Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki játszotta már a Dead Space: Extraction-el? Asszem csak valamelyik konzolra jött ki, de az egész végigjátszást meg lehet nézni youtubon. 7 chapternél járok, és tiszta filmesre van megcsinálva az egész. Nekem tetszik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Hány extra ruha van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az Entert kell nyomkodni folyamatosan.Nekem ez bevállt 100 százalékra.Amugy USB billentyüzetem van,lehet hogy az is közrejátszott a dologban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kongy
Jézusom emberek! A játék legegyszerûbb elemérõl folyik a beszélgetés már mióta. Nem hiszem el. Valaki vessen már fel egy másik témát... <#gonosz3>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Voltan
Nem nagyon értem ezt az E betû problémát...
Én gyorsan-de nem hisztérikusan nyomogatom mindig, és 2-3 másodpercen pelül mindig pozitív az eredmény. Itt megint a driverekkel, meg a fene tudja mivel lehet a gond. Talán a gúglin van megoldás? Nem tudom. De meg is nézem!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én is igy vagyok vele.Szerintem itt nem azon van a hangsuly hogy milyen gyorsan nyomod az -e-t.Most olvastam az angol végigjátszást,és ott azt irják hogy valami idõn belül kell nyomni a betüt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

10 éve egy nappal elõbb reggeltem itt sg-n mint te, komoly <#zavart2> még 4*, 5* ennyi, aztán game over... <#wave>
sikerült
átálítottam a gombot.
köszi mindenkinek
mentem metrózni
sziasztok
wedge31
Vannak emberek akiknek a kezük jobban rááll a huzogatásra mint a nyomogatásra...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Frank99
pont errõl beszéltem, nekem helybõl ENTER volt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lehet hiányzott az E betûnél áltiban és még csak találgatja egyelõre, hogy melyik is lehet az... elég nagy a választék😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Renjike
lehet hogy baszakszik a játék neki...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Frank99
attól még lehet nehéz!

Kongy
jaj, egyszer nem haltam meg E nyomkodásánál... h lehet vki ennyire noob h ennyire egyszerû dolgot nem tud megcsinálni. Van 100 játék ahol sokkal nehezebbek az ilyen gombnyomkodós feladatok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Frank99
sztem ebbe ne szólj bele, hiába vagy sötét (mármint Dark) barátja....

<#love12>

itt azért arra gondoltam, hogy ez egy játék, és nem kell komolyan venni....

ha nem érted, akkor sorry, majd lerajzolom, csak szólj.

Renjike
ennek a gyilkososnak muszály volt idekerülnie? és 1 gombnyomogatásból ekkora ügyet csinálni? lehet h nem eredeti aszoftver és bugos vagy egyszerûen bugos.. ha 2. akk sztem tedd újra...

kipróbálom ezekkel hátha
köszi
Kongy
Full gyorsan kell, amilyen gyorsan csak bírod. Ha nem megy, állítsd át a space-re, azt könnyebb eltalálni. <#idiota>

Frank99
próbáld hozzá az ENTERT..... felváltva. (PC Edition!!!!)
komolyan E +enter

újra és újra

ha ez nem sikerül azt a gamet inkább ne folytasd, mi lesz még késõbb!!!!

nem hiszen hogy szívesen nézném a pár év múlva a sorozatgyilkos egyetemistát pl Pécsett a TV2-õn...

:-))

Milyen E betûrõl beszéltek? A zöld A gombot kell nyomkodni!<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Renjike
állitsd át hátha úgy megy 😄

Ha valakinem van metése rögtön a metró kocsis rész után,
dobja már fel valahova.köszi
törni fog a billentyõm tuti a kib...... ge.. szétba...m
tuti.
Renjike
égéstermék ... szénmonoszid 😄

Én nem tudok átugrani (átrepülni)a metrókocsiba.
Írja,hogy E -t nyomd.
De már idegileg elfáradtam 195x próbáltam de nem megy.
Mi a f.... kell csinálni?
köszi
Vazze,akkor vehetek majd új billentyüt..

Mi a füst?<#vigyor4>

Renjike
így kell konzolon is így van 😄

wesker24
Én ugy nyomokdtam azt az e betüt hogy már füstölt ! xD

És eddig mindig bejött ! 😄
Na szóval,hogy kell nyomkodni ezt a ki.aszott -e- betüt? Nagyon gyorsan vagy lassan egyenletesen?

DarkSector
Most irtam valamit az elõbb de gondoltam törlöm mert megbántam volna 1 perc múlva.
Ezt a békesség témát már rég el kellett volna kezdeni én elkezdtem kerültem, de ittvan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
inkább hagyjuk.

peace

ha így rendeznék le az összes sg hülyeséget, tényleg jó lenne

:-))))

Renjike
gyerefelikszfájörre

Frank99
nem kell, nincs mit magyarázni.

Renjike
te tudod 😄 majd hagyd hogy elmagyarázza 😄

Frank99
mert az....

