2703
Dead Space 2
-
#2343 Ez a 2 főmenüjében van. Szóval játszani sem kell, elég ha telepítve van és elindítod. -
ApPa123 #2342 ööö még nem vittem végig a 2őt mert nem akartam addig elkezdeni míg nem olvasom végig az 1. részt újra....:SD: -
#2341 Ami a 2-ban videó az 1 eseményeiről az nem elég? -
ApPa123 #2340 Hello!
Én régebben végigvittem Dead Space-t (1 ) de már nem nagyon emlékszem h mi is volt benne és már nincs meg a játék se h végigvigyem még1x :S Nem tudna valaki adni 1 linket v akármit ahol el tudnám olvasni az EGÉSZ történetet, mindent ami történt 1ben? Köszi -
berserk87 #2339 Végigvittem normal fokozaton a játékot. Nagyon tetszett. A végére még túl sok is lett a pénzem és a gócokkal se tudtam már mit kezdeni. Kifejlesztettem a légzést is a páncélhoz, hogy ne menjen kárba, bár végül ezt már nem tudtam kipróbálni. Csak három fegyverrel írtottam a nekromorfokat, de azokat fel tudtam fejleszteni és nem éreztem, hogy szükségem lenne még egyre. A dárdavetőt csak ritkán használtam, de erősebb ellenfelek ellen nagyon hatásos. Mennyi értelme van még egyszer végigvinni? Ugyanaz teljesen csak lesz benne egy-két új tárgy? Meg persze a nagyobb kihívás a nehezebb fokozat miatt. -
mokacsin #2338 Igen most már én is elolvastam! De amikor először végig játszottam,csak simán kiléptem belőle! Legalább most újra átéltem a végén lévő izgalmakat(: -
strebacom #2337 Én úgytom nem!!
-
#2336 Pedig direkt írják is, hogy el kell menteni. -
ml85ml #2335 szerintetek a dlc-t amikor a négerrel vagy ki fogják adni pcre? -
mokacsin #2334 Meglett a probléma! A játék végénél menteni kell egyet,h működjön a new game+,de én ezt kihagytam! Most megcsináltam mégegyszer a végét és már működik is -
vorosistvan #2333 Nah megvan.
A cheathappensen van ilyen trainer. De , hogy ott le lehessen ezt tölteni éves tagság kéne vaskos összegért.
A cheatscapen már trainerenként is lehet fizetni. De azt is sokallom érte azért.
Van valakinek egyéb más ötlete? -
vorosistvan #2332 Nem, nem is a gócos ajtókra gondoltam és nem a kábelrendezőkre.
Hanem a hagyományos játék közbeni ajtókra. -
#2331 Gócokkal ki lehet nyitni -
vorosistvan #2330 Tudtok valami olyan trainert amivel a zárt ajtókat ki lehet nyitni?
Én mintha láttam volna már, csak most meg égen földön nem találom.
Most nem a kábelrendező szobákra gondolok, hanem az alap ajtók nyitására amik zárva vannak. -
#2329 Akkor a régi mentéseidel lehet valami mert ha egyszer végigjátszotad a new game+ mindjárt elérhetö lesz. -
mokacsin #2328 Azt a menüben halványan lehet látni és nem enged rálépni! -
#2327 New game+ kell neked nem a sima new game. -
mokacsin #2326 Sziasztok! Újra kezdtem a játékot,elmentem az első boltig,de nincsenek meg a régi fegyvereim és ruháim! Tudja valaki az okát? -
#2325 thanks -
#2324 köszi
ezt is -
vorosistvan #2323 Szia!
A ruhád kelléktárát nem tudod fejleszteni.
Magasabb szintű ruhát kel találnod és azt felvenned.
A leírásukban ott van alul, hogy mi a spec képességük és mennyi tárhelyet adnak. 15 vagy 25 pl.
-
#2322 Köszönöm
magyarul??? -
#2321 új ruhát kell venned úgy nő a kelléktár amég nincs jobb ruhád addig szívás :S -
#2320 asszem a RIG-et kell fejleszd. -
#2319 Sziasztok!
A ruhám kelléktár nagyságát szeretném növelni.
Melyik fejlesztéssel tudom ezt megtenni,mert külön nincs olyan.hogy kelléktár növelése.
