Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
elsõ rész hangulatra jobb volt nekem jobban tetszett max 1 órát tudtam vele játszani mert elegem lett belõle kikészített(DS 1)
2. rész se volt rossz de inkább akció mint horror.
Én a Zealot Force Gunt használtam sokat, dlc volt a CE-hez. Üt nagyon.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként aki tud angolul, annak igazán kötelezõ az oldal. Minden megjelent/elérhetõ/létezõ infó a játékkal/képregényekkel/könyvekkel/filmekkel kapcsolatban megtalálható itt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amikor megyek át hídon és kapom a mellembe meg a tenyerembe a nyilat, ott elsõre elvéreztem, mert az E helyett az R-t nyomogattam. Második nekifutásra (gondoltam) jól kibaxok az ürgével és mielõtt átértem volna, a detonátorral szépen körbe lõttem a hülyéjét, persze nem lépett bele, mert rögtön kaptam a nyilakat tõle, de most jó gombot nyomogattam 😄, és simán átlõttem a nyakát, persze körülöttem a lézeres érzékelõkkel. Amikor az a rész jön, hogy szét kell durrantani a fejét, ott belesétáltam (illetve a program) az érzékelõbe és cafatokra szaggatott engem és az ürgét is.
Ennél a résznél kicsit elgondolkozott a game 😄, mert fél percig nem történt semmi, majd jött Nicole szokásos szövege, úgy, hogy csak a seggem volt meg, a többi részem cafatokban széjjel és úgy álltam (lebegtem) elõtte és ezzel a szép seggel mentem az utolsó pályára is, ahol ide-oda forgolódtam, majd amikor elindult felém a csajom, akkor nagy kiabálások közt haltam meg, illetve a hátsófelem.
Próbáljátok meg, talán sikerül valakinek ugyanez a szituáció. 😄DD
What about the forests?
Mit mondjak, eszméletlenül tetszik a játék! Régen találkoztam ilyen kegyedlenül eltalált darabbal. Az elsõ részt is imádom, de ez tényleg rátesz jópár lapáttal.
A végén mondjuk már nagyon akciódus volt, néha már anyáztam nagyon, amikor csak nem akartak elfogyni a dögök. Az utolsó 2 fejezet pedig irgalmatlan feszült és pörgõs. Egy szó mint száz, nagyon nagyon bejön a játék, még párszor nekifutok biztosan!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spread De Love!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Alaposan bejártam mindent, de az újraéledõs szörny elõl menekültem azzal beparáztattak rendesen. 😄
Pont ma értem a végére, normálon nyomtam, meghaltam jó párszor, volt benne pár szívatós rész aminek neki kellett futni többször, viszont nem nagyon küzdöttem lõszer hiánnyal soha, ellentétben az elsõ résszel.
Ehhez mondjuk biztos sok köze volt annak, hogy a Ripper volt a kedvenc és volt amikor 2-3 szörnyet is feldaraboltam egy koronggal. 😊
Fegyverekrõl írhatnátok véleményt, nektek melyik jött be? Az alap plasma cutter nem rossz de a végén már gyenge, a line gund elég erõs csak lassú meg kevés benne a töltény, a plasma rifle elég gyenge és gyorsan kifogy. A Ripper korrekt fegyó de nagy tömeg vagy több ellenfél ellen nem mindig használható eredményesen. Többi fegyver nem nagyon jött be. Lehet rászánom magam egy másik végigjátszásra, melyik fegyókat érdemes erõltetni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
" 614 Reborn As One" ha jól vettem ki mi az a 614 és mire érti?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A chapter 13-ban megöltem azt a nagy szörnyet van egy ajtó arra kéne tovább mennem de nem tudom meg hackelni pedig a videón is úgy van.
Hiába nyomom az e-t a közelébe nem kezdi el a hackelést.
Valaki találkozott már ilyennel?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ez hasznos lehet
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88