Nem készül el a Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
"(Arccsatt)... Die Bitch!!" Mekkora már😄 Hát jó lenne ha felkarolnák...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

lac111
De jó kis videó!!! Ahogy elnézem elég sok munka van benne. Ha nagyon gazdag lennék, felkarolnám a játékot.. <#nevetes1>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Sanyix
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön a "tyúk nyukem" is!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MrPrise
Sanyix
errõl is biztos csakisapatásorbán tehet 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem hallottam ilyenrõl. De az is lehet, ohgy menekülnek a PC-s piacról és konzolra fejlesztenek. Ezért a leállás. De ez is csak találgatás.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Garrett27
idióták... a Doom2 után a Duke3D volt a játékok közül amit akkor a legjobban bírtam.. fõleg azt a dukés ûrbéli hajszát az ûrállomáson, meg a... aaaah idióták.......

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

én arról olvastam, hogy nem is akarták sose kiadni, csak tapasztalatszerzéshez fejlesztették más játékokhoz, teszteltég a motorokat meg hasonlók
errõl tud valaki, van valóságalapja?

Xbox Live Gamertag: rayza terror, noobXtra, WW3hereWEcomE

R.I.P 3D Realms (L)

Nemgááz, még a Trilogy-t megszerzem majd PSP-re. Muhaha.^^
Am nem is olyan rég, láttam róla képeket, asszem az IGN-en. Nekem úgy tûnt hogy kezdik befejezni. Igencsak bíztató kép volt az egyik. O.O

Xbox Live Gamertag: rayza terror, noobXtra, WW3hereWEcomE

Valaki tényleg hiszi, hogy fejlesztették egyáltalán? hehh
Csak a világ legnagyobb flame sorozatát kreálták meg vele. Bárhol feltûnt a DNF téma, ott dõltek a kommentek.
Ravkin
Az a baj hogy nem, hatalmas kódmennyiségek vannak, gyakorlatilag játszató pályák amelyekkel dolgoztak fejlesztettek de sohasem jelentek meg. Hasonló hibába esik mostanában a valve, fejlesztenek pályákat játékrészeket de azok soha sem jelennek meg, mindazonáltal hogy így növekszik a fejlesztési idõ (évek telnek el) maga a játékélmény rovására megy.

Így ismételten éveket várhatunk a szapanopera következõ epizódjára.

Windows 7

ohh, édes nosztalgia...
10 éve így nézett ki:
duke shot
más enginet licenseltek, asszem ez idõtájt unreal enginet így nehéz lett volna annyira elõremutatót alkotniuk

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Lehet, hogy az egész egy pénzmosoda és soha nem is volt Duke Nukem Forever, még a tervezõasztalon sem, csak így jól ki lehet mosni a piszkos milliókat, sõt, még a nevet is fel lehet licitálni milliókra.
Hát ezt is megéltük. Tényleg vicc, valszeg túl nagyot akartak alkotni.
De azért az igazság védelmében tegyük hozzá, hogy ez a mondat: "elég elmaradott grafikát mutató fotót és videót" azért kicsit sommás.

Emlékszem amikor vagy úgy 10 éve láttam egy állítólag ingame grafikát. Hát akkor az majdnem megközelítette a jelenlegi standard grafikai minõséget.
hát nem lep meg.
kiadók zárják be kapuikat, mert közepesnél jobban sikerült és sikert elérõ játékaik sem hozták be a költséget, pedig ezeket normális idõ alatt készítették.
most komolyan, egész pontosan mit gondolt a 3d realms, meddig fogják kényeztetni õket? lóf@szt se csináltak (kézzelfoghatót nem!) ennyi idõ alatt. engem meglep, hogy bárki is pénzelte õket eddig, ne feledjük, hogy a 10-15 évvel ezelõtti játékzsenik bizonyították már, hogy nem feltétlenül képesek tartani a színvonalat.
egy fejlesztõcsapatban, amelynek nincs más érdekes a portfoliojában mint a dn, a redneck sorozat (ami ugyan kult, de én nem élveztem), a shadow warrior (ami minden szempontból közepes eredményt ért el) és blood1 (amit a monolith fejlesztett) amúgy sem értem, eddig honnan volt a fenenagy bizalom, hogy vmi ütõset képes alkotni ennyi idõ elteltével.
szvsz a srácok röhögnek egyet a markukba, 12 év herevakarást fizettek nekik. hogy ezek után kinek kellenek, másik tészta.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hírek az oldalról:

