2703
Dead Space 2
-
vorosistvan #2303 Szerintetek van értelme lefordítgatni a játékban a falra pingált nekro jeles szövegeket? Mármint van jelentésük, vagy csak hangulat borzolásnak vannak ott?
-
#2302 Van ki Steam-en vettem meg a játékot? Elég ha PM-ben jelzi, csak kérdezni akarok valamit. De nem warez jellegű.
(A jelzéstől függ, mikor lesz elérhető a fordítás a Steam verzióhoz!) -
#2301 Mindenbe 3-4 lövés kell, + sztázis.. Atomgyenge a cucc. :D
Összehasonlítás képp:
-
vorosistvan #2300 Igen ez így van, meg is találtam őket.
De szeretném trainerrel játszani egy kis mókáért. De azok nem működnek a patchel. Viszont ha leszedem a patchet akkor nem fogom tudni felszedni a maradék ruhát.
Na most találtam 1-2 oldalon olyan trainert amit már a patchez igazítottak és működnek, de oda éves tagságot kéne vennem, hogy letudjam tölteni. Pl a cheathappensnél. -
#2299 Nem értem a problémát. Felteszed a patchet és a következö játéknál az elsö boltban ott lesz az összes suit meg fegyó, kivéve a három elit suitot mert azoknak a tervrajzait meg kell keresni. -
DeDy #2298 Üdv.
Lenne egy gondom a játékkal, eszméletlenül szaggat, grafikai beállításoktól függetlenül 5-10 fps sarokba fordulva éri el azt amit alapból kéne 40-50.
"Erős" konfigom van, nem lehet erőforrás gond. -
vorosistvan #2297 Ott kerestem, de szerintem egyik sem arra vonatkozik.Illetve azt hiszem az egyik igen, de az promo és csak 1 funkció működik, pont ami nem kel. -
strebacom #2296 gamecopyworld.com -
vorosistvan #2295 Sziasztok!
Nah én is végigtoltam a játékot.
Most egy kicsit szórakozni szeretnék és gondoltam leszedek egy trainert.
Ez meg is történt, mindet leszedtem amit csak kiadott a goggle, de egyik sem müködik, mégpedig mert fel van pathelve a game.Egyedül a cheathappensen találtam olyan trainert amit a patchez csináltak.
Viszont az meg csak az előfizetett éves tagsággal rendelkezőeknek elérhető.
tudna nekem valaki ebben segíteni? Valaki tud esetleg egy másikat ami elérhető és működik? Vagy netán esetleg van tagsága és letöltené nekem? :)
Előre is köszönöm a segítséget!
U.I.: azért nem szedem le a patchet, mert szeretném a bónusz ruhákat megszerezni és elvileg a gyári bug nem lehetett csak ezzel a javítással. -
CAC #2294 Számomra az nem volt félelmetes. Nekem nem azért lett tőle hányingerem, hanem a mozgás miatt valamiért. Gondolom ennek az erősebb megnyilvánulása, amikor valaki epilepsziás rohamot kap tőle. Nem véletlenül írják rá minden játék dobozára.
Fura, mert 20 év alatt ez a 2 játék váltott ki belőlem ilyet, pedig nem kevés fps-t toltam végig. -
bár egyébként meg kell mondjam, nemrég megint végigjátszottam a return to castle wolfensteint (a melóhelyi irodai gépen gyönyörűen fut :D), és sokadik végigjátszásra is borzongató volt néhány rész. -
CAC #2292 Ott éltem pár évig.
Gondolom itt erősen közrejátszott a műemlék jellegű ház, az ablak melletti erdő, és az 50 colos plazma full részletesség mellett éjfélkor tök egyedül.
No mindegy, a lényeg, hogy ez too much volt nekem. :) -
#2291 Nyolckerbe ne menj sötétedés után... -
CAC #2290 Hú gyerekek! Nálam sajna ez a játék nem hozta a hozzá fűzött reményeket, pontosabban nem úgy, ahogy számítottam rá. Nem magával a játékkal van baj, hanem feltehetően velem. :)
Kb fél óra játékidő után fossá parázta magam, a végére meg olyan hányingerem lett, hogy abba kellett hagynom. :)
Utoljára ilyen a régi Wolfenstein-nél volt. Szóval azt hiszem ezt én inkább kihagyom. :) -
strebacom #2289 A videón szereplö egy trainer....
-
strebacom #2288 Igen de nem müködik???
-
#2287 A videó tanulsága szerint, ha követted a leírást, odamész az ajtóhoz, még zárva. Ha újra megpróbálod kinyílik. De én nem használtam. -
strebacom #2286 Ezt nem tudja senki????? -
Caine #2285 Van a Severedben newgame+, vagy ha zealoton akarom tolni, akkor teljesen újra kell kezdeni? -
Pares #2284 Driver problémák, esetleg az egered alja piszkos, az asztalon volt valami piszok, szösz. :) -
#2283 Érdekes dolgot tapasztaltam...