Renjike
nem rajtad röhögtem xDD csak h hogy fordított xD te sötétszektor xD

DarkSector
Az nem sötétszektor 1 az, a másik meg igen. Nekem.

Renjike
sötétszektor SA😄SA😄:SA😄:SAD:SA:A amm mond má miért unalémas? mert 50 szer maghalsz akk megint újra kell menni? 😄

DarkSector
.

NEkem ez az -e- betü nyomkodás nehezen megy.Az elsõ részében jobb volt.

DarkSector
mindegyik karjába kell 1 plazma, az is nevetségessen könyû, ahol van 2-3 helyen azonnal fuss oda, vagy fagyazd, vagy ne és szokott lenni mellete egy robbanós palack ennyi. én nem is emlékszem rá, annyira könnyû volt. 😊

Az elsõ részben is a gond akkor volt mikor 2 volt egymás mellett.
Kicsiket akkor lövi csak ha sok idõt hagysz neki.

Belezõnek a 2. funkciója megteszi ha kilõ egy bonyót, mert a belezõ az ellõtt pengével egyszerre egy vonalba állva leszedi a bogyóból kibujoó csápot meg mögötte a dagit is.

Frank99
annak aki egy játékot soha meg nem vett, annak minden unalmas.
õ a sötétszektor.
vagy ha meg is vett -talán MW2- azonnal a warez gyurik királya lett.

aki mindenhol ossza az észt, és soha semmilyen játékot nem vett meg, de mindenhol Õ a legokosabb, a legtöbbet hozzászóló...

õ a sötétszektor.

arról még nem szólt fáma hogy volt-e már nõje..

valamikor

:-)
jöhet a flame....

DarkSector
próbáld meg és megtudod. (Hard Core)

Renjike
unalmaaas? 😮 mi unalmas?

Kongy
Én a legjobban a falon lévõ geciségtõl undorodtam, és szoptam is vele rendesen. Ha közel mész a falhoz ahol ez a sokkarú buziság van akk leszedi a fejed. Ilyen kisebb necrokat lövöldöz, amik a farkukkal ütlegelnek. Ha minden karját szétlõtted a falon lévõ szarnak, akk múlik ki. Elég sok skulló kell bele...

DarkSector
A legbutább szörnyek. Állj meg egy sarokban vagy fal elõtt velük szembe csak célozz magad elé, és várj 1-esével fognak futni és LÁB lövés majd KAR lövés.....már meg is halt. Talán a legkönnyebb szörnyek.

A legutálatossabb 2 fajta:
- van a kis szar repkedõ ugráló 2kezû és egy fakú geciség
- meg a sötétes véres csápos szörny, ezek kurvagyorsan odaérnek és nehéz visszatántorítani õket ha nem futnának azonnal oda, lehet pitiség lenne lenyomni akár Hard Core-ban is.

DarkSector
Ha lassú zombikról lenne szó még oké, de sok szörny annyira erõs és annyira gyors, hogy lehet semmi idõd nem lesz a fegyverrel célozni, és 1 baki miatt 3-4 ora melónak annyi. Elindulsz 2x-ra, véletlen felrobban melletted egy robbanós palack, repeta....ezt mazoistáknak találták ki. 😊

Én azt csináltam volna, hogy legyen limit de ne 8-9 orára legyen 3 mentés, fõleg hogy kevés töltény van és sok csapda.

A kétlábon kúszó gyors kis vackokat én is utáltam. fõleg amikor a gyorsaságuk miatt 3 drága karót is kilõttem 1re amik így kárba vesztek. Ha meg minimum 2 van akkor nagyon gyorsan leszívják az életerõt. Lõszerben nem de medpackban mindig hiányt szenvedek. A sec ruha után mennyi lesz a következõ ruha? Mert nem akarom hogy a medpak vásárlás miatt ne jusson rá pénz. A Big Daddysen (majd ha meglessz) kívül lesz majd még ruha?
DarkSector
Ott mindent kell használni, csak képzeld bele magad.

Egy téved sérülés, kifogy véletlen a töltényed, belemész egy csapdába, vagy bármi miatt elakadsz meghalsz kész ennyi mehet minden elõrõl videók nézése, megint gyüjtögetni stb stb stb....ezt durvának tartom valszeg nem is lesz hozzá erõm.

Az elsõ részben a lehetetlen szipatikusabb volt.

Nagylaci
Hát az úgy tetves durva! Még nem foglalkoztam ezzel a fokozattal. Most már tudom minek kellene nekiállni. Azért ahhoz idõ is kell, hogy mentés nélkül ennyi idõn keresztül tudd nyomni. Ettõl függetlenül ha már megvan a Seeker mindenképp érdemes használni. A sztázissal kombinálva a nagy dögök nem ellenfelek.
Tömegoszlatásra egyébként jó a Javelin is. Magad elé lövöd a dárdát aztán megvárod amíg a kis rohadékok odaérnek és akkor nyomod az elektrosokkot. Ha már a Spec. is megvan akkor sokkolás után még rájuk is robban végül. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|