2703
Dead Space 2
  • Evin
    Ez a 2 főmenüjében van. Szóval játszani sem kell, elég ha telepítve van és elindítod.
  • ApPa123
    ööö még nem vittem végig a 2őt mert nem akartam addig elkezdeni míg nem olvasom végig az 1. részt újra....:SD:
  • Evin
    Ami a 2-ban videó az 1 eseményeiről az nem elég?
  • ApPa123
    Hello!
    Én régebben végigvittem Dead Space-t (1 ) de már nem nagyon emlékszem h mi is volt benne és már nincs meg a játék se h végigvigyem még1x :S Nem tudna valaki adni 1 linket v akármit ahol el tudnám olvasni az EGÉSZ történetet, mindent ami történt 1ben? Köszi
  • berserk87
    Végigvittem normal fokozaton a játékot. Nagyon tetszett. A végére még túl sok is lett a pénzem és a gócokkal se tudtam már mit kezdeni. Kifejlesztettem a légzést is a páncélhoz, hogy ne menjen kárba, bár végül ezt már nem tudtam kipróbálni. Csak három fegyverrel írtottam a nekromorfokat, de azokat fel tudtam fejleszteni és nem éreztem, hogy szükségem lenne még egyre. A dárdavetőt csak ritkán használtam, de erősebb ellenfelek ellen nagyon hatásos. Mennyi értelme van még egyszer végigvinni? Ugyanaz teljesen csak lesz benne egy-két új tárgy? Meg persze a nagyobb kihívás a nehezebb fokozat miatt.
  • mokacsin
    Igen most már én is elolvastam! De amikor először végig játszottam,csak simán kiléptem belőle! Legalább most újra átéltem a végén lévő izgalmakat(:
  • strebacom
    Én úgytom nem!!
  • Evin
    Pedig direkt írják is, hogy el kell menteni.
  • ml85ml
    szerintetek a dlc-t amikor a négerrel vagy ki fogják adni pcre?
  • mokacsin
    Meglett a probléma! A játék végénél menteni kell egyet,h működjön a new game+,de én ezt kihagytam! Most megcsináltam mégegyszer a végét és már működik is
  • vorosistvan
    Nah megvan.
    A cheathappensen van ilyen trainer. De , hogy ott le lehessen ezt tölteni éves tagság kéne vaskos összegért.
    A cheatscapen már trainerenként is lehet fizetni. De azt is sokallom érte azért.
    Van valakinek egyéb más ötlete?
  • vorosistvan
    Nem, nem is a gócos ajtókra gondoltam és nem a kábelrendezőkre.
    Hanem a hagyományos játék közbeni ajtókra.
  • Prince23
    Gócokkal ki lehet nyitni
  • vorosistvan
    Tudtok valami olyan trainert amivel a zárt ajtókat ki lehet nyitni?
    Én mintha láttam volna már, csak most meg égen földön nem találom.
    Most nem a kábelrendező szobákra gondolok, hanem az alap ajtók nyitására amik zárva vannak.
  • wedge31
    Akkor a régi mentéseidel lehet valami mert ha egyszer végigjátszotad a new game+ mindjárt elérhetö lesz.
  • mokacsin
    Azt a menüben halványan lehet látni és nem enged rálépni!
  • wedge31
    New game+ kell neked nem a sima new game.
  • mokacsin
    Sziasztok! Újra kezdtem a játékot,elmentem az első boltig,de nincsenek meg a régi fegyvereim és ruháim! Tudja valaki az okát?
  • tojas1
    thanks
  • tojas1
    köszi

ezt is
  • vorosistvan
    Szia!

A ruhád kelléktárát nem tudod fejleszteni.
    Magasabb szintű ruhát kel találnod és azt felvenned.
    A leírásukban ott van alul, hogy mi a spec képességük és mennyi tárhelyet adnak. 15 vagy 25 pl.
  • tojas1
    Köszönöm

magyarul???
  • Renjike
    új ruhát kell venned úgy nő a kelléktár amég nincs jobb ruhád addig szívás :S
  • Prince23
    asszem a RIG-et kell fejleszd.
  • tojas1
    Sziasztok!

A ruhám kelléktár nagyságát szeretném növelni.
    Melyik fejlesztéssel tudom ezt megtenni,mert külön nincs olyan.hogy kelléktár növelése.

