2703
Dead Space 2
  • mokacsin
    Azok a horror játékok közül amikkel játszottam ez volt a legütősebb! Full grafikán nyomtam és 5.1-es hanggal+szép lassan körülnézegetve játszottam végig és így összességében szerintem nagyon jó és "félelmetes"
  • Pares
    Egyet kell értenem, egyik Dead Space sem a legfélelmetesebb. Aki a legeslegfélelmetesebbel akar játszani, igazi, szó szerinti túlélő horrorral, az próbálja ki az Amnesia: Dark Descent-et. Aki szereti magát szopatni, az sötétben, lehetőleg teljesen egyedül játssza. Ez esetben a pelenka is szükséges kellék. Na jó, lehet kicsit túlzok. De szerintem már betegesen sötét a játék hangulata...
  • Tigristank
    Nálam a 8 ker, éjjel.
  • Evin
    Azzal nem játszottam, de nálam még a The Suffering 1 a fav rettegésben, főleg elsőre.
  • MR ME
    ezzel h legfélelmetesebb énis vitatkoznék, sőt nekem ez a 2. messze nem volt annyira félelmetes mint pl az első, attól még h sötét van a szörnyektől alig szartam be, jobban felugrottam néha 1-1 hang hallatán, mondjuk emberfüggő de nekem az amnesia félelemfokba messze veri ezt...
  • Evin
    "...a legfélelmetesebbre sikerült horror játék"
    Ezzel mondjuk vitatkoznék.
  • mokacsin
    Végigjátszottam és úgy gondolom,h a legfélelmetesebbre sikerült horror játék! Normál szinten játszottam,de még így is volt kihívása!
  • davidka003
    cső a warez verzió bugos és nem adja be az elit ruhákat csak egy újat ad az első store-nál.
  • Pares
    cső a játék folyamán, vagyis az első store-nál mindjárt kapsz egyet ingyen, a többit meg kell találnod a hagyományos módon.
  • DarkSector
    cső legkönnyebb fokon második menetben azt a sok elit ruhát mikor kapom meg? vagyis haverom mert ő causal-on kezdte.
  • Pares
    Egy kicsit nagyon sötét a videó, legalábbis a játék nekem ennyire nem volt sötét. Amúgy nagyon fasza ez a rész. Amikor először játszottam végig, sötétben, akkor nagyon szaratós tudott lenni, az egész Unitológus részleg hangulata rohadtul... hogy is mondjam... Dead Space-es.
  • Prince23
    Talán az eddigi legjobb akciódúsabb, filmszerűbb jelent ez... 5. csapter vége.

• Pares
    Nincs mit...
  • bigdawid
    NA működik:)Köszi!!!
  • Pares
    Mi is a probléma?
  • bigdawid
    Sajnos nem sikerült megoldanom.A settings.txt file-ban ami egy rejtett file kell átírni két számot nullára.A gond csak az hogy eredetileg is nulla van ott tehát nem igazán lehet átírni.már újra telepítettem a játékot de az sem segített.Baromira idegesít a dolog.Valaki segíthetne ebben mert nagyon nyomnám tovább.
  • ajem kisa

• davidka003
    Ennyit segítek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dead_Space_2_CRACKFIX-FLT
  • simi1018
    Sziasztok ! nekem ugyan az a problémám mint bigdawid-nak!
    A 7.részben át akarok menni egy átjárón melynek a végén van egy ajtó.kinyitom az ajtót és egyből sötét lesz a képernyő és kiírja hogy bocs de hibás valami. Sajnos én sem vagyok erős angolból.

Nem tudom bigdawid-nak sikerült e a problémára megoldást találna ha igen kérem irja meg nekem ja ha nem akkor ha tud valaki segíteni. Tegye már ki ide.

