2703
Dead Space 2
-
#1661 Igen. -
#1660 Ül ? Nekem ez féltérdes pozíciónak tűnik de javítsatok ki -
Hoz_Hun #1659 Hát a legvégét leszámítva nem láttam reménytelennek Isaac helyzetét (ellentétben a DS1-ben). De még itt is a legkilátástalan helyzetben is harcol (amíg van mivel). Itt a képen meg ül a földön egy Necromorf elött... -
#1658 A mostani banner szerintem úgy jó ahogy van. Amúgy az ott egy nekro árnyéka? :P -
#1657 Nálam a képről a reményvesztettség szintúgy le jön de még más is mellette mint pl a folyamatos harcba való belefáradás -
#1656 Ezek után kétségeim vannak hogy értettél e egyáltalán valamit a storyból...
A képröl nekem nem a siránkozás jön le hanem a reménytelenség.
De ha lövöldözös képet akarsz van egy pár, pl ez a lényeg a többségnek tettszen. -
Hoz_Hun #1655 Valami üzenetet olvas és fogja a fejét. Nekem ez annak tűnik. Már újra játszom, de persze nem-e miatt. Felőlem maradhat ez a kép is, csak személy szerint az összes többi kép nekem jobban bejön. -
#1654 "tele drámával" hát ha ezt gondoltad jó hülye vagy... és nem sopánkodik éppen ... amúgy.. jáccd újra... -
Hoz_Hun #1653 Végigjátszottam és nekem nem jött le. A siránkozó Isaac szerintem szánalmas. Amikor először megláttam féltem is, hogy ez majd egy ilyen nyávergós rész lesz tele drámával, de szerencsére nem. -
#1652 Nekem van egy olyan ötletem ,hogy mindenki csináljon egy ingame képet és tegye be ide ez egy adott határidőn belül és majd mindenki megszavazza azt hogy kié legyen bannaerban -
#1651 Játszd végig a játékot és megérted miért pont ez a kép hozza le a legjobban a föhös érzéseit.
Persze ettöl még mehet a csere ha többség ugy dönt, de elötte vágd méretre. -
Hoz_Hun #1650 Ha kell méretre is szabom. -
Hoz_Hun #1649 Szerintem a "04"-re ki kéne cserélni ezt a mostani bannert, mert az szerintem fényévekkel jobb és kifejezőbb mint ez a sopánkodós Isaac. -
#1648 de ezt csak a csicskák csinálják :D semmi élvezet nem lesz benne ... de azért hajrá.... csicskák :D -
#1647 OK. Szóval hogyan mentsünk PC-n akármennyit Hardcore módban egy apró hibát kihasználva?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Indítsd el a játékot HC módban. Ments akár már az első mentési pontnál. Mentés után AZONNAL ALT+TAB vissza a Windows asztalra. Jobb klikk a DS2 tálcaikonján és zárd be a játékot. Játék újraindít, HC állás visszatölt. Ha ekkor megnézed a mentésed ellenére meglesz mind a három lehetőséged. -
#1646 Engem azért érdekelne bár úgy sem fogom mostanában azon a nehézségen csinálni. -
#1645 Az az! Csak ugye innentől kezdve még a nyomorék is megcsinálhatja ezen a fokozaton a játékot. -
#1644 Gondolom lesz szó alt+tab-ról -.- -
#1643 Spoilerben. -
#1642 Az vót' má' hogy PC -n milyen könnyű megtrükközni a Hardcore módot?! Ha nem elmesélem hogyan, de onnantól erre a módra is csak legyintgetni fogtok. -
#1641 Ezt inkább meghagyom neked, nem vagyok mazochista... -
#1640 Én meg PC-ről nyomom, TV-re kitéve kontrollerrel.
Ez egy tipikusan olyan játék aminek az irányítását controllerre szabták, kényelmesebb is és nagyobb élmény így játszani. Na meg persze a kihívás is nagyobb.
FPS-en, RTS-en kívül szinte mindent kontrollerrel játszok. Próbáljátok ki, ha van rá lehetőség. -
xxxpaulxxx #1639 Tiszta Tenacious D :D -
Pares #1638 Annyira béna a szöveg, hogy már jó... XD -
#1637 LOL, marhajó :D -
#1636 -
#1635 xd -
#1634 Néhány nagy felbontású háttérképnek való:
00
01
02
03
04
05 -
#1633 Szerintem csak a vita kedvéért mondta, gyak a kutyát se érdekli mivel tolod... -
#1632 Jó van aki 2560-ba nyomja pc-n átlagról beszélek, nem mindegy mekkora átmérőn mekkora pixelszámmal nyomod.
Természetesen fullhd-t 23"-oson jobb mint nekem a 720P-t 32"-on, de a kanapéról viszont azt látom mint te. :) -
#1631 fapfapfap -
#1630 Ezen a fórumon ilyenért bünti pontot osztanak? Érdekes... Szvsz nekem jobban bejön a konzolos irányítás. Így megfelel? -
#1629 full HD 1080 p ről akkora TV mint egy 23" os monitor és geciszép nem láccik semmi olyan szép mint a picsa 1 pixel sem láccik közelről(led a TV) -
#1628 #1624 #1625 és most jobb? :) -
#1627 Ezesetben a #1613 pusztán trollkodás, és büntit érdemelne :) -
#1626 Igen de azért sokan csak 720p-s tv-n nyomják. -
#1625 vsync off, feketeséget úgyse látod szétcsúszni -
#1624 ja vsync annyira lövi be, 60 helyett.... -
#1623 A lényeg ott van a végén GYAKORLÁS KÉRDÉSE, de lehet választani ki ezzel ki azzal nyomja, ezen nem kell összeveszni. -
#1622 Van benne 1080p is.