2703
Dead Space 2
-
én is így vagyok vele :D majd honap elkezdem zealoton. -
Pares #2021 Na! Meg is vagyok a második végigjátszással! Ezt a játékot nagyon összerakták! Élveztem minden egyes másodpercét, és még így másodszorra se lett unalmas egyáltalán. Talán egyszer még harmadszor is nekifutok. Elképesztően jó játék, remélem a DS3-as is ilyen jó vagy még jobb lesz. Elismerésem a Visceral Games stúdiójának! -
Soad999 #2020 Csövi mindenki!
Találtam egy módot az Nvidiásoknak az élsimítás bekapcsolására gondoltam megosztom veletek :P itt is van :) (sorry ha vki már linkelte) nekem mükszik faszán
. Amugy érdekes h az első részt 10 perc után megúntam de ez nagyon adja :PP
-
lesz amúgy belőle film -
Pares #2018 A Doom filmnek csak annyi köze volt a Doom játékhoz, hogy a nevük megegyező... -
mint a doombol? :/ -
Nemtudja valaki hogy fognak-e filmet csinálni a játékból?
Jó filmet lehetne csinálni belőle az biztos.
-
Nem kell hozzá a move -
oks csak írtam hogy ha valaki megveszi nem kontrollerre vitték át a játékot, ezért van gondolom ps3-ra, mivel ugye a move a nunchaku-hoz közelebb van és egyszerűbb átvinni az irányítást. -
Pares #2013 Engem csak a története érdekel(t), szóval Youtube-on megnéztem a végigjátszást, és kész... -
Amúgy a ps3-as Extraction-ról csak annyit hogy nem joy-al megy mint sokan hitték, hanem kell hozzá a move ami egy kis gebaszt jelent sok ember számára.
Szóval csak aki eddig velem együtt azt hitte hogy azt megcsinálták rendes kontrollerre az jobb ha tudja hogy nem, ha megveszi kell move is hozzá sajnos. -
-
Csak nyomkodd, mint az őrült. Olyan nincs, hogy ne húzza fel! -
TSanya66 #2009 Lehet,rosszul fogalmaztam,szóval az "E" folyamatos nyomkodására sem sikerül a felkapaszkodás .
Van némi kilengése Isaacnak,de a felkapaszkodás sosem sikerül
-
nagyon beteg ez a játék!
Isack-nek pucsitanak, nincs is rossz segge
bazz ilyet lemodellezni, szerintem nagyon jó (vajon szilikonos a melle?)
-
Bhalage #2007 vicces, sehol nem volt gondom a jatekkal az elso resszel sem, de az elejen az a csotany engem is agyonbaszott vagy 3szor, szomoru is voltam, hogy ez most vattafakk -
Evoluti0N #2006 Nem csak nyomnod kell, hanem folyamatosan nyomkodnod, amíg fel nem kapaszkodik. -
TSanya66 #2005 Sziasztok!
Én ott elakadtam,amikor a száguldó vonaton át kell manőverezni a másik kocsiba.
Nyomnom kell egy "E"-t a játék szerint...és nem történik semmi,azaz,mindig leesem a vonatról.
...és sajnos shift-el sem megy.
Valakinek ötlet? -
Nekem is volt 1 alkalom amikor hiába nyomogattam a capslock-ot szart se ért aztán chekpoint reset kellett hozzá -
Evoluti0N #2003 Érdekes. Az öcsémnél is előjött ez a bug. Aztán ripsz-ropsz magától elmúlt. -
Mi köze lenne ahhoz? -
Esetleg be lett kapcsolva a caps lock -
nem is olyan rossz a multi -
Hali!
Lenne egy kis gondom... Beragadt a célzás, így nem tudok se storet használni, se menteni, semmit se. Ha betöltök egy régebbi mentést akkor is be van ragadva a fegyver célzás. Erre van megoldás? :/ -
Evoluti0N #1998 Lelassítod a sztázis képességgel, mielőtt vissza felgyorsulna és szétlövöd :) -
imilee #1997 Sziasztok!
Az első pály végénél lehetek. Van pár tázis kamra meg egy komputer ami meg kell hackkelni. Ezután előugrik a semmiből egy szörny. Azt hogyan kell elintézni, mert odajön és együtéssel megöl. Please help.
-
Nagy nehezen elértem a lv30-at, ezzel már benne vagyok az első ötszáz DS2 multizos kockák elit csapatában...
-
Újabb videó :D
-
huh en passzolom, nekem nem volt ott semmi problemam. mas helyen akadt boven ott spec hibamentesen tovabb tudtam keveredni :D -
Helló
Valaki nem tudja erre a választ?
#1732 -
én fejlesztettem rajta egy picit és igencsak jól jött a végén -
detto -
Hardon vigyétek csalás nélkül...Na az már nem csak darálás:) -
Evoluti0N #1989 Bennem nem volt folyamatos félsz érzés, inkább csak megijedtem néhányszor. Néha igazán hülyeségektől. Pl: nem vettem észre, h a közelben van egy tárgy és felugrott a hologram, h megmutassa mi az, én meg majd felugrottam a székről a hirtelen felvillanó hologram miatt :D -
Én kb fél óra alatt hozzászoktam , utána már nem olyan félelmetes , csak dárálni kell és kész.

-
luckyboi #1987 Mármint kevesebb ijesztgetés HIÁNYZIK! Tehát sok belőle nekem :) -
Francba, tehát a Dead Space mögül lemaradt a kettő... -
Hehe, megjött a kedvenc game kritika-blog emberemtől az értékelő.
Zero Punctuation - Dead Space Review
Felhívás - Advanced English comprehension is needed in order to fully enjoy this feature. -
Végre megkaptam az új füles szerintem éjjel neki is kezdek max hangon
-
Ironman2 #1983 Kevesebb ijesztegetés? Szerintem meg az első része nem volt annyira para,mint ez.Alig merek előre haladni a folyosókon