2703
Dead Space 2
  • xxxpaulxxx

#1940:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szedj le crackfixet
  • Knabb
    Senkinek, balfasz vagy és a játék megérzi ha valaki balfasz és rossz topikba ír.pont.
  • Gery Sniper
    Sziasztok! A 7. fejezetnél járok, és a pálya egy bizonyos pontján mindig kifagy a játék! Másnak is csinált ilyet?
  • Ironman2
    De durva már azok a kuszómászó robbanó csecsemők
  • husqarna
    Szevasztok!

Én is a gépkarabélyt fejleszetettem fullra, plusz plazmavágó 80%
    Ívfegyver 50%. Röhögve végigcsináltam.
  • Prince23
    Amúgy ha a "Gépkarabélyt" fullra kifejlesztitek, könnyű dolgotok lesz Zealot nehézségiszintnél a Főbossnál. Két kör az egész.
  • Ironman2
    Én meg a 6.-nál
  • wedge31
    Ha nehezebb szinteken is végigszeretnéd játszani, érdemes a sztázist is kimaxolni, engem sokszor kihúzott a bajból.
  • wesker24
    Kösz !
  • Prince23
    3 fegyver dosztig elég. sőt, egy fegyód felesbne van. majd aköv Roundba használd ezeket. az egyiket maxold ki, a másikba is kzdj bele majd.
    plazmavágót fejelszd először, aztán a második mindegy melyik
  • wesker24
    Akkor a plasma vágó lesz !

Amugy utálom ezeket a bujdosó kis geci szörnyeket mindig a legrosszabkor támadnak hogy elfelejtem belassitani öket !

• NovaTerra
    A hand cannon miatt egyszer én is neki kezdek majd harmadjára. Nagyon hangulatos játék, csak egy bajom van vele, ha már ismerjük, akkor nem nyúj kihívást, a történet meg ugye nem változik. :)
  • wedge31
    Szerintem erre mindenki mást fog válaszolni, szvsz a plazmavágót maxold ki elsöre.

Nekem több fegyóm nincs is, a seekert ugyan megvettem de alig használom.
  • wesker24
    Jelenleg 10 fejezetnél vagyok hát itt már elég durva a helyzet

Jelenleg 3 fegyverem a Plasma vágó a Line Gun és a Ripper !
    A páncél ki van maxolva és van 6 energia gócóm és 20k pénzem !

Milyen fegyvert érdmes venni 4-ediknek ? És melyik fegyvert érdemes kimaxolni ?
  • Prince23
    Hát pedig van ahol tököltem is... dropolásal pl.
    amúgy meg 15 percet szerettem volna felvenni, és igen célom a gyorsaság :D
    ha lassú vagyok az a baj, ugye :D

de a lassúságot - gyorsaságot játékhangulat válogatja nálam. Meg abba a tudatban játszom, hogy most felvétel van, Youtuben nézik majd... teljesen másképp játszunk sztem amikor felvételezünk, és amikor meg simán toljuk, felvétel nélkül.

15 percbe jó ha megmutatunk mindent. De pl az összes videóban gyűjtögettem, nem hagytam ott semmit sem :)
  • vzajcev
    Ott írta hoszaszonnya hogy: mert ott befostam
    "mert rusholtam"
  • Pares
    Ha valami, ezt nem bántásból kérdeztem, csak úgy. Mert én ha játszok, akkor szépen lassan, körbenézve, mindent megvizsgálva, mintha egy filmben lennék. Szórakozom, beleélem magam. Még második végigjátszásra is.

:)
  • Pares
    Zealot rohadt nehéz, hogyha elsőre játszod, még jobb, ha a legelső végigjátszással (én így kezdtem, ahogy telepítette, Zealotot indítottam). Rohadt nehéz tud lenni így. Persze a második végigjátszás a tuningolt fegyverek meg a brutál páncél miatt már jóval könnyebb...
  • The Protector
    4 ruhát tudsz megszerezni alapból.Párat úgy tudsz megtalálni.Végigjátszás után pedig + módban tudod a ruhák ultimate fokozatát megvenni.
  • Pares
    Te ilyen össze-vissza rohangálva játszol?
  • ml85ml
    udv, most kb a 6.ik chapterben járok, a kérdésem az hogy hány ruha van a játékba? mert már unom hogy az inventorim mindig tele van... lehetett már ruhát cserélni csak elbénáztam?
  • NovaTerra
    Round2-vel simán végigviszi bárki, igazából round 1-el is, mert rengeteg chekpoint van.
  • NovaTerra
    Teljesen mindegy, akkor is totál felvan fejlesztve Isaac. Lényegében lőszer nélkül is meg tudnád ezt csinálni ilyen fejlesztés mellett elég tereptárgyakat használni. Ráadásul a kis kölykök hihetetlen gyengék, csak sokan vannak.
  • Renjike
    amm zealot fokra készülődöük kimacolt páncél stasis plazmavágó és a gépkarabély.. elkezdtem a javelin-t mi legyen a 4. amit használok majd?
  • Renjike
    kiváncsi vagyok fullra fejlesztet lángszóróval mennyi kell a legerősebb necromorfba.... ( az a fekete piros szemekkel .... a köpködő meg a másik formájába is.
  • Renjike
    zealot ennyire könnyű lenne? :O
  • Prince23
    A lángszórót amúgy ebbe a roundba vettem meg.
  • NovaTerra
    Round 2 könnyebb, mint a casual, round3-ban gondolom már minden szuper fejlesztés megvan, szerintem nehezebb meghalni, mint aprítani mindenkit termiantor Isaac-el.
  • Prince23
    Ja és Round3, azért azt is vedd figyelembe. tudtam előre mi jön, meg stb. jól helyezkedtem el. Egy kivétellel, amikor a sötétben rám támadott az egyik, mert rusholtam :D
  • Prince23
    Tévedés: Zaelot

Nézzed a mentési pontokat is :))

Ez van ha JÓ RUCID VAN!
  • Renjike
    easyn
  • Prince23
    A pujákat öröm volt vele kinyírni XD
  • Renjike
    pazarolszis elég sokat szegény lángszóróból :S
  • NovaTerra
    Irány a HC, majd meglátod, hogy nem csak hent a vége!
  • RatBaG #1908
    Flamethrower Gameplay, ehhez képest az első két percben kifogysz...
  • koschwarz
    ez az első részben is így volt, az elején para, a végére hent. addigra azért már idegileg-lelkileg megedződik az ember és rutinosan amputál :D
  • Prince23
    Még egy gameplay tőlem:

• xxxpaulxxx
    :D:D
  • DarkSector
    Jah elbasztam az előbb nah így gondoltam....:P
  • DarkSector
    Akár így is beteheted a képeket, ebből is látják majd hogy spoiler ha megnézik. :)