2703
Dead Space 2
-
Pares #1741 Sikerült második végigjátszásom során kimaxolni a Force Gunt. Írtó brutális. Alapból nem valami extra, de maxra fejlesztve eddig nem találkoztam semmivel, ami egy lövésnél többet kibírt volna, ráadásul az elsődleges lövés elsőre kinyírja a kisebb szörnyeket, mint azok a "kisbabák", "gyerekek" meg azok, amik a dagadék hasából jönnek ki. Univerzális, csak ajánlani tudom. Próbáljátok ki. -
Pares #1740 -
Egy érdekes dolgot sikerült csinálnom, aki nem vitte végig még, ne is olvassa tovább!
Amikor megyek át hídon és kapom a mellembe meg a tenyerembe a nyilat, ott elsőre elvéreztem, mert az E helyett az R-t nyomogattam. Második nekifutásra (gondoltam) jól kibaxok az ürgével és mielőtt átértem volna, a detonátorral szépen körbe lőttem a hülyéjét, persze nem lépett bele, mert rögtön kaptam a nyilakat tőle, de most jó gombot nyomogattam :D, és simán átlőttem a nyakát, persze körülöttem a lézeres érzékelőkkel. Amikor az a rész jön, hogy szét kell durrantani a fejét, ott belesétáltam (illetve a program) az érzékelőbe és cafatokra szaggatott engem és az ürgét is.
Ennél a résznél kicsit elgondolkozott a game :D, mert fél percig nem történt semmi, majd jött Nicole szokásos szövege, úgy, hogy csak a seggem volt meg, a többi részem cafatokban széjjel és úgy álltam (lebegtem) előtte és ezzel a szép seggel mentem az utolsó pályára is, ahol ide-oda forgolódtam, majd amikor elindult felém a csajom, akkor nagy kiabálások közt haltam meg, illetve a hátsófelem.
Próbáljátok meg, talán sikerül valakinek ugyanez a szituáció. :DDD -
Na, 9 óra 50 perc összidő alatt a végére értem ma én is.
Mit mondjak, eszméletlenül tetszik a játék! Régen találkoztam ilyen kegyedlenül eltalált darabbal. Az első részt is imádom, de ez tényleg rátesz jópár lapáttal.
A végén mondjuk már nagyon akciódus volt, néha már anyáztam nagyon, amikor csak nem akartak elfogyni a dögök. Az utolsó 2 fejezet pedig irgalmatlan feszült és pörgős. Egy szó mint száz, nagyon nagyon bejön a játék, még párszor nekifutok biztosan! -
Van kontrollerem is, de pc-n tolom szóval van billentyűzet is, meg egér is. Az 1-el nem játszottam, mert úgy hallottam, szörnyű az irányítás PC-n. Változott ez valamit? Inkább kontrollerrel, vagy bill+egér kombóval toljam? -
fejleszteni kell a fegyvereket és nem lesznek gyengék alapból madjnem mind az. nekem a kedvencem a Rivet Gun lenne ha lenne hozzá kódom bár szerencsém volt kiprobálni de nekem nincs meg :( amúgy plazma fegyver meg a javelin -
Durva, hogy mikre nem gondoltak a készítők!
Alaposan bejártam mindent, de az újraéledős szörny elől menekültem azzal beparáztattak rendesen. :D
Pont ma értem a végére, normálon nyomtam, meghaltam jó párszor, volt benne pár szívatós rész aminek neki kellett futni többször, viszont nem nagyon küzdöttem lőszer hiánnyal soha, ellentétben az első résszel.
Ehhez mondjuk biztos sok köze volt annak, hogy a Ripper volt a kedvenc és volt amikor 2-3 szörnyet is feldaraboltam egy koronggal. :)
Fegyverekről írhatnátok véleményt, nektek melyik jött be? Az alap plasma cutter nem rossz de a végén már gyenge, a line gund elég erős csak lassú meg kevés benne a töltény, a plasma rifle elég gyenge és gyorsan kifogy. A Ripper korrekt fegyó de nagy tömeg vagy több ellenfél ellen nem mindig használható eredményesen. Többi fegyver nem nagyon jött be. Lehet rászánom magam egy másik végigjátszásra, melyik fegyókat érdemes erőltetni? -
a szöveg ami a banner falán van
" 614 Reborn As One" ha jól vettem ki mi az a 614 és mire érti? -
Jaja, legalább most már tudom mit véstem fel a falra -
Helló
A chapter 13-ban megöltem azt a nagy szörnyet van egy ajtó arra kéne tovább mennem de nem tudom meg hackelni pedig a videón is úgy van.
Hiába nyomom az e-t a közelébe nem kezdi el a hackelést.
