30
-
#30 Rise of Flight, I. VH-s repszim. Nem arcade, hanem repszim. máj 07én jelent meg. -
mans #29 2012 be úgyis világvége,tök mindegy már -
muerte2 #28 En ketlem hogy nem jon, az MS nem engedi ki a kezebol a megszerzett elony amit a mostani generacio korabbi kiadasa jelentett nekik. Sony meg persze erre kell hogy reagaljon valamit.
Aki a hir kapcsan Konzol Vs PC vitat indit vagy beszall, az meg hulye.
Meg kell nezni a szoftver eladasokat es hogy melyik plattforma hany uj Akatgeorias cim jon ki es mikor. Ez mindent megmagyaraz. csak a tenyek.. -
#27 hát ez borzalmas. Nem is tudom hgoy fogom kibírni.... ha még egy évig ezt a bűnszar fost kell néznem, inkább felakasztom magam, annyira szar. -
#26 Hát a jelenlegi középkategóriás Pc simán elviszi a játékok 95%-át, egy 1280-as felbontásba. Egyébként meg HD Ready felbontásba, 720p-be, is gond nélkül mennek a játékok Pc-én. És szerintem egy 82-es LCD TV-én lehet nyomatni a játékokat, mint X-box-al. Ha, meg valaki ágyból szeret játszani, Pc-hez venni kell, vezetéknélküli billentyűzetet, meg egeret. Itt sem kell a gép előtt ülni. Én próbáltam egyébként, Ps3-on a legújabb NFS-et, szerintem borzalmasan néz ki rajta. Alig ismertem rá, Pc-és grafika után. A textúrák összemosottak voltak, olyan mintha, Pc-én fullra lebutitottam volna. Meg a pad számomra borzalmas, egér és bill után használhatatlan. Nem kritikának írtam, de aki valaha is játszott Pc-én, nem tudom elfogadni, hogy a játékok ugyan olyan minőségűek mint Pc-én. Mert, nem az. Olyan mintha vissza utaztam volna kb.5évet az időben grafika terén. De, ahogy kinéznek a játékok konzolon, úgy egy mai középkategóriás Pc is elviszi, 1366x768-ba. 88GT, 5200+X2, 4GB RAM társaságába. Nem fikázásnak írtam félre ne értsétek. -
vasziszdasz #25 A konzoloknak leáldozott. -
WW3hereWEcome #24 OMG pedig már gyűjtöttem új Xboxra, vagy PS-re XD...Gépen utálok játszani, mert elmegy rajta minden, de inkbb ledőlök a puha ágyra és ott Xbox-ozok vezetékek meg esetleges Software problémák nélkül... ^^ -
hol9672 #23 Van azért pár jó gáma konzolra is, szimulátorok, pl Ace Combat, nomeg a Gran Turismo, csak ps2-re van meg nekem pár, de az is rulez - PC-n sincs sajnos nagy választék új repszimekből.
Ha elég olcsó az adott konzol, egyszerűen megveszi a zember a pöcöje mellé, és széthekkeli, hogy menjen rajta a sok gamma, amit letölt. Ennyi. -
#22 hát kb. kedvenceim:
-kell új cs, mert a source grafja már nem jó.
-a halo 3 azért jobb, mert szebb a grafika.
-nekem 80fps-sel megy a crysis!
ez mind szép és jó, de kit érdekel, hogy hány fps-ed van (kivéve ha téma vagy kérdezik, kérdezed) és komolyan... mintha a grafika = játék. holott egy nagy szart. van erre egy rakat példa, pl nekem már a crysisok is 1 hetes fps-ek voltak. semmit nem nyújt...
egyedüli jó példa a grafikára a team fortress 2! na az ott van: újszerű, illik a játékba és egy gyengébb gépen is eldöcög. a játék meg kiváló! -
#21 istenem itt még mindíg vannak olyanok a grafikára verik a ...szukat , hát azért ez elég szánalmas nemdebár -
Myron #20 nem a grafra hanem a játékélményre kéne rágyúrni...
csak hát ahhoz kreativitás is kéne... -
FuryAlpha #19 Nekem meg boven megteszi a kov 5evben az x360.
Minden igenyemet kielegiti.
Ne kapkodjanak!
Ra er az boven.
