2703
Dead Space 2
-
xxxpaulxxx #1581 Ti kinyitogatjátok a power nod-al nyitható szobákat?
Néha nagyon szar a loot... de pl a mostaniban, amit kinyitottam volt 2 node:) -
#1580 Alapon nagyon pite, de maxon meg már brutális :) -
Bhalage #1579 force gunt csak en erzem ilyen gyengenek a ds1hez kepest?
mondjuk 5 percet hasznaltam aztan visszaalltam a line gunra mint tomegoszlato stukker :d -
#1578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont elfogyott mindenem, gondoltam majd bevásárolok a következő mentési pontnál, mert pénz van vagy 200k, szóval ezzel nincs gond, csak hipp-hopp idekerültem, míg futottam az a pirosan világító sokszemű, újraéledő, agyament köcsög elől :D Mindenképp vissza kell mennem két mentést...Az utolsó fejezet, amikor a hülye csajommal kell küzdenem, meg pár elvetemült "kutyámajommal", akik segítenek neki? -
#1577 -
#1576 Ügyi vagy -
#1575 en most tolom masodjara hardcore-ben .. cheat-al ;) minden fegyo kilokkolva minden upgradevel, igy elvezetes a jatek ;) nem kell sporolni meg loszert keresgelni -
Bhalage #1574 tegnap solar arraynel jartam, hatalmas, hogy isaac rigjevel nem enged be es el kell hozni a hullat telekinezissel, es meg koszonti is az AI a hullat es remeli, hogy jol aludt :D gecc ez otletes volt :D -
#1573 Megint 1 hülye kérdés de ahány ruha annyi elit ruha gondolom ugye ? -
#1572 jah az nem nehéz. :)
én sok mástól félek....:) -
NovaTerra #1571 Aha. Nagyon koncentráltam. Zealoton volt, hogy benéztem. :) Amitől féltem, az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor visszaállítjuk a napenergia-rendszert és visszarepülünk, szerencsére ki tudtam kerülni a törmelékeket. -
#1570 :)
grat hozzá, sikerült megoldani elsőre a kirört ablakoknál hogy eltaláld a kapcsolót? -
NovaTerra #1569 Eljutottam hard core-on a 14. chapter végéig. Itt elhasználtam az utolsó mentésem. Holnap meg jön a végjáték. Eddig egyszer sem haltam meg. Nagyon furcsa, hogy sok esetben hard core-on könnyebnek érzem a játékot, mint zealoton. Gondolom ez, amiatt van, mert már ismerem a szituációkat, mondjuk néhol kicsit más, például, ahol eddig rohangálós madárszerű lények voltak csak, most van néhány más necro is. Azért sokkal királyabb így a játék, figyelni kell végig, van tétje az esetleges halálnak. -
Ironman2 #1568 Ezer kösz,amugy kibaszott jó a játék.Idáig még nem volt infarktusom.A hütőházban majdnem volt -
#1567 A palackokat kell, nem a dögöt -
Ironman2 #1566 Azt a picsa.Pont ez nem jutott eszembe.Kösz -
#1565 piros tartály. -
#1564 Rosszul csinálod az % chapter végén nem a szörnyet kell lönni hanem a gáztartályokat ami a közelében van ekkor felrobban és neki annyi ! -
Ironman2 #1563 Befonom mindjárt a hajamat.Mi a fenét kell lőni azon a nagy dögön,mikor már kint vagyok vele az ürben.5.chapter ha jól tudom.Odáig megvan hogy jobb kéz,bal kéz,majd menekülés,elhuzni az ajtót,kiesünk mindketten az ürbe,és odabasz valami nagy ürhajóhoz,de ott mindig kettéharap a dög -
#1562 végét megértem a story végett, de szerintem is gyenge húzás. -
#1561 azért szerintem az 1-ben jobban megoldották a végét,elég olcsó húzás bedobni 100 ellenfelet a pályára nehezítésképpen -
#1560 Itt majdnem mindenhol van kinézissel felhasználható cucc. Ráadásul a necrok alkatrészeit is a szájukba lehet lőni, szal nem olyan nehéz lőszert spórolni.. -
Pares #1559 Dettó ez volt a helyzet velem is a végén, ráadásul Zealoton. Mondjuk Nicole-t stasissal ütlegeltem egy pöppet, utánna már nem kellett bele annyi. A kis szarjankókra maradt vagy 10 pulse rifle töltényem. Szerencsére azok hamar elhullanak, és majdnem mind dobott lőszert. Nálam ütéssel is dobtak lőszert, ugyan úgy, mint ha lövéssel szedtem volna le őket. Bár Zealoton rohadt nehéz volt ütögetni őket, mert egy kettő kinyírtak... Amúgy ja, a vége nagyon necces, mert a főbossz előtt, amíg odajutok a Markerig, egy csomó ellenfél jön, és nekem ott se életem, se lőszerem nem volt. Muszáj volt stasissal meg telekinézissel elintéznem az egészet, végigfutottam a pálya azon részén, mert máshogy nem lehetett... -
#1558 Nekem az első részben volt ez, hogy a végén már nem volt semmilyen lőszerem.
Ezt meg könnyebb szinten kezdtem, hogy ne legyen gond a lőszerrel. -
#1557 úristen,a legvégén nincsen lőszerem,erre az eshetőségre nem gondoltak a kedves fejlesztők?mi a lófaszt csináljak,ha csak leütöm a kis geciket akkor nem esik lőszer -
#1556 Na sikerült, durva egy rész volt. -
#1555 tesó ott futni kell külömben kampec nem szabad ott megálni ölni.... sprint + stasis.... -
#1554 :) -
#1553 Az elején igen jön sok fajta és sok ellenség, de kb 15db utána csak 2-2-2 pocok. -
#1552 Megvan, túljutottam, épphogy túléltem, zealoton tolom azért ilyen brutál nehéz. Most meg egy Brute, ez nem igaz... -
#1551 jó h neked olyanok jöttek nekem jött ott minden folyamatosan pár másodperc pihivel ott előtte tetem mentést amikor ideges vagyok loadolok egyet és darálok :D -
#1550 Lehet nehezebb fokon kapta. -
#1549 Akkor én nem tudom hol lehetsz, nálam 1 rész van egy nagy terembe, és ballra meg egy lépcső majd egy hekker doboz, még a kivégző osztag előtt közvetlenül.
Itt is csak a kis pockok jönnek 2-esével akiknek a hátából 3 csáp jön elő. -
#1548 elkezdtem találtam már 3 at nem arról van szó csak végigjáccásra 2-t kapot én 1 et :( -
#1547 Itt lépcső nincs, ez egy szoba és van szemközt jobb oldalon egy ajtó, de esély sincs, hogy elérjem... -
#1546 Többit állítólag meg kell találni elszórva a pályán jó ötlet hogy még1x lenyomja az ember. -
#1545 végigjátszás
"On the next floor, you'll see the damage the drill has caused: it basically drilled a hole from the mines (where the necromorphs were) to the government sector (where you are). Linger in this lobby area for too long, and you'll be faced with an endless amount of them. There should be some items at the end of the hallway you're facing when you exit the elevator." -
#1544 De van ilyen rész, ahol embertelen sok dög jön?, mondom legalább 50-et kinyírtam és csak jönnek és jönnek, néha egyszerre 10. -
#1543 De 1 helyen igen. -
#1542 Igen mikor kis nyugi van a kis pockok után gyors menj fel a lépcsőn és lesz az ajtó mellett egy hekker doboz.