Köszönöm -
berserk87 #2318 köszi a segítséget. Most már kaptam egy olyan üzenetet, hogy 5000-ért ki lehet venni a tárgyakból a gócokat. Valószínű, hogy ezt láttam töltésnél is korábban. Most már úgy gondolom, hogy bőven elég annyi góc amennyit lehet szerezni. Az első fegyveremet már maximumra fejlesztettem, pedig még csak a 7. fejezet végénél járok, szóval még egy fegyvert a játék végéig biztosan fel tudok fejleszteni ami már nem annyira vészes. -
strebacom #2317 V2009 -
#2316 Ez miből van? -
#2315 Szerintem te azt láttad, hogy a gócokat ki lehet szedni, de csak az összeset. pl ami az X fegyvernél van, mind kiveheted, hogy átrendezd vagy másikhoz add. De ez 5000-edbe fog fájni. -
berserk87 #2314 Én magyarosítással játszok és egy pillanatra láttam azt hiszem egy olyan feliratot, hogy miután használtad a munkapadot és továbbhaladsz akkor vedd ki belőle a gócot. Lehet hogy nem ezt írta ki mert csak pár másodpercig láttam a feliratot és ezért nem volt időm rendesen elolvasni.
Szóval valaki tudja a kérdésemre a választ? Most a Chapter 4-esben járok és 10 energiagócnál többet nem találtam. Még a boltban is vettem kettőt, de nincs rá több pénzem, szóval valaki tudja hogy lehet többet szerezni? -
#2313 Már egy ideje kijött. -
Metontour #2312 Teljesítve zealoton is.Néhol eléggé megizzadtam de élveztem lőszer gondom csak egyszer volt mivel a riot suitban toltam végig és csak a vintage siutot vettem meg a 10% kedvezményért.Az elite suitolkat meg nem lehet megtalálni ugye.Arra mikor jön ki hivatalos javítás.
A Contact Beam nagyon király fegyver a végén csak azzal osztottam az ellent meg a Markert is. -
strebacom #2311 Érdekes, hogy ki lopott kitöl...
-
Pares #2310 Az általam linkelt videón a csávesz elég béna. Sokszor (majdnem mindig) mellélő. Valójában egy maximumra fejlesztett Foce Gun az átlagos ellenfeleket egy, vagy rossz célzás esetén két lövésre szétlövi, de sokszor egyszerre kettőt is, hisz a lövése áthatol több ellenfélen is. Az erősebbekbe 2, vagy ha nem jól célzol, akkor 3 lövés kell. Viszont sokkal olcsóbb a lőszer, és jóval nagyobb szórakozás volt nekem.
Mindegy, minden fegyvernek meg van a maga célja és stílusa. A Javelin Gunban az nem tetszik, hogy lassan lő, relatíve nehezebb vele célozni és hogy többnyire csak egy ellenfélre hatékony (legalábbis így vettem észre). A gyors ellenfeleket stázissal meg kell állítani. Ugyannakkor a Force Gunnak mindkét lövése area of effect hatással működik, így nem szükséges a nagyon pontos célzás, több ellenfélen is áthatol a másodlagos lövés, az újratöltés is gyors és az elsődleges lövés a kisebbeket egy lövésre szétlövi, vagy ha körbe vagy véve sok ellennel, akkor is remek szolgálatot tesz, ilyenkor még célozni se kell (bár csak közelre hatékony). Szóval a két fegyver nagyon más jellegű. Az egyik olyan, mint egy nyil, a másik meg mint egy shotgun, bár mind a kettőnek vannak a két végletet átfedő funkciói. Én a Force Gunra szavazok, Te a Javelinre. Maradjunk ennyiben. :) -
#2309 A Magyarítások Portálon fent a Steam kompatibilis magyarítás telepítő. -
#2308 Hát 1 új fajta ellenség biztos. -
#2307 van a Severedben valami új fegyó , vagy csak kinézet? vagy akármi? :D -
#2306 A játékban kérdéses, bár az 1-ben is volt legalább egy rejtett szöveg.
Viszont a menüben látható szövegek (csak akkor látszik, ha félrehúzod az egeret) már érdekesebbek. Az angol fordítások a Dead Space Wikián elérhetők. -
vorosistvan #2305 Jó lenne multizni kalóz verzióval is :(
Lázasan keresgélek majd a neten, hátha előbb utóbb lesz rá megoldás.
De addig is ha valaki előbb akadna a megoldásra, az megoszthatná majd ! :) -
#2304 Ennyire azért nem vagyok hülye. :D
Elég régi, kb. 5 éves Genius optikai egér, alighanem ez már probléma.
Driver kizárt :D
A fura csak az, hogy az Xbox kontroller rádugása után minden gond megoldódott, permanensen.
Más játéknál is volt hasonló teljesítmény problémám-gyanúm. Asszem, ideje vennem egy új egeret. :D