-
ttp145 #18 Nem tudom mi a tökömnek kéne a wii-nek nagy felbontásu videókat lejátszani. Arra ott a gépem, vagy egy lejátszó. Grafika terén a LoZ:TP szintje bőven elég egy jó játékhoz nekem, mondhatni bőven sok. Lényeg hogy ne unjam meg mint pl az ES4et. :D
Hiába van cod4,5 is a legtöbb embert még mindig a 2-vel látom. -
TeDDyRuSh #17 Mondjuk ehhez nagy jós tudás kell, hogy a válságban inkább ne pörgessük túl magunkat. Evidens, hogy a köv. 2-3 évben nem lesz semmi változás és majd csak akkor robban valami, amikor az egyik szereplő nekilódul. PL, mint ahogy bejelentette a SONY, hogy majd 3-5 év múlva jön új PS. Ennyi... -
#16 Van benne valami amit mondasz. Én kompromisszumokkal játszom, de a 6600GT-m kiszolgál még mindig. Az árak meg egy éve nem változtak, így nem is ösztönöz semmi a vásárlásra. Bár nincs is nagyon miből :) -
#15 Azér van olyan gáme, ami minden gépet megfektet ugyi. -
tucky1 #14 Jó ez így kezdem megszokni hogy 8800GT vel ritka az a játék ami nem élvezhető max graffal mindezt egy 2éves konfiggal. -
#13 A "válság" miatt szerintem is le fog lassulni ez a folyamat, de még ezeket a tech. cuccokat se használták ki teljesen a konzolok. Ott van pl. a PS3 blu-ray meghajtója, szerintem errefelé még nem is ismerik a Blu-rayt, máshol már csak azt gyártanak...Igaz a Boxnak nincs, de grafikában az se különbözik sokat. Én remélem még nem lesznek újak, mert most szeretnék venni valamelyiket a kettő közül. :) -
Gaboca76 #12 Hát erösen kétlem azt a 5évet!
Ha az egyik lép másik is lép..
Max 2-3év De !!!! Mivel a nintendo valamilyen szinten lépés kényszerben van Hd terén és a grafikus képséggel is van mit bepotolni, ök fognak szerintem elsönek lépni!És ez elindithatja a lavinát. -
#11 Nyugi, válság van egyre kevesebb cég fog kockáztatni azzal, hogy pcre portolja játékait, tehát nem kell majd bámulnod ^.^ -
#10 Annyira azért nem rossz a ps3, nézzétek csak meg pl a gametrailers.comon a cryengine3 techdemot, elég szépen viszi, de még x360on is elmegy. Talán csak a nintendonak kéne egy új gép, bár a wiis conduit se néz ki olyan rosszul. -
#9 Szerencsére Pachter nem dolgozik egyik cégnél sem. Most ugye félévig róla beszélnek, a köv félévben meg azért fognak, mert bejelenti, hogy tévedett.
Már tervezik a köv generációs konzolokat ez kábé olyan 128%. Akkor fognak bele a megvalósításukba, amikor üzletileg is megéri, illetve, amikor valamelyik cég határozottan lép ebben.
Azt, hogy ez mikor lesz senki nem tudja. Az XBOX féle polcról levett technológiákra alapuló rendszert bármikor, tök olcsón meg lehet csinálni. Ha ők lépnek, akkor a Sony is fog rövidesen. Ha jövőre bejelentik az új X-boxot, akkor 1 éven belül az új PS-ről is jönnek a hírek. -
FoodLFG #8 őizé, akarom mondani AMD.. -
FoodLFG #7 Majd az ATI, Nvidia felbérel pár fejlesztőt, hogy csináljanak valami grafikailag nagyon komoly játékot, mert már a legújabbakat is lazán viszik a középkategóriás kártyáik, és már nincs minek fejleszteni, már senki sem vásárol..
Álmodik a nyomor..
Egyébként egyetértek. Nekem is úgy tűnik, hogy visszahúzzák a minőséget. -
RecoPhile #6 PC ftw!
PCGuru is megmondja a tutkót! :) -
tttttom #5 PC Rulez. :)
Console sux. :D -
#4 Gyertek PC-re :) -
#3 Csak mi a fasznak, ha a konzolok visszahúzzák a minőséget?
Most komolyan, ezt a 2 éve elavult retekfos XBOX360-as grafikát kell még bámulnom 5 éven keresztül?
Na elmennek a büdös picsába... -
#2 PC-re folyamatosan költhetsz most is, vidkarik és a procik is elég sebesen frissülnek. :) -
Renátó1985 #1 Jaj ne én azt hittem idén karácsonyra már vehetek valami új cuccot :(