2703
Dead Space 2
  • SötétBarom
    A saturnus és a aegisVII nagyobb ugrás volt. :P Csináljanak még egy anime-t, aztán mehet a jöhet.
  • wesker24
    Off topic !
  • Renjike
    igen én sem ezt mondtam h nem lesz :D csak hogy szaturnusztól a földig van 1 kis távolság meg + 1 kis kaland :D
  • bigdawid
    Sziasztok!Lenne egy problémamá-Úgy kb asszek a 7.részben át akarok menni egy átjárón melynek a végén van egy ajtó.kinyitom az ajtót és egyből sötét lesz a képernyő és kiírja hogy bocs de hibás valami.utána néztem neten van is rá valami orvosság de sajna angolból nem vagyok túl esrős.Szóval ha valaki tapasztalta ezt a hibát és sikerült megoldania az kérem jelezze.Köszi:)
  • The Protector
    lehet h javul a tendencia de egyre több elnagyolt textúrával fogsz találkozni
  • SötétBarom
    Az egész necromorph buli a földön kezdődött, így szerintem annyira nem igényelne nagy fejtörést egy földön játszódó rész.
  • Renjike
    nem tudhatod :D lehet hogy csak a 4. :) a földig is elkell jutni valahogy :D és nemhiszem h a szaturnusz holdjától a földre olyan sima ügy lenne :D
  • Pares
    A monitoroddal lehet valami gond, mert szerintem se sötétek annyira a pályák, legalább is a DS1 sokkal sötétebbnek tűnt...
  • vg
    harmadik rész úgyis a földön fog játszódni, ott biztos lesz sok napfény is
  • SötétBarom
    Én nem éreztem sötétnek a játékot. Egyedül az unitológus templom, meg az előtte-utána lévő rész talán egy kicsit.
  • Sirch
    Srácok, egyedül engem zavar ez a túlzott sötétség a játékban?
    És nekem ne érveljetek azzal, hogy ez horror. Az első rész világos pályáin ugyanúgy be tudtunk szarni félelmünkben. Ehhez képest olcsó húzásnak érzem a második részben uralkodó állandó vaksötétséget. Sokkal jobban lehetne érzékeltetni az űrváros grandiózus mivoltát, ha a nagy nyílt helyszíneket nem csőlátással zseblámpafényben kéne szemlélnünk.
    Mondjuk hozzáteszem, ez a véleményem az első 6-7 fejezet alapján alakult ki, és mintha most kezdenék összeszedni magukat a pályatervezők. Nyugtassatok meg, hogy ez a javuló tendencia tovább is tart, és talán még élvezni is fogom a pályákat a játék további részében!
  • Prince23
    Új videó
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Hány db öltözék van a game-ben?????
  • Metontour
    Hát az Aftermath átvezetőinél már a kilencvenes évek közepén is jobb 3d-s CGI-t csináltak.A megoldás nem volt rossz hogy máshogy ábrázolódik a négy történet szerintem.
    Bár a necromorfok terjedése úgy van ábrázolva benne mintha a vírus a levegőben terjedne mert a Stross csinál egyet az megszökik és jön a többi.Bár akkor hülyeség az hogy vannak nem nekro hullák mindkét DS-ben.
  • Pares
    Egyetértek!
  • SötétBarom
    Azért a 13 emberért akit érdekel, én se fordítanám le. =)
  • Prof William
    Valószínűleg. Mutanak is 1-2 jelentet hogy a kezelőkre rárobban a vezérlőpult + valószínűleg máshol is sokan haltak meg.

Minden sztorit már csapat csinált. Nekem jobban tetszett mint a downfall viszont a CGI keretsztori készítőit bezárnám egy necromorphokkal teli helységbe és mindegyik 1-1 szívólázat és egy fél kiló vattát kapna csak a védekezéshez. :)
  • davidka003
    "A könyv viszont egyenesen KIBASZOTT jó."

