Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Három darab van.
JackSparrow88
Üdv. Eddig nekem is nagyon tetszik a game de most a 6-os fejezetben elakadtam kicsit. Egyenesen kéne menni de a tûz miatt nem lehet. Két oldalt van két ilyen mag vagy micsoda amit ki lehet venni telepatikusan. Ezek am az oxigénszintet jelzik, ha bent vannak a helyükön akkor normális. Ha kiveszem csak az egyiket v. mindkettõt akkor sem történik semmi. Mit kell itt csinálni, hogyan oltódik el a tûz? Köszi a segítséget...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

nagyon jóóó játék volt, még1x biztos kijátszom <#vigyor3>

A végére értem. Nagyon tetszett jobban mint az elsõ rész fõleg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a vége most normális volt. Külön húzták az agyunkat a készítõk hogy majdnem ugyanolyan helyzet volt mint 1 végén aztán Isaac rosszat sejtve oldala néz Ellie meg... What? Komoly volt. 😊 Jó volt látni hogy mindketten túlélték.

A végsõ harc
Tidelmann legyõzése hangulatos volt, igazi akciófilmes effektekkel tarkítva az azt követõ agybunyó viszont meglepõen könnyû volt. Elég volt kerülgetni kis izéket és csakis Nicole-t meg Marker szívet lõni és még normálon is alig pár perc volt. Nem hiányzott hogy nem valami hegynyi méretû izé a fõbosz. Ez jobban illett a 2 stílusához.

Most hirtelen ennyi... gondolom majd lessz 3-ik rész is.
Rage47
Egy gond van a játékkal, letehetetlen 😄 Árad a hangulat a legtöbb helyen. A zenék és a hangok tökéletesek, fõleg 5.1-ben.
Hát ez tartalmazott pár új információt a számomra. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez tényleg teljesebb. Én csak azt írtam le amit játékokból szûrtem le.
tegnap toltam egy kicsit, ahtalmas jatek lett!
melto folytatas
<#worship><#worship><#worship>visceral csapat

anti hero

Rage47
<#eljen><#eljen>
Ez így nem teljesen pontos. Akit igazán érdekel a történet, az itt és itt részletesen elolvashatja a Markerek történetét, természetesen (és sajnos csak) angolul.

Ha lesz idõm holnap, akkor röviden összefoglalom magyar nyelven.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az 1 ben ( meg a kettõben is mondják ) Hogy Altman találta az 1 markert a Yucatan félsziget õsi kráterében ( utalás rá hogy esetleg ez volt a dinókat kiirtó aszteroidában? A kora mindenesetre kb 65 millió év )

Altamnt amikor megérintette látomások rohanták meg és ezt követve alapította meg az Unitológiát. Az 1. Marker mellett senki sem õrólt meg meg necrózás se tört ki.

Teltek múltak az évek... Annyi kiderült hogy a Markert úgymond be lehet kapcsolni de persze az Unisok õrizték mint a hímes tojást...

A kormány ezért valahogy lemásolta a Markert ez lett a Red Marker. Az Aegis7 re vitték ahol bekapcsolták. Tömeghalál. Utána az Aegis 7-et tiltottá nyilvánították de eltelt pár száz év szóval elfelejtették a dolgot...

Közben beindult ez a planecracking biznisz és ahogy az emmberiég új és új kitermelhetõ bolygókat keresett eljutott az Aegis 7-re. A többi már a játékokból kiderül...

Engem Lena Headey -re emlékeztet. De biztos nem róla mintázták.
Nálam mégis tudnak😞 tudom énvagyok a béna... viszont kilõve a pengét tök élvezetes a dolog 😄

Positive Mental Attitude

JethroHUN
Csak a Ripper, semmimásnak nincs értelme, hiába erõs a Javelin, (én azzal megyek, maxo, utolsó pálya, nuku esély kb) csak egy ellen tudsz támadni vele egyszerre, felfejlesztve már fel is robban, így egy rakást necrot is szétvisz, de mivel az egész játékot a kicsi szûk helyekre, körülvéve min 5 ellenféllel típusra csinálták nem naon jó. A fûrésszel legaláb tudsz menekülni, mert amíg vágsz addig nem tudnak támadni, se mozogni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Höhö Medical bay tök fun 😊 Így megszopatni szegény Isaac-ot 😄

Ellie - They're swarming in throught a hole in the medical deck. At least you won't have to go through here.

Computer - Unexpected obstruction ahead. Shutting down. Welcome to the Medical Deck

Isaac - Crap.

Positive Mental Attitude

Szétbas. az ideg! A 3.pályán vagyok ahol a marker szobra van.Bazz,jönnek vagy ezerrel ezek a dögök.Lehet hogy a javelint kellett volna megvennem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kendra mondja, nem tudom miért Kyne írtam 😊.
Ha jól emlékszem, akkor mondja, amikor Kyne lelép a kis hajóval. Csak ugye Isaac visszairányítja az Ishimura-ról.
Renjike
bazzeg beugrott a végén mondja nem? mikor ott vagy az üvegben?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
akk az valamiért kimaradt...

Az 1.-ben mondja Kyne.
SötétBarom
Alapfegyvert én már el is dobtam 😊 Az egyben szinte csak azt upgradeltem, de itt valahogy nem adja annyira. Tömeg ellen a linegun meg a javelin verhetetlen, nagyobb cuccokat a mine elhelyezõvel irtom, a kicsi és sérülékeny geciket (robbanó csecsemõk, kisgyerek necrok) meg pulse rifle-el.. A javelin meg a pulse van upgradelve.