Valaki találkozott már ilyennel? -
Nagyon megköszönöm azért is kérdezem mert egy nagyon jó barátnémmal neki akarunk esni a magyarításnak amint lesz hozzá program. -
Mondjuk itt már elég felesleges :) -
ez hasznos lehet -
omg. -
Pares #1727 Bocsi, de mostanában nem volt sok időm fordítani. De ma este és holnap van, szóval max. holnap estére lesz vmi (de lehet hogy még ma)... -
Múltkor írtad hogy lefordítod azt a markeres szöveget hogy haladsz vele ? -
Pares #1725 Nekem nagyon tetszett a vége! Jó, a végén a főellenség nem volt valami tápos, de nem is ezen volt a lényeg. Isaac a saját fejében harcolt a Markerrel, és úgy intézte el. Nekem speciel nagyon bejött az egész vége, írtó nehéz volt (Zealot), de tetszett. Na meg ott az a menekülős rész a legvégén, amikor elkezdi mutatni a készítők listáját, az valami eszméletlen jó befejezés szerintem... -
Pares #1724 Egyébként ki lehet nyírni a végén a regenerálódós szörnyet:
-
hát én 10ből 8 pontot adnék, sokkal látványosabb volt mint az 1. de a végét nagyon elkapkodták :\ -
9.5 pont ... én is a körül adnék neki... -
DemonHunterW #1721 Dead Space 2 teszt -
felegyi #1720 Végigvittem egy párszor, de erre nem gondoltam volna :) ! -
nana rage :D -
-
Úúúúállomás :D
-
nekem nem tetszik ez a markeres hülyeség, nem "jön át" a sztori, de így is a kedvenc ijesztős játékom -
Na én is a végére értem normalon, 12 óra alatt. :D Nem siettem. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főboss jóval könnyebb volt mint az első részben, habár egyszer így is sikerült meghalnom. :D Amúgy a játék vége felé haladva lehet találni egy audio file-t amiben Tiedemann-t letolja a felettese amiért evakuálta a Titán állomást. Ezek szerint megint szándékosan indították el a nekromorf inváziót és az embereket meg feláldozták... Meg találtam egy olyan hangfájlt is amiben egy kutató elmondja hogy igazából a Földön lévő Black Marker veszi rá az embereket hogy további Markereket hozzanak létre és ők csak eszközök ebben az egész folyamatban. Szóval szerintem a Black Marker-t kéne elpusztítani ahhoz hogy végetérjen ez a rémálom. :) -
NovaTerra #1714 Ha a yahoo-t, google-t és társait ismered, akkor megtudod oldani a problémáddat. -
pedropedro #1713 Értem.Csak nem vettem hanem kaptam,de hova menjek?Milyen wareztopik ba?Kérlek segíts jó a játék de én nem értek a géphez sajna,unoka tesóm meg nem jön hozzánk egyhamar megint:( tőle kaptam a játékot de már vissza mentek Pestre. -
ó mekkora faszságot irtam :D na "nem vetted meg eredetiben hanem letöltötted" akartam volna irni csaknem sikerült -
az a baja hogy nem eredeti amit vettél :D amúgy go wareztopik ott levan irva mitkell tenni .... -
pedropedro #1710 Üdv mindenkinek.Olvasgattam de nem találtam amit kerestem.Az lenne a gondom hogy a 7 chapternél járok ott amikor át kell menni a piros lég folyóson a végében van egy ajtó amit ha ki akarok nyit mindég ki dob a játék!Már próbáltam mindent de az eredmény ugyan az.Ha valaki tudja a megoldást annak a válaszát előre is köszönöm szépen. -
ha az 1.t végigvitted volna és láttad volna a végét akkor tudnád -
@felegyi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naszal, azért nézett furán Isaac, mert déja vu érzése volt, ugyanis így fejeződött be az első rész is, csak akk Nicole "szelleme" (egy szörnyeteeeg) ült mellette, de most tényleg Ellie ült ott. :D -
felegyi #1707 Kemény 10 óra és 48 perc alatt kijátszottam Normal-on... nem volt valami nehéz, hisz ez csak normal... mindent átkutatva kb ennyi idő, szóval nem rövid ;)!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén kicsit nagyon fennakadtam, hihetetlen könnyű volt a "boss" fiht, na meg az újraépítős necro-t sajnos nem lehet megfingatni benne :( Amúgy Isaac a legvégén miért nézett olyan csúnyán a csajra? meg is kérdezte hogy What? :)?? -
Köszi a felvilágosítást:) -
Prof William #1705 A végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jelentette valaki valakinek hogy Marker elpusztult (együtt a Spraw-al)de nem igazán bánkódtak mert úgy vettem ki hogy vannak még Marker készítő területek valamint majd itt is elkezdik keresni a darabjait mert 1 darab-ban bennevan az egész tervrajza. -
De elpusztult. Ez. De van még belőle egy tucat minimum :) -
Nagyon jó játék lett,nehezen verhető a horror kategóriában az tuti:) Ha majd jön új Doom rész,akk fel kell kössék a gatyát,ha meg akarják majd ezt verni:) Am egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3. részre utaló infó az a stáblista után bejátszott hanganyag volt? Ha jól értettem,akkor a Marker nem pusztult el? -
szlesspapa #1702 kösz, megpróbálom