2703
Dead Space 2
  • Pares
    Ja, és mellesleg a játék végén lévő regenerálódós szörnyet is tudtommal csak Force Gunnal lehet kinyírni! :)

Force Gun FTW!
  • Pares

Egyedüli ellenfelekre az alternatív lövési mód használandó. Ha viszont sok ellenféllel vagy körülvéve, akkor az elsődleges garantáltan helyet csinál. Ha kisebb ellenfelekről van szó, akkor az elsődleges lövési mód garantáltan kinyírja az összeset egyszerre, egy lövéssel (ez a videóról nem jön le, de így van). Kicsit meg kell szokni, de ha belejösz, akkor nagyon brutális és élvezetes tud lenni! Legalábbis nekem ez jött be legjobban.
  • Pares
    Ha a Force Gunt maxra kifejleszted, Isten leszel. És a legolcsóbb a lőszere is... Brutális tömegoszlató (vagy inkább bomlasztó), de fókuszálni is lehet egy célpontra minden erejét. Szerintem mindenképp próbáld ki. Már alapból a lövés is élvezet vele.
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Na végeztem ezzel a résszel is, maradt a nagybetűs hangulat, igaz a linearitás jobban jelen van mint az 1-ben, de a sok akcó miatt egyáltalán nem észrevehető vagy zavaró. Nálam 9.5/10-et kap.
    Zealot-on toltam végig a vége picit izzasztó volt, de meglett. Így egy fullra felhúzott statis modullal, a levegő upp-okat kivéve (sztem felesleges) fullos advanced suit-tal, és 1-1 power node híján fullos 3 fegyóval zártam a játékot (Plasma cutter, Line gun, Ripper (nagyflex powa )).
    Mivel eléggé tartom magam a bevált dolgokhoz, ezért az új fegyók közül csak a seeker rifle volt végig nálam, ezen kívül még a javelin gun-t próbáltam 1-2 chapter erejéig.
    Van olyan fegyver az újak közül amit még érdemes lenne kipróbálni? Tehát olyan érdekel ami nagy hatásfokú, lőszerbarát. Vagy olyan nincs? :)
    Amúgy a new game+ -ban is csak akkor lesz elérhető a hardcore ha egyszer már végigjátszottam?
    Gondolkodok rajta, hogy a new game+ -t toljam ki másodjára (csakis zealoton ismét), vagy megpróbáljam a hard core-t?
  • Renjike
    széép széép
  • balee4
    3-4 óra zealoton.
  • SötétBarom
    Második végigjátszást nyomom, zealoton.. Úgy, hogy tudom mire kell figyelni nem annyira vészes, de folyamatosan ledarálnak :DDD Van benne kihívás, na.
  • strebacom
    2254
  • Renjike
    milyen hosszú a Severed? :) olyan írjon aki már végigtolta.
  • Caine
    Tolja valaki zealoton, vagy hardcoreon?
    Milyen, mennyire veszélyes?

Anno az egyet végigtoltam insanityn, nem volt nagyon nehéz, de azért meg tudott izzasztani itt-ott ...
  • strebacom
    Megcsináltam ezt az unlock door dolgot, de csak zárva vannak az ajtók..valaki lenne olyan rendes és segitene, valamit nyomni kell a nyitáshoz az "E"-n kivül..vagy hogyan..a bemásolás átnevezések megvannak!!
    Köszi!!!
  • Bhalage
    annyiranem veszes.
    elso vegigjatszasnal nagyon jokat lehet parazni!
    mindenkepp ajanlom!
  • CAC
    Köszi szépen!
    Kipróbálom. Nagyon jókat hallottam mindkét részről, s az 1-et már normális áron meg lehet kapni. Gondoltam kipróbálom mielőtt pénzt szánok rá, és eléggé elrémisztett az a gyorsa halandóság.
  • Seth
    E-t kell nyomogatni. Elég hülye a kameraállás, nem mindíg látszik a villogó gomb.
  • CAC
    Sziasztok!

Most szedtem le a játékot kipróbálásra, de nekem túl hardcore-nak tűnik. Nevezetesen kb 20 másodperc alatt elpatkolok. Ez természetes?
    Van egy ajtó, ahol képtelenség átjutni. Rám ugrik az ajtónyílás mellett, tolókocsiban üldögélő, addig mozdulatlan hulla, és mindenféle sebzés nélkül beadja a játék a halálom animációját.
    Fegyverem semmi, ráadásul kényszerzubbonyban vagyok, így még csak védekezni sem lehet.

