2703
Dead Space 2
-
#1621 Detto ugyanúgy néz ki konzolon mint PC-n, 1080p-ben nyomtam. -
#1620 30FPS pc-n is amúgy. -
#1619 Ugyanaz, csak a felbontás kisebb, ha 720p-s tv-n játszol, de ezt csak akkor látod ha közelről nézed. -
#1618 Laggolás multiplayer jelenség, az meg itt nincs. -
#1617 nekem van olyan szép mint PC-n a lenti TVről (közös TV) ... és 30 FPS de legalább nem laggol és ez is geciszép -
#1616 Én nem éreztem ilyesmit tökéletes a kamera és az irányitás pc-én.
Az meg felesleges vita, hogy egér+bill vagy a gamepad a jobb lödözni mert már sokszor bebizonyosodott hogy az elöbbi sokkal pontosabb. -
#1615 jah jó a kis felbontás meg a 30 fps:D -
#1614 Miért, mert szarabbul néz ki? :D -
#1613 Toltam PC-n is a gamet, konzolon sokkal nagyobb élvezet vele játszani. -
#1612 Jelen, konzolon zealoton, első végigjátszás, nem célzok vele szarabbul mint egérrel. Gyakorlás kérdése. -
#1611 Nem úgy értem hogy nem lő mellé.
Nekem ezzel soha nem volt gondom. Nekem egyedül a kapcsolók kilővése okozott gondot. De biztos nem plazmával kellett volna. -
xxxpaulxxx #1610 Ok köszi, meglesem:) -
#1609 Szerintem billel meg egérrel mazo, mivel lehet érezni a kameramozgáson, hogy nem arra találták ki, és emiatt irritáló is. Az elős részre ez hatványozottan igaz volt. Másrészt, mivel kb 10 éve nyomok online FPS-t, ha egérrel célzok, a kihívás gyakorlatilag megszűnik. -
#1608 Jelen -
#1607 Ki az a mazohista állat aki ezt a játékot nem bill+ egérrel tolja végig :D -
#1606 Mármint úgy érted te vagy pontos?
Én nem azt mondtam, hogy a joy pontatlan, hanem azt, hogy én kurva sokat mellélövök vele :D -
#1605 Én joyal lövök nekem pontos. -
#1604 PC-s verza lehet, hogy egérre van optimalizálva.. Én a joyyal azért elég sokat mellélövök.. -
#1603 Nem tudom de én csak a pulse rifle-t használtam és fejlesztgettem sose voltam vele ammo hiányban nehézségi szint zealot -
#1602 Hát pedig pont ez a lényege egy ilyen játékba, hc-ban elvileg túlélő játék, de a cheattel baszhatod :D -
#1601 Ejj, most végeztem az Ishimuran.. Kezdek én is kifogyni keményen az ammoból.. Akár hányszor van bolt, el kell vernem az összes pénzem lőszerre. A monsztákból meg nyilván szinte csak a fekete verzió jön :/ -
#1600 Taktikázni kell, nekem csak úgy sikerült a vége, hogy eladtam egy fejlesztett fagyómat 40k-ért, vettem rajta 100 töltényt a javelinba, meg medpackokat, a PC-ből áttettem az összes fejlesztést a javelin gunba, maxra felhúztam, így brutál erős fagyó, így zealoton is rém egyszerű a vége. -
#1599 Ah megcsináltam a Zealotot, nem adtam fel, sikerült, yeeeeees!!!!!!!!! (Első végigjátszás) Nem semmi volt a nehézség, a játékidő olyan 20 óra volt. -
#1598 LOL -
#1597 Most jobb lett volna ha azt írom , hogy a szüzességért dugni ? -
#1596 micsoda nagy szavak :D -
#1595 Amit most leírtál kb olyan mint a békéért háborúzni -
NovaTerra #1594 Biztos élvezetes, hogy a játék leglényegeseb részét veszed ki, csak én nem értem abben mi a jó. Szerencsére mindeki másban leli örömét. :) -
priluki #1593 -
Bhalage #1592 ds1ben fo stukkerem volt, mert eleg gyakran elso elsodleges lovesre szetszaggatta a nekrokat, itt meg tegnap majdnem egy tarat belekuldtem egy slasherbe az meg mindig felallt, ugyhgoy szomoru voltam
lehet kicsit tuelmetlen es meg kene majd nezni maxra fejlesztve mittud.
mer ugy terveztem, hgoy a cutter-contactbeam-forcegun-linegun arzenallal megyek mint az egyben, ott ez volt a fav (persze mindegyik felhuzva) -
Bhalage #1591 -
#1590 Van, new game+ -
priluki #1589 sziasztok nagyon jo volt ez a gém,jobb mint az 1, nem tudtam abbahagyni,van még ehez hasonló játék?? :) -
Pares #1588 Gyorsan lő, tuningolva nagy a kapacitása, és a másodlagos lövése (gránát) sokszor nagyon hasznos. Próbáld ki szerintem, aztán töltsd vissza a mentést, ha nem jön be... Nekem bejött. Az első végigjátszáskor az volt a fő fegyverem (a plazmavágó mellett), és ha az emlékeim nem csalnak, akkor kissé megváltoztak az effektek is, amiket használ. A hangja mintha kicsit brutálisabb lenne az elsőhöz képest. Mindenesetre én élveztem a használatát. -
xxxpaulxxx #1587 A pulse rifle mennyire jó fegyver? Mennyire éri meg fejleszteni? -
Pares #1586 Én mindig hagyok egy Node-ot. Eddig mindig jól jött az, amit bent találtam. -
Pares #1585 Helyesen használva az egyik legjobb fegyver. A másodlagos lövése az ellenfelek 90%-át elsőre kinyírja (felrobbantja). Az elsődleges lövés csak nagyon közelre hatásos, és inkább helycsinálónak jó. Kivégzésre a másodlakost használd. De például ha sok kis ellenfél jön, mint a gyerekek, vagy azok amik annak a dagadtnak a hasából jönnek ki, na azokat egyszerre, egy lövéssel kinyírja az elsődleges lövés. -
xxxpaulxxx #1584 Ok, akkor tényleg megéri:) -
Bhalage #1583 akkor este kap meg egy eselyt ;D -
#1582 első végigjátszás alatt mindig. egyrészt úgyis több cucc van bent, mint egy nod ára, még ha haszontalan is. másrészt a schematicok miatt muszáj...
gondolom a második végigjátszás alatt meg az elite rigek is ott lesznek, szóval jobb ha nyitogatunk.