Köszönöm
  • berserk87
    köszi a segítséget. Most már kaptam egy olyan üzenetet, hogy 5000-ért ki lehet venni a tárgyakból a gócokat. Valószínű, hogy ezt láttam töltésnél is korábban. Most már úgy gondolom, hogy bőven elég annyi góc amennyit lehet szerezni. Az első fegyveremet már maximumra fejlesztettem, pedig még csak a 7. fejezet végénél járok, szóval még egy fegyvert a játék végéig biztosan fel tudok fejleszteni ami már nem annyira vészes.
  • strebacom
    V2009
  • davidka003
    Ez miből van?
  • Evin
    Szerintem te azt láttad, hogy a gócokat ki lehet szedni, de csak az összeset. pl ami az X fegyvernél van, mind kiveheted, hogy átrendezd vagy másikhoz add. De ez 5000-edbe fog fájni.
  • berserk87
    Én magyarosítással játszok és egy pillanatra láttam azt hiszem egy olyan feliratot, hogy miután használtad a munkapadot és továbbhaladsz akkor vedd ki belőle a gócot. Lehet hogy nem ezt írta ki mert csak pár másodpercig láttam a feliratot és ezért nem volt időm rendesen elolvasni.
    Szóval valaki tudja a kérdésemre a választ? Most a Chapter 4-esben járok és 10 energiagócnál többet nem találtam. Még a boltban is vettem kettőt, de nincs rá több pénzem, szóval valaki tudja hogy lehet többet szerezni?
  • wedge31
    Már egy ideje kijött.
  • Metontour
    Teljesítve zealoton is.Néhol eléggé megizzadtam de élveztem lőszer gondom csak egyszer volt mivel a riot suitban toltam végig és csak a vintage siutot vettem meg a 10% kedvezményért.Az elite suitolkat meg nem lehet megtalálni ugye.Arra mikor jön ki hivatalos javítás.
    A Contact Beam nagyon király fegyver a végén csak azzal osztottam az ellent meg a Markert is.
  • strebacom
    Érdekes, hogy ki lopott kitöl...
  • Pares
    Az általam linkelt videón a csávesz elég béna. Sokszor (majdnem mindig) mellélő. Valójában egy maximumra fejlesztett Foce Gun az átlagos ellenfeleket egy, vagy rossz célzás esetén két lövésre szétlövi, de sokszor egyszerre kettőt is, hisz a lövése áthatol több ellenfélen is. Az erősebbekbe 2, vagy ha nem jól célzol, akkor 3 lövés kell. Viszont sokkal olcsóbb a lőszer, és jóval nagyobb szórakozás volt nekem.

Mindegy, minden fegyvernek meg van a maga célja és stílusa. A Javelin Gunban az nem tetszik, hogy lassan lő, relatíve nehezebb vele célozni és hogy többnyire csak egy ellenfélre hatékony (legalábbis így vettem észre). A gyors ellenfeleket stázissal meg kell állítani. Ugyannakkor a Force Gunnak mindkét lövése area of effect hatással működik, így nem szükséges a nagyon pontos célzás, több ellenfélen is áthatol a másodlagos lövés, az újratöltés is gyors és az elsődleges lövés a kisebbeket egy lövésre szétlövi, vagy ha körbe vagy véve sok ellennel, akkor is remek szolgálatot tesz, ilyenkor még célozni se kell (bár csak közelre hatékony). Szóval a két fegyver nagyon más jellegű. Az egyik olyan, mint egy nyil, a másik meg mint egy shotgun, bár mind a kettőnek vannak a két végletet átfedő funkciói. Én a Force Gunra szavazok, Te a Javelinre. Maradjunk ennyiben. :)
  • Evin
    A Magyarítások Portálon fent a Steam kompatibilis magyarítás telepítő.
  • Evin
    Hát 1 új fajta ellenség biztos.
  • Renjike
    van a Severedben valami új fegyó , vagy csak kinézet? vagy akármi? :D
  • Evin
    A játékban kérdéses, bár az 1-ben is volt legalább egy rejtett szöveg.
    Viszont a menüben látható szövegek (csak akkor látszik, ha félrehúzod az egeret) már érdekesebbek. Az angol fordítások a Dead Space Wikián elérhetők.
  • vorosistvan
    Jó lenne multizni kalóz verzióval is :(
    Lázasan keresgélek majd a neten, hátha előbb utóbb lesz rá megoldás.
    De addig is ha valaki előbb akadna a megoldásra, az megoszthatná majd ! :)
  • Voltan
    Ennyire azért nem vagyok hülye. :D
    Elég régi, kb. 5 éves Genius optikai egér, alighanem ez már probléma.
    Driver kizárt :D

A fura csak az, hogy az Xbox kontroller rádugása után minden gond megoldódott, permanensen.
    Más játéknál is volt hasonló teljesítmény problémám-gyanúm. Asszem, ideje vennem egy új egeret. :D