Előre is köszi
  • grebber
    Akciósan most ~5120Ft (Házhoz szállítással)
  • mokacsin
    Az újraindításnál oda dob be,h elhajít a szörnyella! Abba a pillanatban ahogy engedi,h mozduljál fordíts neki hátat,ajtó el és sprint! Ha jó ütemben csinálod sikerül és ha az ajtón átmentél,nem megy utánad!
  • deicide
    az a baj hogy amíg kinyitom az ajtót addig szétszed mint a foxi a lábtörlőt!

Vagy nem jó pillanatban dobom el az idő lassítást..
  • mokacsin
    Félre húzod az ajtót és lépsz tovább
  • deicide
    Üdv...

Megvagyok akadva 1 kicsit...

vagy is a megoldás nem világos..!

Köre írom hol..

Azt hiszem ez az 5. chepter!
    Mégpedig van egy nő aki elé visznek!
    na ezt szana+széljel lövik!
    Menekülők és jön egy nagyon valami.. megtudok lépni előle vagy is csak félig.. van előttem egy ajtó de nem tudok bemenni az ajtón mert utol ér!
    Most az ajtóval kell szenvedni vagy meg kell fordulnom és lelőni?
  • ajem kisa
    Rendben, majd csekkolom az oldaladat!:)
    Nekem a single simán elég lenne majd Magyarul!
    Kitartást a folytatáshoz, és köszi az eddigi munkáidat!;)
  • Evin
    Még nem tudom. A single úgy ahogy kész, de a multi még sehogy sem áll, és abban is van rendesen szöveg.
  • ajem kisa
    Jeeeesz!:D
    Ügyes!
    Most rendeltem meg a zavviról, ~1hét mire ideér...szerinted addigra mi én is fogom tudni olvasni mádzsárúl?:)
  • Evin
    Szerintem ezzel nézted be: #2062
    Ezt egyelőre csak én élvezhetem :D
  • Pares
    Ha Isaac páncéljára gondolsz, ami itt bal oldalt van a háttérképen, akkor azt csak a második végigjátszás során tudod megszerezni. New Game+ -ot kell indítanod, ami az első végigjátszásod legvégén készített mentéssel indít új játékot, tehát megmaradnak az első végigjátszásban szerzett cuccaid (fegyver, pajzs, fejlesztések, stb.).
  • ajem kisa
    Köszi!
    Akkor valamit benéztem, mintha Magyarul lett volna valahol mint az 1ben!
  • Evin
    Olyan 20. Legalábbis annyihoz van szöveg, de nem tudom valójában mennyi érhető el a játékban is.

ajem kisa
    Egyikben sincs magyar. Esetleg a DS1-ben, de ez nem az a topik.
  • ajem kisa
    Hello!
    Van olyan aki a zavvi-ról rendelte a gémet?
    Abban a verzióban is van Magyar?
    Köszi!
  • kozako
    Amugy az a klassz pajzs ami bal oldalon van azt mikor lehet megszerezni??
  • kozako
    11-es Chapter :D most valami bányaszerűségbe vagyok éppen :S :D
  • SötétBarom
    Költői túlzás volt a részéről :D
  • Pares
    Jó, mondjuk ez a "több millió fényévre" az lehet, hogy kicsit túlzás, hisz akkor minimum az Androméda galaxisban kéne lennie, ami 2,5 fényévre van tőlünk. Persze nem zárom ki, az is lehet, hogy a Necromorph vírusnak és a Markereknek épp az a lényege, hogy egy totál idegen galaxisból származnak.
  • Seth
    tehát valahol messze :D
  • SötétBarom
    "Aegis VII is located an unknown distance from Earth; although it has been described to be "several million light years from home" by a surveyor during the beginning of Dead Space: Downfall."
  • Renjike
    az aegis-VII hol is van? :D tudom hogy ott jáccódik az 1. de hol a fakkomba van :D amúgy meg ott megtalálták klárkot és elvitték 1 katinai hajóban ... az más :D de egy balszerencsés csákkó meg a szemtelen csajszi még keveredhet kalandokba mivel szerintem el akarják tenni őket láb alól :D
  • Pares