Nem is tudtam, hogy van, most kerestem rá. Persze magyarul ez sincs:

Dead Space: Martyr
  • SötétBarom
    Jah. Pont emiatt kissé követhetetlen is, mert negyedóránként tök máshogy néz ki az összes karakter. :D Amúgy az Aftermath nekem nem jött be annyira, főleg a rémgagyi 3d-s részek. A downfall viszont nagyon rendben volt :)

A könyv viszont egyenesen KIBASZOTT jó.
  • Metontour
    Az Aftermathban a bolygó szétrobbanásától lesz az a rohadt sok halott az O'Bannonon?
    Az Aftermath különböző történeteit más-más gárda csinálta?Mivel a néger muksó történetében nincs az Isaac féle rostély a sisakokon a Borges felén meg van.Bár a Downfall szerint a rostélyt fel lehet hajtani.
  • SötétBarom
    Igen. És? :)
  • wendi1106
    a multizás csak az eredeti kiváltsága nem tudjátok ? mert akkor most el kell döntenem megveszem e vagy sem meg persze hogy mikor.
  • Prof William
    Én úgy olvastam hogy anno Hideki Siikmura volt a shocpoint hajtómű feltalálója és a planecracking bányászat atyja. Ezért nevezték el róla az első planecrackert.
  • Frank99
    Hátha érdekel valakit, a g2play-en ilyen akciók vannak:

New Promotions:

- Dead Space 2 EA Download Manager - 5444.28 HUF - save 50%!
    - Call of Duty 4 Modern Warfare CD-Key - 2176.08 HUF - save 45%!
    - Call Of Duty Black Ops German Version Steam Key - 8712.48 HUF - save 47%!
    - Fallout New Vegas Steam Key - 7350.73 HUF - save 46%!
    - FIFA Soccer 2011 (EA Download Manager) - 4082.53 HUF - save 65%!
    - Need For Speed Hot Pursuit 2010 EA Download Manager - 4082.53 HUF - save 57%!
  • wedge31
    Erre jó a plazmavágó, én még HC-én se futottam elöle, egyszerüen elövöd a két lábát meg az egyik karját utána egy percig csak csuszkál, neked meg mindenre van idöd mielött újra csonkolod a szerencsétlent.
  • Knabb
    Én bepróbálkoztam a megölésével, de mivel nem volt forcegunom ezért nem esett be a lapátok közé :D, ígyhát énis futottam egyet.
  • Frank99
    köszönöm, addig nem olvastam vissza.
    valóban érdekes megoldás...

2x-re majd így teszek.
    :-)
  • Pares
  • Frank99
    hát a vége nálam qva nagy futás volt a soha meg nem haló enemy elől, így éltem túl....

és bár ritkán játszom újra egy játékot, ezt újra kezdem.

valaki leírhatná spoilerben hogy hogyan lehet megölni a regen-dögöt....
    thx
  • SötétBarom
    Lóvém nincs. Az összeset elvertem első végigjátszás alatt gócokra. :DDD Viszont van egy csomó gócom! Annyiban vagyok előnyben az első végigjátszáshoz képest, hogy ahol nem muszáj, ott nem verek el ammot. Kinézissel lövöldözök inkább mindenféle piszkavasat meg végtagot.. Illetve a maxos javelinnel elég egyszerű kivégezni a nagyobb dögöket.
  • Pares
    Szopatós lesz a vége, garantálom... Bár én alapból Zealoton kezdtem, szóval lehet, hogy neked könnyebb dolgod lesz, gondolom lóvéd van akár mennyi. Nos nekem se lóvé, se lőszer nem volt a végén, és még ha lett is volna lóvém, a vége felé nagyon nem tudtam sehol se semmit venni.

Bár sokan kritizálják, hogy a vége hent lett, szerintem pont ott lett a legnagyobb túlélő horror, legalábbis ha a megfelelő körülmények közt játszik az ember. Persze másodszorra már gyerekjáték volt fullosra tuningolt páncéllal, fegyverekkel, egy rakat lőszerrel meg csomó lóvéval. De elsőre kurva nagy szopás volt. De élveztem. :P
  • SötétBarom
    Na, nekiugrottam zealoton. Most vagyok a metrós rész végén, kb most fogyott el a lőszerem amit az előző végigjátszásból hoztam. :DD Kíváncsi leszek :)
  • Evin
    Ez után. Sok vele a szívás. (talán majd írok ahhoz egy listát, mikor elkészül, hogy mi minden volt vele)
  • The Protector
    te egy kvafaszagyerek vagy.Csak hol lesz már a DMC 4 magyarítás?Nagyon jó lenne ha elkészülne.
  • Frank99
    fasza!!!, várjuk!!!!!!!
    akik megvették, meg pláne..
  • kozako
    aha.értem.azér szép hosszú munka lehet :S
  • Evin
    Még közel sem teljes, de jól halad. (legnagyobb problémám az őű hiánya volt, de azt ma megcsináltam)
  • kozako
    király magyarosítva :D még nemteljes a magyarítás??amugy köszönöm hogy leírtad Evin hogy mi a szitu :)
  • vzajcev
  • wedge31