- 5/07/09: BBC Confirms 3D Realms as defunct. Video game journalist Geoff Keighley suggests DNF has been put on hold, and that Prey 2 will not be affected because Radar Group is still operational.
- The resurrected Apogee Software and its Duke Nukem trilogy will NOT be affected.
- The faith of Duke Nukem Forever is unknown, but we are optimistic.

Amugy vicces, h DNF a rövidítése, "did not finish" 😄
AzUs: miért érzem úgy, hogy közöd nem volt a Duke 3D-hez?
Ezt a fail-t.. Mind1, úgy is 1 raklap trágya lett volna <#bee1><#bee1>

Risu Führer
hogy a Take 2 csõdbe megy?
azt nem hiszem.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Adam II
Pedig ott dollár milliárdokról volt szó.

Hány millió dolláros? Inkább hány százmillió dolláros.

tyuklepes: nekik mindegy már. Csõdbe fognak menni. Gondolom nem csak ennek a két játéknak állítják le (DNF és Prey 2 már múltidõ) le a fejlesztését.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Biztosan én vagyok mérhetetlenül ostoba, de nem megy a nyomott fejembe, hogy ha évekig belefeccöltek dollár milliókat,akkor miért állítják le? Így teljességgel esélytelen, hogy egy kanyi fillért is lássanak a belerakott pénzbõl ...Persze, így költeni kellett volna még rá, nem beszélve a marketingrõl, reklámról, soxorosításról, de valamennyi akkor is visszajött volna.
Szerintem, egyetlen értelmes, amit tehetnek (persze, hogy a gamerek is jól járjanak) hogy eladják a félkész játékot, grátisznak hozzácsapva a 3drealms-et 😊
Zocsi
Hát szerintem alkotói munkát határidõk nélkül nem lehet végezni. Egy Mû sosem készül el, max. abbahagyni lehet, de befejezni sosem. Innentõl kezdve én nem csodálkozom, hogy nem készült el.
Kár érte, de majd az IE megveszi a jogokat és csinálnak belõle valami könnyen hentelõs-ûrlényes fps-t, kevés gore-al. -.-

Molnibalage
Az RAH-66 helit 20 évig fejlesztették és bedõlt. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Taybore
Mindig azt mondák, mikor megkérdezték, mikor lesz kész a Duke Nukem 3D: "when its done..." Hát most már "never"?

Aranyköpések: http://aranykopesek.com

A Prey 2-t sajnálom.
Dehát, az emberi butaság határtalan.
Betegek ezek, hogy 12 évig fejlesztenek egy játékot és a végén semmi sem lesz belõle...

DJS8
brant egye meg pedig ezt a játékot vártam a legjobban.

Rage47
Így gondolom Prey 2 sem lesz.
Zombee
Nem Bethesda, Black Isle. A Bethesda vette át a jogokat.

Zombee
A Fallout 3 nem az, amit eredetileg a Bethesda kezdett el fejleszteni, teljesen másik. A Bethesda programjának erõsen kezdeti verzióját azóta ingyenesen elérhetõvé is tették.

Tinman
Átmenetileg nem jelenik meg... idõvel úgyis újra elõbányássza majd egy kiadó. Lsd BiS és a FO sorsát. A 2. rész és a gagyi tactics után mindenki azt hitte, hogy ennyi volt. Tavaly, meg kiváló sikereket ért el a 3 rész ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.