Egérrel a játék valahogy lassúnak tűnt (így vittem végig) az FPS nem volt rendjén valamiért, nem szaggatott éppen, de furán lomha volt, nem csak a kamera fordulásnál, mindenkor. Úgy gondoltam, hogy ennél jobban kellene futnia a gépemen, de oda se neki, így is jó. Aztán tegnap kíváncsiságból rácuppantottam az USB-re az Xbox 360 kontrollert, és láss csodát, tükörsima lett az egész. Ez még rendben, vannak fura dolgok, de az, hogy a kontrollert kihúzva az egérrel is tökéletes bársonypuhán fut, az már vicces. Ma is kipróbáltam, nyilván gép újraindítás után, és megaradt a sima futás. Na ezt valaki magyarázza meg nekem!
CE van, jogtiszta, ha ez számít, tehát nem lehet a warezra fogni. Ilyet még nem pipáltam... -
Pares #2282 Na igen, ez nem kérdéses! Bang! Bang! Bang! Pew! Pew! Pew! -
Pares #2281 Nincs mit. -
Pares #2280 Nekem nem ez a tapasztalatom. Főleg, hogy a Force Gun másodlagos lövése egyszerre több ellenfélen is keresztül megy. Az elsődleges meg helyet csinál ha kell, és a kisebbeket elsőre leszedi. Hozzá kell szokni a másodlagos lövés kis töltési idejéhez, aztán lehet vele kaszabolni rendesen. -
Pares #2279 A kiskölyköket a Force Gun egy lövésre, egyszerre kinyírja. Remek látvány, amikor egyszerre 10-15-en futnak feléd, te meg egy lövéssel likvidálod őket. -
Pares #2278 Csávesz elszenvedett vele, ezt egy lövésből meg lehet csinálni :P -
#2277 -
#2276 Szerintem a habszivacs kéz a überfegyver a játékban. Csak hát nehéz beszerezni. (Meg a fegyver leírása sem semmi.) -
Evinnek pedig köszi a fordítást, mintha így adták volna ki!:)
10/10!!! -
#2274 WTF?
Ennyi lenne az ending a Contact Beammel? Úristen. Én meg vizipisztolyokkal lövöldöztem végig.
wedge31: Nem a újjászülető mocsadékról beszéltem, az hozzám sem ért, hanem a legvégén a csajsziról a Markerben
Mellesleg azt a mocsdékot hogy is lehet kinyírni? Pares a Force Gunról állítja, hogy azzal. -
#2273 Köszönöm szépen. :)
Már ment is a rendelés a részemről. -
#2272 Ma kaptam meg!:)
Minden rendben vele, még a kartondobozon sincs sérülés...
Kép1,
Kép2 -
#2271 Mit szenvedtél vele? ellövöd a végtagjait utána elvergödik egy darabig, jut mindenre idöd.
Én három végijátszás alatt, ebböl egy HC, egyszer se öltem meg, izgalmasabb hogy tudom probálkozik a dög de esélye sincs. -
#2270 5:50 :DD -
#2269 A Javelin nem volt nálam annyi ideig, hogy megszeressem, ezért el is adtam. A áramütés része mókás, de nem találtam túl hatékonynak, bár ezek szerint nem jól alkalmaztam. A Contact Beam viszont most már érdekel, elég ütősnek hangzik így. Főleg, hogy a végső Bossfightal annyit szenvedtem, kapásból 2 olyan fegyót mondtatok amivel leegyszerűsödne sokkal. -
Caine #2268 Most olvastam el, amit vörös és fekete markerről írtál (fordítottál).
Köszi
Még nem volt meg így összeszedve (nekem). -
#2267 Én leraktam. A ha ilyen elfajult fekete geciből több van, nem túl hatékony. -
#2266 "Az előbbi a gyengébb ellenfeleket egy lövésből a falra szegezi, kimaxolva a kilőtt dárdát lehet tazerként használni, ami szétsokkolja a hozzá közeleső ellenfeleket, majd miután ezzel végzett kedvesen felrobban"
OVERKILL :) -
#2265 Köszönöm a részletes bemutatót!
A Force Gun-t mondta haver is, akkor tényleg jó kis fegyver lehet. Midenképpen kipróbálom!
De ha már tömegoszlatás, akkor a Ripper még tuti befutó. Egyszerűen imádom, amikor a kiskölykök lerohannak, és csak flexelem őket eszeveszettül egyetlen pengével, akár 10-et is. Ráadásul a nagyobb dögök tagbaszakasztására is tökéletes -
#2264 Nagy hatásfokú a Javelin Gun meg a Contact beam. Az utóbbi hátrébb lök (szétszakít) minden közelben lévő ellenfelet, és sztázisba rakja őket, ha ki van maxolva (másodlagos+special). Az előbbi a gyengébb ellenfeleket egy lövésből a falra szegezi, kimaxolva a kilőtt dárdát lehet tazerként használni, ami szétsokkolja a hozzá közeleső ellenfeleket, majd miután ezzel végzett kedvesen felrobban. :DD a Javelinnel akár távolról is le lehet darálni 5-6 ellenfelet pillanatok alatt. A contact beammel csak közelről, a kis karmos gyerekek ellen nagyon jól jön (a bossfight gyerekjáték vele). Ennek még a hátránya, hogy mocsokdrága hozzá a lőszer.