Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
itt hogyan tovább?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy most h kijátszottam a DS2-t kedvet kaptam megint az 1-hez. De a lelkesedés nem tartott túl sokáig... sajnos a DS azon játékok egyike melynek a második része után már nem bírod élvezni az elsõt. Az irányítás sokkal rosszabb volt az 1-ben, az egér suta, nem tudod ide-oda kapkodni mint a 2-ben. A 2 sokkal, sokkal letisztultabb. Szóval DS kilõve, nem lenne türelmem megint végigvinni, de lehet újra nekiállok a 2-nek rövidesen, annyira tetszett. 😊 Nem voltam DS rajongó az 1 után, de most az lettem. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DE kellene nekem FOV állító amivel a látószöget tudnám állitani..mert olyan mintha monden a pofámba lenne, nincs megfelelõ perspektíva..sajnos egy sok játéknál már igy van...(tudom is miért, de...) Widescreen Fixer lehetne használni, de nem nagyon akar mûködni, aki kipróbálta 3 monitoron vagy sikerült megoldania irhatna THX.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Kb llehet érteni, de töbszöri végigjátszással lehet szerintem átlátni a story-t.
Mondjuk a Project Zero sem panaszkodhat mert ott is vannak fura dolgok.
Itt Dead Space meg többinél lineáris a torténet. Ami nem rossz, de könyebben emészthetõ fajta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a nekem való cucc. 😊
Mert ebben a 2 játékban nem a gyilkolás a lényeg.
Project Zero (fényképezni kell), Siren (bujkálni menekülni).
Sajnos ps2 és ps3-ra vannak Siren cuccok.
Ezekben az ember érzelmeire hatnak inkább és a történet a lényeg, ezt hiányolom néha a többibõl. Vérbeli japán "horror" mind2.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy tényleg... billentyû+egért CSAK fpsre használok... minden másra ott a master... mmint a gamepad😄 Amit meg nem lehet gamepaddal játszani, mert nem támogatja (pl régi dosos játékok)... arra ott van az xpadder nevû progi😊
Ebben igazad van a történetet meg lehet nézni youtube-on de sok más játékot is ugye, ezért nekem se fontos hogy meglegyen az extraction, bár nincs is ps3-am.
Szinte az összes ilyen játék ebben a stílusban van tálalva a konzolon az irányítás miatt.
Mert nem a Wii-t akarom megbántani de kényelmetlen mozgatni is a karaktert, meg a 2 karral még célozni lõni meg minden. Így egyszerûbb egy kicsit az irányítás, valamint nem kell gyüjtögetned meg ilyenek mert ugye itt amit éppen találsz út közbe azt lövöd ki, meg ugye scriptelni lehet a játékot az elejétõl a végéig.
Hogy ps3-ra ugyanez a változat lesz-e azt én nem tudom.
X360-ra megveszem a dlc-vel együtt azt ennyi.
Horror játékok közül:
Resident Evil (mind)
Silent Hill
Fatal Frame (Project Zero)
Dead Space
F.E.A.R.
Clive Barker's Undying
Clive Barker's Jericho
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hát akkor nem maradtam le semmirõl!!! Enegm az olyan Archade játék ahol csak a célkersztet irányítom a figura meg megy magától, nem nagyon érdekel.
Totál igazad van, megnézem a Youtube-on azt kész. Még az is lehet, hogy akkor a DLC-t is megveszem majd.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#csodalk>#csodalk>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nekem:
1.Resident Evil 2
2.Resident Evil
3.Resident Evil 3
Ki milyen listát állítani fel közületek félelem faktor alapján?
Nálam így nézne ki:
1. Dead Space 2
2. Condemnned Criminal Origin
3. F.E.A.R.
Dead Space Wikia-n vagy megnézheti Youtubon (720p-ben!) a végigjátszást.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB