2703
Dead Space 2
  • wedge31
    Igen.
  • jetblack
    Ül ? Nekem ez féltérdes pozíciónak tűnik de javítsatok ki
  • Hoz_Hun
    Hát a legvégét leszámítva nem láttam reménytelennek Isaac helyzetét (ellentétben a DS1-ben). De még itt is a legkilátástalan helyzetben is harcol (amíg van mivel). Itt a képen meg ül a földön egy Necromorf elött...
  • Lunki88
    A mostani banner szerintem úgy jó ahogy van. Amúgy az ott egy nekro árnyéka? :P
  • jetblack
    Nálam a képről a reményvesztettség szintúgy le jön de még más is mellette mint pl a folyamatos harcba való belefáradás
  • wedge31
    Ezek után kétségeim vannak hogy értettél e egyáltalán valamit a storyból...

A képröl nekem nem a siránkozás jön le hanem a reménytelenség.

De ha lövöldözös képet akarsz van egy pár, pl ez a lényeg a többségnek tettszen.
  • Hoz_Hun
    Valami üzenetet olvas és fogja a fejét. Nekem ez annak tűnik. Már újra játszom, de persze nem-e miatt. Felőlem maradhat ez a kép is, csak személy szerint az összes többi kép nekem jobban bejön.
  • Renjike
    "tele drámával" hát ha ezt gondoltad jó hülye vagy... és nem sopánkodik éppen ... amúgy.. jáccd újra...
  • Hoz_Hun
    Végigjátszottam és nekem nem jött le. A siránkozó Isaac szerintem szánalmas. Amikor először megláttam féltem is, hogy ez majd egy ilyen nyávergós rész lesz tele drámával, de szerencsére nem.
  • jetblack
    Nekem van egy olyan ötletem ,hogy mindenki csináljon egy ingame képet és tegye be ide ez egy adott határidőn belül és majd mindenki megszavazza azt hogy kié legyen bannaerban
  • wedge31
    Játszd végig a játékot és megérted miért pont ez a kép hozza le a legjobban a föhös érzéseit.

Persze ettöl még mehet a csere ha többség ugy dönt, de elötte vágd méretre.
  • Hoz_Hun
    Ha kell méretre is szabom.
  • Hoz_Hun
    Szerintem a "04"-re ki kéne cserélni ezt a mostani bannert, mert az szerintem fényévekkel jobb és kifejezőbb mint ez a sopánkodós Isaac.
  • Renjike
    de ezt csak a csicskák csinálják :D semmi élvezet nem lesz benne ... de azért hajrá.... csicskák :D
  • Nagylaci
    OK. Szóval hogyan mentsünk PC-n akármennyit Hardcore módban egy apró hibát kihasználva?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Indítsd el a játékot HC módban. Ments akár már az első mentési pontnál. Mentés után AZONNAL ALT+TAB vissza a Windows asztalra. Jobb klikk a DS2 tálcaikonján és zárd be a játékot. Játék újraindít, HC állás visszatölt. Ha ekkor megnézed a mentésed ellenére meglesz mind a három lehetőséged.
  • davidka003
    Engem azért érdekelne bár úgy sem fogom mostanában azon a nehézségen csinálni.
  • Nagylaci
    Az az! Csak ugye innentől kezdve még a nyomorék is megcsinálhatja ezen a fokozaton a játékot.
  • SötétBarom
    Gondolom lesz szó alt+tab-ról -.-
  • davidka003
    Spoilerben.
  • Nagylaci
    Az vót' má' hogy PC -n milyen könnyű megtrükközni a Hardcore módot?! Ha nem elmesélem hogyan, de onnantól erre a módra is csak legyintgetni fogtok.
  • wedge31
    Ezt inkább meghagyom neked, nem vagyok mazochista...
  • BaLeeX
    Én meg PC-ről nyomom, TV-re kitéve kontrollerrel.

Ez egy tipikusan olyan játék aminek az irányítását controllerre szabták, kényelmesebb is és nagyobb élmény így játszani. Na meg persze a kihívás is nagyobb.
    FPS-en, RTS-en kívül szinte mindent kontrollerrel játszok. Próbáljátok ki, ha van rá lehetőség.
  • xxxpaulxxx
    Tiszta Tenacious D :D
  • Pares
    Annyira béna a szöveg, hogy már jó... XD
  • Seth
    LOL, marhajó :D
  • Prince23
  • Renjike
    xd
  • Nagylaci
    Néhány nagy felbontású háttérképnek való:

00

01

02

03

04

05
  • wedge31
    Szerintem csak a vita kedvéért mondta, gyak a kutyát se érdekli mivel tolod...
  • DarkSector
    Jó van aki 2560-ba nyomja pc-n átlagról beszélek, nem mindegy mekkora átmérőn mekkora pixelszámmal nyomod.

Természetesen fullhd-t 23"-oson jobb mint nekem a 720P-t 32"-on, de a kanapéról viszont azt látom mint te. :)
  • MR ME
    fapfapfap
  • balee4
    Ezen a fórumon ilyenért bünti pontot osztanak? Érdekes... Szvsz nekem jobban bejön a konzolos irányítás. Így megfelel?
  • Renjike
    full HD 1080 p ről akkora TV mint egy 23" os monitor és geciszép nem láccik semmi olyan szép mint a picsa 1 pixel sem láccik közelről(led a TV)
  • DarkSector
    #1624 #1625 és most jobb? :)
  • SötétBarom
    Ezesetben a #1613 pusztán trollkodás, és büntit érdemelne :)
  • DarkSector
    Igen de azért sokan csak 720p-s tv-n nyomják.
  • lolSL
    vsync off, feketeséget úgyse látod szétcsúszni
  • MR ME
    ja vsync annyira lövi be, 60 helyett....
  • DarkSector
    A lényeg ott van a végén GYAKORLÁS KÉRDÉSE, de lehet választani ki ezzel ki azzal nyomja, ezen nem kell összeveszni.
  • balee4
    Van benne 1080p is.