Én csinálok valamit rosszul?
  • Renjike
    ttuti lesz lennie kell majd. !
  • strebacom
  • DarkSector
    Valszeg ezért volt lagymatad az alapjáték befejezése hogy akkor nah majd itt...
    Azt meg hogy félelmetesnek vélted nem csodálom, az összes gameplay-ben zseblámpával mennek a korom sötét barlangokban meg fasztudja...:)
  • Caine
    Nice
    Ma töltöttem le, már alig várom, hogy belevágjak :)
    (Még tolom az alapjátékot)
  • wedge31
    Ez egy pc-és topic, 99%-nak csak felcseszitek az agyát nem kedvet csináltok mert valszeg pc-re nem lesz egy dlc se...
  • balee4
    Egy kis Dead Space 2 - Severed kedvcsináló

Csak enyhén spoileres.

Szintén egy DLC, ami maximálisan megérte az árát (5,48 font), hiszen játékidőben - igaz legnehezebb, tehát zealot fokozaton toltam - 3-4 óra volt mire végigküzdöttem magam rajta. Bár valamivel könnyebb mint az alapjáték zealoton, köszönhetően annak, hogy folyamatosan dobálja az életcsomagokat, mégis kellően nehéz, jó párszor patkoltam el. A játékban Gabe Wellert irányítják, feladatunk feleségünk, Lexine megmentése. A játék baromi élvezetes, és véleményem szerint félelmetesebb is mint az alapjáték. Vannak új helyszínek, de az alapjáték több helyszínére is ellátogatunk, különösen tetszik, hogy olyan részekre is, amelyeket csak láttunk az alapjátékban, de oda nem tudtunk bejutni. Illetve egy két olyan dolog is kiderül, ami esetleg az alapjátékban nem volt tiszta (lezuhant sikló az elején), ebből látszik, hogy tudatosan tervezték a DLC-t már az alapjáték fejlesztése közben. Játékmenet maradt a régi, egy új dögöt kapunk, illetve az alapjáték egy legerősebb mezei nekromorfjából is többel találkozunk. Remélem a jövőben még jön pár ilyen DLC a játékhoz.

A játék befejezése meg iszonyú epic...

Ami tetszett:
    - hozza az alapjáték színvonalát
    - kellően nehéz
    - az új dög ötletes és legyőzése taktikát igényel
    - egy-két epicebb jelenet
    - az új páncél cool (:D)
    - DLC-hez mérten megfelelő hosszúságú játékidő
    - a befejezés

Ami nem tetszett:[/color]
    - Gabe mozgása szinte ugyanaz mint Iaasac-é, sőt a nyögések, sóhajtozások hanganimációi is ugyanazok
    - a trófeák egyszerűen megszerezhetőek
    - kicsit több új helyszín nem ártott volna
    - kár, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lexine-nel nem is találkozunk úgy közelebbről.

[b]9.2/10
  • wedge31
    Ha visszaolvastál volna...

• strebacom
    Ezt a "Dead Space 2 Unlocking Conduit Door on PC" valaki lenne olyan rendes és feltenné valahová a fájlt..megnézném...
    Köszönöm...
  • Evin
    Miről beszélsz -> Bolt. :)

Jól tudom, hogy a Severed pc-s verziójáról még mindig semmi infó, hogy lesz vagy sem?
  • strebacom
    Van---delete...
  • Evin
    FLT en-fr
  • Prince23
    vsync off
  • TheGrinder
    30fps korlátot nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • ricsa008
    a 2xdvd5 verziora már van megoldás h. menjen a magyarosítással?
  • Prince23
    és itt az első 10 perc

First 10 minute
  • DarkSector
    Jó darkos lett bakker. :)
  • Prince23
    Csak itt, csak most és csak nektek. SEVERED GAmeplay

• darki81
    csak kikellett húznom a kormányt LOL
  • darki81
    nekem el van csúszva a menü a jobb alsó sarokba, és olyan mintha xbox vagy ps lenne, mert ott vannak a jelei! Lehet azért mert be van dugva a kormány? Valaki talállkozott már ilyen problémával? hogy játszak így?:D
  • wedge31
    A patch-el végre elérhetök az elite suitok már ha ez a exe csere patchnek számit.
  • Renjike
    na zealoton vége :D annyi lőszerem maradt hogy még 2 szer végigvihetném :D
  • davidka003
    Nem kell semmit bemásolni. Ha van a gépen Dead Space 1 mentés akkor azt megtalálja és az első boltnál ami kb 40 perc játék után jön akkor ott lesz a régi DS1 plazmavágó ingyen.
  • Sliders
    Valaki segítsen. Hova kell bemásolni a Dead space 1-ből azt a mentést hogy megkapjak az elején valamilyen fegyvert?

Autómatikusan megkapom vagy kell valamit csinálni? Kérlek segítsetek.
  • chris0000
    Hi.
    Én most kezdem a játékot.
    Az elején kell vmi EA fiók.
    Nincs mentés ha nincs fiók?
  • mokacsin
    Ezer köszönet,tökéletesen működik! Pár napja nyomtam végig,de így magyarul újra neki állok(: