2703
Dead Space 2
  • DarkSector
    Csak hogy mindenki tisztában legyen vele, amit írtam régebben ehhez nem kell végignyomni az Extraction-t.

Második bekezdés utlólsó mondat.
  • 3Error #1700
    bios-ban tiltsd le az integrált videót, vagy tedd "csak, ha nincs PCIE videó" módba. :) (bocs, de nem jut eszembe angolul)
    nálam is hasonló a konfig, csak nekem nvidia kártyám van, azt meg lehet hibrid-SLI-ben használni win7 alatt... csak nem win7-en játszom.
    sok sikert !
  • Prince23
    Severed dlc képek
  • SötétBarom
    Ha a klasszikus VGA driver, és DX frissítés duón túl vagy, próbáld meg letiltani az alaplapi VGA-t.
  • szlesspapa
    hello, van egy problémám, megvan a game és kibaszottul szaggat a gépemen, szinte minimum grafikán kell játszanom hogy ne tegye, akkor meg élvezhetetlen, mit csináljak? a gépemet 3hónapja vettem direkt az uj játékok gépigénye miatt.
    gépem:
    proci: amd phenom II x4 970 ( 3.5GHz)
    RAM: 2x2 GB DDR3-SDRAM
    VGA: Radeon HD 6870, ami: 1GB sdram, GDDR5, memória sávszélesség:256bit,
    DirectX 11, grafikus chip sebesség :900 MHz, Grafikus memória
    sebesség:4200Mhz
    alaplap: gigabyte ga-ma78LMT-US2H
    amiben integrált a videókártya de lehet hozzá csatlakoztatni másikat is és igy lett megoldva, lehet ez a probléma? vagy hogy nem 2 GB os a VGA benne? a GTA 4 is majdnem full grafikán fut.

kösz a választ
  • DarkSector
    Én nem, de nem is hiányzik. :)
  • SötétBarom
    Én végignyomtam youtubeon ^^

ÉS, szerintem még ma elkezdem a Martyr-t.
  • DarkSector
    Nah felnyomtam itt a legújabb emulátor:

Dolphin_r7081 (32-64bit) DOWNLOAD
  • DarkSector
    Nem a railshootersága végett kell neki.
    Én régen elvoltam a Virtua Cop-okkal, meg a Time Crisis-ekkel, engem nem zavart hogy magától megy és egy pisztollyal lövök csak, attól még élveztem. :)
  • Renjike
    jó az hidd el
  • SötétBarom
    Az egy nyomorult railshooter. Néz végig jútyúbon, kb nem vesztesz semmit. :DD
  • Renjike
    torrent oldalon nézd meg én onann szedtem le amulátort még régen 1-2 játékhoz amit végig szerettem volna jáccani jól megvolt oldva egér + billentyűzettel.... de most hogy mondod én is tuánnanézek.
  • Renjike
    :D nehezen XD
  • DarkSector
    Nem azt se tudom már hogy melyik a legújabb dolphin, mert változtatták már a verziószámot.
  • vg
    ohh, ez nem jó hír
  • DarkSector
    megy csak az irányitás a gond, vannak olyan részek amiken kellene nyomni olyan gombot a nuncsakun, ami nincs emulálva, most újabb emulátorokkal lehet jobban megy, régebben mikor tólni kellett a kocsit a sineken, nem tudtam semmivel elmozdítani.
  • DarkSector
    de szét fogja pörgetni a procit és lefüstől, max 1 órát használd... XD
  • vg
    Próbálta valaki a wii dolphin emulator cuccost? Kipróbálnám a Dead Space Extraction dolgot, csak hátha valaki próbálta már.
  • Renjike
    nem bassza agyon a gépem ez a folyamatos háttércsere 10 másodpercenként?
  • DarkSector
    Jah külsős biztos van, manapság énse nagyon használom ezek még régebbről vannak, csak nekem a beépítettbe kellett volna régen nem akartam külsős programot feltenni ez végett. :)
  • Nagylaci
    Használj külső programot azzal beállíthatod rövidebb időre a háttérképek cseréjét. Én nem használok ilyesmit, de itt egy állítólag nagyszerű program erre a célra:

Automatic Wallpaper Changer
  • DarkSector
    2 theme (AC2, RE 5). 2 Mappa 2 téma, próbáld ki, minden képet tallóztass be ami a mappába van és beállítod 10mp-re.
  • xxxpaulxxx
    +1
  • DarkSector
    jah nekem azt kellene megoldani hogy kevesebb időt be lehessen állítani rotációnak mint 10mp....
    csináltam durva háttereket ezzel a technikával, majd mutatom. :)
  • Renjike
    bentvan windows 7 wáltakozó hátterek ;) tudod...
  • DarkSector
    Tedd be ezt:
  • Renjike
  • DarkSector
    Pont ezt mondom nem kell vitázni rajta, mindenkinek az a jobb amit begyakorolt. Ennyi.
  • Hoz_Hun
    Ezen a kontroler vs egér dolgon olyan vitatkozni, mint azon, hogy a barna hajú lányok szebbek vagy a szőkék. Kinek mi jön be, ki mit szokott meg. Szerintem ez egyénenként változó.
    Ami engem illet a TPS játékokat sokkal jobb kontrolerrel irányítani viszont az FPS meg csapnivaló rajta.
  • DarkSector
    Pedig az reális. Ki mondott ekkora hülyeséget?
  • Nagylaci
    Tessék:

1440X900

Falra nőtt csápos izé (Guardian) ellen a Javelin is tökéletes. Középre belövöd a dárdát, majd alt. fire, mire kap egy durva elektrosokkot és ha a special is megvan még fel is robban. ) Egyből végezni szokott vele...
  • DarkSector
    Megnéztem ha CÉLOZVA fordulsz meg, akkor picit gyorsabb egérrel ebben igazad van, de ha TÚL gyorsan rántod meg az egeret leszabályoz.
    De célzás nélkül megfordulni ugyanannyi idő meg célozni is, most megnéztem mind2-őt.

Lehet egy gagyibb joy-al másképp reagál, nemtudom én origi x360 joy-t használok, az meg frankón megy. :)
  • davidka003
    Ilyenkor szokták azt beírni a konzolosok, hogy a pillanat alatt megfordulás az nem reális és szánalmas. :D
  • SötétBarom
    Nem elképzelhetetlen. Csak ismerd be, hogy nagyobb kihívás. :D Például joyyal nem tudsz egy pillanat alatt megfordulni, egérrel simán. Ebben a játékban ez már egy óriási előny. Meg blablabla.
  • DarkSector
    Neked igen, én pikk pakk megoldom joy-al, neked annyi hogy ez elképzelhetetlen, nekem pár éves gyakorlat után meg ugyanúgy gyerek játék.

Ha 10 szörny jön és mindegyiknek 2 töltény kell akkor 20 töltényből megölöm nem lövök félre.
    Nekem meg a bill+egér nem fekszik, de nem mondogatom hogy mekkora bénaság, mert nem izgat ki mivel nyomja.
    Csak hidd el hogy tökéletessen ugyanazt megoldom mint te egérrel, ez nem egy fps, mert ott már más a helyzet.

Nem arról van szó hogy mindenki nyomja joyal, nem azt mondom csak azt ha valaki béna joy-al még nem kell mindjárt magából kiindulni az illetőnek. :)
  • DarkSector
    Ezért veszek acsis változatot és ott nincsen trükközés. :)
    Most ezen kár idegeskedned ha nem ez, akkor beküld egy csítet az illető, minden csicska meg tudja csinálni.
    Nem kell törődni ilyenekkel.
  • SötétBarom
    Ne legyél hülye. Egérrel célozva az egész gyerekjáték.
  • Renjike
    ez a kép nekem kell 1440X900 ba (mostani monitorom felbontása...)
    CSÁPOS IZÉ ELLEN AMI A FALON VAN ÉS KIS GOMBÓCOKAT LŐ AMIKBÓL CSÁPOK JÖNNEK KI ÉS SOK AMMO KEL BELE <-- Line Gun Altfire pontosan alá és felrobban az összes csáp...
  • DarkSector
    Kihívás? Miben? Max neked nagyobb a kihívás. :)
  • Hoz_Hun
    Tök mindegy, nincs jelentősége.