekel.
  • Hoz_Hun
    Ha jól vettem ki a Marker-nak van egy jó oldala, meg egy rossz. Az egyik Necromorfokat akar, a másik meg harcol ellenük. Valami ilyesmi miatt segít a Marker Isaacnak.
  • Pares
    A Dead Space wikian egyébként elég jól le vannak írva a Necromorphok. Az egész ún. "fertőzés" nem csak adott élőlényekből alakítja ki ezeket a szörnyeket, hanem "keveri" is őket. Az egész Corruption (az a húsos-nyálkás anyag a falakon) mindenfajta élőlényből és elhalt szövetből van összekatyvasztva. Egy undorító biomassza az egész. Ezért is van annyiszor megemlítve a "convergence", tehát egyesülés a játék során. Bár nem világos, hogy a Marker (valójában egy mesterséges intelligencia) célja valójában micsoda is akar lenni, de azt már világosan látni, hogy a fertőzés, vagy ha úgy tetszik ez az új ökoszisztéma az összes élőlényt gyakorlatilag egybeolvassza (amit a Hive mind) irányít. Mindegy, bonyolult és hosszú téma...
  • Seth
    Akkor most vidd végig még1x attól a mentéstől és ne lépj ki a stáblistánál :D
  • Hoz_Hun
    Pulyka? Szerintem a madaras csávonak talán az is volt. :)))
  • Pares
    Hát elég nagy űrállomás, sőt, inkább rohadt nagy. Szóval szerintem néhány állat is tartózkodott az űrállomáson, mint kutyák, macskák, és talán kísérleti vagy más tudományos célokra tarthattak ott más állatokat is, mint a lovak. De az is lehet, hogy simán volt egy állatkert az állomáson...
  • Hoz_Hun
    Az szívás. Amikor végzel felajánl egy mentést. Na ott kellet volna menteni. De jó móka a vége, fuss neki újra.
  • SötétBarom
    Nám. Annyira nem vagyok csirke. Normal. :>
  • Hoz_Hun
    Én két Elite cuccot kaptam a végén a rendőröst, meg a bányászost.
  • jetblack
    Legutoljára a marker előtti hídon ahol utoljára lehet menteni
  • Hoz_Hun
    Szerintem a madaras ürge szárnyasaiból.
  • Pares
    A Zealot sokkal nehezebb volt így elsőre, mint az első része. Ugyanakkor sokkal élvezhetőbb is (nem mintha az elődje nem lett volna az és az is a kedvencem).
  • Renjike
    miért szted a halhatatlan cucc meg a dagadt izé + a kis mocskokamik rádugrálnak és lekell őket rázni miből vannak?
  • Prof William
    Azok jó arcok voltak. Nem támadtak azonnal mint a többi hanem próbáltak taktikázni. Csak érdekelne miből lettek? A fejük alapján lónak vagy tehénnek gondolnám de nem hiszem hogy túl sok gulya meg ménes futkározna a Sprawlon.
  • Seth
    elmentetted a játék végén?
  • jetblack
    A new Game+ opciót miért nem engedi a game amikor már végigtoltam vagy ahhoz be is kell jelentkeznem ? O_o
  • DarkSector
    Magyarul Causal-on nyomtad. :)
  • Kongy
    Engem azok frusztráltak a legjobban. Mindig felökleltek h rohadjanak meg. :D
  • SötétBarom
    Én kurva parás vagyok, így nem hiányzik a plusz feszkó. :DD Ami nem ijesztő, azt általában legnehezebb fokozaton játszom :>
  • NovaTerra
    Normal fokozat lényege a tuti sikerélmény. Bárki, aki még életében nem látott tps-t az is meg tudja csinálni. Ráadásul az egyre terjedő alkalmi játékosok miatt, akik mindenbe belekostólnak még inkább könnyítenek a legöbb game játékmenetén.
  • Seth
    Az egyik igen, de minden páncélnak lesz elite változata elrejtve vhol NG+ -ban
  • jetblack
    hülye kérdés de felteszem végigtoltam a játékot ha újat kezdek akkor az elite suit terve már ott fog csücsülni nálam a shoppban ? O_o
  • SötétBarom
    Amúgy rájöttem, hogy a kukucskálós monszták elleni részeket élvezem a legjobban. Azokat kurvára eltalálták. :DDD
  • DarkSector
    nehezebb az tuti, tesztelők is ugyanezt írták.
    első részben ugyanezen a fokozaton minimum 2x ennyi cuccot ad a játék. 12 chapterre.
  • Kongy
    hát, nekem meg könnyebb volt. talán több a nekromorf, de ennyi.
  • SötétBarom
    Ezzel egyet értek. Az elsőben normalon szerintem max 5ször haltam el. Abból kétszer valamelyik bossnál. Itt már bőven 15 körül vagyok :DDD Igaz ezek fele dekompresszióval kapcsolatos.
  • koschwarz
    pedig azt mondták itt többen, hogy ami itt normal, az az első részben a hard fokozat.
  • davidka003
    Végigvittem, jó játék volt bár sokkal könnyebb volt, mint az első rész mivel itt nincsenek főellenségek.
    Az Elite suitokat hogyan lehet megszerezni? New Game+ és valahol majd fel lehet venni?
  • sgamez
    megvan :D
  • sgamez
    Nekem a hetedik fejezetnél kifagy, rrevan valami megoldás?
  • bgabor
    Én ezt nem értem. Felraktam én is játékot, de el van csúszva a menü, csak a menüpontok tetejét látom. Mintha függőlegesen kétszer akkora lenne a főmenü, és én csak a tetejét látnám. Felbontás átállításra sem reagál. Más is találkozott már ezzel a jelenséggel?

Még arra sincs ötletem, hogy milyen kulcsszóval keressek rá a problémára.
  • Hoz_Hun
    Csak annyit mondok, zéró gravitációs térben járkálsz éppen.
  • SötétBarom
    Ha kiveszed a harmadikat is, akkor oxigén hiányában kialszik a tűz.
  • JackSparrow88
    Aha köszi majd máskor jobban szétnézek. Igaz biztos hogy körülnéztem de ezek szerint valahogy mégis elkerülte a figyelmemet :D
  • wedge31
    Emeld fel a fejed és nézél körül ott is.