Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Positive Mental Attitude
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Köszönöm a többiek nevében, nem direkt akartam kicseszni veled, de az alsó 2 kép legyen másnak is meglepi. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy érdekes... az utolsó chapterben kb alig volt Isaacon a sisak... nagyon hárdkórba nyomta😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah és iszonyat szép effektek voltak benne a vége felé😊
Nah csatolok még néhány képet😄
http://kephost.hu/image-D3FF_4D5055E5.jpg
http://kephost.hu/image-F94F_4D5055E5.jpg
Jó éjszakátXD
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Szerintem kicsit jobb a jatek mint az elso, de kar, hogy itt is unalmasak es kicsit idegesitoek lesznek a kuldetesek egy ido utan 😄 Idegesito alatt azt ertem, amikor el kell vhova menni, csak, hogy vegul vmi pont tonkremenjen es mashova kelljen menni..
De amug a hangulat ismet nagyon el lett talalva, szoval lesz itt meg vegigjatszas reszemrol szerintem 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Kérdés
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
És amint kéket mutat a radar akkor kell nyomkodni és már kész is !
2208:
-Egy ereklyét találnak a Világ Kormány tudósai a Yucatan-félsziget partjainál, egy tenger alatt lévõ kráterben (Chicxulub-kráter). Elnevezik Sötét Jelzõnek (Black Marker).
-A rekombinációs életforma és az emberi eredetû Nekromorfok elsõ megjelenése.
-Michael Altman felfedi a nyilvánosság elõtt a Sötét Jelzõ létezését.
-Michael Altman titokzatos körülmények közt meghal.
-Zavargások törnek ki Altman halála miatt, a Világ Kormány sikertelenül próbálja szétoszlatni a tüntetõket.
-Egy hatalmas szociális mozgalom jön létre Altman „tanításaira” építkezve, amelyet az Unitológus Egyház-nak neveznek el.
-Az Unitológia elõször globális, majd csillagközi vallásá növi ki magát, ahogy a hívõi szétterjednek a kolóniákon.
2308:
-A Világ Kormány tudósai sikeresen elkészítik a Sötét Jelzõ majdnem tökéletes másolatát, amit Vörös Jelzõnek (Red Marker) neveznek el.
-A Vörös Jelzõt és a tudós csoportot ami azt létrehozta titkosan áthelyezik az Aegis VII nevezetû bolygóra.
-A Vörös Jelzõt elõször aktviválják.
-A tudósok létrehozzák a rekombinációs életformát a Vörös Jelzõn található szimbólumok alapján.
-Felfedezik a Vörös Jelzõ rekombinációt blokkoló hatását.
-Az elsõ Aegis VII baleset.
-Az emberi eredetû Nekromorfok második megjelenése.
-Létrehozzák a Talapzatot. A Talapzatra ráhelyezik a Vörös Jelzõt. Az egész tudós csoport megsemmisül. A Talapzat felerõsíti a Vörös Jelzõ rekombináció-blokkoló hatását, így a rekombinációs életformát és a Nekromorfokat sikerül megfékezni és nyugalmi, „alvó” állapotba helyezni.
-Minden feljegyzést az Aegis VII-el és a Vörös Jelzõvel kapcsolatban elpusztítanak/eltüntetnek. Az egész Aegis rendszert lezárják.
-A Föld Védelmi Erõ titokban ügynököt küld az Aegis rendszer megfigyelésére.
2446:
-Befejezõdnek az USG Ishimura építésének munkálatai.
-Kitör a „Nyersanyag Háború”.
-Egy több frakció közti konfliktusban a Scorpio 6 nevezetû bolygó kolóniáját lerombolják.
2463:
-Megszületik Zach Hammond.
2465:
-Megszületik Isaac Clarke.
2476:
-Megszületik Kendra Daniels.
2499:
-Wanat-katasztrófa: három utánpótló hajó, egy Bolygó Törõ hajó és egy C.E.C. kolónia elpusztulnak egy gravitációs kötél meghibásodásakor.
2505-2506:
-A C.E.C. (Concordance Extraction Corporation) illegálisan belép az Aegis rendszerbe.
-A C.E.C. felmérõi több bolygót is ellenõriznek. Az Aegis VII rendkívül gazdagnak mutatkozik ásványkincsekben.
2507:
-A C.E.C. elkezdi felkészíteni az Aegis VII-et a Bolygó Törésre.
1-2 hónappal a Dead Space történései elõtt:
-A Dead Space képregény történései.
-A Dead Space: Downfall történései elkezdõdnek.
-C.E.C. alkalmazottak felfedezik a Vörös Jelzõt az Aegis VII-en.
-A Vörös Jelzõ létezésének híre eljut mind a C.E.C. vezetõségéhez és az Unitológus Egyházhoz is.
-A C.E.C. az USG Ishimurát küldi az Aegis VII-hez.
-Megnövekszik az álmatlansággal küzdõk száma az Aegis VII kolónián.
2 héttel a Dead Space történései elõtt:
-A Dead Space: Extraction történései elkezdõdnek.
-A Vörös Jelzõt eltávolítják a Talapzatról, és az kolóniába viszik.
