2703
Dead Space 2
  • Evin
    Hogy ne maradjak ki a sorból, ímhol az én játékmenet videóm:
  • SötétBarom
    Egy kis apróság: Ishimura volt az első ember, aki a földön először látott infectort, ill. más necromorphokat.. ^^
  • SötétBarom
    Roppant élvezetes lehet úgy játszani, hogy fogalmad sincs mi történik
  • Evin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért megy be, mert az állomás parancsnokának nem tetszik, hogy Isaac szaladgál mindenfele, és mivel pont felé tartott elvágatta a sínpályát, és vele együtt az egész állomást is. Gondolom ez még dereng. Az Ishimurának vannak amolyan mágneses horgai -amivel eredetileg a bolygókból kivágott darabokat emelte fel- amivel rá akarnak akaszkodni az állomás távolodó részére legalább addig, míg át tudnak menni. És azért megy fel, hogy ezt megcsinálja.
  • kozako
    aha.éertem.kösz :)
  • Knabb
    Asszem azért megy be, hogy megnézze mennyire gáz rajta a helyzet és ellehet-e húzni vele. Igazából nemnagyon figyeltem annál a résznél :D mással voltam elfoglalva :D
  • kozako
    aha.értem...majd valamikor elkéne kezdeni nekem is csakhát :D egy kicsit félek.amugy mérmegy be Isaac az Ishimurába????mer nemértem az egészet :)
  • Knabb
    Egy darabig eltart, de nincs túl nagy para benne, tudom mert én is fostam tőle XD
  • kozako
    Hellósztok.10-es Chapternél vagyok amikor az Ishimurába vagyok.Az a szakasz marha beszaraatós...kb hány perces az a rész???Mer túlakarok lenni már azon a részen :S :D pls írjátok meg!
  • DarkSector
    HunMarker. :)

Sajnos ű meg ő betüket nem fogadta el...
  • Hoz_Hun
    Ez nem gyenge. :)
    Az ékezetes betük jellé alakításához kérnénk a legközelebbi Markert meglátogatni. :D
  • PeeTeR
    respect erte
  • Soad999
    Hali! mivel nem atim van ezért nemtom pontosan megmondani, annyit írnak h a hotfixel a CCCben belehet kapcsolni. ennyit írnak csak.
  • PAtr0n
    Sziasztok!
    Tudtok olyan módról, ami Ati 4xxx karikon ráerőlteti az élsimítást? Akárhogy szórakozok vele az ATT-ben, nem sikerül.
    Végülis annyira nem zavaró, de ha van rá mód inkább bekapcsolnám.
  • DarkSector
    nm
  • Pares
    Köszi!
  • DarkSector
    Nah megcsináltam pikk-pakk az ékezeteket, vagy azokat szimbolizáló valamiket, majd rájöttök magatok hogy melyik micsoda, illetve az előzőben az U betü rossz volt, az most javítva van....
    Próbálgassátok ha gond van szóljatok:

LETÖLTÉS UPDATE
  • DarkSector
    jah tényleg most néztem jaja csak rossz szemszögből látszik. tényleg E betü... XD
  • TheGrinder
    e betű
  • DarkSector
    nézd meg az nem az e betü...vagy akkor a táblázat nem stimmel.
  • DarkSector
    megvan az egy d

vagyis ez áll ott:

614 reborn
    as ond....
  • TheGrinder
    614 Reborn As One
  • DarkSector
    ok
  • DarkSector
    614 reborn
    as on?

a ? helyetti jelet nem ismerem fel hogy meik lehet vagy hogy 1 vagy 2 jel van ott...
  • Pares
    Valami ilyesmit, rád bízom. Mert akkor egységes lehetne az egész.
  • DarkSector
    vagy azt lehetne poénossan hogy 1 illetve 2 vízszintes vonalat a tetejükre...:)
  • Lunki88
    Valaki tudja a bannerképen mi van odaírva a falra (Isaac mögött)? Nincs kedvem kódfejtősdit játszani. :P
  • DarkSector
    dehogynem, tegyek rá vesszőket vagy mi? :)
  • Pares
    A magyar karakterekre nem lehetne kitalálni valamit? Mondjuk az Ű-re olyat, mint az U, csak valami extra jellel, ami a két ékezetet jelzi.
  • DarkSector
    Aki szeretne a Dead Space világ egyedi kitalált nyelvén írkálgatni szöveget, az töltse le ezt a karakterkészletet, amit én kicsit elsietve összecsapva rajzoltam meg, lehet szebben is csinálni ha valakinek van rá ideje, de megteszi azért. Nem másnak a munkáját töltöm fel szóval no para.

LETÖLTÉS

• DarkSector
    jah akkor bocs néztem egy vidit róla ott move-al tolták ....
  • balee4
    Tévedsz, rendes kontrollerrel is megy.
  • Voltan
    Persze. Azt megkapod a végigjátszás után, bármilyen fokozaton vagy.
  • Metontour
    Ez lemaradt:
    Az első storeban tök ingyen?
  • Metontour
    Az normális hogy zealoton teljesen új játékot kezdve egy normál végigjátszás után egy fejlesztett Riot Suit vár?
  • fery02
    Ehh, ki is a beteg? :D
  • Soad999
    Jah megnéztem így már más:D és a másik dologgal van vmi?
  • Seth
    A telefonbeszélgetés a végén. Azt már nem vártad meg?
  • Soad999
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali! vhol olvastam h van a játék végén utalás a DS3-ra viszont nem értettem h mi volt a videóban amikor a csaj visszakérdezett Isaacra h mi a baj? valamint h van e jelentősége h megölöm vagy nem a négert:P köszi
  • Metontour
    Ha elkezdem Zealoton ott csak kevesebb a lőszer és az egyéb dolgok és nagyobb a nekrók sebzése de a dögök nem bírnak többet hogy nem kell egy kúszó robbanó csecsemőbe egy egész tárat belelőni hogy felforduljon.