2703
Dead Space 2
-
Hogy ne maradjak ki a sorból, ímhol az én játékmenet videóm: -
Egy kis apróság: Ishimura volt az első ember, aki a földön először látott infectort, ill. más necromorphokat.. ^^ -
Roppant élvezetes lehet úgy játszani, hogy fogalmad sincs mi történik
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért megy be, mert az állomás parancsnokának nem tetszik, hogy Isaac szaladgál mindenfele, és mivel pont felé tartott elvágatta a sínpályát, és vele együtt az egész állomást is. Gondolom ez még dereng. Az Ishimurának vannak amolyan mágneses horgai -amivel eredetileg a bolygókból kivágott darabokat emelte fel- amivel rá akarnak akaszkodni az állomás távolodó részére legalább addig, míg át tudnak menni. És azért megy fel, hogy ezt megcsinálja. -
kozako #2058 aha.éertem.kösz :) -
Knabb #2057 Asszem azért megy be, hogy megnézze mennyire gáz rajta a helyzet és ellehet-e húzni vele. Igazából nemnagyon figyeltem annál a résznél :D mással voltam elfoglalva :D -
kozako #2056 aha.értem...majd valamikor elkéne kezdeni nekem is csakhát :D egy kicsit félek.amugy mérmegy be Isaac az Ishimurába????mer nemértem az egészet :) -
Knabb #2055 Egy darabig eltart, de nincs túl nagy para benne, tudom mert én is fostam tőle XD -
kozako #2054 Hellósztok.10-es Chapternél vagyok amikor az Ishimurába vagyok.Az a szakasz marha beszaraatós...kb hány perces az a rész???Mer túlakarok lenni már azon a részen :S :D pls írjátok meg! -
HunMarker. :)
Sajnos ű meg ő betüket nem fogadta el... -
Hoz_Hun #2052 Ez nem gyenge. :)
Az ékezetes betük jellé alakításához kérnénk a legközelebbi Markert meglátogatni. :D -
respect erte 
-
Soad999 #2050 Hali! mivel nem atim van ezért nemtom pontosan megmondani, annyit írnak h a hotfixel a CCCben belehet kapcsolni. ennyit írnak csak. -
Sziasztok!
Tudtok olyan módról, ami Ati 4xxx karikon ráerőlteti az élsimítást? Akárhogy szórakozok vele az ATT-ben, nem sikerül.
Végülis annyira nem zavaró, de ha van rá mód inkább bekapcsolnám. -
nm -
Pares #2047 Köszi! -
Nah megcsináltam pikk-pakk az ékezeteket, vagy azokat szimbolizáló valamiket, majd rájöttök magatok hogy melyik micsoda, illetve az előzőben az U betü rossz volt, az most javítva van....
Próbálgassátok ha gond van szóljatok:
LETÖLTÉS UPDATE
-
jah tényleg most néztem jaja csak rossz szemszögből látszik. tényleg E betü... XD -
e betű -
nézd meg az nem az e betü...vagy akkor a táblázat nem stimmel. -
megvan az egy d
vagyis ez áll ott:
614 reborn
as ond.... -
614 Reborn As One -
ok -
614 reborn
as on?
a ? helyetti jelet nem ismerem fel hogy meik lehet vagy hogy 1 vagy 2 jel van ott... -
Pares #2038 Valami ilyesmit, rád bízom. Mert akkor egységes lehetne az egész. -
vagy azt lehetne poénossan hogy 1 illetve 2 vízszintes vonalat a tetejükre...:) -
Valaki tudja a bannerképen mi van odaírva a falra (Isaac mögött)? Nincs kedvem kódfejtősdit játszani. :P -
dehogynem, tegyek rá vesszőket vagy mi? :) -
Pares #2034 

A magyar karakterekre nem lehetne kitalálni valamit? Mondjuk az Ű-re olyat, mint az U, csak valami extra jellel, ami a két ékezetet jelzi.
-
Aki szeretne a Dead Space világ egyedi kitalált nyelvén írkálgatni szöveget, az töltse le ezt a karakterkészletet, amit én kicsit elsietve összecsapva rajzoltam meg, lehet szebben is csinálni ha valakinek van rá ideje, de megteszi azért. Nem másnak a munkáját töltöm fel szóval no para.
LETÖLTÉS
-
jah akkor bocs néztem egy vidit róla ott move-al tolták .... -
Tévedsz, rendes kontrollerrel is megy. -
Persze. Azt megkapod a végigjátszás után, bármilyen fokozaton vagy. -
Metontour #2029 Ez lemaradt:
Az első storeban tök ingyen? -
Metontour #2028 Az normális hogy zealoton teljesen új játékot kezdve egy normál végigjátszás után egy fejlesztett Riot Suit vár? -
Ehh, ki is a beteg? :D -
Soad999 #2026 Jah megnéztem így már más:D és a másik dologgal van vmi? -
A telefonbeszélgetés a végén. Azt már nem vártad meg? -
Soad999 #2024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali! vhol olvastam h van a játék végén utalás a DS3-ra viszont nem értettem h mi volt a videóban amikor a csaj visszakérdezett Isaacra h mi a baj? valamint h van e jelentősége h megölöm vagy nem a négert:P köszi -
Metontour #2023 Ha elkezdem Zealoton ott csak kevesebb a lőszer és az egyéb dolgok és nagyobb a nekrók sebzése de a dögök nem bírnak többet hogy nem kell egy kúszó robbanó csecsemőbe egy egész tárat belelőni hogy felforduljon.