-50 Unitológia hívõ tömeges öngyilkosságot követ el az Union Square-en az Aegis VII kolónián.
-Több kolónia alkalmazottat gyilkol le egy extrém hallucinációkban szenvedõ mérnök.
1 héttel a Dead Space történései elõtt:
-Az USG Ishimura megérkezik az Aegis 7 fölé.
-A Vörös Jelzõt átszállítják a kolóniáról az Ishimurára.
-Matthius kapitány repülési tilalmat léptet érvénybe az Ishimura és az Aegis VII közt.
-Az Ishimura legénysége álmaltanságban és enyhe elmebajban kezd el szenvedni.
2 nappal a Dead Space történései elõtt:
-Az USG Ishimura elkezdi az Aegis VII Bolygó Törését.
-Megszakad a kapcsolat az Ishimura és a kolónia közt.
-A kolóniát több emberi eredetû nekrotikus rekombinációs életforma (Nekromorf) támadja meg.
-A kolónián egy katasztrófa következtében a megmaradt 6 hajóból 5 megsemmisül, ezzel együtt több telepes is meghal.
-Majdnem minden telepes és C.E.C. alkalmazott meghal a kolónián.
-A nekrotikus rekombinációs életformát az Ishimura fedélzetére hozzák. Az életforma osztódik és gyorsan szétterjed a hajón.
-A kapitányt megölik és rejtélyesen az összes vészhelyzeti hajót üresen indítják el az Ishimuráról.
-Majdnem mindenki meghal a hajó személyzete közül. Néhány karantén alá helyezett területet leszámítva az egész hajót ellepik a Nekromorfok.
2508:
-A Dead Space: Downfall eseményei befejezõdnek.
-A Dead Space: Extraction eseményei bedejezõdnek.
-A Dead Space eseményei.
2511:
-A Dead Space: Ignition eseményei elkezdõdnek.
-A Dead Space 2 eseményei.
Nekem baromira tetszett a játék.Mostanában nem nagyon voltak jó folytatások szóval vegyes érzelmekkel fogtam neki a játékhoz.Összességében baromira tetszett.Eszméletlenül jó kis játékot hoztak össze.Az elõzõ rész hibáit nagyjából kijavították és annyira nem kiszámítható a sztori sem.
Fegyverek."sajnos" azokkal a fegyverekkel vittem végig ezt is mint az 1-et.A plazmavágó most is alapfegyvernek számít,mellé még a géppuskát tettem be(nem tudom a nevét,aminek a specialja robbanó gránát).Nagyon tetszettek leírások alapján a fegyverek de egy zsidó vagyok és az ilyen játékokban rohadtul spórolok.A végén vettem meg a javelin gunt mivel az ilyen dárdás szögelõ cuccok minden játékban a kedvenceim közé tartoznak.
A Grafika sokat változott,elõnyére.
Az viszont biztos,hogy az elsõ fejezet sokkal szebb mint az utána következõek mivel itt kell megfogni a játékost.Ami viszont nem tetszett,hogy rengeteg tárgy és helyszín(vége felé inkább),nagyon elnagyolva voltak megrajzolva.Nekem nem gond az ha van pár alacsonyabb textúra,de ordítóan csúnya volt egy-két dolog.Aminek viszont szépnek kellett lennie az nagyon szép is volt.Grafikába sokat fejlõdött az egyhez képest és az optimalizáció is jóra sikeredett bár nem mondható se erõsnek se gyengének a gépem.
Hangok terén is sokat fejlõdött a játék.Sokkal tisztábbak voltak a szörnyek hangjai és jobban ki voltak keverve és masterelve.Hangok terén 10/10 bár egy ilyen játéknál az egyik legfontosabb dolog.Próbálj meg egy horrort vagy mint esetünkben egy túlélõ horrort hang nélkül játszani.Kevésbé félelmetes.
Külön felhívnám a figyelmet a robbanó "zsákot" cipelõ figurára.Az õ hangját imádtam.😊
Irányítás terén sokat finomodott a játék.Érzékenyebb az egér és pontosabb az irányítás is.
A szinkronok rendben voltak.Kevés játékot tudnék mondani ahol ennyire klafa a hangja a fõhõsnek.Talán Gordon Freeman😊
Az újítás mint a repülés is eléggé izgalmas volt
A sztori bõvelkedi fordulatokban de azért nagyjából lehetett számítani dolgokra elõre.
Összességében én nagyon elégedett vagyok,egy méltó folytatása az elõdjének.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez a része a történetnek nem teljesen tisztázott, van pár ellentmondás.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a többi máshol
😄
Bár én eltudnék még viselni több részt is ha hozná ezt a színvonalat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert ha a Jelzõ árasztaná a Föld a meteorit becsapódása után tele lett volna nekromorf dinókkal.
A játékban már nagyon a vége fele mikor a Jelzõhöz megyünk ott csápol elõtte jó sok nekro és utána "gyullad" fel és lehet látni röpködõ nekrokat.Ez attól lehetett hogy Isaac közeledett meg közben a Nicole valami "begyûjtés hatásról" beszél.