Amúgy késõbb lesz majd olyan opció, hogy némi creditért ki tudod szedni a gombelemeket a cuccaidból 😊))

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Renjike
ezt mikor mondja el? 😮 ezt valahogy kihagytam OO

DarkSector
yes

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az 1.ben is az emberek alkotta van. Oda vitték a bolygóra, aztán oda küldték a bányászni a népet. Az egész egy nagy kisérlet volt.
Õsi motiváció a hatalom iránti vágy. Meg akarják fejteni és felhasználni az erejét. Mindent megtesznek ezért az erõért, akár egy egész kolóniát feláldoznak.
Renjike
az 1 ben nem az emberek csinálták hanem találták azon a bolygón vagy nemtudom mint elemelték és jöttek aszörnyekk de a 2. a Isaac csinálta benne van a játékba elmondják nem is egyszer...

Renjike
a 15. a szemestõl jön

Ezeket a markereket (elsõbe és másodikba is) az emberek csinálták ha jól értettem de mire jók tulajdonképp? - mert, ha csak arra jó, ilyen szörnyeket csinál az emberekbõl szerintem nem kéne ezt erõltetni

Kongy
Tirexi a Dead Space 2-rõl: "Nem szerettem én semmimbe bele, csak szimplán nincs más amibõl lehetne videót csinálni így maradt ez.
Ennyi a történet."

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Chapter 7 am kimagaslóan hosszú.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Renjike
erõsebb a fegyver és néha kigyullad az ellenfél

gabo91
chapter 6-on vagyok, eddig nagyon tetszik a játék. Sikerült az alapfegyómat majdnem kimaxolni (egy kapacitás hiányzik már csak) bár ruhára meg a másik cuccra csak 1-1 fejlesztést tettem eddig. Csak ezzel a fegyóval megyek. Viszont a special tulajdonság mit ad a fegyóhoz? mert rajta van de nem vettem észre semmi extrát...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

HELP!

Eddig elnyögdécseltem, de qrva sok a gomb!!!
Megakadtam!

Van az qrva Triage Room, ahol vmi statis al kell csinálni vmit.

Hackelek de akármit nyomogatok jön lassan egy rém és mindíg kinyír...
DarkSector
Jah, de még1x annyi nem lesz vissza, mert nem egyforma hosszúak, a 12-es asszem a rövid, meg a 15-ös, ami kb a fõellenség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
lehet van, aki csíttel végigrohan....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lunki88
Hát ahhoz képest hogy nemrég ijesztgettek itt a rövid játékidõvel, már 8 órát belenyomtam és még csak a 9-es chapternél járok. Habár én lassan haladok mert egyszerûen fosok mindentõl. 😄
Kongy
Ez a game még causalon is hosszabb... sztem.

Kongy
Igen, azok jól meg vannak csinálva.

DarkSector
Én a scriptektõl félek, nem a harctól.

DarkSector
1000% hogy 5 óra alatt nem ér senki a végére.
Az 1 órárajutna 3 chapter, eleve az átvezetõk vannak 15-20perc ha nem több.

Egyébként szerinted kevesebb cucc van, mint zealoton? Volt egy hely, ahol úgy emlékeztem van energiagóc, de nem találtam. Késõbb jutott eszembe, hogy ott lenni kellene, lehet elnéztem, visszamentem, keresgéltem, de nem találtam.
Azért nem gyerekjáték, sokaknak a zealot is nehéz. Persze majd most jönnek a komolyabb dolgok. Mondjuk lehet kicsit túl paráztam, nagyon nem akartam meghalni, még véletlenül sem. Ott mentettem, amikor a felvonót megcsináltam, majd menni kell beállítani a napelemeket. Végülis eddig nem volt gond, holnap folytatom szerintem. Majd írd be szerinted mire ügyeljek majd késõbb, ha haladsz még ma!
5 óra alatt casualon sem lehet végigmenni. Fogalmam sincs milyen lehet az, mert zealoton vittem elsõnek, most meg hardcore, de ha valaki normálisan halad, nézelõdik kicsit az ablakokon, meghallgatja a dolgokat, elolvassa, de ezek kihagyásával sem hiszem, hogy 5 óra alatt végig tud érni, fõleg nem elsõre.
Renjike
amúgy 7. fejezetig gyerekjáték az egész addig szinte nehészés sincs a játékban én is elkezdtem hardcore on megnézni milyen .... chapter 8 eddig 1 szer mentettem a 7. chapterben jól tettem mert a 8. at halállal kezdtem...

DarkSector
Nekem elsõre volt normalon 12 óra, hogy magam találtam ki hogy hol mit kell csinálni, igaz bnéztem minden helységbe, de nem szarakodtam sokat.

DarkSector
Milyen hülyeség már hogy 5 órás?
Max ha Causalon végigrohansz akkor.

3 óra alatt a 7. fejezetnél jársz? A teljes játék meg mondjuk 5 órás<#confused>

DarkSector
Spoiler....😊

Elkezdtem a hardcore-t. 3 óra 24 perc után csináltam egy mentést. Fárasztó volt ez a hosszú menet. 7. fejezetnél járok. Nagyon jó így a játék, valóban túlélõszerû. Van para, nem olyan, mint a többi, hogy újra éledek, egy percet veszítek. Eddig egyszer ment pirosba a RIG úgy, hogy nem volt nálam health pack. Izgi volt, hogy talán bukom-e az addigi fejezeteket. Ajánlom annak, aki szereti a kihívást és tetszik neki a játék.